Rob Zombie - Educated Horses
0
Biju piemirsis, ka man ir pop rock mapītē, nu un paķidājot tās saturu uzdūros šai ķēvītei, par kuras eksistenci biju biš tā kā piemirsis.

- Nu un ? jautasi,
- Ko ta šis atkal plātās ?, nu jā (bet pohainos rītos - tas nekas, ka ir jau biš pēc 12 - man velk uz visādām maiguma izpausmēm), ja kāds grib ko še ierakstīt vai nu par pēdējo albumu, kas pirms pusgada izdots, vai ar par pašu Robi, nu ta uz priekšu, laipni lūgtum manās mājās !!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
šis tas viņam ir tīri ok. sen gan nav klausīts, bet savulaik albumi La Sexorcisto, Hellbilly Deluxe tika diezgan bieži izgriezti cauri, īpaši tas La Sexorcisto. mmmm, Thunderkiss 65 un Black Sunshine. arī tā Dragulas dziesma laba, bet jāska, ka viņam tā muziciņa ir tāda ļoti ātri apnīkoša. nesaprotu tos kuri par viņu baigi fano, regulāri klausās albumus un tā.
0
nekas īpašs.. kautkāds nu-metāls un viss...
bet filmas gan tīri neko....
0
ar nu metal jau nu gan šim čalim nekāda sakara nav
0
es jau zināju ka kāds tā teiks... pzzz.. man viņi ir nu-metal un visss...
0
Šis man patīk jau no White Zombie laikiem, nu "Astro Creep 2000..." vispār ir kruts, ka pat ne iezteikties tā uzreiz.. Nu jā. Rob Zombie ar ir labs, it īpaši šis jaunais, kur gichu spēlē John 5, kas visu šo ģēlu padarījis vēl interesantāku...Labs
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas