Dzīvnieku aizstāvji vs Mayhe
0
Interesanti:
Animal Rights Sweden, the country's largest animal-rights organization with 36,000 members, has launched an attack against the organizers of the Gates of Metal festival over Norwegian black metal band MAYHEM's use of animal parts during their performance at the event which took place this past weekend.
"I think it's very sad that animal parts were used on one of the stages," Animal Rights Sweden chairman Per-Anders Svärd told the Swedish newspaper Östran/Nyheterna. "The festival organizer should have put a stop to it. You diminish the value of animal life by doing this. You sacrifice animals and you use them as props in a show for entertainment shock-value purposes. That's the worst part, I think.

"MAYHEM obviously wanted to be the most extreme band at the festival. This incident only reaffirms the way society views animals, which is that animals can be used and treated in any fashion. You deny that the animal exists for its own purpose.

"A lot of people obviously think that animals are creatures humans have the right to use as they see fit. You disregard the fact that animals actually are individuals with feelings."

Per-Anders Svärd emphasizes that there are exceptions.

"Dogs and cats get the respect they deserve. What if MAYHEM had brought with them mutilated dog and cat carcasses to Hultsfred [where Gates of Metal was held]? Then every journalist in Sweden would be calling me right now. But now we're talking about pigs and sheep and then it's apparently not as interesting."

Per-Anders Svärd believes that pigs, sheep, cows and other mammals should be treated the same way as dogs and cats.

"In principle, there is no difference between these animals. Life is probably the same for most mammals."

Using animals for experimental purposes and killing a pig and displaying it onstage is, from an ethical standpoint, as bad as eating meat, according to Per-Anders Svärd.

"I advocate vegetarianism," he says.

Per-Anders also says that he loves hard rock.

"I haven't been to Gates of Metal, but maybe I'll go there next year. Then I will bring with me a protest placard so that people can see what my views on bringing dead animals onto a music stage are."

Per-Anders Svärd wants promoters to disregard bloody bands like MAYHEM.

"Book some vegetarian hardcore bands instead," he says.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ja vien tas dzīvnieks netika speciāli nobeigts, lai to parādītu uz skatuves, man ar to nav problēmu.
Šito Per-Anders Svärd vajag palais ekskursijā uz Rīgas Centrāltirgus gaļas pavilionu :DDD
0
Vajadzētu sagraizīt Mayhem dalībniekus un izmantot kā skatuves dekorāciju.
0
tu arī esi no PETA?
0
Ne no kurienes neesmu, bet visi tie ūberkrutie maniaki, sērijveida slepkavas, Mayhem utt. ir ļoti kruti, kad viņi graiza citus, bet, kad viņus pašus sāk graizīt, tad sāk pinkšķēt kā meitenītes (atcerēsimies Mayhem historiju).
0
Interesanti, LV kādā koncī ir bijis kas vairāk par plakātu izkarināšanu un dažu masku uzvilkšanu ?
0
Jelgavā vienā psasākumā viens pārītis zem skatuves dēļiem kniebās
0
Maigōnis, Maņiacs, kā reiz, sevi arī graizīja :D
0
dzīvniekus vispār nevajadzētu izmantot kā dekorāciju kādam tur rituālam uz skatuves vai vvz kam tur!!
tie tomēr ir dzīvnieki, un dažreiz pat gadās tā, ka izrādās gudrāki par dažiem cilvēkiem!!! un es pat vairāk gribētu redžet kā pa skatuvi skraida ar cilvēka galvu, vot tas būtu action:)
jo mūsdienās cilvēki jau arvien vairāk sāk zaudēt savu vērtību, no dzīvniekiem vismaz ir kaut kāda jēga!!
0
Nu nezvai taa neesaashanaas pa skatuvi ar cilveeka kjermenja daljaam par baigo action izveerstos. Driizaak - 1/2 vemstiitos, otra 1/2 nemaz nepiefikseetu, kas vispaar notiek deelj izdzertaas promiles.

Bez tam cilveeka liikjis formaliinaa izmarineets maksaa, ja nemaldos kaadus 10 000 LS, tiiri ofic ar visiem papiiriem. Domaaju no juridiskaas puses ar probleemaam nebuutu no kaa rasties, jo ES i peedeejo bomzi formaliinaa bez shamaa piekrishanas neiebaaziisi ..
0
es ar pret dzivniek slepkavbu

katrā gadijumā ja tie dzivnieki jau bij beigti un Mayhem pie viņu slepkavības nav vainojami tad nu nez , pret līķi šitā izturēties nav labi.
Protams tas ir idiotisms ,
ar mūziku , liriku vajag izcelties nevis ar kautkādiem beigtiem dzivniekiem
0
Izcelties ar liriku? Tas nozīmē, ka uzvarēs tas, kam būs visļaunākā lirika, bet tas ārī ir stulbi. Īsta māksla netiek taisīta sacensības vārdā vai tamlīdzīgi.
0
Gorgoroth tak sanaaca ziepes polijaa par shito lietu . nu taam aitu galvaam tur ,un taam modeleem pie krusta .
0
Polijā gan tā situācija izvērtās krietni citādāka, jo viņu Krimināllikumā, redz, ir pants par reliģisko jūtu aizskaršanu. Neatminos, kā tas viss beidzās, bet kriminālprocess tika uzsākts, un kādu laiciņu policija un prokuratūra ņēmās ne pa jokam. Tiesa, nabaga aizskartajiem katoļiem toreiz galvenās problēmas radīja tieši kristietības kā tādas zaimošana, nevis beigtu aitu galvas vien.
Savukārt, tādu petas-tipa organizāciju akcijas principā ir bijušas nebijušas. Viņi regulāri kādu nokaunina te par kažokādu valkāšanu, te gaļas ēšanu, te kaut ko citu, bet sauso atlikumu no viņu rosīšanās paši varat novērtēt.
0
Tu aizstāvi dzivnienku bendes ? :) yar yar, tatad tiesham ari ir cilvēki kam ir reali svarīgi kadi tur sūdi uz skatuves tiek nesti. Kapec vnk viņi nevaretu radīt savu mazos dzimumorganus labāk. Tas jav ari metala pasaule saceltu baumu vilni.
0
Un kas tad mums skaitās tie dzīvnieku bendes? Miesnieki, no kuriem jau nokautu cūku un aitu galvas priekš performances tiek nopirktas? Jeb paši pircēji? :) Nez kāpēc, piemēram, cūku bēres vai dažu labu folkloristu veikta rituāla vistu kaušana, pēc kuras līdzpaņemtie bērni izplūst asarās un naktīs nevar gulēt, nevienu tik ļoti neuztrauc :)
0
Galvenais to vistu noturēt līdz galam, savādāk bez galvas rumpis kādu brīdi joņos pa pagalmu :D
0
Jā jā, būtu tas aizstāvis redzējis gaiļa galvas nociršanu uz Ziemas saulgriežiem.... vai vispār kādu no senajiem rituāliem, kas bija izplatīti Eiropā (un ne tikai), kur tika upurēti dzīvnieki... grieķiem bija pat sevišķs apzīmējums, liekas, ka hekatombas, kas apzīmēja liela apmēra upurēšanu, kad slaktēja nost tādu normālu pulku ar vēršiem... protams, ka ceremoniālā kārtā :D
0
100 vēršus, ja gribam precīzi, turklāt ar visu ādas dīrāšanu un rituālu cepeša gatavošanu :)
0
Baltkrievijā kāds Mayhem fans, sagraizījies gar skatuves dekorācijām izliktajām zāģripām un pēc apgrābstījis to cūkgalvu, dabūja asins saindējumu.

Bet puiši no Exhumation, cik zināms, tiešām vadājuši tūrē līdzi īstu cilvēkgalvu...

...Un Arkhon Infaustus koncertu laikā gan paši, khm, muzikanti, gan publika kniebjas uz nebēdu; turklāt tieši zālē, nevis zem skatuves...O tempora; o, mores...
0
Norwegian black metallers MAYHEM have commented on the controversy surrounding their appearance at last weekend's Gates of Metal festival in Sweden. Pig heads and other animal parts decorated the stage during the band's performance — a violation of the Swedish animal by-product regulation

MAYHEM frontman Attila Csihar, who himself wore a pig's head during the performance, told the Norwegian newspaper VG, "We were very pleased with the concert and it seems like the audience loved it." He explained that there is a symbolism in the stage performance and that he himself is a vegetarian.

"We wish to reflect society," he said. "Everyone who eats meat becomes fatter and fatter and slowly but surely turns into a pig."

The frontman also claimed that MAYHEM's stage show was cleared with the festival organizers and that the idea to do this came from him. He also revealed that he was surprised by all the media attention surrounding the concert.

When asked by the Swedish newspaper Aftonbladet why the band chooses to use dead animals as part of its stage show, MAYHEM bassist Jorn Stubberud (a.k.a. Necrobutcher) said, "We play death metal and this fits our music." Asked if he could understand why people reacted to the photos from the concert the way they did, Stubberud said, "But aren't there more important things going on in the world? I think you should write about what's going on in Lebanon instead."

0
Hellhammer vienā intervijā teica, ka viņi jau kopš paša sākuma tās cūku galvas pērk lopkautuvēs. (Nu agrāk varbūt arī zaga:)) Un nekādās cūkas speciāli priekš koncertiem netiek nomušītas.
0
phe ! vai tad "lords of chaos " neesat lasiijushi -
tur taa lieta ir normaali paskaidrota .
0
aizmirsti par lords of chaos, beidz sūkāt kāda daiktu un balsties pats uz savām domām..
0
pats taadaa kraasaa !
0
Vel jo vairāk ja tas viss ir nopirkts, tad kas tiek pateikts ? Ka mēs varam nopirkt beigtu dzivnieku galvas ?; vai ari tas vnk domāts ka skatuvi pataisīt interesantu ? man domāt tas sen jau nav intersanti. Ari briesmigi tas nav, pilnīgi nekads jēgas.
0
Kas gan tur briesmīgs ieraudzīt kādu beigtu radījumu, vispār sagribējās uzkost kādu sulīgu korbonādi vai vistas stilbiņu
0
Besī ārā šitie visi blackeri-āksti. Izskatās, ka pārtikušājā Norvēgijas valstī šiem idiņiem klājās tik labi, ka šie vairs nezin ko aizārsticības darīt....
0
Nezin gan, aks tur pēkšņi tāds, ja kāds iegādājas gaļu un subproduktus un ar to izrotā skatuvi. Ar ko nez tas ir sliktāk, kā visu to pašu stuffu iztādīt gaļas vitrīnās? Barselonas tirgū vitrīnās stāvēja smuki nodīrātas aitu galvas ar visām izvalbītām ačelēm, smadzenes turpat blakus, veseli nodīrāti zaķi utt., un nevienu tas sevišķi nesatrauc, kam nepatīk, tas vnk iet ar līkumu.

Starp citu, sestdien Brutal Assault festa ietvaros notikušajā Mayhem koncī nekādas gaļas uz skatuves nebija. Bija Liels krusts, pie kura piestiprināts (gan jau ka mākslīgs) cilvēks bez rokām un kājām, kuram vienā jaukā brīdī eksplodēja iekšas. Pats Attila bij satērpies par Kvazimodo - mūka sutanā ar kapuci un kupri, kaut kādu lapotu zaru rokā paķēris vicinājās; dziesmas viņš ievadīja/sasaistīja ar plānprātīgiem vaidiem un raudām, kas dažbrīd pārauga ļaunās ņirgās - vienvārdsakot koncis bija visai interesants.
0
Tur laikam pirkstu scenografijā būs pielicis Zigmārs Liepiņš.
0
a negjeri tur nahujh vafrikaa blje badaa mirst!!! kur pasaulee taisniiba ? ar ko vieni melnie lohi labaki par citiem melnajiem lohiem ?

un vispar skandinaaviem vaidzeetu saldeetus lashus vai mencas svaidiit... tomer nacionalais produkts... un smaka - shovs lielaaks... vai gailenes, gailenes arii tu daudz...
0
Latviešiem svaidīt skābputru :D
0
Intars: "Bija Liels krusts, pie kura piestiprināts (gan jau ka mākslīgs) cilvēks bez rokām un kājām, kuram vienā jaukā brīdī eksplodēja iekšas. Pats Attila bij satērpies par Kvazimodo - mūka sutanā ar kapuci un kupri, kaut kādu lapotu zaru rokā paķēris vicinājās; dziesmas viņš ievadīja/sasaistīja ar plānprātīgiem vaidiem un raudām, kas dažbrīd pārauga ļaunās ņirgās - vienvārdsakot koncis bija visai interesants."

Es: Laikam tas raksturo kristietības būtību: viņi jau līksmo par to, ka piesituši Jēzu krustā.
0
Runājot par Barselonas un Rīgas gaļas vitrīnām - man šķiet, ka vajadzētu tos miesniekus un pircējus pašus tā smuki nodīrāt.
0
"un vispar skandinaaviem vaidzeetu saldeetus lashus vai mencas svaidiit... tomer nacionalais produkts... un smaka - shovs lielaaks... "

No saldētām zivīm jau tāda kārtīgāka smaka tik vēlāk, pēc konča, būtu. Toties zviedri gan varētu ar savām pūdētajām siļķēm izvērsties nepajokam.
0
Jāizmētā no rīta, lai vakarā koncī būtu īstā atmosfēra
0
latvijaa nevis skaabputru bet fekaalijas... un ne aiz prastuma bet gan ironiskaa neseno notikumu atskanjaa ;p
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas