viking
0
nu ko ja kads ir skandinaavu fanaac, kam ir Windir,ja neskaita mp3 no neta? izcila blice bet cd naff maniiti shaipusee :( kurshi gaaja vikingaa bet muzonu neatveda....ja nu kaads te uz vikingmetal nosliecies tad luugtum mainju. man ir suomu, gribu norveegjus :P
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Windir - tiira manta, no dveeseles tur maz palicis. Tev ar Enslaved nepietiek? Nu zviedru laucinsh tas ir, tur nu neko nepadariisi. Varu ieteikt Manegarm, jaunajaa albuumaa gan arii ir siteetisks sterilums, bet albuums nav slikts. Toties vevie ir labu labie.
0
Gribētos tikt pie Manegarm. A Enslaved man kaut kā nekad nav paticis.. Par izciliem uzskatu Finntroll, diemžēl manos nagos nav nokļuvuši visi albumi.
0
Nu ja tev Finntroll patiik, nu tad nav briinums, ka tev nepatiik Enslaved. Tad jau tav vareetu patikt arii taada grupa kaa Einherjer (starp citu arii norveegu).
0
0
Nu nez Vikingligr Veldi no Enslaved, taa tik ir manta. Gandriiz vai aplaidos, kad pirmo reizi dzirdeeju. Ceru ka neesmu vienigais , kas taa domaa.
0
a kaa jums Thyrfing?
0
Thyrfing - pirmais iespaids. Nekas iipashs. Droshvien ja es zinaatu zviedru valodu buutu staraa par lirikaam, bet taa. Sintikjis un paaraak skaljais vokaals bojaa bildi. Ja jau viking metal, tad jau vareeja iemaaciities speeleet arii tautas instrumentus, nevis pichkaat ar sinteetiku. Dazhi normaali rifi, bet neteiksim ka diez ko orginaali, atgaadina Mithotyn.
0
Zini, ar to Thyrfing ir taa diivaini. Sintuuzis tieshaam ljoti neveiksmiigs. Savaadi, bet Finntroll sintuuzis man patiik. Einherjer, oo jaa, tas ir baigi garshiigs. Zviedru Magog, smukaa vijoliite. Vecais labais Satiira un Fenriza Storm. Un kaa tad bez Vintersorg "Till Fjalls" Vikingi ir baigaa manta. Starp citu, es nesen uzgaaju vienu no visdiivainaakajiem pagan/black, kaadu man naacies dzirdeet. Arckanum "Fran Marder" Norveegju puika, bet galiigi neskan peec norveegjiem. No saakuma shkjobiijos, bet nu jau drilleeju katru vakaru. Un visdiivainaakais sheit ir tieshi vokaals. Ljoti specifisks, un jaasaka origjinaals. Veel viens cilveeks orkjestris. Silti iesaku pagaanu miileetaajiem.
0
Pagaidaam nav sanaacis iedziljinaaties vikingmetalaa, bet par thyrfing varu teikt taa: ieraxtus neesmu ne reizi dzirdeejis, bet reiz dzirdeeju dziivajaa. Sajuutas - saakumaa nekas praatiigs, tad taa tiiri nekas, bet beigaas pavilka ne pa jokam..:)
0
Oi... Arcanum esmu dzirdeejis tikai promo - "Boka Vm Kaos", bet nu iespaids bija graujoshs. Buushu atpalicis no dziives. Vieniigi nez kaa vinji ieksh Viking ierakstaas, taapat arii Isengard un Storm (nu labi, Storm veel kautkaadiigi), tie visi folk/pagan.
0
Arcanum ir burvīgi :))))) vispār būtu jauki aizlaist 16.07.04 uz Tuska festivālu Suomijā, tur ne tādus vien varētu paklausīties. Vai varbūt vienkāršāk---- lai skandināvu labākās blices brauc šurp & uzspēlē :/ (ļauns jox)
0
jap, aizlinkojot uz Valda ieteikto saitu, atlika kārtējo reizi secināt, ka labumu ir vairāk kā jebkad iedomāts, un ka NEKAD nebūs iespējams pievienot VISUS labumus savai cd kaudzītei..
0
jep, es plaano ar uz Tuska laist shogad...
0
tu re kā! tu esi jau 4-ais cilvēx ar šādiem jaukiem plāniem. gan jau vēl kādi ir, vienkārši neesmu informēta.
0
Uz baltijas sauli Valdis soliijaas ne tikai baltijas grupas, bet arii kaadu aarzemnieku - taakaa mosh kaadu zviedru buus iespeeja redzeet?
0
Nu par to pashu Thyrfing pirms peernaas Baltijas Saules Valdis izteicaas ne paaraak cildinoshi...:)
0
uz BS būtu jauki redzēt daudzumdaudz grupu, protams. bet es sapratu, ka daudz vienkāršāk ir aizlaist līdz skandināvijas pussalai.
0
vai ta Somija maz ietilpst skandinaavijas pussalaa? ;))
0
ja neskaita pashu ziemelju galu varbuut
0
Es jau mineeju Arckanum kaa pagan, nevis viking, ja nepamaniiji. Un Isengard es vispaar nepiemineeju. Kas ar tevi, Black DATA?
0
Nu ja, buushu to Isengard no Storm un "cilveeks orkestris" kobinaacijas izziidis. Bet nu taa pieziime par pagan, nu tipa jau var jaunu teemu veer valjaa.
0
Un kaapeec gan ne?
0
Par Thyfing: tas ko cits tev saka, tas nav obligati jaklausa. Manupraat, loti laba un profesionala grupa viking metal stilaa, iespejams ka pat viena no pasham populaaraakajam. Dzekiem tikai ap 25-26 gadi, bet jau speeleeja uz Wacken Black stage, un pec tam Wacken forumaa fani iebalsoja vinus kaa 4.labaako Wacken grupu. Es tikai priecatos, ja varetu vini uz Rigu atbraukt bet finanses diemzhel ir finanses.
0
mithrandir: Man ir visi Windir diski mp3 formaata, varu arii ierakstiit normaala audio cd, ja vajag - par vienu disku 30 sant ( par tuksho matrici protams, jo neesmu tik bagaats ka pa briivu visu varu atdot). Ja vajag atsuti uz meilu uz washington1@navigator.lv un kaut ko sarunaasims.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas