N.Fields iekš Brave Words...
0
Brave Words & Bloody Knuckles, itin labs un samērā populārs kanādiešu žurnāls, ielicis webā rakstiņu un nelielu interviju ar Sergeju "Destruction"

www.bravewords.com/news/42161...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
interesanti...
0
taa turpinaat!!
0
MALACCI
0
drīkst izlasīt ?
0
Šito vajag pienaglot pie sienas:

“People in this business have told me many times that our country of origin is the biggest problem. Why should a label sign a band from a country of two million, without a local market to support the band?”
0
Sonne: vai ne? :(
0
nja...
0
ai Sonne, tu shito teemu jau izkjidaajis vairaakas reizes un atkal paceli... nu jaa Leishi un Ikaunji ir krutaaki par mums, jo tie tiesham atbalsta savu metal skaatuvi... bet ta ritoriska demoralizeeshana ne pie ka nevediis... tikai saruugtinaas vel vairaak. Katrs par sevii jau domaa ka vinjsh ir FANS, bet ja kopumaa skaties uz to FANOSHANU, skumiigi paliek. Bet to jau nedrikst teikt ne vienam, labi? ;)


0
Nu, ja grupa buus konkuretspeejiiga, nedomaaju, ka to apturees pat tas, ka no Latvijas vai manis peec Vatikaana...ar viduveejaam ir citaadi...nu, bremzeets tiek katrs, ne tikai metaalaa, paskatieties, letinju npopsu kaukur kaadam vajag?
0
viņi nekur neparādas pasaules sabiedrībā un tāpēc nahuj nevienam nav vajadzīgi pasaulē, tas par popsu, man šķiet tur vairāk viss balstīts uz attiecībām, nekā uz kkādiem skilliem.
0
bet vispār intervija pati bija ahujena labi pateikts par vietējo skatuvi un tās problēmām, pilnīgi prieks ka kāds to tik labi noraksturoja un tajā pašā laikā skumji ka tā ir
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas