emm
0
kaads zin baltijaa kaadu normaalu melno shopu? par dreebeem un platformeneem runaajot..
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
bazārs tā sauktais
0
www.fantasm-agoria.com. Lietuvā.
0
tur nekaa interesanta nav[par saitu runaajot], bet ja neko neatradiishu, tad jaabrauc turpat.
0
Njaa....shaubos, ka Baltijā atradīsi ko labāku.
0
Tiaki ta bode Viļņā, Saits ir utains - bet pats veikals priekš mūsu līmeņa - zjbs :)
0
ui es jau biju noilgojies pēc šitās tēmas... :*
PUNK.LV
K.Barona 93
0
uj, tad jau laikam jaalaizh uz to vilnju un par to barona ielaa, hmm paluukoshos:]
0
nu vari jau uz Vāciju vai Angliju....
0
Atkal jau kāda grib rotāties ;)
Eu, starp citu, ir kāds pasūtijis internetā, kādu lupatu vai kerzu? Būtu baigi labi ja apstāstītu procedūru, obligāti vajadzīgs interneta bankas konts vai kas tamlīdzīgs?
0
vuj, uz vācīju, nezinu, šaubos vai seņči uz turieni grib braukt, anglija par tāluun dārgu, tādēļ meklēju ko tuvāku. mjam, rotāties negribu, gribu sev kurpes vasarai uz jubileju.
hmm, man liekas, ka nav, var norēķināties arī tikai ar karti, ievadot kartes nr uc.
0
Pareizi, Zipij, es ar plaanoju sestdien uz Vaaciju aizshaut, pa ilgiem laikiem kaadu parpalu iepirkt...shitai kulturaalajaa zemee neko piemeerotu neredz;)
0
Ui cik mēs lepni dzīvojam...
0
man buutu ieteikums, taakaa mana draudzene veeleejaas garos kerzus, kurus latvijaa ir problemaatiski dabuut, tad veicaam pasuutiijumu internetaa uz fantasm - agorijas veikalu ar personisku ierashanos, pa celam iegriezaamies arii vilnas tirguu, kur atradaam gan taadus kerzus, pie tam uz puscenu leetaak, gan arii visus nepiecieshamos apgeerba gabalus, kas jau tur meiteneem patiik, gan gotiskaa stila svaarkus, nu kaut ko taadu, neesmu speciaalists, gan daudz ko citu, kas der melnajam stilam, atsauksmes par tirgu man ir labas, jo cenas ir zemas un izveele daudz lielaaka ne kaa Riigaa iespeejams dabuut.

Mans ieteikums, buutu apluukot tirguu piedaavaajumu un tad tikai doties uz veikalu, ar sho tirgus apmekleejumu mees uz kerziem ietaupiijaam 45 LS jeb 250 lit
0
Tas pats arii uz apaviem...1
0
To Viesulim:

Ar internetu ir kaa ir, protams atskiras vietas no kuraam pasuuta, bet parasti labs laiks jaagaida, taa es pasuutiiju H. Guderiana graamatu, ko soliija atgaadaat triis dienu laikaa, bet pagaajushas jau triis nedeelas. es personiski vienojos ar peecapmaksu pastaa, tas ir daargaaks veids bet drosaaks, jo naudu tu maksaa, kad prece rokaa. Parasti tiek izmantots bankas paarskaitiijums, pasta paarskaitiijums vai kaadas no starptautiskaas kartes konta nummura ievadiishas un paroles, bet shim peedeejam veidam es ne iipashi uzticos, taapeec diemzeel ne ko siikaak nevaru pateikt.
0
ko tu runaa, lepni? tas jau pusstundas brauciens, turklaat Vaacija ir daudz leetaaka valsts!
0
Pēcapmaksa pastā, hmmm, nu jā.. laikam jāskatās cik uzticams tas interneta veikals. amazon.com laikam tas lielākais un arī dažu labu drēbi tur var iegādāties.
0
nu johaidii, jaunatne, Latvijaa taksh diezgan apgraiziitaa veidaa, bet tomeer darbojas paypal, tur arii var nochekot veelamaa veikala dariijumu veesturi, tikliidz ir kaac piekaasiens taa tas paraadaas atsauksmees, jebkuraa gadiijumaa nekaadi mistiskie internetbankas konti un to parolu ievadiishana nav nepiecieshama, vajag tikai advanceetaaku karti par visa electron t.i. Visa,Mastercard vai American Express...eiropas un amiishu veikali ir diezgan uzticamas iestaades, ieteiktu uzmaniities ar mistiskiem piedaavaajumiem no filipiinaam un kiinas...un ja nu galiigi chura raustaas, tad ebay un amazon jums buus iistaa vieta!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas