SkyForger uz ASV :o
0
MÅNEGARM from Sweden, SKYFORGER from Latvia and VREID from Norway are the first bands to be confirmed for the second annual Heathen Crusade metalfest. All three bands will be making their exclusive debut North American performances.

The Heathen Crusade II will take place on Saturday, January 20, 2007 at The Quest Night Club in Minneapolis, Minnesota. Bands who want to be considered for a slot in the lineup can contact the organizers at booking@heathencrusade.com...

The headliner of the festival and other supporting bands will be announced in the coming months as they are confirmed. Additional information can be found at www.heathencrusade.com.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
opā! :O kruta!
0
Tas mani sevišķi neizbrīna, tas bija tikai laika jautājums, tā ka viss šķepseļos!

Un pēc loģikas, Neglektediem tagad būtu jābrauc spēlēt uz Austrāliju :)
0
Pēc loģikas tā sanāk?
0
A-ha, un Urskumug uz Peru vai Guatemalu.
0
nu jā laika jautājums tam bij jānotiek
0
apsveicami, ko tur vēl piebilst. diezin kā tur ar tām izmaksām. ceļš, vīzas-lēti jau tas nav.
0
Na jau no savas kabatas viņi maksā :)
0
tas jau skaidrs ka nē, gan jau ka ierkastu kompānija. ta jau lielas cerības tiek liktas iekarot Amerikas tirgu, cik nu dzirdēts amerikāņu bleks, nekā tāda ievērības cieniga nav, Skyforger varētu labi aiziet, bet ar vienu tādu koncertu jau būs stipri par maz
0
Tici man - Amerika ir tik liela, tāpēc tu par viņu grupām zini tik pat maz, ka viņi par Skajiem...
0
Sonnenmensch, aizsūti tač' Urskumug pieteikumu arī uz to e-pastu!
0
Šādu konceru, kā minētajām 3 grupām neorganizē personiski, bet caur koncertaģēntūrām, un esmu pārliecināts par 100%, ka tā arī ir dotajā gadījumā.
0
Nu, bet zaudēt jau tev nav ko. Iespējams, kāds noklausīsies to disku un tas jau vien ir ieguvums.
0
Ja grupai nav distributoru ASV - uz koncertiem neaicina.

Domā ka es šiet sēžu un acis mirkšķinu - nebūt ne, jau sen esmu ielīdis kur vien var.

Un vēl tāda lieta, ka ja mums būtu tikai mērķis, "lai kāds noklausās" - mēs te neraktu ar degunu zemi, nemeklētu muzikantus utt :) Ar tādu pieeju nekur tālu netikt.
0
Bet mēs esam novirtzījušies no tēmas - tāpēc karogs rokās Skajiem!!! :)
0
Nja, atliek vien kapāt augšā distributorus ASV, nu, mož Skaji pavērs logu uz šo...Un mūziķus nevis muzikantus pie mums atrast vairs vispār var?
0
Man gan shitais ir paarsteigums ... tiesa gan ljoti patiikams :) Taa tik tureet.
0
malači, cerams, ka viņu taciņa paliks staigājama :)
0
ne ne, aiz muguras vārtus -raz!- ciet un atslēgu priekšā.
0
pupu valstiia bija aizsleegta, atsleega - nolauzta. nu pupa - augs. jeb kaa tur bija?

ai, whatevarr rr rrrr
0
jauki skaji dabus pikji un pseidopatrioti vares gavileet!
un komercijas ritenis ies pilnakiem apgriezieniem! nost ar kulturu jaa naudai!
0
? nost ar smadzenēm, jā bezsakarīgai klaigāšanai?
0
ja ja ja ja, nost ar smadzeni >:)
0
ņjā, īstie patrioti jau nemūžam nepriecāsies. Kur tas redzēts! "Skaji" uzspļauj kultūrai un savāc piķi. Un zini, ko viņi izdara ar to piķi??? IEBĀŽ KABATĀ!!! Un tādu spļāvienu jau protams neviens īstais patriots nebija gaidījis. Kas notiks tālāk?? Vai tiešām tas viss beigsies ar to, ka mēs pārtiksim no hamburgeriem un hotdogiem? Kur ir taisnība šajā pasaulē? Kas tagad stiprinās manu pārliecību par to, ka skaji nav pelnījuši ne kapeikas. Un Dž.Bušs vispār ir ļoti slikts cilvēks. Diez ko viņš darīs, kamēr skaji būs Amērikā?!! Vai tā grupa, kas atgriezīsies būs tie paši, mūsu vecie Skyforger? Nē! Tie būs kapitālisma samaitāti rokstāri, kuri pārvietosies ātrās mašīnās ar kliedzieniem "yeah!" uz lūpām.
0
Koncerts USA pats par sevi nekas slikts nav... tikai kaada hija peec kaut kaadiem amerikāņiem vajadzētu zināt par baltu cilšu vēsturi un mitalioģiju? ja nu vieniigi emigreejušajiem letiņiem...
lai jau tiek peķam&co naudiņa.
0
Faun - es tev piekrītu uz visiem 100, jo labi saprotu, ko tu ar to gribēji teikt.
Da bļin, cilvēki ir idioti, un nesaprot to, ka beidzot kāda grupa ir normāli izlauzusies pasaulē! Par to mums visiem vajadzētu priecāties. Taču tā vietā jau sākas kārtējā smirdēšana.
Vai tad tas nav tas, uz ko katra grupa tiecas, lai viņu mūzika būtu dzirdama visā pasaulē, un viņi ari varētu ar to kādu kapeiku nopelnīt? Nevis strādāt 3 darbos, barot ģimenes un pēdējās kapiekas ieguldīt savā mūzikā??? Kad šitie mazie perdeļi vienreiz to sapratīs, ka nevis gudri dirst ir pareizais ceļš, bet gan ar savu grūto darbo nopelnīt sev netikai dvēselisko baudījumu, bet arī finansiālo? Un, es ar pilnu apziņu varu piebilst, ka no šī viena koncerta SF neko dižu nenopelnīs, jo tas ir tikai 1 koncerts, tāpēc labi vien būs ka tiem burgerēdajiem ir pieticis vīzu, ceļa un uzturēsānās tur apmaksai.
0
un ja ar laiku viņi kļūs apmēram tikpat slaveni kā teiksim dimmu borgir, tad būs tā saukšana,ka īsteni labi un true bija pirmie trīs albumi un tālāk jau sākās popsa. tā notiek, tā notiek ar visiem kas kļūst populāri un sāk ar mūziku pelnit naudu.
0
ble besiij ara..cilveki grib izsisties ar muziku vai tadja kadai grupai butu piedavajums vai butu kluvusi slavena un butu piedavajums splet kur talak tad grupa uzreiz atteiktos ?..ai ziniet nee nee mes negriban nekur spelet mes te patas vietejos mazajos pasakuminos blee tads sviestsss
0
Man arī šķit ka jebkura sevi cienoša rokmūziķa sapnis ir trauku mazgāšana Makdonaldā starp koncertiem . A par spēlēšanu ko saņemt ? Nahuj , tas būtu tik komerciāli .
0
Acīmredzot, lai paskatītos "Skaijus", Mineapoles iedzīvoājiem būs jāizstāv garas rindas pie tā naktskluba ieejas, lai pēc tam apmierinātos ar pāris minūtēm, vai pat sekundēm, brīnišķā priekšnesuma, tūdaļ atstājot klubu un dodot vietu nākamajiem klausītājiem; jo citādāk var sanākt, ka "Skaiji" tā arī nenopelna tos miljonus, par ko šeit tiek spriests.
0
īstenībā, kopumā, tā ir baigi sāpīgā tēma... nemaz runāt negribās. Jāsakož zobi un jācīnās tālāk. Tiekamies TUR!
0
...ja man ir nopietni jāpiedomā pie tā, lai nopirktu mikrofonu par 35Ls, vai tas ir normāli? Man 3 mēneši šis pirkums bija jāatliek. Vai tas ir normāli, ja man tūlīt būs jāsagrabina 50Ls (TIKAI 50Ls, nu tas jau nekas nav..) jaunām lupatām priekš Tabestic Enteron skatuves (kuras tiks veidotas pēc īpaša pasūtījuma (khem... maziņa reklāma...)), jo es jau kā kārtīgs komerciālais kroplis piedomāju pie tādām lietām, bet par uzstāšanos man neviens nemaksā, jo Tabestic Enteron lūk neesot tā grupa uz kuru ejot cilvēki skatīties (tas jau tik tāds prikols esot)? Es arī saprotu organizētājus. Arī viņiem nav viegli. A kam tagad viegli? Bet ja kādam tā štelle aiziet, tad tur pisties iekšā ar kautkādiem bērnišķīgiem pārmetumiem par spļaušanu uz kultūru un ko tur vēl, nezinu, vai būtu vietā. Domā Skyforger ir maz naudas ieguldījuši tajā, lai katram sīkajam, apdolbītajam lohatronam būtu patīkami viņus vērot un dzirdēt? TAUTA - MOSTIES!

Nav jau arī jāstreso... tas kam ir lemts aiziet, aizies! Uz vietas paliks tikai tukšie dirsēji, nopietno vaibstu īpašnieki. :)))

Nezinu kā jūs, džeki, bet es šo pirmdienu pavadīšu aizlejot acis līdz nemaņai. Man tā sistēma sāk piegriezties. Ir jāizdomā kautkas jauns. Nevar visu mūžu šitā grābstīties. Ir jānāk klajā ar kādu spēcīgu ideju!!! Vēl spēcīgāk, vēl pārliecinošāk, vēl aktīvāk!!! Turieties un nepazūdiet šajā marazmā! Veiksmi visiem! Tiekamies labākā nākotnē!
0
Iedzer, iedzer. Nezinu, ko mierinošu teikt, vienīgi to pašu veco - kas grauds, tas augs, kas pelava, tas putēs.
0
Varbūt kļūs vieglāk, kad TE sāks tirgot ierakstus un atribūtus.
0
Re, ka pat Faunu izveda no viņa nebēdnieka ampluā :)
Tiešām - iedzer gan. Bet, kad savās radošās mokās būsi sabeidzis alkoholu filtrējošos orgānus, lai beigu beigās līdzīgā braucienā nopelnītu 35 latus, nu, vai kaut kur ap to, neaizmirsti ienākt šeit pie mums; mēs tev pamācīsim spēcīgās idejas :))
0
Jelgab, šodien, plkst. 14:02
Varbūt kļūs vieglāk, kad TE sāks tirgot ierakstus un atribūtus.

Jaa nu shitam vajadzees ap 2k Ls, lai sanaaktu normaals cd 1000 kopijaas, zjbs studijas ieraksts un ok promocija+veel dazi tkrekli, he,he, Faunam noteikti paliks vieglaak:))
0
tāpēc arī daudzi smaguči pievēršās sātanismam, jo tā iespējams ir viņu pēdējā cerība: saņemt reinforsmentus no sātana. :)))

P.S. šodien uz galda atradu 2,50Ls Varētu kautkur ieguldīt, lai galīgi neaiziet postā. :DD

Tak labi, tas jau tikai tā.. piemēram. Lai pieminot konkrētus vārdus un konkrētus ciparus sniegtu tādiem bobijiem mazu ekskursiju pa vietējo superstāru kabatām. Vai tad ir tik grūti galvu pakustināt, pirms gāzt otram virsū kautkādu pusauga demagoģiju? Padomā tik.. komerciālais nelietis - pēc profesijas santehniķis Pēteris, kurš ieguldot savus jau tā dārgos resursus muzikālā projektā, kuru izveidojis ar vēl pāris domubiedriem, pēc 10 gadiem beidzot jūt, ka kautkas nāk arī atpakaļ, un tas nav bijis zemē nomests cipars. Tāds spļāviens kultūras virzienā, ka bobijam pēcpuse atverās pa visu muguru no vilšanās.

Viss ir čikiniekā. Man viss patīk un pilnībā apmierina. ;)
0
sorry, ja šis visiem sen zināms, bet, ja nu tomēr kādam ne -> www.arnhemmetalmeeting.nl/
0
Hei,Bobij, visi tik čakli atbildējām uz Tavu komentāru, saki Tu arī kaut ko, kultūras kungs.
0
Baidos, ka viņs papisās.....
Kaut gan es ļoti gribētu dzirdēt viņa motivāciju viņa tēzei.
0
Nu bļēģ, Immolation, Tankard, Ancient Rites, Necrophobic vienuviet.... psc.
0
Eh, ku labs ir šitais TRUE metaļoru sauklis - bļā komercija, pārdošanās u.t.t. Komercija ka lamuvārds... Tfu man uz šādu viedokli... Ir divas puses - mūzika, kas apzinati tiek taisīta naudas iekasēšanai, projekti uz 1-3 CD un viss. Ir mūzika, kuru veido grupas, kas to dara 1-kārt sava prieka pēc un ja ar to vēl naudu nopelna - IDEĀLI! Un man pofig, ko par to domā kāds, kam netīk vārds komercija, jo, visticamāk, šāds ciolveks, kas momentā nodirš visu, kas šai grupai aiziet naudas ziņā, nesaprot termina komercija jēgu, jo šis vārds nebūt nenozīmē, piem. "Spēlēt uz Fonogrammas Eirovīzijā", bet gan panākumus, mūzikas atpazīstamību, albumu tirgu, merchandise tirgu u.t.t.! Un ja tas ir, tad es to pilnīgi atbalstu un uz to tiecos, es neieguldītu savu naudu instrumentā, ieraxtos, grupā kā tādā, ja necenstos sasniegt šo līmeni, kad viss ieguldītais sāk nākt atpakaļ! Centienu noliegšana ir nožēlojama domāšana, jo mūziķi ir pelnījuši tikt cik tālu vien iespējams... Tu ieguldi - un saņem atpakaļ - Latvijā tas ir nežēlīgi grūti, bet ja izdodas - ideāli!
0
Pirms gadiem piespadsmit kāds pusis, kurš sauca sevi Euronymous, ļoti besījās par stulbo "underground law to hate money".
0
Nu bļēģ, Immolation, Tankard, Ancient Rites, Necrophobic - tik daudz komerciālie vienuviet.... psc.
0
Hi, hi.
0
un kas tā vispār par modi izkropļot citu teikto. peģiks tāds.
0
pīīīīpēēēē le le lē
0
nu nu vecji, nevajadzeeja jau tik daudz paardziivot par viena Bobija xxx komentaaru, Bobijam varbuut vienkaarshi gruuti iet / vinjam ir depresija / vinsh ir apreibinaajies.

Man jau skjiet, ka kultuura ir jaapopularizee + Skyforger arii droshvien vareetu buut diezgan perfekta grupa, ar kuru saakt iekarot aarzemju metaalskatuves. Un buutu baigi labi, ja shovaa tiktu iekljauti arii folk elementi. Un tas ir totaali chikinana, ka kaads no USA zinaas, ka arii Latvijaa ir sastopams kvalitatiivs un origjinaals metaals. Taa kaa - lai izdodas!
0
Johaidī, vesels bars cilvēku ir tērējuši savu laiku, lai rakstītu prātīgas un argumentētas atbildes personāžam ar niku bobijsxxx. Mīlīši, cūkas pērles taču neēd :)
0
kaa nu ne, man garsho gan !!
0
bet man garšo cūkas
0
Tīri intereses pēc - vai tas nozīmē, ka gadījumā, ja BigUgga nav paspējis papusdienot, Korķim pa tumšām un nomaļām ieliņām labāk nestaigāt?
0
Ar no ceļa nokīdušām avīm ir jārunā. Tās jāmudina atgriezties uz sākotnējā ceļa! Mēs patiesībā bobiju ļoti mīlam un vēlam viņam foršu ceļojumu! :))) :*

bobuci... es tevi mīlu...

:)))
0
Nēē, Faun!
Vispirms Bobuci mīlēšu es!!!
0
bubububu :)~
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas