BLUT AUS NORD
0
Kadas ir jusu domas par sho underground komandu?Biju patikama shoka dzirdot vinju MoRt albuumu.Avangardiks blek, pie doom nevar to ierindot.
Dzeki riktiigi iegriezh visai scandinavian elite, kura itka dzemdeeja ''black metal'', ko BaN saprot pavisam savadak. Blek nevar but regresiivs, stagnants un sho muuzikuku ir gruti apraxtit, varu teikt to ka izraisi deep devastating depression..
Kas vel labs no jaunumiem ir Belphegor-Pestapocalypse IV..Manuprat labks par Goatreich Fleshcult..ar voklu ir paeksperimentets, dziesmaas shad tad tad ko no Nile liidzigu atgadina.Viena dziesma ir Vaacu valoda, kaukas par love.Bluth erotika laikam saucas.Un nav taisnniba , ka paarejot uz Nuclear Blast, ta butu pielishana.
God Dethroned ''toxic touch'' ir labs masterpiece no Holandiesiem.
daudz kur var redzet, dzirdet, lasiit par franchu Gojira, kuri parveidoja nosaukumu no Godzila.Shausmiigos tempos shi blice iekaro zemeslodi. kaugan neko ipashu neredzu vinju muuzika.They claim to have invented new subgenre of death metal..bullshit!! Fucking In Flames rip-off to my mind, mates!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
diez vai Blut Aus Nord ir baigais underground - pāris forumos, kur vēl apgrozos, par viņiem tiek runāts regulāri.

Par Belphegor Pestapokalypse VI pilnībā piekrītu, šķiet, viens no labākajiem šī gada albumiem, ko esmu dzirdējis.
0
Belphegor Lucifer Incestus vaacinju rotaa Chehu pornozvaigznes:-)
Kad ir dzirdeejis Spawn of Possesion jauno Noctambulant?
Kadi viedokli?
0
Šitā komanda patīkami iepriecina ar visādām noskaņām :) Nekam piesieties nevaru, ambience ir uzgriezta vajadzīgos apmēros un toņos. Melodijas un ziemeļnieciski etniskās iezīmes vienkārši lien laukā pa visiem caurumiem. Pilnīga ekstāze!
"Thematic Emanation Of Archetypal Multiplicity" var klausīties pa riņķi :) Vispār, neuzmanīgam klausītājam liksies, ka šī ir dīvaina mūzika, bet patiesībā tā vienkārši ir ļoti dziļa, pat baisi dziļa. Aizķer katru reizi, kad klausos.

Kādam ir jaunie albūmi? Mans jaunākais ir `Ultima Thulee-Reissue-2005`, it kā esot 2 vai 3 vēl jaunāki.
+1
Visjaunākais ir Odinist. 2007. gada. Neslikts, bet jūtami vājāks par MoRT.
Lai nu kā, banda ir dikti laba. Jau sen šamo atklāju un tā nu tā mūzika lika arī šādus tādus pamatus manai turpmākajai muzikālajai gaumei. It īpaši tas dīvainais, šizofrēniskais un pa laikam greizais skanējums. Ilgi mēģināju atrast ko līdzīgu-neizdevās.
Blut Aus Nord ir pārāk unikāli savā skanējumā.
The Work Which Transforms God arī ir vienkārši ģeniāls albums.
0
Ir tas "Odinist" kaut kādā promo diskā kaut kur... Nezkamdēļ klausoties asociācijas nāk vairāk caur kādiem Skepticism, nekā kādu black metal :)
-1
Klau, kāds no jums varētu upload`ot MORT un ODINIST, es ļoti gribu noklausīties!?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas