apjukums .. plz help ........
0
kaadu el. giichu varaat ieteikt lai MAACIITOS speeleet . liidz 200 ls .. tik NE apollo un stagg ..
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
par 200 ls neko labāku par apollo un stagg nenopirksi. pat bc rich līdz 200 ls ir sūdi. tā kā...
0
njā, lai mācītos, labāk iečeko kaut ko lietotu iekš ss.lv, līdz 200ls neko labāku par stagg, apollo nedabūsi
protams, var nopirkt to pašu bc rich, to pašu ibanez, bet rēķinies, ka tas ir pats pats lētākais gals, so, tur arī nekā īpaši laba nav(par apollo gan labāks ir :)
0
takš par 200 ls visādas Yamahas (man tie modeļi neko neizsaka... ne mans lauciņš) var nopirkt tīri elementāri. ar visu čeholu. ej tik uz rondo blaumaņa ielā un pērc. Par 150 ls. tīri laba yamahiņa sanāk. Par pārējo naudu labu čeholu + vads... vai kādu lētāku pedālīti + stīgas. Ko tur daudz gudrot. Visas viņas ti un tā skan +/- vienādi par šādām cenām. Viens pīpis..tik un tā.
0
Man pirma gicca bija Yamaha pa LS 180 un bija zveers, ar ko taja momenta speleja neviena vien smaga LV banda.

Otrs, Ltd un Jackson ari dabunami ir...... lidz LS 200

AT trade music uz matisa kaukada 64 cipara laikam ir istais veikals.
0
Nu rondo gan nevaig neko pirkt.Viņiem cenas nedabīgas un insrumentu kvalitāte lielākoties drausmīga īpasi jau lētajā galā.Tagad tik pēdējā laikā epiphoni parādijušies bet pa 200 lati vienalga tadu nedabūsu.Vienas un tās pašas gičas stāv 10 gadus.Un tās rondo yamahas ir čistākās padjobkas,to man pats pardevējs pirms daudziem gadiem teica ka šīs visas vienā vietā taisītas tikai firmas uzrakstiņi dažādi- yamaha,hohner utt.
Labak apsties tai pasā ss.lv. tur šad tad kaukas laps parādās.
0
..Muravejs Rondoo iesmeereet var tas ira pizgets..man draugs staastiija un vins nirgaajaas par visiem..kipa vins ira kruts blee..iedomiigs cilveeks:(
0
Nu muravejs- jā! tas pārdos visu, ko vajag un ko nevajag:D Riktīgs veikalnieks. Protams, ka tajā rondo visi ir slīpēti blēži, bet tomēr profesionāļi, aks zina savu lietu. Neskopojas ne ar padomu, ne ar ieteikumiem, lieliski spēlē un demonstrē to (kas patiesībā tīri labi noder kā mārketinga triks).
Bet, piemēram, veikalā pie Latv.biedr.nama strādā dunduki (varbūt ar izņēmumiem) un jo sevišķi dundukienes, kas nerubī absolūti neko., tad ej tur un pats gudro, kas pa ko un pa kam.. :)
0
^ aks=katrs
0
rondo neko nevajag pirkt. sūdīgs veikals. un, vispār - nepērciet neko zem 300 Ls. ja pērk, tad pērk labu instrumentu. Epiphone un LTD būs OK (ar set neck, nevis bolt-on). viss cits (stagg, lētie bc rich, jackson, yamaha, u.c.) - nē.
0
par cik Ls sākas normāls BC Rich?
0
Pamēģini šito:
www.musicstorekoeln.de/is-bin/INTERSHOP.en...

Dabūsi gan lētāk, gan labāku mantu.
0
es to tīri aiz ziņkāres prasīju :)
0
sonnenmensch - ~ 400 un uz augšu.
0
Ja rokas neaug gluži no dirsas, ta var mācīties arī uz Stagg. Tiesa, iepriekš gan jāajplūr, vai jau veikalā nav deformējies grifs, vai dabūjams adekvāts skaņojums pa ladām, utt., nebūtu pa ļaunu arī labākus skaņas noņemējus salikt - tos vēlāk varēs izmantot arī tavai 400 Ls ģitārai... Bet nu fakts, ka pat John Mayall un Status Quo reizēm spēlē uz Squier, un sanāk šiem nemaz ne sliktāk, kā uz jebkura custom klases instrumenta. Kā smejies, profesionāļi allaž mēdz atkārot, labs skanējums slēpjas tavos pirkstos, un nekur citur.
Re, ku labas mantiņas:
www.guitars.ru/01/info.php?z988...
www.guitars.ru/01/info.php?z780...
0
thanx, Edenbeast.
0
eu , a ltd m50 normaals vai kaarteejaa pagale ?
0
slinkum lasit, karoch nopeerc ltd
0
btw normaalu bc rich nav, ja nu vieniigi pats pats pats krutaakais gals, par to pat shaubos, jo tur vairaak saplaaksnis nekaa koks
0
ja zin kaads , ar ko iisti atshkjiras esp ltd m-50 un mh-50 ?
0
jebkurš LTD modelis ar klāt pieliktu 50 ir pagale. bolt on grifs, sūdīgi skaņu noņēmēji. mh 50 gan ir krutāks, jo ir ar floyd rose vintage tremolo vietā, bet, īpašas atšķirības tur nav. m200 vai mh250 būs ok. bet, lai mācītos, tev noderēs labāk mh50. nekas izcils tas nav, bet daudz labāks par stagg un apollo, arī par bc rich.
0
0
ja kādam patīk, ok. manas domas par lētajiem bc rich bronze sērijas modeļiem nemainās.

starp citu, Deathperado, vai gadījumā neesi kaut ko pasūtījis no tā veikala? vienkārši gribas zināt, kā tur ir ar piegādi (cik ilgā laikā?) un procentiem pa virsu? gribas dabūt no turienes dažas noderīgas lietas...
0
Esmu gan. Piegāde bija pāris dienu laikā. Un par tranportu arī neplēš deviņas ādas nost.
0
Manējais mācās ar šito www.washburn.com/products/electrics/... X11. nekas dižš nav bet nu ir ok.Pirku vēl kad no gičām neko daudz nezināju.
0
thanx, Deathperado! :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas