HARD ROCK LAAGER 2006
0
laager.hardrockclub.ee/en/main.php...

izskataas, ka ikaunu baalini shogad taisiis ar veel lielaaku veerienu nekaa pagaajusho gadu!!
pagaidaam veel nav normaala grupu saraksta, bet biletes cena jau runaa pati par sevi:DD
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
metu acis uz "Tiamat" maliņā... nu tad vien ir ko vērts :)
0
njaa nu tie headlineri arii peern bija taadi....mhm populaari:))
ja nebuutu bijis Lord Belial...kaut pashi ikauni jau ar liimenii, ja neskaita vinu "brutal death" un "death" bandas!!
0
ņjā... man kautkā par tām igauņu grupām nav pilnīgi nekādas sajēgas. Ko ir vērts iečekot?
0
He,he, no death, praktiski neko, no black/pagan/folk jau var saakt mekleet Bestia, Tharaphita, Loits, Manatark, nu jau RIP Assamalla, Kalm!!
No taadiem ne black man pasham vistuvaak pie sirds ir Carnifex (www.metal.ee/carnifex),
tagad saucaas Kantor Voy un mauc pavisam janciigu muzonu, bet klausaamu!
0
viennozīmīgi THARAPHITA:)
0
a h aizmirsu shitos Horricane, tie gan ir normaals death!!
0
kaut gan jamiem tur taa sceena arii dalaas vairaakos tusinos, vieni taa teikt "mainstreamaa" a otri taa kaa vairaak trve:)))))
nu attieciigi tos pirmos var arii vairaak dzirdeet
konchos, tobish tos vairaak popularizee!!
0
tad nu sanaak, ka 25 eur, ja?
0
līdz koncim vēl tālu, neviens neko nesaprot:)
0
pagaidaam jaa, bet es domaaju, ka buus visi 30!
0
oooho!! interesanti....
0
bļa Tiamat..baigi moneyspending mēnesis sanāk, Metallica arī jāredz, tad vēl pa vidam līgojāņi un vienkārši foršs silts laiks. kaukas jādomā
0
a ko tu domaaji!? jaasaak buus ciitigi straadaat! Pa divaam mainjaam, bez maz vai..
0
izskatās interesanti... bet nu pagaidīsim,kas būs tālāk.Tiamat man nav favorītu listē.
0
ja "mazie smirdiigie kocinji" speelees, tad es braukshu, ja nespeelees, tad veel domaashu...
0
ak jā. Atcerējos Loits un Tharapita. Otrie man bija sen apakaļ palikuši atmiņā kābaigi labie no viena aizvēsturiska koncerta. Pēcāk dzirdot albumu aplauzos. Un Loits arī kautkā nepaķēra. Manatark vai tikai arī nepaklausījos kautkādu samplu..
0
Njā, jaunais Tharaphita albūms lika drusku vilties, bet tikai nedaudz. Un tad jau vēl viņiem ir Metsatoll :)
0
Manatark bij Metalshow.lv
0
Nja, un ieksh metalshow pashi noraava savu izraadi ar ilgo skanoshanos, kaa rezultaataa tikai 5 dziesmas, bet ar labu skanu!!
0
Taatad uz sho briidi:
Tiamat
Malicious Death
Metsatoll
Must Missa
Nitrous (wtf:D)
0
Dzirdeeju ka tur arii Lord Belial un Katatonia buushot!
0
tie bija peern:))
0
apstiprinaatas sekojoshas bandas:
DECAPITATED (pol)
BESEECH (swe)
HORRICANE
SKYFORGER (lat)
SHADOWDANCES (lit)
THESE BROKEN REMAINS





0
The festival passes can now be obtained for 475 eek (31 eur) from all "Piletilevi" presales points and "Statoil" gas-stations all across Estonia. The tickets with special festival-design are still sold in the aforementioned presale points in Tallinn, Tartu and Pärnu.

IMPORTANT NOTE TO ALL FINNISH AND LATVIAN FANS:

The participation of "Piletilevi" means that the passes are now sold in the "Tiketti" network in Finland and "Bilesu Serviss" network in Latvia. You can get your tickets from there, so welcome to the festival!
0
hmm, sāk palikt interesantāk...

tur kāds no tiem organizatōriem ir doom cienītājs, vai, vismaz, gothic rock? šogad `tiamat`, pagāšgad `katatonia`, pirms diviem gadiem `swallow the sun` <--- mmmmmm
0
nu te luuk veel dazas bandas, kas uzstaasies:
HERALD
ME, MYSELF & I
WHISPERING FOREST
BESTIAL DEFORM (rus)
NIHILISTIKRYPT
0
Beseech jau ar tajās gotiķu aprindās ietilpst. Bet, cik Metalmānijā pastījos drusku jamos, diezgan nebaudāms bija...
0
Whispering Forest jau ar` ikauņu gothic/doom blice. ja paņemtu to veceni ārā, tad būtu pat klausāms :)

ēēē-ē, vīīī-vīīū, pī-pīiiīīīīiiīīiii o_O
0
zini, tai daamai ir viens no tuveejaas apkaartnes eedamaakajiem vokaaliem...ja nu vieniigi taas antipaatijas tev personiskas, tad jau viss liekas nesmuks;))
0
Nezinu, piekritīšu funerāllēdijai - no tuvākās apkārtnes tam vokālam nav ne vainas :)
0
ņu nav jau tas trakākais, protams! arī vainas nekādas, ir sastapti daudz daudz sūdīgāki tie siev vokāli doomā. arī nekādas persōnīgās nepatikas, vnk es esmu guvis psiholōģisku traumu no tā vien, ka, sākot klausīties nezināmu blici, sākums ūūūū smags muzōns un rukšķīgs vokāls - nu tik būs - un te pēkšņi tas viss apstājas un sāk kautkāda pelīte nesaprotami pīkstēt... nu nah tā vaig? uzreiz viss, kas var, nošļūk... :((

un šai konkrētai blicei ar` man labāk patiktos bez. bet nu, kāsacītjāsaka - tās jau manas problēmas >:]
0
Ja kāds domā braukt ar mašīnu uz otro dienu (sestdienu), būtu jauki, ja varētu paķert mani līdzi.

29658449 vai kudars@inbox.lv
0
Busiņā uz "Lāģeri" ir 3 brīvas vietas.
Izbraukšana piektdien pl. 12.00 no Rīgas centra.
Brauciena cena (turp un atpakaļ) Ls 10.

Pieteikties pa tālr.: 6787797.
0
Nu ko, Hārd rok lāgers ir aizvadīts, vārda diena nosvinēta, un kaut cik attapties paspēts

Festivāls bija baisi labs, Baltijā labāka metāla festivāla pagaidām nav, tas nu skaidrs. Sākumu mazliet nokavējām. Izkāpjot no auto un raugoties pēc stratēģiski labākas vietas telšu placī, momentā mums klāt metās pāris jau krietni iesiluši igauņi, ķas pat pārmēru laipni uzbāzās ar šņabi, kā arī savu palīdzību telšu celšanā, kas gan, it loģiski, drīzāk bija traucēšana :) Pirmā grupa, ko pēc ierīkošnās un ceļa putekļu izskalošanas no rīkles, gāju iepētīt, bija poļi Decapitated. Salīdzinot ar iepriekšējo reizi, kad redzēju šos (pirms 2 gadiem Polijā), nomainījies vokāls, kurš tagad drusku līdzīgi kā Bārnijs no Napalm Death izklausījās. Muzons sākumā vairāk arī izklausījās uz Morbid Angel stilu tendēts, nekā agrāk, tomēr vecie gabali apmēram tāpat kā agrāk skanēja, un patika ar labāk nekā jaunie. Visvairāk man iegrieza Spheres of Madness no Nihility albuma, bet kopumā visai spēcīgi nodeva, Vogg ir absolūts monstrs uz ģitāras.

Nākamo noskatījos Horricane, un visai pozitīvais iespaids, kas man bija palicis no viņu koncerta Rīgā, mazliet mainījās. Laba līmeņa uzstāšanās, diemžēl mūzika likās bez iedvesmas un mani atstāja samērā vienaldzīgu. Pārāk liekas, ka šie negriba tkāpties no klišejām, lai tikai, nedo dies, neuztaisītu ko tādu, kas kādam nepatiks.

Un pirmā vakara noslēgumā Tiamat. Arī šos iepriekš redzēju tai pašā reizē, kad Decapitated, un jāatzīst, ka toreiz pusi no seta nogulēju. Šoreiz bija pavisam cita lieta - pa pirmo zorti koncis bija, spēlēja diezgan ilgi un gan paši normāli pavilkās, gan tāpat arī publika. Jaunākais, goķiskākais stuffs aizgājalabi, bet netrūka arī veco - bija gan Gaia, gan In A Dream, laikam vēl kaut kas no Clouds tur bija, un pašā noslēgumā - protams, The Sleeping Beauty! Kaut arī nekad man Tiamat mūzika nav bijusi sevišķi tuva, tomēr šoreiz ļoti patika.

Turpinājumā - alus u.tml. izklaides līdz rīta gaismai ;)
0
Otrā diena:

Pirmā grupa, ko apskatījos bija Nihilistkrypt. Šis man bija tiešām patīkams pārsteigums, jo veči blieza itin pārliecinošu vecās skolas desu, ar jūtamu Gorefest ietekmi un izlēcieniem uz Schuldinera pusi. Patiesi labs. Runā ka pēc pāris nedēļām arī Rīgā šie spēlēšot - ja tā izrādīsies tiesa, iesaku stila cienītājiem.

Tālāk vairāki tika dzirdēti garāmejot/pa gabalu; nodziedājos līdzi Skyforger dziesmām, pirmā rindā stāvot. Atzīstams priekšnesums šiem sanāca. Vēl tā kārtīgi noskatījos somu thrasherus Malicious Death. Iztiekot bez sevišķas oriģinalitātes, šie tomēr noblieza varenu konci, spēlējot tipisku ātrgaitas vecā tipa thrash ar nelieliem motorheadiskiem oespraudumiem - man kā žanra cienītājam patika.

Noslēdza pasākuma muzikālo daļu Satyricon. Iznāk kaut kādi parasti džeki, džinsos un melnos t-kreklos... Nekāda ponta, nekādas ķēmošanās. Bet uzstājās teicami, nospēlēja šo to no jaunā albuma, un nepieklājīgi drīz jau bija laiks klāt (nu tā vismaz likās - laiku neuzņēmu) arī noslēdzošajam grāvējam Mother North.

Otrās dienas neoficiālā daļa, loģiski, bija stipri līdzīga kā pirmajai ;)

Vēl var piemetināt, ka par skaņu lielākoties nevarēja sūdzēties, skatuves abas bija visai pieklājīgi aprīkotas. Un, kas īpatnēji, uz vietas pērkot biļetes, latviešiem un leišiem tās tika pārdotas par 100 EEK lētāk nekā igauņiem - par 425, kas rezultātā izrādījās pat par 4 Ls lētāk nekā iepriekšpārdošanā. :)

Pašā Vana Vigala miestiņā aizejot uz veikalu, kurš jau labu laiku kā bija slēgts, sastapām kādu jaunieti, kas ar savu auto braukāja uz vairākus kilometrus attālo bodi, piegādājot gk. dzeramo un cigaretes, tādējādi iespējams, it normāli uzvārīdamies ;) Bija arī angliski runājoši bomži un citi brīnumi. festa nometnē savukārt tika kolektīviem spēkiem veidots tukšo alus pudeļu kalns. Iespējams, ka sākumā tā bija piramīda vai kāds cits regulārs veidojums, jo par tāda esamību mēs uzzinājām brīdī, kad pār telšu placi pārrībēja krītošu alus pudeļu džinkstoņa... :D Bija arī viens sadzēries igaunis, kas aicināja mūs visus uz savu izlaidumu, kam bija jānotiek sestdien turpat netālu esošajā tehnikumā. Pats gan pa to laiku tika redzēts rāmi atpūšoties grāvī...:D

Kopumā pasācieam cepuri nost, ir vērts uz tādu braukt.

0
un otrā dienā, cik var saprast, gāja visjautrāk? :)
0
āa, oi, jau parādījās par otru dienu ar :O
0
"Noslēdza pasākuma muzikālo daļu Satyricon. Iznāk kaut kādi parasti džeki, džinsos un melnos t-kreklos... Nekāda ponta, nekādas ķēmošanās"

Respect, ja ir spēks muzonā tad ponts nav vajadzīgs
0
Katru gadu liimenis aug, Skyforger taa bija labaakaa uzstaashanaas kaadu esmu redzeejis vispaar, skanna bija idealaa, viss vienkaarshi perfekti.
Tiamat nebiju agraak redzeejis, skaneeja lloti labi un manaa skatiijumaa festivaala blice Nr. 1.
Satyricon nedaudz viilos, Wackenaa tomeer tas shows bija tik efektiigs, ka mazaakos festivaalos to neatkaartosi, speeleeja diezgan maz, saaka ar burn pentagramm burn, tad no jaunaa albuuma bija veel diabolical now, king, pirms kura satiirs gatavoja publonu uz viens divi triis bllaut "King", bet dziesmas laikaa putra vien sanaaca, kaa nekaa peedeejaa grupa 1:00 naktii, publons tomeer saguris. No Vulcano atceros, ka nospeelejaa fuel for hatred veel paaris gabali bija no vecaakiem albuumiem,protams beidza ar Mother North, izpalika Filthgrinder. Visticamaak, ka honoraars nepietieka lielaakai uzstaashanai, noskannojushies shie arii nebija peec manaam domaam kaa to llaava skatuves esoshais apriikojums, bet nu visaa visumaa Satyricon paliek Satyricon
Ikaunnu bildes var iechekot sheit:
gallery.alkohol.ee/hrl2006
0
a debīlie igauņi dziedāja dziemas (savā debīlajā valodā) līdz 7 rītā? pagājušo gad es jau biju gatava viņus visus uzspridzināt, ja man būtu granāta!!!

un toiletes tur mani vnk fascinēja, vakarā jau bija tā, ka ja es tajā toiletā pakustētos, tad man viss poda saturs uzgāztos vnk virsū, peeee:(
0
atejas kā jau kārtīgā tusā ;)
0
Atejas otrajā dienā uz vakarpusi bija piedirstas gandrīz līdz pašām malām.
Ikauņi savas dziesmas, ja arī dziedāja, tad nepamanīju.
0
nu tad jums smagi paveicās:)
aa, nu ta jau normāli, ka līdz malām visi pietiasīja, kā jau viens te teica -

BigUgga,
atejas kā jau kārtīgā tusā ;)
0
ja pārnēsājamās atejas netiek piedirstas līdz ar lūp, ta es uz tādu pasācien nemaz nebrauc :P
0
nu tad varbūt, ja pasācienā gadījumā netiks piedirstas visas atejjas, tad varbūt jānodrošinās līdzi ņemot to, kas mājas kanalizācijā? tfu, cik pretīgi:)
0
a tas nebūs tr00
0
Vēl var pieminēt uzjautrināšanos par uzrakstu kādam džekam uz krekla - tas bija parasts krekls ar Death - The Sound of Perseverance albuma apdruku. Bet ko tur daudz piepūlēties tik gari izteikties, ja var vnk teikt "The Sound of Perse" :D
0
To hellish:
iisteniiba pagajushgad liidz 7 riita mees tur ardiijaas un kliedza pamatiigi kad pashi igaunji dusmiigi bija :)
0
aa, nu tad mēs bijām pārāk tālu no jums, jo dzirdējām tikai igauņu murgainās dziesmas:)
0
NIHILISTIKRYPT bus Riga un ari CATAFALC

www.klubsdepo.lv/index-lat.php?p=8&i...
0
0
He, tagad apskatoties Viestura bildes, izrādās, ka kārtīgi piezūmējot un apgaismojot ir tomēr arī razmaļovkas Satīriem bijušas :DD
0
ta es ņemu savu Respect atpakaļ, fukin pozeri:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas