why the f...???
0
gribu noskaidrot vienu lietu: kapēc šajā mājas lapā ir tik nenormāli mežonīga agresija??? tāda sajūta, ka cilvēki ienāk, lai tikai otram pateiktu kaut ko sliktu, uzmestu kaut kādu lažu virsū, apdirstu un vienkārši izgāstu kaut kādas sliktās emocijas... visis ir pidarasi, kropļi, idioti, visiem tiek draudēts ar iepišanu, izdrāšanu utt. utt. laikam netur esmu iemaldījusies... kaut arī vienkārši vēlējos vairāk uzzināt par smago mūziku.. varbūt kaut ko nesaprotu un neizprotu, bet izskatās, ka starp true metal un agression te jāliek vienlīdzības zīme. nu, piemēram, par tiem pašiem Tabestic, kura mājas lapa te tik intensīvi tiek apspriesta.. esmu dzirdējusi ļoti daudz labu atsauksmju par viņiem,džeki esot riktīgi labi. gribas redzēt dzīvaja, vēlos uzzināt vairāk, bet, ienākot šeit, kaut kā visa vēlme pazūd...

nu tad man ir tāds pavisam vienkāršs jautājums: KĀPĒC???
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tāpēc, ka te ir tualete...
un tāpēc, ka tēviņi jūtās šeit vislielākie un svarīgākie.
0
jauniiba.....
0
Man liekas, ka nemaz naf tik liela te tā agresija, bez tam, nosaukt kādu par pidarasu nav nemaz tik liels apvainojums!
0
ā, tēviņi jūtas svarīgākie? kā tad viņi jūtas svarīgākie, kā izpaužās tēviņu jušanās svarīgākiem.
tas, ka viens tēviņš uzdirš otram tēviņam, tiek uztverts, kā mēģinājums justies svarīgākam.

Un tev, foruma dalībniek- Elizabete, patīk patstāvīgi uzturēties tualetē? Ja tu šādi uztver visu, brīva izvēle lasīt forumu vai nelasīt.

McMuff- mazais (mazmazītiņais) padomiņš foruma tēmu un jautājumu ievietošai: neveido tēmas un neuzdod jautājumus, kas skan apmēram "kapēc šajā mājas lapā ir tik nenormāli mežonīga agresija???", "nu tad man ir tāds pavisam vienkāršs jautājums: KĀPĒC???".
tas pilnīgi noteikti izraisīs vēl pamatīgāku diršanu un vēlmi ikvienam pierādīt kā viss ir īstenībā. tā kā, faktiski, tu iesāki tēmu, kura izvērtīsies par brutālu kakāšanu uz "vismazāko un nesvarīgāko" mātīšu galvām.
0
protams ka Elizabethei patīk uzturēties tualetē-visām meitenēm tas patīk. viņas šo vietu apmeklē ļoti bieži un parasti bariņā pa 2 vai 3.
0
Manuprat nav laba, bez launa - apmeram tapat ka nav true metal bez fauna - kas kivejas, tas milejas, saka veci cilveki - es domaju sis vietas svaru kauss tomer sliecas par labu Regresijai nevis Agresijai
0
Katrs grib būt dominantais tēviņš. Dažiem izdodas, dažām nē. Es, piemēram, negribu būt dominantais tēviņš, es gribu būt es pats, tāpēc arī virsū nevienam nekakāju, pats ēdu savas kakas. Bet Fauns un Elizabethe bieši cīnās par dominantā tēviņa posteni, man drīzāk tas liekas uzjautrinoši. Tikpat labi tu vari ieiet alternative.lv/forums.php?sub=5108... vai kādā vienalga kādā citā lapā un tur arī būs priekšā tie paši (drusciņ citi) dirsīgie latvieši.
0
es negribu buut dominantais teeviņš.. baaaa
0
es negribu buut dominantais teeviņš.. baaaa
0
un es neesmu bietis!
0
a kas ir bietis?
0
jeb tā ir bērnišķīga piekasīšanās pie gramatikas kļūdām.
0
tapec ka tada ir latvieshu daba. citu tautu metal forumos visi sadzivo draudzigaak.
0
henkka ir bietis!
0
Seksīga bilde, Elizabeth.
0
attieksme !!
0
"citu tautu metal forumos visi sadzivo draudzigaak"

Neba nu visos. Tāpat pietiek kašķēšanās. Vienmēr ir tādi, kas sevi uzskata par krutākiem, nekā citi. Labākais tamlīdzīgās situācijās - neuztvert visu PĀRĀK nopietni.
0
henkka, paldies par ieteikumu neveidot šeit tādas tēmas un neuzdot tādus jautājumus, bet, zin, pagaidām vēl es pati izlmju, ko un kā veidot, kādus jautājumus uzdot...anyway - jauku Tev dienu!!!
0
hehe tapecka 2/3 te kko raksta paalii tik ;p
0
hehe tapecka 2/3 te kko raksta paalii tik ;p
0
Nu gan Tu atrausies... >:)

* ieņem pozīciju uz skrejceliņa, piepaceļ dupsi, gaida startu
0
* palūgšu bez frikcijām, jaunskungi !!
0
e ble maleejs arii tajos tabeshos tipo speelee ?
0
es taču palūdzu - bez frikcijām...
0
es nez varbūt ka sākumā te ieklīdu ar likās, ka puse te dauzīti, bet tagat zinu ka visi ir dauzīti... kāda tur agresīja, paklausies kā citi tēvaiņi runā uz ielas vai nez skolā un šiten jua vēl vis caur netu zinot ka pa muti pagrūti dabūt tad atļaujas dažreiz ko vairāk pateikt... bet man jau liekas ka viss te ok....
0
Eo toč malēj tu tur bliez?? ja jā kā jums izdodas izdomāt tik anālus tekstus??? kur jūs viņus domājat, zēžot uz poda kad cīnaties ar baigo zvēru...? man jau patīk...
0
tur vajag radošu prātu un pieeju zipak!
0
aaa jaa.. Maigon, paldies par kompliment!
0
Kas nu taa par agresiju, miiliishi...
0
Zipak: ir ļoti grūti atbildēt uz jautājumu, kurš noformulēts: Kā jums izdodas? Es nemāku izskaidrot/paskaidrot KĀ tas izdodas...
0
reku, es taa padomaaju par sho jautaajumu...a varbuut mees te vienkaarshi taadaa veidaa meeginam kontakteeties savaa starpaa?
0
vienkārši ļautiņi te sanāk un izgāž visu agresīju kas pa dienu sakrājusies un pa starpai kāds arī varbūt mēģina kontaktēties...

bet visā visumā metālisti ir baigie... kill kill kill... un arī kā viens mans skolotājs teica: "Ka visiem kas klausas smago mūziku ir tieksme kautko demolēt un nodarboties ar seksu."
0
p.s.
bet tie ir tikai stereotipi... īstanībā metālisti ir pats maiguma iemiesojums... bezmazvai kā tādi mazi tumsā spīdoši jāņtārpiņi, kas meklē kur uzlādēt sevi, naktstauriņi kas tiecas pēc gaismas un galu galā apsvilinas pret spūldzīti... viņi vienkārši kautrējas izrādīt savu sievišķo pusi... bet ko tur daudz...
ibio...
0
kas par vaardiem... aizkustinoshi.. :D
0
esam puukaini kaa lieldienu zakjiishi :)))
0
Vot tieši tas man metālistos nepatīk - tas, ko Zipaks aprakstīja - kautrēšanās izrādīt savu sievišķo pusi, aber vienmēr ir jābūt ahujenna vīrišķīgam un svarīgam. Kā Dāvidšovā teica Kaspars Bindemanis: "Militāristi ir mīkstāki par visiem gejiem kopā ņemtiem." Viņš laikam bija domājis tieši šīs bailes parādīt sevi no citiem aspektiem, nevis vienmēr tēlot kruto veci.
ibio...
0
ibio, mani mazie jaukuminji, ibio :))))

PS : ko noziimee IBIO? :)))))
0
atvasinājums no vārda "jāt".
0
Elizabethe, tiesam Forsa bilde :)
viss te normali dazreiz var labi izsmieties pa dazu labu textiem.
0
sheit valda primitīva valoda... :))
0
eu, tu man piemeti ideju!
0
"Man liekas, ka nemaz naf tik liela te tā agresija, bez tam, nosaukt kādu par pidarasu nav nemaz tik liels apvainojums!"

Nepareizi - nosaukt kādu par pidarasu ir gan liels apvainojums. Vienkārši mēs esam pārāk notrulinājušies pret to ko paši sakām, ko dzirdam no citiem. Vārdi tik viegli nāk pār lūpām, it kā bez jēgas. Sevī arī saskatu šito trūkumu. Citreiz pilnīgi kauns par to cik neskanīgi, samudžināti un maz-jēdzīgi, cik frāzēm piebārstīti ir teikumi, cik nesakārtotas domas.

"es domaju sis vietas svaru kauss tomer sliecas par labu Regresijai nevis Agresijai"

O, jā! Labi teikts. Man arī dažreiz tieši tā liekas. Nevis agresija bet trulums. Jo agresija ir konkrēta un mērķtiecīga, bet trulums ir izplūdis un smok pats savos sūdos.

Kad trūmetālā bija mazāk lietotāju, tad atmosfēra te gan bija labāka. Pēc tam jau viss aizgāja savu parasto gaitu. Tagad jau patiesībā daudzi droši vien pat baidās ierosināt kādu viņus interesējošu un sakarīgu tēmu, jo priekšā būs "trūmetāla gvarde". Savs labums jau no tā ir - tiek labi sakakāts virsū dažiem, kas uzprasās. Taču tas vēl ir jautājums, kurš te vairāk uzprasās.

Šā vai tā - skarbums ir metāla atribūts, vienalga īsts vai tēlots. Beigu beigās - ja ir interese par smago MŪZIKU, tad labāka ideja laikam ir uzsākt kaut ko uz savu roku. Uz šejieni labāk nākt jau ar "bagāžu", he he.

Vispār jau daži no šejienes ir arī "aizgājuši" - bija tādi gadījumi - kādu laiku te palamājās, paārdījās, tad pavisam atmeta ar roku. Domāju - viņi neko nav kopš tā laika zaudējuši. Man arī, laikam ejot, arvien retāk kājas šurpu nes. Pirms kādiem 2 gadiem katru dienu trūmetālu skatījos, tagad varbūt reizi nedēļā. Lai arī jaunas tēmas forumā šobrīd rodas daudz biežāk.
0
Par to "uzprasīšanos" runājot -

vai es esmu vienīgais, kas pamanījis šo iezīmi? - pie titula/statusa "domājošs cilvēks" jeb "tāds, kam ir smadzenes" šeit var tikt tikai tāds, kurš nespēj mēli aiz zobiem noturēt un vienmēr būs gatavs asprātīgi/lecīgi/uzbrau... tonī izrādīt savu pārākumu. Vai vēl "labāk" izvēlēties sev kādu pastāvīgu ienaidnieku/upuri no gados jaunākiem, kam braukt virsū pie katras iespējas. Bet nu ko - kas jādara, jādara. Citādi vēl var sanākt tā, ka neviens nepamanīs, ka tev ir smadzenes.
0
Tā tas ir...
0
Kāpēc? Tas taču ir tik skaidrs kā diena - alkohols un metāls mūsos izraisa pamatīgāko agresiju. Un kamēr mēs neesam končos, kur notiek tikai nemitīga dzeršana un kaušanās dārdošu, smagu ritmu pavadījumā, nākas savu agresiju izgāzt virtuālajā vidē. Virtuālajā, jo mājās nedrīkst. Satrakosies, sašmucēsies un mamma nelaidīs uz konci :/
0
Visiem ir agresija un jo īpaši tiem, kas klausās krievu popmūziku.
0
Tualete paliek tualete. Vai nu mēģini ar saviebtu izteiksmi viņu "mēzt", vai laid pa straumi.

:)

tas ir tāpat kā Pārdaugavas mēģu telpā. Var jau pavērt to sauso tualeti un viebties ku viņa sašmucēta, bet var arī kā mēs - čurkstināt ārā. Lai gan es esmu iemanījies atvērt tās durvis un laist vaļā, neejot tur iekšā.

Un cik tad var pukstēt? Kruti jau no malas viebties un stādīt sevi kā īsto mēzēju. Bet vai mēšana ir tēmu cepšana par to cik slikti ir skinhedi un vai metālists drīkst valkāt dzeltenus šortus? Kautkā, kad jāpadalās pārdzīvojumos par tādām lietam, kā piem., tas pats kanibāļu pēdejais veikums, kur ir visi lielie mēzēji? Kur ir garās un interesantās diskusijas zem recenzijām? Viņas vispār kāds lasa, vai arī tur nemitīgi tiek apskatīta "nepareizā" muzīka? Es saprotu, ka kādam patīk tikai viena grupa, bet tad moš var atrast kādu šīs grupas fanuklubu, kur iesaistīties?
0
"Bet vai mēšana ir tēmu cepšana par to cik slikti ir skinhedi un vai metālists drīkst valkāt dzeltenus šortus?"

Nu man liekas šeit neviens tā nedomā. Nē, nu varbūt ka kļūdos. Ja domā - lai atzīstās.
0
Juus tachu viens otru tikai saapinat :)
Padomaajat viens par otru un viss buus kaartiibaa :))
0
=)
0
Fauns, vareetu tev piebalsot un piekrist...

kaut arii- liekas muljkjiigi meegjinaat kaadu paraudzinaat. par muuziku- kad man nav nekaa laba un origjinaala sakaama, es pakluseeju. ja kaads par kaadu elementaaru, sadziivisku teemu lej galiigos meeslus, nenoturos neiebilstot. mana kljuume. nav ko ljauties provokaacijaam par teemu "spermas riishana" u.c.
0
Runa jau ir par to, ka ir personu loks x, kas cepina augšā tāda tipa tēmas kā "Garšīgie brokastu brīnumi", un brēc par to, cik netrū ir šis trūmetal.lv, tā vietā lai ceptu tāda tipa tēmas kā "Jauns, interesants leibls no Mozambikas"
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas