Deicide
0
Deicide - The Stench Of Redemption EP
Death Metal band Deicide have had their fitting 06/06/06 release date for their new album changed. The new album, 'The Stench Of Redemption' which was going to be released on 'the most unholy day of the century' along with releases by bands such as Slayer, has been moved to 22 August. The full album will still be out in full through Earache Records. However, there will be a download-only EP out on 06/06/06 with the new songs 'Homage For Satan' and 'Crucified For the Innocence'. The new songs will be the first Deicide material with their new guitarists Jack Owen and Ralph Santolla on board.

Man jau tīk šis abas dziesmas [Homage For Satan' un 'Crucified For the Innocence]. Žēl gan ka pārcēla, vēl veseli divi mēneši jāgaida.. :E
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
"... Jack Owen ..." Opā... Nu gan briest kas interesants!
0
Stoner, nogulēji - Jack Owen jau praktiski pa taisno no CC uz Deicide aizgāja. Bet šitie divi songi ir necerēti labi - jāteic, ka manas apšaubāmās muzīkgaumes izpratnē sastāva maiņa ir nākusi tikai pr labu. Ko līdz "būt brutālam" un "ķecerigam", ja tur ne sūda no tā nav, tik tratata.tratata.UIIIEEEU.t... don't get me wrong, man tīk brutāla muziīka, bet decīc bij iestagnējis. smagi turklāt. ok, scaers bla bla bija diezgan labs; pirmās 5 reizes pat ļoti labs likās., bet pēc tam... a šitas stenč ov ridempšn ir jau pavisam citāda mūzika -tik vien palicis, kā sausais Bentona vokāls, da pārējais ir trešīgi pusmelodisks čugučugu un 2,76 reixes ātrāks muzons ar blindgvardiāniskām zolēm. Nu tipa saprotiet - no vecajiem decīšiem šito negaidīju. cieņa.
0
Ralph Santolla?
ghrehh, tas vecis tak ir spēlējis un dadarbojies ar pilnīgi AOR/hārd vienībām, kā arī Iced Earth... ko ta nu dikti brutāls tapis un tā apšņāktā Bentona skavās meties?

www.rockdetector.com/officialbio,7701.sm...
0
"Walk With The Devil In Dreams You Behold"

grahhhgr rrogrr grree gorrr rrooo ggrrr
0
vispar sitas albums neta jau vairak ka nedelu ir :)
tagad janokope, jaieverte. :)
+2
26 gadi jau pagājuši kopš Deicide debijnieka. 26!!! Bet nu, varbūt esmu vecmodīgs, bet es joprojām neesmu dzirdējis negantāku death metal albumu par Deicide debijnieku. Raw power!
0
Jā es pirmo reizi dzirdēju šo kādā 91. gada vidū. Tas bija reāls sitiens pa aknām. Pirms tam likās, ka Slowly We Rot ir mūžīgi mūžos smagākais un nikmākais albums.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas