vai tu paliec vecs?
0
Mēs nicīgi paraugāmies uz 15-gadnieku paaudzi un saucam viņus par pokemoniem, jo viņu dzīves uztvere atgādina mūsu pašu tajā vecumā, no kura esam izauguši. Bet reiz var notikt tā, ka mēs izaugsim arī no patreizējā vecuma, varbūt, ka daži pat sāks klausīties kaut ko no pop punk un nejutīsies dēļ tā slikti. Jo aizspriedumi būs atmesti, tīneidžer-gars būs beidzot nodzisis. Tomēr daži, kas paliks aizkavējušies vienā stadijā, turpinās nēsāt kerzavikus, garus matus un fanātiski pieturēties pie viena trula tīņu stila.
Diskusiju var dzēst.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
*kad es vēl biju jauns(tīneidžers) nekādu pokemonu nebija.
*stadijas ar nekādas nebija...
eu!!! varbūt kad mēs kļūsim veci būs tāpat kā pirms pokemonu laika?
0
Definēsim vārdu "pokemons"
Mana definīcija: cilvēks, kas cenšas piederēt kādai subkultūrai nevis ideoloģiskās noskaņas dēļ, bet stila pēc." Ne visi tīņi ir pokemoni, bet pokemoni ir bijuši vienmēr.
0
Maigoni, kads isti ir tavs jautajums?
0
Jautājums ir "vai tu paliec vecs?", jo es uz savas ādas izjutu, ka man vairs dažreiz nav kādreizējo aizspriedumu neklausīties dažreiz kaut ko no Placebo, Alexisonfire, Atreyu vai citu poproku.
0
man nav aizspriedumu klausīties visu ko, bet tas man netraucē klausīties to pašu gaļu. Tev nešķiet, ka tu pats vēl neesi izčākstējis to, ka zābaki un garie mati neuzspiež klausīties TIKAI smagos? Tāpat kā tā klonu ne-metāla propoganda, kas citiem pārmet šaurpierību, neredzot savu vienpirkstaino "vai-nu vai-nu" pieeju situācijai.

Mr.Bungle rītā, Carpathian Forest vakarā. Kur ir problēma?
0
tak pie dirsas klausies ko gribi, vai tad tev kādam jāatskaitās cik tu šodien smagos esi klausījies un ka drusku esi grēkojis klausīdamies placebo, bet kompensēsi to noklausoties impetigo divas reizes.
0
es, jā, vec jau palieku... kad man palika 17, man tas nepatika [gribējās raudāt] es gribēju palikt savos 16... ai tagat jau samierinājies esmu ar to ka nomiršu...

bet nu visā visumā neesmu nekāds baigais "metālists" kurš tikai metālu kruķī.. ui es visu ko maucu pa riņķi... reku aizvakar Placebo klausījos dziedādams līdzi un pat vēl salkanākus mēdzu paklausīties [rekur varat ievērtēt manu čakru --> www.last.fm/user/Zipaks/]...... bet tā es sevi nepieskaitu nepievienas subkūltūras...
un jā droši varu teikt ka pirms pat mazāk kā gada biju "pokemons" ui bail acerēties ko tik nebiju ieņēmis galvā... bet arī noteikti pēc gada liksies ka tagat nesmu bijis diesko gudrs...
0
Varētu pat teikt, ka nekad neesmu bijis metālists, jo nekad neesmu nēsājis kerzavikus un metālā man vairāk piesais'ta tās grupas, kas runā par sociālām tēmām, nevis par tumsu vai motocikliem. Tāpēc es esmu vairāk hārdkorists pēc ideoloģiskā ievirziena. Bet ir jau tāds jauks stils kā metalcore.
0
Zipaks - Page not found.
0
nu man vispaar konkreeti riebjas cilveeki, kas nu vot baigi saka - oo, es klausos tur deathmetaalu, bet es tur oo, hardkoru.. bljin, nu vot tas ir pokemonisms tirakais, un ta kad prasa nosaukt piemeerus, tad tik aiziet buee...buuee..
Domāju, ka nenoliedzami, cilveeks paliekot vecaaks, bik sak saprast ko vinjam vajag no kkaa, tikai kuram aatraak, kuram veelak shi stadija pienaak.
0
ja tu runā par sociālām tēmām, tad ir arī tāds jauks stils kā thrash
un jā, pareizi jau te teica par metālu ne-metālu, nevar tak visu laiku ēst vienu un to pašu, garšīgāk un veselīgāk ir variēt rijamo
oldskūls disko vispar ir naave :D nezinu neko perošāku par dschinghis khan vai saragossa band :D
0
"nekad neesmu bijis metālists, jo nekad neesmu nēsājis kerzavikus"

tas gan ir interesanti, kur var bezgalīgi celt ārā šitādus medaļniekus?
0
"kompensēsi to noklausoties impetigo divas reizes"

ou jē, beib! Impetigo r0x0rz0. The pleasure is on both sides of the table.
0
"nekad neesmu bijis metālists, jo nekad neesmu nēsājis kerzavikus"

taaks... ja neesaa kerzas tad esi metaalists, ja neneesaa - neesi.. PEERLE!
0
A vai tad tā nav?
0
vajadzība kaut ko apdirst/aprēkt būs visos vecumos! :]
0
Elizabethe - a nu ka fiksi ieperc vismaz 2 kerzu parus!!!!
0
khe,Uggam zetons...
0
taa izskataas.. nedo dies ka kaadereiz zandalees kur izieshu, mans liimenis kritiis un es vairs nebuushu true :`( beeee eee

Maigoni.. atziisties, tev kaads ar laapstu pa galvu? kas ar tevi...
0
varbuut paklausies sho.. varbuut tas visu noliks savaas vietaas??

www.musicbox.lv/music_download.php?...

8Kb
0
keksi un keksenes, kuri uztver Maigoni nopietni, es jums gribeeju pazinjot, ka Maigonis ir "joke account", visticamaak nefolka, taa kaa nevajag PAARAAK nopietni Maigoni uztvert. Maigonis ir un paliek Maigonis.
0
Nu to jau mēs laiciņu atpakaļ noskaidrojām, bet vai tad tāpēc mēs viņu sāksim diskriminēt un nepiešķirsim medaļas par superīgām atziņām un novērojumiem?
0
Hmm, dzīvē mani arī uzskata par klaunu dažreiz, lai gan es daudz ko domāju ļoti nopietni.
0
nuja, dziljaakajaa buutiiba jau es visus nefolka paveidus uztveru nopietni. bet var jau arii pajautroties :))))
0
Ekhm, es arī reizēm esmu nefolka akounts (visticamāk), bet vai tad no tā vajag izdarīt tālejošus sēcinājumus par pašu personu aiz akounta - viņš ar to internetu tik sen draudzējis, ka parastā lietotāja līmenis (ko, tikai viens profils??? phe) nav vairs uzskatāms par nopietnu, eksperimentāla pieeja to sauc, no dažādiem problēmas aspektiem, arī par psiholoģiskā antivīrusa beta versiju to var uzskatīt, vai arī bezkaunīgu spyware tipa drazu, bet es tomēr laikam palieku vecs, nevaru teikumu pabeigt
0
Tas ir, es gribēju teikt - Maigonim taisnība, Runcim gan nē, jo Maigonis visticamāk ir viņa klons, arī visi tie pozeri nav manējie, bet sekotāji - tomēr, visu cieņu
0
gribi teikt, tie pozeri ir nopietni citi sekotaaji?
0
"Mr.Bungle rītā, Carpathian Forest vakarā. Kur ir problēma?"

Un vēl tam visam pa vidu Mahavishnu Orchestra, Steve Vai un Iron Maiden un Šopēns un citi.
Tumba-rassā! Lai tā būda rūc! Nekādu problēmu.

Man, starp citu, kerzaku nekad nav bijis, bet vai tas kaut ko nozīmē? tāpēc es pēkšņi esmu īpašs?/gudrāks?/utml?. Vai kā? Jā, es sevi (varētu pat teikt - ar lepnumu) saucu par metālistu un man ir prieks par visu to metāla padarīšanu, kas notiek ar mani un citiem. Ar visām no viņas izrietošām sekām. Ar visu "tumsu un motocikliem". :D No otras puses - man ir pilnīgi vienalga. Oi, ko es tikko teicu?!... Man laikam tā nevajadzēja teikt, citādi nāksies pirkt kerzakus. Spriežot pēc manām kedām es pēc pārliecības arī esmu hārdkorists. Vispār - kopš kura laika cilvēki ir sākuši ļaut sev instalēt pāliecības paketes? "Pērciet šīs alternatīvi noskaņotās kedas un komplektā saņemsiet "hārdkorista pārliecības" programmatūru jūsu smadzenēm! Programmatūra veidos arī jūsu muzikālo gaumi, politiskos uzskatus. utt. Varat iegādāties šos ekstrēmi metāliskos kerzakus, ja vien nebaidaties kļūt par sātanistu un alusvēderu"
Mjāa...

Prozit!
0
Starp citu - nez vai pēc desmit gadiem, man būs kauns par saviem garajiem matiem un mīlestību pret smago mūziku (kā galveno starp pārējiem mūz. stiliem), JA tas viss vēl būs. Protams - pēc desmit gadiem man var vairs tā visa nebūt, bet tas jau ir cits stāsts. Vienkārši gribēju ieteikt nemēģināt izlikties par gudrāku nekā esi, Maigoni - gari mati un izteikta apsēstība ar metālu var būt 15, 25 vai 45 gadu vecumā un tas patisībā neko nenozīmē.

Ja neko nenozīmē, tad kāpēc nenogriež tos matus, Tu jautā? Bet vai tad, tad ja nogriež, tam nav nekādas nozīmes? 40-gadīgs vīrs, piemēram, matus turpina negriezt tāpēc, ka viņam viņi patīk, viņš jūtas labi un uzskata to par pareizo priekš sevis. Savukārt - ja nogriež, tad to dara tieši to pašu iemeslu pēc. Izdara SAVU izvēli un jūtas labi. Tikai otrajā gadījumā var nākt klāt vēl tāds faktors kā - "ko saka/domā citi?" Beigu beigās - jebkurā vecumā cilvēks var (vairāk vai mazāk) būt jebkurā izskatā ar jebkādu pārliecību. Kombinācijas ir neizsmeļamas. Un ja kāds ir nogriezis matus, lai atšķirtos un justos gudrāks/pieaugušāks/īp... tad viņš ne ar ko neatšķiras no gadījuma, kad kāds, to pašu iemeslu vadīts, ir matus uzaudzējis.
0
Un vispār - cilvēki! kas ar jums ir?! Tiklīdz kā viens kaut ko paburkšķ par subkultūrām un "apgaismību", tā daudzi uzreiz sāk taisnoties, ka "es jau nemaz neesmu TĀDS metālists", "es jau viskautko varu klausīties". Galu galā - vai tad jums jāatskaitās, lai kāda cita acīs izskatītos "gudrāki".

Heavy Metal all the way! Fukk You! :D
0
Es gan esmu TĀDS metālists. Un ko jūs tagad teiksiet?

(Šeit varētu izvirzīt kādu apgalvojumu par manu vecumu vai bērnības traumām, piemēram...)
0
Es gan esmu TĀDS metālists. Un ko jūs tagad teiksiet?

(Šeit varētu izvirzīt kādu apgalvojumu par manu vecumu vai bērnības traumām, piemēram...)
0
"Es gan esmu TĀDS metālists. Un ko jūs tagad teiksiet?"

Jaa, jaa, noteikti Britniju Spiirsu, Slipknot un Cradle of filth klausies, tagad, blje, sadomaajies :DDDDD :D :D. Es tev pateikšu tu esi TĀDS... :D юююЖыцовшйцпв...
ю

Ha ha, nez vai tu vispaar zini, kas ir Immortal :)))
0
maigoni tu... nu tu stulbs esi :)
0
Vai tad?
0
O, jā! Piedāvāju grind implantu, khem... ievadīšana bez maksas.
0
Es, protams, neapvainojos, bet šī situācija man sāk atgādināt to, kurā brālītis Trusītis aizved brāli Lauvu pie akas, pilnas ar gaļu (protams, nekādas gaļas tajā akā nav - tas pat bērnam skaidrs, un ne jau nefolks būs tas dumais lauva, kas tā uzreiz ņems un leks uz savu atspulgu.) Domu uztvēri?
0
Khe, a es droshvien palieku TAADS tikai tajos periodos, kad nocelju kaarteejam draugam/pazinjam kerzus novalkaashanai;) TAAAAAADS!!!!!
0
pff...nu cik var dzīt bazaru par šo tēmu, ja maļ vienu un to pašu? ;/
0
mjaa juutos vecs droshi vien taads pofegisms neko negribaaas VAJADZEETU bet negribaas, ko tas vareetu noziimeet???
muuzikaa noteikti patiik viss vecais aaarpraats tas ir kas??? sasodiits un vairaak nekas...vella milti hohaidiii!!! prom, prom TO visu...
0
hohaidii---HA, HA, HA, protams johaidii...!
0
Lai arii cik te iegrieztos,temas parsvara tadas pashas.
Par so temu velos piebilst,ka ta vecaka klusana,ko mineja Maigonis,ir tada ka klust vairak sapraata,neticu,ka ir kads cilveks,kam patik tikai smaga muzika un pilniigi neviena cita dziesma un kad jau to atziist,tad jau nak tas saprats brivs no stereotipu,aizspriedumu znjaugiem.
0
nu,man piemeeram ķēdes un tie smagie zaabaki jau aizēduši(pirms diviem gadiem ,ai,kaadaa cieņā bija),es tagad dažreiz meedzu valkāt augstpapēdenes un + 30 grādos necenšos izskatīties stilīgi uzvelkot ādas mēteli .Esmu sapratusi,ka ar gadiem tas vairs nav aktuāli,lai gan metālu mīlu vienalga tik pat stipri. un kad 15 gadīgā metālistīte man pieiet klāt un saka,ka sitā gērbjoties es nu nepavisam neesmu true, mani pārņem smieklu lēkme un skumjas par to,ka cilvēki nesaprot ,kas ir galvenais un kas nav
0
ak, taa tak jauniiba trauksmainaa un skaistaa.. kur tie laiki..
0
ak jel atmiņas... :P
0
nu bļāviens,es nezinu,daudziem laikam valda tāds bara sindroms,ka jāuzģērbj vismaz kaut kas melns vai kerži,lai būtu kruts un vēl nezin kāds!jā ir forši pazīmēties ,bet vajag tak saprast to ko pats vēlies,galvenais ir mūzika ko klausies nevis kerži ko nēsā,jo arī urla var uzvilkt keržus un būs nu baigais skins...ir redzēti urlas ar keržiem un trenuškām...tik tizli!fui
0
signe !?! KAS TEV UZ GALVAS ?!!! AAAAAAAAAAAAAA!!
0
ei nefolk tev kas taas neegjeru pasakas mutere getto maukumaajaa priekshaa lasija ? amplis bled

es te tev saakshu taisiit atsauces no makskernieka gada graamatas 2k2 (rudulju jura edition) un peectam klusiibaa masturbeejot priechaasos ka tu nevella nerubii bet es tevi apjaaju, jee jee ja gribi izlikties par baigo bibleni vismaz izmanto klasikas pedinj
0
Artuur, ja tu veel tikai mazliet pacenstos, no tevis vareetu sanaakt tiiri labs rakstnieks!
0
par vecumu runaajat.. ja...
www.fat-pie.com/salad7.htm...

cerams,kad nomirsiet, ar jums arii pie galda kaads paseedees..
0
vot šito nesapratu.
0
WWWWWAAAAWWW!nu kas tad man ir uz taas galvas? :)
0
dredi chtolji ?
0
afromeksikāņu bizītes...
0
Ellīgs Sātanssssss..... Ka pilnīgi sapīties bizēs.
A tās drēbes un zābīši ir īstenībā zajebis. Man i nemaz tās parastās drēbes tik labi nepatīk. Zābīšos ir bieži vien pat vēsāk nekā botās vai kurpēs. Nu i tie saldie 15 ir un paliek saldie 15. Ja šī perioda nebūtu, tad jau neizveidotos tas kas ir tagad. A tagad ir zajebis..... ā ku labi!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas