Par BIKSĒM !
+1
Izrāviens no shodienas 5min avizes.
Neliela intervija ar reperi Gustavo.

--------------------

Jautājums - kāpēc rokeri nēsā apspīlētus džinsus, bet reperi - maisveida?

Gustavo:
To var izskairdot vēsturiski un loģiski. 70. un 80. gados rokeri centās līdzināties sievietēm - viņiem bija gari mati un apspīlēti džinsi.
Savukārt reperi nekad nav centušies līdzināties sievietēm, tāpēc arī viņu bikses nekad nav bijušas šauras.

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
labs :))) kāds jautājums, tāda atbilde
0
Ja nemaldos, maisveida bikšu popularitāte zināmās aprindās vēsturiski saistījās ar iespēju tajās ērti paslēpt pistoli... Citādi - nenopietna laikrasta nenopietns jautājums ar tikpat nenopietnu atbildi, kuru tik un tā gan jau kāds pamanīsies uztvert nopietni un ņemt pie sirds :)
-1
vispaar jau bikses ir lai nebuutu auksti ciskaam! bet reperiem ir tik platas, lai vieglaak buutu no rimcika iznest alkoholu! taa man paris reperi stāstīja
+1
no viņa pēdejā albuma var izvilkt no konteksta: "metaļoriem izteikts īpašs galvā siens"

es domāju, ka tas daudz labāk noderētu kārtīgam kašķim.
0
eeeeee, bet es bi domāt, ka man tik vēder tas siens ara, bet rekā, rekā, ko nu, ko nu ??
+1
parakstās godīgi še visi apakšā, kuriem Gustavo mūzika iet pie sirds. man jau nu dikti patīk, goda vārds !!
+1
Neko labāku iekš hip-hopa neesmu dzirdējis. Džekam galva šancē tā, ka maz neliekas. Vecais albums man patika, bet nebiju tik lielā sajūsmā, kā par "Viesībām", pie kura es vienkārši apgūlos. Vecais albums ir vairāk uz šķendēšanos bāzēts. Skaisti jau viņš arī tur izsakās un ir manā ar sienu piebāztajā metaļora galvā parakājies godam, tomēr "Viesības" mani apguldīja tieši ar atbrīvošanos no negācijām (gribētu uzsvērt "atbrīvošanos"), nevis sākot dziedāt "na na na", bet paraugoties uz tām no malas (vairs tik ļoti neškrobojoties par vienu un to pašu, sacenšoties, cik smalki kam nu iedzels) un radot attiecīgu atmosfēru, iztirzājot problēmu un izsakot savu viedokli, kurš netiek uzspiests kā vienīgais un pareizais, atsāj vietu arī klausītāja "hmmm" un "ooo", kā arī "hahaha", un pats galvenais - izdara to skaisti!

Eu, sorī... es ar visu savu humanitāro izglītību nevaru to teikumu pareizi uzrakstīt. Noguru no viņa... :( domāju, ka ir pietiekami saprotami, lai pārāk neiespringtu. ;)
+1
Nu Armands ir daudz krutāks, bet nu Gustavo jau arī dažas dziesmas ir tīri vai interesantas. Piem Kaifs par asinīm vai No lūpām lasi.
Pie tam no tās pašas dziesmas: "Reperi - patmīlīgi zīmuļi, visi kā viens."
0
To nevajadzēja pieminēt, savādāk nozagsi īstajiem cilvēkiem tik ļoti kāroto dusmiņu.

Es te no viena personāža saņēmu Dead Clown Posse un jūtu, ka ilgi no šitā nekāpšu nost. Ku labs... nu tik gaumīgs un elegants. Tāpat kā tas Dan The Automator, uz kura uzsēdos kautkad vēl vasarā.
0
man armands liekas krutaax.vinsh baigais cjivax esot,maaciijis francju licejaa biologjiju, liidz nosaucis vienu skolotaaju par mauku un kkur nozudis..:)
0
Nuzuda jo viņam zajibal stulbie skolēni.
0
Vai tad? Man kolēģim dēls pie viņa mācījās, un no viņa es sapratu, ka pret Armandu sīkajiem esot bijis baisākais respekts. :)
0
Man drusku nepatīk tas Gustavo aizvainojums uz pasauli, tas pašā personības uzsvērtais kašķīgums. Jā, repam jābūt agresīvam un opozicionāram, bet viņš tur mīl iešaut tādu kā sīkmanību un izcelt tikai sevi.
Sen gan neesmu klausījies.
+1
Protams, visvairāk es fanoju par DJ Guntix.
0
Faunam....ya tu zinātu cik eleganti ir Isane clown pose klipiņi .... mmm... tos skatoties un baudot var noķert īstu okulāro orgasmu!... mjā zinot, ka tev ir tuva lieta klauni....spriežu pēc sevis! pameklee youtubā... moš tur būs kāds klips šamiem aizķēries... jaunie klipi viņiem nu tā nekas nesoš... kā jau ar visām grupām kuras ar laiku kļūst populāras, jeb kā to saka citi komerciālas... katrā ziņā pirmie viņu klipi ir ļoti sulīgi, ja iedziļinās un pagaršo to visu ko viņi ar to vēlas teikt! ... mmm,....
tā tas tākā būtu ....

Dāmas un kungi.... par repu vai hip - hopu runājot...jautājums tāds... kapēc gan būtu jāsalīdzina Gustavo , Armands? Diez kurš no viņiem ir krutāks? hmmm kā lai izskaidro... viņiem katram ir savas domas , idejas un savs īpatnējais runas veids un manā skatījumā tas ir garām viņus vispār salīdzināt... tik pat labi kas vainas ir STA? vai Shallei... katrs pasniedz savu ideju pa savam un tas arī ir tas interesantākais, ka ir dažādi lauciņi un atliek tik pieņemt kurš no tiem ir tuvāks sev pašam! vismaž šie Latviešu hip hopa pārstāvi ir uztaisījuši tik tiešam skaistus gabalus, cepure nost .... tas jums nav 50cent,Device vai vēl kāds no tiem komercijas upuriem,kuri iespado mazu bērnu domāšanu ar saviem tekstiem par meteneem mašīnām un dollariem ar kuriem slaucīt pakaļu!
Vienīgi varu piebilst, ka pašam mīļš ir Redman un Methodman ripulis, kurš viņiem bija pirmais koprojekts izlaists...šai ripulī vēl ir dziesma no viņu unikālās un neatkārtojamās filmas How high! ...bet te jau es sāku līst citā lauciņā...atvainojos! 8)
0
sorī par vārdu izvēli - man Armanda dziesmas patīk labāk, jo vairāk ironijas, nevis viņš ir krutāks.

A vispār es pie viņa mācījos un tad es vēl īsti nezināju ka viņš repo. Nezinu kam tur bija kāds respekts pret viņu un kādi bija visi viņa aiziešanas iemesli, bet viens no tiem bija skolēnu stulbums, kas sakrita uz nerviem.
+1
pag faun....tu kautko no taa citaata aizmirsi...tur bija arii: visi latvieshi ir skaugji neapteesti laukji,krievi zuupas,klubos neapteestas maukjelesviirieshi ir cuukas,paaroshanaas vergi,reperi patmiiliigi ziimulji visi kaa viens,metaljoriem iipashi galvaa izteikts siens,...
nu tad redz reperiem arii jaasaak kasiities...
putinam jaasaak zeeeloties par nabagå tautieshu likteni launajaa latvijaa:)))
nu un tad visiem lettinjiem jaasaak mediit gustaavo galvu(nu par tiem laukjiem)...
veceneem jaasaak taisiit feministu ġaajienus pret veciem....nu redz tauta gustaavo runaaja par sabiedriibaa izplatiitaajiem stereotipiem....
un eliizabet...redz vaina ir jau intervetaajaa,jo sameejais stulbu jautaajumu uzdeva,jo lohs nezina kaa rokeri geerbjaas..un ko lai saka gustaavo kas pats kaadreiz ir bijis matainais???redz dzekijsh redz easy rider (filma ir taada_)un nu rodaas stereotipi...
0
Es atkal kaučkur sagrābstīju versiju, ka platās bikses esot cēlušās, kā nostaļģija par bērnību un tīņu gadiem, kad afrogangsteri esot dabūjuši valkāt vecāko brāļu vai pappu ūziņas, tādējādi ietaupot šiem uz kādu kāsi vai burciņu šmigas.
0
Dramatiski!
0
afrogangsteri - tie ir niggas? :)
0
Sonne, tie laikam ir tādi kā šie :D

www.mad-lizard.com/users/index.php?527...
0
Лив хим элоун, МАЗАФАКА !!!
0
ja par tēmu runājot, tad Joda versija tuva manējai par platajām biksēm. Es ar dzirdēju kautkad sen, ka platās bikses nākušas no ASV nigeru geto (rajoniem). Proti, tīri ekonomisku apsvērumu dēļ. Kā zināms, nigeru kvartālu iedzīvotāji nav tie pārtikušākie, un , lai bikses varētu valkāt vairākus gadus, tad tika iegādātas nēģeru atvasēm vairākus izmērus lielākas. Jo bērns, kā zināms, aug ātri... un katru gadu izaug no vecajām drēbēm. Tas pats ir attiecināms uz matračveidīgajām kurtkām un citiem apģērba gabaliem. Piem. maicons, kuŗš nokarājas līdz ceļiem. Tāda lūk tā leģenda.. diezgan ticama. Mūsdienās, tā protams jau ir palikusi par stila izpausmi..., bet pilnīgi ticami, ka kautkur Bruklinas vai Hārlemas kvartālos u.c. bērni un jaunieši ģērbjas tieši tāpat trūcīgo apstākļu dēļ.
Nu bet par šaurajiem džiniem vai ādiniecēm gan nezinu.., kāpēc tieši šauri. Bet ja padomā, tad tas visdrīzāk nāk no vecajiem labajiem kovbojiem/vēlāk rokeriem, jo ar šaurām biksēm takš ērtāk uzlēkt/uzkāpt zirgā/ uz moča . :) A varbūt kāds cits tam izskaidrojums.
-1
nabaga gustinsh laikam jauc glemroka trikotaazhu ar riktiigaam bajevajaam bikseem ;p
-1
Cik te visi ir pozitīvi noskaņoti pret šo smirdīgo hip-hopu, var pat just, ka jums dikti patīk tas stils. Nebrīnos kādēļ šī vieta saucas TRUE METAL. Tas ir vienkārši PSC! Tolerance, matj ee! Un tieši tāpēc, ka metālisti ir tādi mīkstie, jebkurš mudaks ar skūtu galvu var atļauties salīdzināt mataino ar sievieti! Bet platās bikses - lai varētu mierīgi staigāt ar vibratoru pakaljā.
0
Man bija teorija, ka tās platās bikses ir ļoti praktiskas no termoizolācijas viedokļa. Piemēram ziemā tur ieliek siltumelementu (sūdu) un tad gaiss tajās biksēs sasilst un nav auksti dupsītim.
-1
reperisms vispaar ir kautkas liidziigs transvestiivismam - cilveekam probleemas ar identitaati, shajaa gadiijumaa juutas piedzimis ar neiisto aadas kraasu.
piedodiet, bet daudz netpaliek arii kosmeetiku salietojushies goti - toch transvestiiti.
nedz tas ir normaals, kas kraasojas, nedz tas, kas velk meerkakju lupatas.
+1
Un ko ta nigers Džimmijs Hendrikss ar nedrīkstēja elektrisko ģitāru rokās turēt. Muļķības.
+1
jaa lipsts, viss ir pilniigi nenormaali. uzvalkus, portfeliiti un karjerista smaidu hehe
0
kaut kur, huizin kur bija rakstīts ka Gustavo pats kādreiz metaljors bijis, i mati, i spaiki i visi pārējie pričendāļi bijuši šitam snowfleikam :)

Klubā laikam.
0
japs - es ar Gustavo vienā skolā mācijos...
bija viņš mataimais, laikam toreiz viņam bija gadi 13-14 un bija arī viņam ar 2 maniem draugiem grupa, kas spēlēja kautko l;idzīgu death/doom, saucās LETARGY, ja pareizi atceros...
man pat vēl kautkur ir viņu visu bilde, taisīta 1991. gadā.
0
man mājās ir pat cd no letarģijas..:D:D mans pusbrālis agrāk spēlēja tajā grupā.
0
man mājās ir pat cd no letarģijas..:D:D mans pusbrālis agrāk spēlēja tajā grupā.bet varetu but ka es ari kļūdos jo tā varetu ari nebut tā grupa.
0
man mājās ir pat cd no letarģijas..:D:D mans pusbrālis agrāk spēlēja tajā grupā.bet varetu but ka es ari kļūdos jo tā varetu ari nebut tā grupa.
0
man mājās ir pat cd no letarģijas..:D:D mans pusbrālis agrāk spēlēja tajā grupā.bet varetu but ka es ari kļūdos jo tā varetu ari nebut tā grupa.
0
`91... cd...
varētu būt, ka tu kļūdies. :D
0
nu tas ir 05 gada cd:D:Dbet varetu but ka tāpati grupa:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas