ESOTERIC
0
Radusies Birmingema tieši tur kur Black Sabbath piedzima.Ļoti labs doom.Lēns, piesātināts ar apātiju, trakumu, naidu un nicinājumu pret cilvēci.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
uff, man patiik, kaa tu to pateici;))
0
Ja man ari fascinē, vasara, jūra, skaistas meitenes, cilvēki dara visādas jautras lietas, un tad ej tu evoken fans, depresīvs un pelēks ka izlietota šļirce.
0
var arī klausīties evoken(lai kas tas arī būtu) un priecāties vasarā ar skaistām meitenēm, un arī ziemā. kur ir problēma? vienīgā problēma varētu būt ja tu to evoken gribētu klausīties ar skaistajām meitenēm kurām evoken galīgi nepatīk, bet tā..
0
līķīti, keksiņ, tu maz nojaut par ko tu runā? Esoteric mums visiem uzspļaus un mēs noslīksim to narkašu siekalās. tas nav labs doom. tas ir bišku pa prastu par tiem lopiem sacīts. tas ir tāds doom, ka nezinu, vai tas vairs maz ir doom. par viņiem, laikam tikai SUNN O))) ir slimāki. tā kā, nedirsieties ar Esoteric, brāļi. :)
0
universum tu pats tici tam ko tu saki ?
0
Vienā mājas lapā šitā grupa pieskaitīta pie ziniet kāda stila? - emo-screamo-post-hc. Un nekāda tur doom.
0
Nē laikam tā ir cita grupa ar tādu pašu nosaukumu, jo skan čista kā post-hc.
0
Priekš manis tas or doom, ja nepatīk iedod tam savu nosaukumu, kaut vai brutal pop, arī derēs.Un kas tad skaitās Pantheist??Vai My shameful -laikam funeral doom ar death elementiem..
0
^brutal pop LOL

labi, Esoteric ir vieni no funeral doom tēviem, bet viņu funeral doom nemaz neizklausās pēc funeral. tā ir psihodēlija, ko tik vienkārši raksturot nedrīkst nekādā gadījumā - lēns, apātisks, naids pret cilvēci un citāds sviests. mūzika ir augstākā mērā sarežģīta, brutāla (lai cik visiem gudriniekiem to gribētos tikai uz desu attiecināt), un... filosofiska. jāatzīst, ka šos narkomānus ir novērtējuši par zemu, jo mūzika, ko šamējie ražo ir pārākais underground, ko pat es nevaru pilnībā sagremot. kaut vai Only Hate (Baerserk) no Episthemological Despondency albūmu - raw, true fucking BLAAK metal. vismaz, pēc tā skan. labs spļāviens ģīmī visiem, kas grib būt true. kā lai tādus laiž spēlēt ar dimburgeriem, kreideļiem vai kanibāļiem kopā? Esoteric ir kaut kas tik ašķirīgs no mums pieredzētā, ka labāk par to runāt klusi, un izbaudīt mūziku, kaut arī brīžiem var nesaprast, ko tu īsti tur dzirdi.
0
izklausās briesmīgi..
0
Cilvēci vajag mīlēt.
0
To pelnījušas ir tikai atsevišķas tās savstādaļas.
0
Kam tad būtu jāmīl tā cilvēce??Pašai cilvēcei, ekosistēmai??Es labāk izvēlos dzīvot ar hiēnām/vāverēm nekā cilvēkiem
0
Nu kā ta bez cilvēkiem, vai tad hiēnas tev veikalā pārdos limonādi utt. Daži cilvēki tak ir sakarīgi. Daži, bet tomēr. Tad vajag biedroties tikai ar tiem dažiem.
0
Loģiski. Bet tā globāli paskatoties uz cilvēci kopumā viena vienīga sērga tā ir. No sērijas "tas spēks, ko neredz pilienā, top liels un vartens pusstopā" :D
0
kādi jūs gan esat frīki LOL cilvēki jums nepatīk? jā, tie nav jauki, nebūt nē. bet šito stulbumu par naidu pret cilvēci katra bērnībā palikuša true fuckera sirsniņā gan lūgšu paturēt pie sevis, jo citādi būs offtopic. kas jums visiem ir? cilvēki tā un cilvēki šitā, bet, padomājiet, mizantropi, ja nebūtu to cilvēku, jums, piem., nebūtu Esoteric mūzikas vai da jebkā vispār. nīstami indivīdi ražo to, ko jūs patērējat, un bez kā nevarat dzīvot. corpse, tev hiēnas un vāveres uzražos heavy metal un alu? diez vai. vāvere labākajā gadījumā ar zīlēm padalīsies( lai gan, pēc Ice Age, es stipri šaubos par šādu iespēju), bet hiēna pasmiesies un tevi apēdīs. tādi paši ļauni lopi vien esam, un nevajag te nevienam tēlot cēlo mizantropu, kas varbūt iedomājas, ka ar savu bezmērķīgo naidu panāks kādas izmaiņas vai radīs ap sevi kādu dievišķa svētuma oreolu. Esoteric par tādiem mizantropiem pasmietos, vismaz, man tā liekas...

ok, aizeju čučēt un sapņot par manu mizantropisko apvāršņu paplašināšanos epistemoloģiskās krīzes rezultātā. čučat arī jūs.
0
khe, es uzmet Candlemass - Ancient Dreams (mmmmmmmmmņņņņaammmmmm... un man atkal sāk šķist, ka es visus mīlu :)
0
Itkā ģerbjas tikai priekš sevis, tad jau mūziku ari klausās tikai priekš sevis. es klausos to par ko gribu izlkities. tad vai es gribu izlikties par drūmu un depresīvu cilvēku, NE! es taču varu klausīties šo mūziku viens pats majās, es taču negribu izradīties. tā taču ir mana sastāvdaļa, izlikšos ka klausos tikai majās.
0
tas viss smagi izklausās pēc tumsas prinča cv sastāvdaļas.

Mans konstruktīvais ieteikums ir klausīties doom, bet padomāt cik liels ir noderības koeficents. PIELIETOJAMĪBA.

iesaku Witchcraft(swe) - Firewood.

www.metal-archives.com/band.php?id=18938...

0
ko Tu ar to gribēji pateikt? ar katru postu Tu, augurij, mani izbrīni ar vien vairāk...

viss! kopš šī brīža klaušīšos un piedomāšu pie noderības. lasīšu, un arī piedomāšu.

Witchcraft? kāpēc Tu viņus iesaki? tāpēc, ka viņi močī to pašu, ko St. Vitus jau nograizīja 20 gadus atpakaļ? :)))
0
kas tavā skatījumā, augury, ir šis abstraktais noderības koeficients? klausies doom, un domā par to, cik dzīve ir skumja, ļauna un pagrimusi? un, tas ir noderīgi tāpēc, ka tu paliec tāds pats vai sāc palikt labāks? kā tas īsti ir? tikpat labi, var klausīties desu, un domāt par ar gaļas āķi izvarotu tūpli, un mēģināt no šīm domām sintezēt sev uzvedības normas sabiedrībā, kur katru savu oponentu ar tūpli sēdini uz gaļas āķa. kur to visu var pielietot? sarunā ar savu vectēvu? attieksmē uz ielas pret garāmgājējiem? iedomājos kā tas izskatītos - ssssssss... esmu drūms.... ssssss.... nenāc klāt.... sssssss manuprāt, tavs izteikums par pielietojamību izklausās pēc pokemonisma (lai kā citiem tas termins nepatiktu, tas ir vislabākais, ko var attiecināt uz nenobriedušu cilvēku smagajā mūzikā, kas vēl meklē kaut kādas filosofijas, tēlainību un vēl visādu sviestu iekš metal.) dzer ALU, vecais! visu tad sapratīsi. :)
0
nu apmēram sanāk, ja desu klausos tad mans tēls ir zlobnijs maniaks, ja doom tad nogruzījies individs uz pašnāvības sliekšņa, ja rapu tad ahūnais bitch drāzējs un mo neymakers un protams gangsteris.
njā, tas ir stulbi tiešām. tā dara zvaigznes kuriem tādu tēlu nepieciešams uzturēt saistībā ar preci ko pārdod(mūziku).
0
Mīlēt un neienīst nav viens un tas pats.

Par to noderību un pielietojamību gan ir pilnīgs sviests. Un par tūpļa izvarošanu ar gaļas āķi ir vēl lielāks sviests :D Nu parādi man kādu cilvēku, kam tādas asociācijas tas izraisa, un kas notic, ka vajag tā darīt. Kas, pašam sava prāta nemaz nav? Ko gribu, to saklausu.
0
"ko var attiecināt uz nenobriedušu cilvēku smagajā mūzikā, kas vēl meklē kaut kādas filosofijas, tēlainību un vēl visādu sviestu iekš metal"

nūūū..klausoties mūziku takš tā tevi ieviež kaut kādā citā pasaulē, ar mūzikas un tekstu palīdzību radot kaut kādu vizualizāciju. galvenais jau ir saprast ka tā ir tikai mūzika,vienlaga kāda ir tā vizualizācija, nekas vairāk, gluži kā filma.
0
Intaram: Burzum bija (un ir) tāds maniaks, ja kas. tiesa, par to sēdināšanu uz gaļas āķa gan viņš nav iedomājies, manuprāt. :D Manowar basists tāds ir - i will die for metal (te kādu laiku atpakaļ figurēja intervija ar šamējo, kur viņš atklāja, ka būtībā ir psihopāts). vesels bars mazu, slimu dīvainīšu tādi ir, kuri gan to realizēt nevar, jo mamma neļauj. piemēru netrūkst. man arī daži labi tādi putni ir pazīstami, kas to vien gribētu kā realizēt CC (šajā gadījumā CC kalpo kā banālākais piemērs) idejas dzīvē. :P :D tādiem cilvēkiem ir vajadzīgs ārsts. cilvēkiem ļoti bieži sava prāta nav, Intar, ja neesi to vēl pamanījis.

0
bla uga, saint vitus ir daudz lenāks, ipaši nespelējas ar aughsām. Witchraft ir atrāks, enerīgksāks, ne tik depresīvs.

Ja es klausos desu es nedomāju par nekādu stūlbu gaļas āķi. Nav ko te meģināt reducēt uz mani personīgi atkal.

Tieši tā edenbest. Muzikai taču nav nekāda ideoloģiskā pielietojuma ja, tatad sanāk ka "metalisti" klausoties metālu vispār neklonē viesn otru, nekādas lidzības. Tātad mūzika ka tu saki, neatsāj nekādu ietekmi uz sarunu ja, nav pielietojuma ja ?

Man liekas tu te pats izklausies pēc pokemona.

Nafig ta visiem metalistiem ir gari armijas zābaki. zābaki = armija , armija = izturība tur, gatavgi sist katru kurš nāk, tipa smagie, a parastajiem cilvēkiem no tādiem bail. no visiem asmeņiem, kaut ari lielāka daļa tikai klonē truli, gari mati un adas jakas. Tatad gari mati ir vnk ta pat edenbest ja ? nekāda sakar ar mūziku ja ? nav nekādas pielietojamības ja ?

tatad tu ar matiem enko nedari koncertos sadzēries savu brūgstošo alu ja ?
0
Pat sarunā izpaužas tas ko tu klausies, tas kādas domas tev galvā. Tu man gribi iestastīt ka neizpaužas atieksme uz ielas ? Kaut kādi neadvencēti reperi iet un fago pa ielu, laikam tapēc ka alikam viņiem saprogramēti sudīgi mesidži. VIss taču ir saistīts.Bleķeri uz ielas izskatās ka normāli cilvēki ja. VAr pateikt kuram galvā porgramētaja notis skan un par cipariem runas tikai ved. Es vnk jautāju kāda nozīme ir noguzīt sevi, saprogramēt sev depresiju. Vai tev ir vajadzīgs tas kas nav jvaadzīgs nevienam ? vai tu velies būt viens, vai varbūt atrast vel kādu vieno un tad sedēt divi istabā un vienalga būt vieni.
0
Nu un ja tu mani sauc par pokemonu tapēc ka meklēju kaut kādas atklāsmes, pareizo virzienu lai nesapūtu, tad es nezinu. mūzika taču ir prāta filosofija, notis uz griffa ir ķermēņa deja, klausoties doom, man gribas atpumpēties zarkā, neko vairāk.

Burzum vecis dzīvoja idejai, atšķirība no citiem kloniem.

Atiecība uz to ka tu piesauci CC, ka piemēru slimu ideju īstenošanai dzīvē, lūdzu, tu pats sevi ieliki, cilvēki isteno to muzikālo filosoiju dzivē kādu viņi klausās. Ja jau tev liekas ka viņi ir slimi, ļoti labi neklonē tad, ja neredzi jēgu. Daži vnk parspilē, es saku neparspilēt un nestaigāt ar somu zārka formā. padomāt vai kļūt par mizantropu ir kruta ja.

PIe tam tadā desa, gore teksti jau ir vnk lai parspētu citus vai būtu pirmie, ka māksla, kurš spēs aizstumt talāk , BET JAUTĀJUMS IR VAI TA VISA LIAKĀ KADAM RODAS PRIEKS ???????? man teiksim no teim zlobajiem tektiem nav smiekli. Var būt labs melnais humors iekša, GRUPā ka tada , atrums, labas idejas idejas, cilvēkeim prieks saspelēties vnk, enerīgja izdalās.
Ko man darīt pei esoteric, demoniski likt kluci ?
0
augury, augury, tu gan esi brīnums... :) vienkārši pasaki, ka tu netiec līdzi ESOTERIC, un miers.
0
brīnusm esi tu, bet nebedā par to, iedzer savu alu. Es vnk gribu lia kāds jauns cilvēks sevi negruzī ja nejūtas labi. šī taču ir publiskā ateja ne.
0
roc dziļāk, augury. roc dziļāk. :)
0
Burzum vecis ir idiots un zheel, ka daudzi citi idioti saindeejas no vinja ideologjijas un tamliidziigiem meesliem :(
0
Esoteric Metamorphogenesis ir smeķe! Labs
0
Bet goda vaards laikam ir veel cita grupa zem nosaukuma Esoteric un taa ir arii baigi labaa, tikai tas noteikti nav doom metal. Es tagad to saaku ahujenna klausiities. Un tas nav arii leens, peec kaa es secinu, ka taa ir tomeer cita grupa.
0
jā, roof, Metamorphogenesis ir ūber labs. paklausies arī viņu 2004. gada veikumu Subconciuos Dissilusion into The Continuum (laikam tā)... :S :D tas ir ļoti labs, līdzīgs iepriekšējam, tikai vēl šizīgāks. :)
0
pareizi, tie kas reali izpilda to ko saka ir idioti maigoni ja. īstie džeki ir tie kas actāj grupas nosaukumu dēļ , ka te viens izteicās.
0
Edenbeast, tu pats jau sevi esi apracis. Atliek vienīgi izklaidēties ar patīkamo zārka vāka čikstoņu.
0
paklausieties šito: neformat.name:8080/mp3/!emo-screamo-post-hc/Esote... un pasakiet, ka tā ir tā pati doom grupa, par ko jūs runājat.
0
jāuzspieš uz emo-screamo-post-hc un jāsameklē Esoteric.
0
nu tada albūma viņiem nav.
www.metal-archives.com/band.php?id=353...
0
ok, reku būs īstā lapa visiem, kas Esoteric jauc ar Esoteric. :) www.bereft.co.uk oficiālā funeral doom metal grupas Esoteric lapa, ar visu informāciju u.t.t.

augury, vai tev ir kāda problēma ar mani, jeb tev vienkārši ir grūti uztvert to, ko es saku? :) labi, no offence :)
0
Varbūt tev ir problēma pašam ari sevi ? .
0
jaunumi no Esoteric - šamējie vēljoprojām aktīvi meklē bundzinieku, un uz rudeni gatavojas ierakstīt jaunu albūmu. nekas sīkāk netiek izpausts. :) cerēsim, ka atradīsies šiem bundzinieks, un mēs sagaidīsim jaunu šedevru. kad būs pieejams šis albūms, nekavējoties šeit uzrakstīšu, lai augury sev var nokačāt no DC++ vai disku pasūtīt. :) tici man, tā ir laba mūzika :)
0
es jau neteicu ka slikta. teicu ka nevajag klausīties. tiem kam es to teicu sapratīs ka tas viņiem ir vajadzīgs. es tikai paminu pedāļus.
0
Palasiet recenzijas par Esoteric pedejo albumu 2004.gada Metal arhiivos.grupa pashlaik meklee bungieri.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas