The other new song!!
0
www.youtube.com/watch?v=snPAOzp2YOA...

nu pzc, man nav ko teikt!
es tik ceru, ka tas ir loti, loti jeels materiaals, radies tuures procesaa ar nepabeigtaam lirikaam, kas galu galaa albuumaa netiks ieklauts!!
wooouo-o-o, yeeeahyeeeeaaah!!
fuck you, james!!! :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Visi "Metallica New Song" tā izklausās...
0
jo taalaak, jo trakaak. teju laiks domaat par mazbeernu aukleeshanu, piemaajas daarzinja rushinaashanu ..
0
mjaa, dziesma ir debila
0
Hmm. Ja neskaita to pilnīgi idiotisko ooouuu-yeeeaah, un samērā iemocīto breakdown, kā arī šķībo vokālu, tad nemaz jau tik peļams tas gabals nav. Tā kā Motorhead diezgan atgādināja. Ja drusku noslīpētu un kaut ko izdomātu ar tekstu/vokālu, būtu ok.
0
bish melnos piparus, timiaanu un lauru lapas, tad veel bish no shii un taa, kas plauktaa, un tad taa putra (vaariita no cirvja kaata) tiiri vai eedama.
0
Taa atguvos no pirmaa shoka:) un noklausiijos/noskatiijos veelreiz to briinumu, buus vien jaapiekriit Intaram, Motorhead atsit diezgan speeciigi, it iipashi bungas, izoleejot vokaalu vareetu buut arii kaut kas klausaams!!
Pienemu, ka tas ir tikai veel dziesmas uzmetums, kas veel mainiisies reizes desmit un visaadi ooooouoo-o-o pazudiis:)
0
metallica atgādina motorhead... paklausieties, vai nav nožēlojami - metallica un kaut ko atgādina, nevis skan pēc sevis...? bāc... klausījos un sapratu, ka pat st.Anger, kas ir pilnīgs mēsls, ir klausāmāks par to, kas viņiem tagad nāks ārā... nožēlojami un stulbi...
0
Vēl kādam ir interese par to grupu o_0!
0
neinteresē, bet ir dikti skumji skatīties uz to, ko viņi tagad dara...
0
nuuu, spriezot peec koncertu apmekleejuma, interese ir un veel pamatiiga!!
savas super duper dziivaas grupas statusu jau padirsushi veel nav, meistariibu nenodzersi taa teikt!he,he!!
0
dziesmai tiešām pietrūkst Metallicas skanējuma... bet dziesma ir o.k. un arī Motorhead nav tā sliktākā grupa ko atdarināt. :D
0
Ir jau pieejamas jaunais Iron Maiden jaunais albūms!!!
0
tāds maigais melodiskais punk a la Bad Religion, Misfits. es nez, kad iznāks albums tad varēs spriest par visu bildi kopumā, bet šī dziesma man taka patikās vairāk vai mazāk.
0
no offense
0
uooooo uoooooo.. ooouooououououooooooooo..
blje!
0
nu vismaz nesaak repot kaa taj jaunajaa St.Angeraa..
0
aaa. nu ja, Larss atkal koshljaa gumiju :)
re kaa piesliipeejies, ka var koncentreeties uz abiem..
0
Mjā, gumijas košļāšana nudien ir tā nodarbe, kuras pārvaldīšanai nepieciešams īpaši koncentrēties un gadiem ilgā sūrā darbā izkopt iemaņas...
0
nu bet tieshi taa!!! :O
0
skumji ir tas, ka mēs spļaujam virsū mūsu kādreizējiem elkiem. Vaita tā mēs izturamies arī pret saviem opīšiem, kuri aiz vecuma paliek dumjāki un sāk ost?
Man Snt. Anger patika labāk nekā piem Garage inc., tādēļ es nepiekritīšu apgalvojumam, ka jo tālāk, jo trakāk!
Takš visi zinam viņu vēsturi. Alkohols dara savu darbu. Nevar tik ilgi dzert un saglabāt mūsu "true"
Cita lieta būtu aiziet no skatuves ar godu, bet vai ta to ir tik viegli izdarīt, ja mūzika ir sirdī un dvēselē?
+- necieņa sākās ar napster skandālu, bet padomājiet, kā būtu, ja jūs kā mākslinieks vairs nesaņemsiet atlīdzību par savu darbu. "OOoo M is so about money, they have commercialized!" tpu uz jums!
Jā vienkāršā Motorhead mūzika. Davaj tad arī nostādam Johny Cash par pēdējo krāmu!
Tiesa es neesmu noklausījies to jauno gabalu jūtūbē, jo man ir daudz darba un es jau tā esmu par daudz te aizrakstījies.
kr44 netaisiet kaunu!
0
vairāk vai mazāk piekrītu aphalvojumam un tomēr takšu vecajam opim var un vajag tā pieklājīgi aizrādīt, ja viņš kaut ko izdara nepareizi, ne jau uzdirst, bet tā prātīgi pastāstīt, varbūt sapratīs.
0
"metallica atgādina motorhead... paklausieties, vai nav nožēlojami - metallica un kaut ko atgādina, nevis skan pēc sevis...?"

Nu šis vispār ir tāds jocīgs teikums. Un kāpēc tad lai nevarētu kādu citu atgādināt? Ja dikti grib, var jau jebkuram piemeklēt kaut ko līdzīgu. Labāk jau lai atgādina kādu, nekā izvairoties, pasargdies, no līdzības ar kādu, sataisa nevienam nevajadzīgu smaku. Turklāt, it kā arī tas pats štangers būtu bijis tik oriģināls, ka neko neatgādina.

Tāpat atradīsi gana daudz cilvēkus, kas pastāstīs kurus rifus no kurām dziesmām Metallica arī savos zelta gados esot nospēruši (es neapgalvoju ka tā ir, tikai norādu, ka līdzības var vienmēr piemeklēt).
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Dethecrator
BladeOfDarkness
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas