Metallica - jauns gabals
0
Ierakstīts dzīvajā, koncertā Berlīnē, bet skaņas kavalitāte ir pietiekoša lai varētu saprast, ap ko lieta grozās

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

Hmm. Šobrīd klausos, un ir vismaz viens pluss - tas ir krietni labāks par St. Anger, apmēram tā kā no Load/Reload nācis. Vokāls gan ir pasūdīks, bet varbūt studijā izklausīsies labāk.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Metallica nerullē un vairs nekad nerullēs, paklausieties kaut vai vokālu - 80-tajos gados tas bija tik jauks un mīļš, bet tagad vairs tāds nav!
0
Tam gan piekrītu.
0
nja, galvenais jau ir tā skaņa. es te iedomājos ja tam St.Gangrēnai būtu tāda smuka vecā traša skaņa(ausīs skan Testament-practice what you preach-), tad varbūt..nez kā būtu..iespējams ka ausij tīkamāks būtu.
0
tad varbūt..nez kā būtu..iespējams ka ausij tīkamāks būtu.

bla gandriz taka Gustavo nolaidu
0
Tev jau gribētos, bet vispār Gustavo nav ne vainas :P
0
Protams, protams. Gustavo jau nav kaut kāds sakains Immortal.
0
Uzlabojums, salīdzinot ar St. Anger, ir vērojams, bet nu vienalga nepatīk un liekas vienmuļi. Un kas tā Hetfīldam par pēkšņu nespēju toni noturēt? Brr. Priekš manis klausāmā Metallicas daiļrade beidzās jau ar 1991. gada albumu, bet, neskatoties uz to, biļeti uz Tallinu aizskrēju pirkt teciņiem vien :p
0
...un tas jau ir galvenais no metallica viedokļa :)
0
Nu bet vai tad man žēl, viņiem taču arī sievas un bērni, kas jāuztur :) Toties mana tiks (ja ticam līdzšinējo koncertu pleilistēm) vesela virkne veco labo gabalu dzīvajā. Tā teikt, apmierinātas būs abas puses (cerams). :)
0
Cik ir manīts, Hetfīlds vienmēr dzīvajā ir diezgan šķībi rāvis, nu bet pēdējos 15 gados arvien švakāks tas vokāls jamam paliek.
0
Par tiem 15 gadiem piekrītu, tomēr, cik nu ir iznācis viņu live ierakstus klausīties, vokāls tomēr parasti ir bijis +/- ok (vismaz atšķirībā no jaunās dziesmas ausīs vati negribējās bāzt). Kas zina, varbūt neesmu klausījusies gana daudz. :)
0
re ku tajā blabermautā rakstīts ka viena no šīs turnejas koncertiem Berlīnē viņi pilnībā nospēlējuši visu Master of Puppets albumu. zaibis, jācer ka arī Tallinā būs līdzīgi un viņi neizdomās uzspēlēt pilnībā visu st.anger un dažas no re-load un load un uz bis iznāks un nolaidīs whiskey in the jar.
0
Nu iesākums izklausījās tāds samērā cerīgs, bet tālāk atkal pilnīgs St.Anger - stampājošs, izstiepts un stūrains. Pārsteidza tas, ka Hammetam atkal atļāvuši spēlēt solo - bija diezgan labs (cik nu tur varēja dzirdēt). Klausoties to dziesmu, tomēr ar gara acīm skatu tādu lielu, pārziedējušu puķi. Neko nevaru padarīt. Sorry, James! :D

Protams, kad tas albūms iznāks es viņu noklausīšos. Ne jau "cerību" pēc. Nē, tikai tā pat - zināšanai. :D
0
Hetfīlds savu balsi ir reāli nodzēris...
0
Vai jūs zināt kas ir šuberts???
0
a vivaldi?
0
man patik sita dziesma bet vokals diezgan nekads. bungas patik
0
nez, noklausījos šodien - man patika, pat ļoti, ar interesi noklausījos līdz pat beigām, feins pamatritms, melodija... Par vokālu - nu come on - dzīvais ieraxts tomēr un no liela attaluma, cik pēc video var noprast. Vēl vakar klaausījos St Anger - nu man patīk, ir interesanti klausīties....
0
Laikam jau tai dienā pasaulei būs gals, kad Tev kaut kas nepatiks :)
0
Gals noteikti nebūs, es tev varu sastādīt baiso saraxtu ar letām, kas man nepatīk, bet lielākoties es par tām daudz nerunāju... Vairāk izsakos par to, ko klausos... Any problems with that?
0
Žēl, ka te nevar kaut kā lielākus burtus uzlikt... tāpēc, jāizlīdzas ar šiem pašiem - es domāju, ka jaunā Metallica dziesma ir baigā KAKA. got anything with that, dude? dzīvais vai nedzīvais, bet viņiem jau sen kā smadznes ir aizgājušas mūžībā. koncertē vien viņu ēnas. vot tak.
0
Nop, got nothing to do with that, man, no prob, just my opinion...
0
Edenbeast, šodien, plkst. 10:07
"koncertē vien viņu ēnas. vot tak."

Diez vai kāds no tiem, kas vakar bija Tallinā uz koncertu, tev piekritīs. Viena lieta ir nespēja sarakstīt labas jaunas dziesmas, bet ēnas nespētu tādu konci nospēlēt, that's for sure.
0
Jā, tiešām, dzīvajā viņi tiešām ir vareni, iespaidīgs šovs!
0
Netikai šovs, var just, ka joprojoām viņiem ir iekšā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas