nacisms & nacionālisms
0
Kas ir tāds cilvēces vēsturē, kas liek tev lepoties ar to, ka esi baltais? Verdzība? Kari? Ieroči? Genocīds? Kaitīgi ieradumi? Kapitālisms? Globalizācijas verdzība? Tad kāpēc mums neveidot vēsturi un nelepoties ar cīņu pret patieso ienaidnieku: balto kapitālistu & galējo rasistu? Nacionālisms sūkā tāpat kā nacisms, jo ir par cēloni lielākajai daļai pasaules karu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
blje atkal jau par vienu un to pashu..ko var filosofeet visu laiku!? Taa pat nekaada skaidriiba neradiisies..Nav jegas Latvijaa un pie tam veel truemetal forumaa prasiit neskaitaamus viedokljus par nacikiem.. no offence, bet zb jau..
0
Da labi, nevajag man tavu viedokli. Vienkārši uzrakstīju manas šīsdienas atklāsmes. Nacismam vēl Latvijā ir nākotne. Jo, iespējams, ka nākotnē imigranti tiešām uz šejieni brauks vairāk. Un tad sāksies histērijas. Debīlais nacionālisms.
0
Khem, varbūt Nacionālisms nav tas pats, kas Nacisms, ko?
0
Gandrīz tas pats. Salīdzinājums varētu būt ar torti (nacisms) un tortes gabaliņu (nacionālisms).
0
Es nedomāju, ka tas ir cēlonis lielākajai daļai pasaules karu, drīzāk jau cēlonis ir kaut kas vēl primitīvāks, bet manuprāt nacionālisms un nacionālsociālisms kā politiskās ideoloģijas jau sen pierādījušās savu impotenci. Es labprāt par to padiskutētu un mani ne visai krata, ka dažiem antiintelektuāliem tipiem nav pa spēkam uztvert sev nesaprotamas un svešas idejas. Ja pieņemam, ka nacionālisms balstās domā par tautu kā daudz maz statisku vienību, man nav īsti skaidrs (neesmu politologs) kā etnocentrisms iztur argumentu, ka tautas ir staigājušas un maisījušās savā starpā jau kopš cilvēces sākumiem. Manuprāt diezgan pabriesmīga parādība ir nevis pats nacionālisms, ne arī tā teorētiķi, kuri vismaz seko kaut kādai intersubjektīvai vīzijai, bet gan tie, kas akli pieņem visādas tautoloģiskās klišejas bez pamatīgas veselā saprāta pārbaudes. Respektīvi, bez saprotamas atbildes uz jautājumu Kas tas ir? Nacionālisti LV? Tie varētu būt tie džeki, kas tur Tērvetē vai kaut kur ceļ senlatviešu pilis un spēlē kādā folkloras kopā, bet es par viņiem negribētu tik slikti domāt, tāpēc parādiet man citus. Skini, piketētāji, hokeja fani, utml?? Tie nu toč nav nacionālisti, bet marionetes

Tagad, lūdzu, spļaujiet, bet konstruktīvi
0
Jā, pats interesantākais, ka mada faka "nacionālisti" nemaz tik bieži neaizraujas ar "latviešu folkloru" (vārds "latvietis" ir izdomāts tikai 19.gs. un to ieviesa kultūras cilvēki jeb sentimentālisti), esmu pārliecināts, ka daudzi pat nezin ne pusduci tautasdziesmu vai kas ir Ūsiņš un Mīļā Māra (būtu diezgan amizanti nazi skinam uzprasīt, lai šis kaut ko nodeklamē). Bet tas (mūsu senās un tagadējās kultūras saglabāšana) ir tas viņu kontrarguments, kāpēc neviens nedrīkst nākt dzīvot pie mums. Protams, ka okupācija nav pieļaujama (tāpēc, ka nav pieļaujams fašisms un okupācija būtu fašisms). Es ticu, ka Zeme pieder visiem. Zemes privatizācija sākās tad, kad viens cilvēks atnāca, padzina citu cilvēku un pasludināja zemi par savu (amerikāņi patrieca indiāņus, balti somugrus utt.). Uz kāda pamata?
0
Jā, privātīpašums ir visa ļaunuma sakne, tā saka komūnisti, un zināmā mērā tam varētu piekrist (uz vienādiem nosacījumiem visiem), ja mēs dzīvotu ideālā pasaulē. Taču patiesībā gandrīz viss, kas notiek, ir varas cīņa par varu. Tieši tāpēc man šķiet lieki piešķirt hiperbolizētu nozīmi tādām butaforiskām lietām kā nācija, valsts, demogrāfija, kaut kāda tur ideoloģija, kultūra, tirgus ekonomika untt. Es ticu, ka Zeme nepieder nevienam, bet paņemt viņu var tikai tas, kam pietiek spēka (varas). Viss pārējais (netaustāmie -ismi, -ijas utml.) ir tāds kā tjūnings - lai būtu par ko grāmatas rakstīt un skolās mācīt :)
0
Nu man liekas tā kautkāda psiholoģ slimība
0
man arī liekas, ka tas ir vienkārši slimi.
turklāt kaut kā stulbi sanāk - lozungs "par baltu un latvisku Latviju", tikai tam blakus "Sieg Heil"... nē, nu es jau neko nesaku, nē nē.
0
Eu nu kkaac sviests. Tipo sanaak, ka demograafija un globalizaacija maigonim buutu pa praatam ?! Ej tu siikais pidrikji aarsteet savu slimo galvu !
0
nez kurš te sanāk sīks un pidriķis... /zīmīgi paskatās/
0
"Ej tu siikais pidrikji aarsteet savu slimo galvu !"

ROFLMAO, gada labaakais teiciens.
0
aha, atkal jau kaads nenotureejaas..mierigi to nevar pateikt, ne..
0
Nacisms nāk no nacionālisma, jā, bet nacionālisms uzsver tikai savas tautas kultūras un tradīciju saglabāšanu un kopšanu, tautas vienotību un identitāti, bet tas nepaceļ to augstāk par pārējām.
Tas jau ir šovinisms, kas uzsver, ka tā tava tauta ir vienīgā un labākā, no kā izriet arī nacisms - tas, ka pārējās tautas ir zemākas un vispār nav pelnījušas dzīvot.
0
Migonim & Co -> Uj, bļe, liberāļu salidojums kaut kāds. Būtu labāk palasījuši, kā imigranti no tuvajiem austrumiem Austrālikā un ASV izvaro sievietes, jo viņiem to ļauj korāns!
Piedevām, nacionālisms nav tas pats, kas nacisms. Luņi.
0
Debīli indivīdi ir visās kultūrās , reliģijās un rasēs.
0
sfinXters, man liekas, tas ir stulbi paņemt kaut kādu džeku, kurš ir no Dienvidiem un kurš slikti darīja un tad teikt: "Vot viņi, melnie, visi tādi ir un tāpēc mēs viņus negribam." Pirmkārt visi tādi nav, otrkārt baltie arī ir visādi un treškārt - patīk tev kāds vai nepatīk, bet visiem ir vienādas tiesības dzīvot uz šīs planētas Zeme.
0
jaaa blje lepojos :D vispaar pie dirsas, ja godiigi :)
0
Ņemot vērā kāds ir cilvēks, man gribētos teikt, ka NEVIENAM nebūtu tiesības dzīvot uz šīs pasaules, bet tā kā mēs tomēr dzīvojam, tad vajadzētu izturēties ar dziļu cieņu pret pasauli kuru mēs arvien vairāk piediršam (visvairāk ar paši sevi). Nu redz bet no uzskata ka mums IR tiesības šeit dzīvot izriet Tiesības ņemt no pasaules arvien vairāk un līdz ar to ņemt vienam no otra un tad rodas visādu tiesību sistēma, kur viens drīkst izvarot neticīgās un cits drīkst apšaut ebrejus un trešam ir tiesības uz nacionāli tīru valsti. Tautai kā (tomēr) dinamiskai sociālai vienībai piemīt nacionālās pašapziņas aspekts. Tāpēc jau to par tautu dēvē. Un noliegt šo cilvēka psihes daļu kas prasās pieskaitīties kādai tautai (citiem tas ir vairāk citiem mazāk izteikti) būtu tāpat kā noliegt cilvēka vēlmi vairoties. Tas ka ir radies ģenētiskais tautu sajaukums nenozīmē ka cilvēka psihe ir tāpēc izmainījusies. Kardināli...
0
Nu labi, man piemīt līdzīgas pazīmes kā citiem latviešiem, lai gan es neuzskatu, ka tās ir augstākas kā citām tautām. Patiesībā man simpatizē muslimi un indieši - viņi ir daudz atraktīvāki, dzīvāki.
0
0
Fuj!
0
a ko, lettinji vai tad nav atraktiivi un dziivi?! mosh tie indieshi vnk metaalu nezin.. :D:D, tapee ar smaida... drummais latvis panjem cradleoffilthveidigos un tik grillejaas.. ha..
0
un tas nebija nevienam uzbrauciens.. lai kaads te atkal nesaak savas valodas prasmes radiit..
0
Njā vienmēr kāds cits - labāks. Atvērtie indieši un drūmie latvieši. Jebal...
0
Labi, man latvieši arī patīk. Es esmu bijis Indijā un drausmīgi noguru no viņu trokšņainuma un atraktivitātes. Kad atgriezos Latvijā, jutos atvieglots. :)
0
man vienlīdz riebjas un patīk visas tautas. riebjas - tāpēc, ka būtu jāpiekrīt slipknot [jā, zinu, ka nav tr00, bet neklausos arī] lozungam : people=shit. aga.
0
Izskataas, ka paarrakstiijos - nebiju domaajis tur nekaadu demograafiju, bet demokraatiju.

superposer : es jeu liekas pateicu, kursh ir siiks un pidrikjis !
-
skinmetalists : reizeem nevar.
-
RuncisRenars : es iipashi pacentos :D

Bet nu taadu idiotismu lejat. Nesaprotu, kur shaadi "briinumbeerni" rodas.

P.S. Ir tikai normaali, ja cilveeks ir nacionaals.
0
Demokrātija man ta kā būtu pa prātam, globalizācija nē. Bet globalizācija ir patiesībā saistīta ar nacionālismu, jo ne jau visi dabū lielo kumosu - no globalizācijas vislielākie ieguvēji ir rasistiskā anglosakšu aliance, kas nolēmusi pakļaut sev visu pasauli (no finansiālā viedokļa). Nabagi visā pasaulē strādā pa 14 stundām viņu uzņēmumos, kas izpletušies pa visu pasauli, saņem visniecīgāko iespējamo atalgojumu un pelna viņiem viņu milijonus.
0
nu lai taa buutu ;D
-
A bet padomaa logjiski pie kaa noved demokraatija ilgaakaa laika periodaa ? Nu mans mineejums buutu degradaacija.
Un tagad pieraadi, ka man nav taisniiba.
0
Kāds demokrātijai sakars ar antinacionālimu? Kā tu domā cīnīties ar demokrātiju? Demokrātijas alternatīva ir teokrātija, tas ir zemēs, kur cilvēki labprātīgi vēlas dzīvot musulmanisku dzīvesveidu, bet rietumu cilvēkiem reliģija nav prātā. Bez tam reliģijas ir internacionālas.
0
Vai tad es teicu, ka gribu ciiniities pret demokraatiju ? :D
-
Nu un par to labpraatiibu ... diez vai tev vispaar ir iespeeja izveeleeties, ja jau no agras beerniibas tev to religjisko dranjkji baazh galvaa.
-
Demokraatija un antinacionaalisms - un kaa tu pats domaa ?
0
nacionālisms jau nenozīmē, ka nacionālistam taga būtu jādomā, ka indieši vai dajebkura cita tauta ir lohi un naf viņi visp vajadzīgi, tas anc nacionālisms, bet gan debīlisms. vienkārši sava nacionālā identitāte ir jāciena.
un daudzas valstis vispār nepastāvētu, ja nebūtu bijušas nacionālās kustības, kas izlēma, ka viņu tautai tomēr derētu sava nacionāla zeme. nebūtu nacionālisma, mēs joprojām dzīvotu zem mūsu mīļajiem labajiem austrumu kaimiņiem.
0
Deth : a domaa maigonis sapratiis ? :D
0
Bet, ja mūsu labie austrumu kaimiņi nebūtu nacionālisti, viņi arī nekad nebūtu mūs kolonizējuši. Viņi neterorizētu čečenu tautu utt.
0
Maigoni, tur tā lieta, mūsu austrumu kaimiņi nav nacionālisti, viņi ir šovinisti.
Šovinisms uzskata, ka konkrētā tauta ir pārāka par pārējām, kamēr nacionālisms ne, tas tikai uzsver tās identitāti un vienotību, neaizskarot pārējās tautas.
0
bljins, kaads te vispaar varbuut nacionaalisms. pati valsts anusaa ljauj draazt shitiem vaacu gailju turistiem stulbaas latviehsu maukas. Un paliek kaut kaads barinsh visaadu Gardas liidzskreejeeju. Driizaak patriotisms jaucas ar nacionaalismu nevis nacionaalisms ar nacismu kaut arii buutiibaa tas viss taapat ir pakaljaa. Pietam pie shitaadas valsts politikas kaa mums mees varam tikai sapnjot par kaut kaadu identitaates saglabaashanu. blondo jaukuminju pezhas ir dalja no latvijas tuurisma un esi tu nacionaalists vai patriots, taapat naakas uz to visu noskatiities. Skyline piemeers ir perfekts. Panjem tumsho pBocmaniiti, apseedies un paveero kaa notiek "tuurisma bizness" un tad paomaa par nacionaalismu un nacismu utt. Ir jautri
0
vai tik te neaiziet mentalitaates teema..
0
Un tu roof viņas (meitenes) neuzskati par domātspējīgām būtnēm laikam. Viņas taču pašas krīt tiem ārzemniekiem ap kaklu, pašas to vēlas. Sievietēm arī mēdz būt smadzenes. Un varu derēt, ka latviešu tūristi, kad kaut kur aizbrauc, arī apmeklē naktsklubus un salaiž ar meitenēm. Visi viens ar otru kopojas un ir ļoti laimīgi, vienīgi tu tāds nelaimīgs nezin kāpēc.
0
Laikam tev viņas nedod.
0
Maigoni : tici man ... vinjam "dod" daudz vairaak nekaa tev jebkad tas prieks tiks ;D
0
Nu un ko tad viņš šūmējās? Es vēl saprastu, ja tas būtu aiz niknuma, ka citi atņem viņam kaut ko.
0
"Zemes privatizācija sākās tad, kad viens cilvēks atnāca, padzina citu cilvēku un pasludināja zemi par savu (amerikāņi patrieca indiāņus, balti somugrus utt.). Uz kāda pamata?"

Amerikāņi,ja kas, šodien tieši ir vieni no lielākajiem cīnītājiem PRET nacismu un nacionālismu (bet paši savu savstarpēji nebūt ne labi sadzīvojošo miksli sauc par nāciju). Un savukārt cīnās PAR demokrātiju visā pasaulē. Tas jau atgādina agrāk zināmo "vispasaules revolūciju".

Beigu beigās - citi tavi kolēģi (latviešu) nacionālisma nīšanas jomā ļoti iemīļojuši teicienu "nevilksim skeletus ārā no skapja".

"Bet, ja mūsu labie austrumu kaimiņi nebūtu nacionālisti, viņi arī nekad nebūtu mūs kolonizējuši. Viņi neterorizētu čečenu tautu utt."

Maigoni, kur pazudis tavs maigums? Ko pēkšņi tāds kritisks sameties. Nacionālismu un šovinismu jaukt nav ne pareizi, ne godīgi.
0
"Es labprāt par to padiskutētu un mani ne visai krata, ka dažiem antiintelektuāliem tipiem nav pa spēkam uztvert sev nesaprotamas un svešas idejas."

"Antiintelektuālam" nemaz nav slikti būt, ja kas. Atšķirībā no "anti-inteliģenta". Tu kā cilvēks, kam patīk lietot svešavārdus droši vien saproti, ko domāju.
0
"Es labprāt par to padiskutētu un mani ne visai krata, ka dažiem antiintelektuāliem tipiem nav pa spēkam uztvert sev nesaprotamas un svešas idejas."

"Antiintelektuālam" nemaz nav slikti būt, ja kas. Atšķirībā no "anti-inteliģenta". Tu kā cilvēks, kam patīk lietot svešvārdus droši vien saproti, ko domāju.

Nu, kā tur īsti ir? - Tu bieži uztver "sev nesaprotamas" idejas?
0
bāc, kaut kāda kļūmīte.
0
Atbildot uz sākuma jautājumu - es nemaz nelepojos, ka esmu baltais.
0
NU pa ameriku tev kk:( taisnība

0
Amerikā vēl pusgadsimtu atpakaļ vajadzēja žandarmērijai sargāt melnos skolnieciņus no rasistu vardarbības.
0
da tur jau veel tagad ir ieksheejie konflikti.. tikai daudz dziljaak un apsleeptaak.
starpcitu, iesaku noskatiities filmu, kas dabuja oskaru kaa labaakaa - "crash"(sadursme) - tur tas spilgti paraadiits..
0
Jā tā filma Crash ir viena no labākajām pēdējo gadu Holivudas filmām! patiešām spilgti attēlots rasisms mūsdienu amerikā!
0
Eh, Amerikā bez melnajiem jau vēl cik tur tie miljoni dienvidamerikāņu nelegālo imigrantu, kuri nemaz šiti negrib pieņemt valodu un pārējās figņas, šamie jau tip vairāk kā melnie, karoč drīz Amerikā būs jautrības. Multikulturālisms sucks, pastīsiem kautvai uz Franciju, kas tur pirms kāda laiciņa notika.
0
Nu vispār amērikā jau vel katrā štatā savi likumi, kas vienā skaitās normāli otrā noziegums,
0
Citējam:
"cik tur tie"
"šiti"
"figņas"
"šamie"
"tip"
"karoč"
"sucks"
"pastīsiem"

un kronis visam:
"Multikulturālisms sucks"

Mjā, dažiem multikulturālisma apkarotājiem pie valodiņas derētu piestrādāt... lai nesanāk, ka paši nīst sevi.
0
te tāds interesants video
www.youtube.com/watch?v=nrmAMA8tfxU...
0
A video tur visādi interesanti ir. www.youtube.com/watch?v=sPRehpz3-EY...
Tadžiki sit 1 nabaga skinu.
0
liekas tie kautkādi urlas ne tadžiki
0
Protams, ka knapi izlasīju līdz pusei un nonācu pie (ārkārtīgi pārsteidzoša un negaidīta) secinājuma, ka joprojāms ir luņi, jeb, poētiskāk izsakoties, dieva doti cilvēciņi, kas nesaprot jēdzienu nozīmi, bet ārkārtīgi gudri izrunājas. Es nedomāju, ka ir vērts man tagad sākt kaut ko skaidrot, jo gala rezultātā tik vai tā kāds galvu atdauzījis prāta trūkumcietējs (lasīt- apdolbīts mudaks) sāks demagoģēt.
Vienīgais, kā aplaimošu jūs, došu padomu: mīļais bērns, pirms raksti savu nākamo spoži argumentēto (ha, ha, ha) un saturīgo tekstu, paņem rokās kaut vai svešvārdu vārdnīcu un izlasi nozīmi vārdiem "fašisms", "nacisms", "nacionālisms", "patriotisms". Skaodrojumu vēlams izlasīt vismaz trīs reizes.
Bet kas attiecas uz manu pašreizējo viedokli par šo (svaigo un jaunizgudroto) tēmu, gribētu runāt Enemy vārdiem: "Ņemot vērā kāds ir cilvēks, man gribētos teikt, ka NEVIENAM nebūtu tiesības dzīvot uz šīs pasaules"
0
O esmu citēts! Jūtos kā Rainis....
Bet ja par sākuma jautājumu, tad jāatzīst man tiešām prieks ka esmu baltais, nevis melnais kaut tajā pašā USĀ (Crash=labs).

"ShIzM, aizvakar, plkst. 17:40 -
Nu un par to labpraatiibu ... diez vai tev vispaar ir iespeeja izveeleeties, ja jau no agras beerniibas tev to religjisko dranjkji baazh galvaa. "

Amerikāņi arī tādās pašās domās, ka visas tautas jau būtu laimīgākas ja būtu demokrātija, vajag tikai dot tām iespēju izvēlēties.... Ne sūda! Arābu mentalitāte, ietverot to pašu islāmu, nav piemērota demokrātiskajam pūlim, kas savstarpēji runājoties izlemj visas valsts lietas. Ir normāla kārtība, kur viens valdnieks tad arī izlemj kas būtu labāk viņa tautai un viss. A kā piem pie mums - savēl visādas partijas un nu tik sūdzās ka viens zog, otrs zog, trešais dirš ka nezog. Nu kāda jēga? Baigā tautas vara? Kad bija K. Ulmanis nez kāpēc visiem tie skaitījās zelta laiki. Protams ja valdnieks ir despotisks tirāns arī nav diez ko labi. Tāpēc kā jau teicu - labāk nedzīvot.
0
Nu valdniekam jau nav obligaati jaabuut despotam un tiraanam. Galvenais jau ir pareizaa attieksmju kombinaacija, lai cilveeki juut, ka vecis ir ar stingru tveerienu, gudru praatu un par kuru var neshaubiities. Nu kautkaa taa tipo.

Bet Tavs : "Ņemot vērā kāds ir cilvēks, man gribētos teikt, ka NEVIENAM nebūtu tiesības dzīvot uz šīs pasaules" ir viena no debiilaakajaam fraazeem, ko es peedeejaa laikaa esmu dzirdeejis.
0
Valdniekam jābūt tikpat krietnam kā Putinam?
0
Krietnam kaa Lukashenko :D
0
OK tātad mani argumenti:
1. Cilvēks iznīcina dabu/vidi.
2. Cilvēki iznīcina paši savējos.
3. Cilvēkiem ir ierocis (ūdeņraža bumba) ar kuru iznīcināt pasauli pavisam.

Kāpēc tā?
1. Es esmu cilvēks, dabas sastāvdaļa, tātad man ir tiesības eksistēt.
2. Ja putns var taisīt kokā ligzdu un kaķis var to putnu ēst, tātad es varu celt māju un ēst visu ko daba piedāvā.
3. Es esmu radības kronis.
4. Man kā radības kronim ir vislielākās tiesības uz visu dabā salīdzinot ar citām dzīvām būtnēm.
5. Es UZSKATU ka man ir lielākas tiesības uz dzīves telpu nekā manam kaimiņam cilvēkam #2.
6. Karš.
7. Miers ar sociālajām problēmām.
0. Daba=ded.

Tāds ir mans domu gājiens. ShIzM saka ka tas ir debīls. Davai pretargumentus - ja ne - pats Tu esi debīls.
0
:)) Tūlīt te noskaidrosies viens debīlais!
0
Sportisti ir mūdienu barbari, sanāk divi ciemi un skatās ka līderi saceņšas savā starpā, tie kas nav līderi, ja jūtas neapmierināti ar savu stāvokli meģina sacensties ar citiem tādiem pēc futbola mačiem izkaujoties. Es tikai stāvu mala un skatos, vel tik trūkst lia visiem būtu gurnu apsēji, tas strāda lidzīgi kā zīmes, saliek pats sev aizliegumus lai drošāk, un tad psiho pa to ka visur nevar iet. Nebūtu sporta, tad mēs būtu atpakaļ tumšajos viduslaikos. Dāzi jau to grib <:)
0
"OK tātad mani argumenti:
1. Cilvēks iznīcina dabu/vidi.
2. Cilvēki iznīcina paši savējos.
3. Cilvēkiem ir ierocis (ūdeņraža bumba) ar kuru iznīcināt pasauli pavisam."

Nu tad taa :
1. Nu viens glaabj - cits niicina. Un nejau cilveeks vieniigais to dara.
2. Nu a kam negadaas un atkal - ne tikai cilveeku starpaa taada paraadiiba noveerojama.
3. Veel jau nav zvaniits, ka riitaa visu bombiis gaisaa. Bet nu ja jau sanaaks, tad ko nu Tu tur vairs padariisi.
---
Kāpēc tā?
1. Es esmu cilvēks, dabas sastāvdaļa, tātad man ir tiesības eksistēt.
2. Ja putns var taisīt kokā ligzdu un kaķis var to putnu ēst, tātad es varu celt māju un ēst visu ko daba piedāvā.
3. Es esmu radības kronis.
4. Man kā radības kronim ir vislielākās tiesības uz visu dabā salīdzinot ar citām dzīvām būtnēm.
5. Es UZSKATU ka man ir lielākas tiesības uz dzīves telpu nekā manam kaimiņam cilvēkam #2.
6. Karš.
7. Miers ar sociālajām problēmām.
0. Daba=ded.

1. Un ja tu buutu marsietis ? :D Bet nu labi, nav taadas lietas kaa tiesiibas - ir izveeles iespeeja.
2. visu jau nu eest nav veelams.
3. ceri vien.
4. turpini cereet.
5. Skatoties kaads Tev tas kaiminjsh.
6. reizeem gadaas
7. Miera nav un nebuus
0. ja ded=dead - pilniigi iespeejams un tad gan buus miers.

Kaa nu te bija tas gudrais vaards ... aaa ... shovinisms. Nu ko liidzigu Tavaa domu gaajienaa var pamaniit.

nu debiils esi Tu, ja domaa, ka man obligaati jaaargumentaa. Ir taads labs teiciens : gudraakais paklusee. Ceru, ka domu saprati.

Maigoni : viens debiilais jau ir noskaidrojies!
0
Anekdote par tēmu(tiem, kas saprot metaforas):

Večukiņu sabrauc vilciens. Pēc ilgiem mēnešiem slimnīcā viņš sēž mājās virtuvē ar sievu un ēd vakariņas. Pēkšņi iesvilpjas tējkanna un večukiņš pielec kājās, paķer krāsns kruķi un sāk dauzīt tējkannu, sievai paskaidrojot:
"Šitie jāsit, kamēr vēl maziņi!"
0
Anekdote par tēmu(tiem, kas saprot metaforas):

Večukiņu sabrauc vilciens. Pēc ilgiem mēnešiem slimnīcā viņš sēž mājās virtuvē ar sievu un ēd vakariņas. Pēkšņi iesvilpjas tējkanna un večukiņš pielec kājās, paķer krāsns kruķi un sāk dauzīt tējkannu, sievai paskaidrojot:
"Šitie jāsit, kamēr vēl maziņi!"
0
:D

A ShiZm, nu labi atspēkoji - gan neko diži, bet nu pieņemsim. Bet tas - gudrākais paklusē. Nu redz varēji klusēt tad kad rakstīji ka es esmu stulbs, bet ja reiz sāki runāt tad nu ta līdz galam - un pamatoti.
Tātad cilvēks nav vienīgais kas dabu piesārņo un iznīcina. Nu a kas tad vēl? Marsieši? Es kaut kā neesmu dzirdējis ka polārlāči masveidā būvētu celululozes rūpnīcas. Otrkārt - labi, arī dzīvnieki viens otru ēd, bet cilvēks jau atšķiras ar to ka viņš nedzīvo pēc bara instinkta. Tāpēc viņam ir intelekts. Viņam nevajag slepkavot cilvēkus lai paēstu vai izdzīvotu barā. Ja tā tad jau mēs nonākam pie tā paša ka "kam negadās". Nu zini tik bērnišķīgi pateikt - "Aj es te vienu noslepkavoju aiz stūra, bet kam negadās, tā jau tagad notiekās." Nu un vēl saka ka es esmu debīls.
Cilvēkam būtu jājūt milzīga atbildība par savu rīcību, bet tā kā nekā tāda nav, tad piedod atvaino kādas tiesības tad ir tam cilvēkam te dzīvot, ja viņš dara kas viņam ienāk prātā nedomājot par sekām un ja nu kas noiet greizi tad paliek tikai agresīvs un sāk karot un beigās tikai piebilst - nu bet kam negadās.

Karoč ShIzm - kāpēc mana teorija ir debīla, es tā arī no tevis nevienu sakarīgu argumentu nesagaidīju. Atskaitot ka es esmu debīls jo gaidu argumentus, jo tu esi redz tik uber gudrs ka tikai padirsīsi un neko neteiksi. Nu ta novēlu Tev mazāk dirst un vairāk padomāt. Veselīgi!
0
Enemy, Tava teorija viņam ir pārāk sarežģīta- saproti, visi tie paplašinātie teikumi un svešvārdi:D

Pūļa cilvēkam pūļa instinkti. Vienmēr būs tādi, kas salasīsies pūlī kādu sist ar vālēm un pūlī uzgavilēs stulbumam.
0
Ja visi ir dzīvnieki, tad neviens nav dzīvnieks. Ja viena teorija ir debīla, tad debīlas ir arī visas pārējās. Eu, skinmetālist, a tu aizvakar Ādolfa dzimšanas dienu atzīmēji? Kā
0
kaada vella peec man butu jaatzimee Adolfa dzimene?!
0
Nu kā tev tak niks SKINmetālists - Zaratustra domā ka tu esi pārliecināts nacists ar tendenci atzīmēt Ādolfa dzimšanas dieniņu. Vai ta ne?
0
Nav kaut kā paradoksāli, ka tāds neizdevies gleznotājs ar sabeigtu kuņģi izraisīja 2.Pasaules karu?

Šodien suminām Ļeņinu, ja kādam tāda vēlme.
0
Vot, es arī esmu par šito domājis. Padomājiet, cik viss pasaulē ir saistīts. Ja Hitlers tiktu uzņemts Mākslas akadēmijā, kur viņš divus gadus centās iestāties, viņš droši vien nebūtu iesaistījies politikā, nebūtu nācis pie varas, nebūtu izraisījis karu, Staļins diez vai būtu okupējis Latviju un kāda gan tad būtu pasaule? Kāda būtu Rīga bez mikrorajoniem un blokmājām? Mūsu un vēl simtiem miljonu citu cilvēku liktenis faktiski izšķīrās pirms 100 gadiem kaut kādas Vīnes augstskolas iestājeksāmenā.
0
:DDD.. ibio!
labi tauta! tagad veerteesim cilveekus tikai peec vinju nikiem.
Taatad :
Peec maniem ieskatiem
0
Heresy - neizdevies viskijs
Zaratustrah - kaut kaada chuuskas shkirne Daafrikaa?
+Enemy+ - pozitiivi laadeets ienaidnieks
Maigonis - nu.. burtiskaa tulkojumaa
taa vareetu baigi turpinaat...
:DDD
0
ui, par to heresy - protams, ka brendijs.. laikam..
0
jaa, un Fauns akal ir baigais klasiskaas muuzikas fans, jo ja nemaldos Franchu komp. F.Listam ir skanjdarbs Fauna dienasgraamata, vai kka taa, miglaini no skolas atceros..
;DDD
0
Fauns ir personāžs no Moonspeel dziesmas
"Queen of all my sleepless nights
For whose beauty I, Faun
have played my pipes, with heart
Queen in white silk, skin like milk
Horns of Faun, lips of dawn
You are now honoured you with my presence
As I'm honoured by your sight
I crown your perfection
The predator in your breast, I devour"
0
lists man liekas bija ungārs nevis francūzis, hvz, varbūt arī ne
0
skinmetalists: "jaa, un Fauns akal ir baigais klasiskaas muuzikas fans, jo ja nemaldos Franchu komp. F.Listam ir skanjdarbs Fauna dienasgraamata, vai kka taa, miglaini no skolas atceros.."

Vecīt, nezinu, kā jums tur Domenē, bet "Dārziņus" tu nepabeigtu! :D
Tas skaņdarbs, ko tu domā, ir K. Debesī "Fauna diendusa".
Quorthon taisnība, Lists bija ungārs.
0
o, jaa, tagad toch atceros.. bet ,nu baac, es jau tris gadus tur neesu radijies! cik tie komponisti nav malti..
0
Heresy - neizdevies viskijs
Zaratustrah - kaut kaada chuuskas shkirne Daafrikaa? :D
skinmetalists ir idiots!
Zatustra ir Nīčes filozofiskās poēmas "Tā runāja Zaratustra" galvenais varonis, pravietis- vientuļnieks.
Un ja kas- angļu valodas nezinātājiem- heresy=ķecere, heretic=ķecerīgs...
0
es ko pirmo ieraudziiju un izdomaaju, to rakstiiju! tas tika dots kaa piemeers un pasmieshanaas par to, ka kaads te mani par naziku uzskata! vo, jauna teema tuliit buus!
0
O, shaitan....
0
starp citu heresy=ķecerĪBA un heretic=ķeceris
0
man nav ne mazākās sajēgas par ko jūs te runājat, bet vienu gan es zinu...
0
Neba nu Nīče pirmais izdomāja vārdu Zaratustra (ir jau tāda reliģija Zaratustrisms) bet nu labi es jau esmu briedis....
0
ekh, man nav ko piebliezt, nu jau kādu laiciņu būšu atmetis domu veikt inkvizīciju metāliskajos pasaules uzskatos (tas tāpat nav nopietni ;), un jā, "zaratustra" patiesībā nozīmē "siļķes ādiņa" un tā pie senajiem actekiem sauca neizdevušos mēģinājumu izmantot pirmās nakts tiesības mēnesnīcas pielietā meža pļaviņā
0
ka Tevi 9 velli :D:D:D:D:D +Enemy+ bez Tava humora mana dziive peedeejaa laikaa nebuutu ne uz pusi tik laimiiga :D:D:D:D T esi vienkaarshi uzjautrinoshss :D:D:D:D:D

Bet nu jokus pie malas - t.i., kad buushu akal skaidraa uzrakstiishu Tev arii kko nopietnaaku ;) haha
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas