Mazie, fiksie
0
Pēc ilgas ietirpšanas uz Niku Keivu, Patona nedarbiem un nupat - pankiem, paņēmu priekšā pēdējos dc sirojumus, ko nebiju vēl ieklausījis pa nopietnam. Nosēdos vakar krēslā, nakts vidū, uzliku tēju un vienkārši klausījos ierakstus :) Nu bā.. tik spēcīga manta paverās.

Pirmo reizi dzirdēju Hate Eternal, ar "I, Monarch". Āpāc! Kāpēc man neviens nebija piespiedis šos fantastiskos meistarus noklausīties jau agrāk! Tik plūstošs, agresīvs un pilnīgs, mmm... Nenoliedzami, rūdīti vīri. Pat mazais "nulle emocijas guy", Janka, nedaudz ievaidējās par bunģiera tehniku. Un kas par orgasmisku dezņiku kopumā. āāpāāc...

Coffins "Mortuary In Darkness" - pēdejā laikā šis noteikti ir drūmākais albums ar ko esmu pacienājis savas aušteles. Skan tā, it kā Crowbar būtu piespriests mūža ieslodzījums par masu slepkavību, kas izveikta ar ķīmisko ieroču palīzību. Pie šitā aizgāju vakar gulēt, bet vairāk tā nedarīšu. Nosapņoju, ka mana māte nejauši nocirta manam kaķim galvu. Šī cirta gaļu uz dēlīša, un kaķis pats, hujakš, galvu apakšā. kautkā piešuva atpakaļ, bet vienalga tā īsti neturējās kā agrāk. Šodien mazā sēž mājā, ārā nelaidīšu.

Third Degree "Outstay" - huhu, nu šie iekapā.. Pusātrs vieglāka gala death/grind, jaunāku Napalm Death, Benediction manierē, izrotāts ar savu redzējumu, tā kā atsauces nav pārāk uzmācīgas. Ja nu vienīgi trešajā gabalā "Everywhere And Nowhere", kur šie nepārprotami skan pēc Napalm Death "Fear, Emptiness, Despair". Ļoti patīkams albums.

Panzerchrist "Six Seconds Kill" - No Panzerchrist biju dzirdējis tikai jaunāku veikumu "Room Service", kas man patika labāk. Šajā albumā dziesmas ir nu tā.. pus uz pus. Ir labi gabali, ir švaki. Pāris vietas skan ļoti neizteiksmīgi, un tas piekruķītais vokāls nepiedur. Gaišās puses ir pāris ļoti garšīgi soliņi un tikpat rūpīgi pārdomātas iespēlītes (žēl, ka tik maz... varēja jau nu atrocīt piedurknes un arī tās švakās vietas nomainīt), kā arī pārlieka neraušanās pēc nemitīgas bēršanas. Priekš pirmā albuma ir arī pazīmes par nākotnes izaugsmi, kas skaidri redzamas vietās, kuras gribās patīt atpakaļ. Un sestajā gabsī "Halls of Oblivion" uz beigām negaidīti un tiešām vietā ielaužās feins mīlestības apliecinājums black metal. Skatos, šamiem iznācis jauns CD "Batalion Beast". To gan vajadzētu dabūt.

un tad jau vēl pāris lietas rindā stāv, kuras tūlīt jāpaķer priekšā, lai darbi interesantāk progresē.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Lai pavaid Janka vēl vairāk, viņš ir nepārspējams, Derek Roddy. (es par Hate Eternal)

Es domāju, Jankam tas patiks->

www.youtube.com/watch?v=D83Dxl6d0J8...

www.youtube.com/watch?v=voe2J_xpQg4...
0
0
neesi bišķiņ apsēsts ar Janku, viņš Tev dirsas caurumu skrāpē ne tā ? ... Tu esi smieklīgs...
0
"Pirmo reizi dzirdēju Hate Eternal, ar "I, Monarch". Āpāc! Kāpēc man neviens nebija piespiedis šos fantastiskos meistarus noklausīties jau agrāk!"

Neuzskatīju par vajadzīgu Tev par viņiem ieminēties, jo biju pārliecināts, ka:

1) Tu viņus sen esi dzirdējis

2) Tev viņi šķiet labākajā gadījumā viduvēji.

Kāpēc es tā domāju? Nu to ir tik grūti paskaidrot, ka labāk teikšu, ka nenojaušu. :D

Bet man pašam vēl joprojām vislabāk patīk viņu pirmais albūms "Conquering the Throne". Bet arī otrais ir diezgan nevainojams, protams ja vispār patīk tāda veida "non-stop" un "over the top" Death metāls. Daži mēdz pie tā piesieties. Monotons esot.
0
Starp citu, par to piespiešanu... Tu beidzot esi to Entombed "Clandestine" ievērtējis? Lai pēc pāris mēnešiem nesanāk atkal kaut kas šitāds. :)
0
Izgriezu vēl rindā esošos:

Cerebral Effusion "Smashed & Splattered Organs"
Molested Senses "No Friends Here"

nu tādi standarta dezņiki, bet smuki, netīri. Bet uz tā Third Degree uzsēdos pa nopietnam. Viņš ir daud daudz daudz labāks nekā pirmajā uzmetienā šķiet. Cik skaisti ritmiņi... bundziņa ir debešķīga. Katra kustība bungu virzienā ir pārdomāta līdz pēdējam sīkumam. vahhhh... Šie onkas nekapā, viņi gasē.
0
Un tas "kāpēc man neviens ātrāk neteica.." jau tikai tā simboliski. Grūti tā piesēsties uz kautko pēc kā nejūti dabisku tieksmi. Man jau viņš ilgi un dikti nostāvēja dc neizšķirotajā mapē. Vnk nebija noskaņojums pēc bērējiem.
0
Mja, es laikm būšu viens no tiem, ko kk:( pieminēja. Iepirku savulaik Hate Eternal otro albumu, kā nu viņš tur bija - King of the Kings vai kas tamlīdzīgs... Noklausījos reizes 4-5 (ar piespiešanos) un kopš tā laika neesmu licies ne zinis. Kapā jau vareni, bet klausīties visai apnicīgi. vienīg pēdējā dziesma bija ar kaut kādu odziņu, cik atceros.
0
pz, manowar jauns cd, afigeķ ne, kur ir artuurs.
nesen pavertēju Crowpath darbību, ta saucamais mathcore, nu es gan teiktu ka tas ir c carnage TIPA hYdrogrind apvienots ar tadu pamatiigu dzhias devu, nez, man besi shitas math apzimeejums, tachu lilaka via mazaka mera, visi normali thrash ir math, nu tadi konus sinus pinguinus.
0
bet Crowpath - Son Of Sulphur - 2005, tiesham neslikts albuums, daudz mazi rūķi skrien ar lapam dedzināt elfu papira majās, un vispār no elfiem te nav ne smakas. orki, daudz orki. voxalu gan prasijas cūcinu, bet nu nevar jau visu gribēt.
0
Mjaa juusu nosauktaas grpinnas ir labas bet vai kaads ar no sseit esossajiem ir izbaudiijis... analo naidu no grupas GUTTURAL SECRETE .... kaut ko taadu veel nekad nebiju dzirdeejis! ssie viiri kas to kapaa man sskiet nav cilveki tie ir kaut kaadi sirotaajdeemoni no citas dimensijas, uzlauzussi portaalu .... no elles uz zemeslodi un tagad nnnem un plosaas pa sso nozzelojamo pasauli dara to kas vinniem patiik! ... blla GET YOUR PANTS DOWN YOU FUCKING CUNT...!!!!!!!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas