"Mazais" tomēr noķer
0
Pagājušajā nedēļā Krievijā, Ļeņingradas apgabalā, aizturēts par narkotisko vielu tirdzniecību lielos apmēros meklētais motokluba "Brīvie vanagi" bijušais prezidents Vilnis Gavars ar iesauku Mazais, apliecināja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa.

Gavars starptautiskajā meklēšanā atrodas kopš 2001.gada.
Rekšņa sacīja, ka patlaban Latvijas un Krievijas tiesībsargājošās institūcijas risina jautājumu par aizturētā izdošanu Latvijai.

Jau rakstījām, ka 2001.gada jūnijā māju kompleksā "Smilgas", kurā bija piereģistrēts motoklubs "Brīvie vanagi", tika atrasts kilograms kokaīna, trīs kilogrami koncentrēta amfetamīna un 100 grami marihuānas. Atrasta arī nelegāli iegādāta un glabāta 12.kalibra gludstobru bise un liels daudzums munīcijas.

Aptuvenā atsavināto narkotisko vielu vērtība toreiz bija vairāk nekā 100 000 latu. Kokaīna grams vidēji maksāja 45 latus, bet amfetamīnu kopējā vērtība lēšama aptuveni 70 000 latu.

Toreiz Gavaru tā arī neizdevās atrast. Sākotnēji tika pieļauts, ka robežu legāli šķērsot viņš nevarēja. Policijai bija aizdomas, ka Gavars varētu slēpties tepat Latvijā, tomēr sešu gadu laikā neizdevās viņu atrast.

Viļņa Gavara māsa Anita dažas dienas pēc tam, kad "Smilgās" tika atrastas narkotikas, masu medijiem pauda viedokli, ka viņas brāli, iespējams, kāds "iegāzis", jo Gavaru īsumā raksturojot, varot teikt, ka viņš ir godīgs un stingrs uzskatos un darbos.

"Ja kāds domā, ka mēs esam bagātnieki, tad tās ir muļķības," presei teica Gavara māsa, norādot, ka viņas brālis, lai nopelnītu, vienmēr ir grūti strādājis - gan tirgojot ziedus Pēterburgā, gan organizējot kooperatīvus, gan tirgū no "žigulīša" tirgojot zefīru.

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
gards zefīrs bijis :)
0
pats labākais laikam:D
0
Un ir tautai kārtējais stāsts, kas uztur stereotipu par sliktajiem baikeriem (kurus, saprotams, no matainajiem neviens neatšķir).
0
Manuprāt vairums gan no matainiem gan baikeriem itin ērti jūtas, ja ļauži ir ar šādiem stereōtipiem. Ja nebūtu stereotipi nebūtu arī liela daļa tās romantikas :)
0
nevar nepiekrist BigUgga teiktajam...
0
nevar nepiekrist BigUgga teiktajam...
0
vismaz viens normaals cilveeks no visiem tiem debiilajiem rokeriem. un tas pats cietumaa jaaieliek..
0
tieshaam, nu taads normaals chufans, tik kruti paardodas, a sho njem un aiztur stulbaa milicija, nu pilniigs chau!
0
Nu tas visnotaļ ir saistošāk nekā stāstīt par to kā katru nedēļu LA Roccā pārdod tik un tik kg ripas.
0
LV ir tiesiska valsts leeni bet pamatiigi temiida griezh

narkotiku tirgonim ir jaasanjem sods, nekaadas sociaalaas grupas vai dziivestilus nedriikst uzskatiit par attaisnojumu noziegumiem

tas ka sabiedriibaa (lasiit: dumpiigajos siichos) ir iesaknjojies heroizeejoshs steriotips par "kriminaalo romantiku" attieciigi piekjiimikjotjot klaat subkultuuras peec pashu izveeles un paris liidziigam iipashiibaam (urlaam - jaunkrievi, siikajiem metaljoraam - zobainie ljaunie rokeri) ir vienk banaali un noraada cik apjukusi un bez veertiibaam ir muusu jaunatne...

skaidrs ka kriminaalais elements var piedereet pie jebkuras grupas un neviens nopietns cilveeks nesaistiis indiviida darbiibas ar visu grupu kopumaa (nu var jau buut shaadas taadas tendences) bet tieshi otraadi centiisies distanceeties.

to vai onka vainiigs pieraadiis tiesa
0
Jaaa un zhiguliisha vietaa patiesiibaa bija lepns autinjsh un zefiiru vietaa bija ierochi. Lai nu tagad seezh cietumaa!
0
A ko darīt cilvēkiem, kam gribas lietot narkotikas? Kāpēc man nebūtu tiesības tās lietot un attiecīgi viņam pārdot? Ir likumi, kas nav taisnīgi.
0
Un vispār Artuurs uzrakstīja reti sūkājošu komentāru. Man jau sāk likties, ka romantika ir atļauta tikai fantāzijas pasaulē, klausoties par Manowar varoņiem.
0
narkotikas tirgo tikai 18gv sasniegushiem cilveekiem kuri noskataas dokumentaariju (MK apstiprinaatu) kur izskaidrota to kaitiigaa iedarbiiba uz organismu
0
Narkotikas ir aizliegtas. Vai ta ne? Par to lietošanu cietumā neliek, bet par glabāšanu un izplatīšanu gan. Vai ta ne?
0
narkotikas būtu tā romantika?

Toč dažiem vajag ārstēties...
0
narkotikas ir visnotalj romantiska lieta. piem artuur taadaa gadiijumaa kaapeec mees driikstam legaali pirkt paardot un lietot vienas narkotikas un citas ne? alkohols ir principaa viena no degradeejoshaakajaam vielaam. izraisa atkariibu sapish psihi un kjermeni provocee vardarbiibu nostiprina shaurpieriibu utt. no alkohola mirst un savu dziivi sajaaj kaudzeem cilveeku a piem no marihuaanas pasaulee nav regjistreets neviens naaves gadiijums. visaas citaas sfeeraas arii ietekme ir daudz mazaak graujosha un citaas pat veseliiga. interesee tava atbilde kaa valsts autoritaati aizstaavosha indiviida viedoklis.
0
"a piem no marihuaanas pasaulee nav regjistreets neviens naaves gadiijums. visaas citaas sfeeraas arii ietekme ir daudz mazaak graujosha un citaas pat veseliiga."

Interesants apgalvojums, pats izdomāji?
0
Es lasīju, ka, piemēram, no ekstazī ir reģistrēti tikai kādi 4 - 5 nāves gadījumi ever, bet tur, iespējams, ir bijušas klāt arī citas vielas.
0
Tikpat labi var nomirt arī, pārēdoties biezpienu.
0
Alkohola ražotāji un tirgoņi sacer pasakas par to, kā tas uzlabo veselību, un cenšas panākt, lai valsts tos lobē, narkotiku ražotāji un izplatītāji savukārt sacer tādas pašas pasakas par saviem produktiem, un grib panākt to pašu. Neticu nevienam no šiem "pētījumiem".
0
Kausiņš alus nekad nav bijis par skādi.
0
Nu, es domāju - ja tu lieto kādu potenciāli kaitīgu substanci, tad, kamēr no šīs lietošanas gūtā labsajūta ir lielāka par potenciālo skādi, tikmēr viss ir štokos :D
0
Jā, žēl tikai, ka skādi labsajūtas dēļ var arī nemanīt. Vismaz kādu laiku.
0
Šajā pasaulē visu ar mēru un būs ok.
0
nee enemy pats neizdomaaju. ja tev ir fakti kas pieraada preteejo gribeetu dzirdeet. tas sen nav nekaads noslpeeums. tas ka latvija propagandas un paarlieciibas zinjaa ir padomju savieniibas liimenii jau sen ir skaidrs. likumi shajaa sakaraa nav mainiiti jau cik sen un arii tad kad tie tikushi ieviesti diezvai to dariijis kaads kompetents cilveeks :) to pashu marihuaanu izmanto mediciinaa jau cik sen. aa spirtu tachu arii - DEZINFICEE SKALPELJUS! :D
0
no extazii noteikti nomirt ir vieglaak jo tas satur metamfetamiinu kas veecina aarkaartiigu kjermenja atuudenjoshanos. ljoti ljoti lielaa devaa cilveeks no taa arii mirst. bet nu te darbojaas analogjija ar biezpiena paareeshanos pilniibaa.
0
katraa zinjaa deelj alkahola atnjirgties ir vieglaak. arii paarsvaraa visi noziegumi kas balstiiti uz vardarbiibu ir alkohola nevis mdma vai thc vai utt ietekmee. takaa alko ir naaviigaakais bet neskatoties uz to legaals.

:)
0
atūdeņošanos veicina alkohols, jo pēc dzeršanas ir sušņiks, bet pēc ekstazī nav.
0
Vienīgi ekstazī var kaitēt sirdsslimniekiem, jo paātrina sirdsdarbību sākumā.
0
Par to atūdeņošanos laikam domātas reiva pārtijas, kad cilvēkam ir ahujenna daudz enerģijas un viņš nejūt ka ir karsti (?) Meibī. :)
0
paga te siichi censhas viens otru paarliecinaat ka narkotikas ir "labas" un nav nekas iipashs ?
0
tu blja artuur vecais viedais manovaar labaak atbildi uz tev uzdoto jautaajumu.

maigoni extazii nav viela. par extazii sauc ripas kuraas ir (vajadzeetu peec idejas buut) mdma un amfetamiins. amfetamiins veecina dehidreeshanos. jaa tieshi reivu legjendas taas arii ir.
0
neviens neko nepaarliecina btw vienk skalji domaa
0
krustinj ja tev pasham nepielec cik tavs jautaajums bija retorisks, tad tu neesi manas atbildes cieniigs, beztam peec vardiem "narkotikas ir visnotalj romantiska lieta" vienkaarshi ej ieskrienes un nemez nemegini pie manis tieshi veersties, peec paaris gadinjiem izaugsi, vareesim parunaat, tagad ej pie skolas psihologa un jo atraak jo labaak...
0
a man jau likās, ka diskusija būs par mani... nu neko sev, tas jau ir normāli
0
tev tik gruuti paarspljaut paar luupu shii retoriskaa jautaajuma nenormaali pashsaprotamo atbildi? kuram te ir jaapieaug? izskataas ka skolas brainwashshsh tev stipri nesenaakaa pagaatnee nekaa man ticis taapeec labaak aizkjeeries atminjaa un tu pat esi gatavs to pienjemt par savu viedokli iztruukstot absoluuti jebkaadai nepastarpinaatai pieredzei. beernishkjiigi. ko var gribeet no indiviida kursh par augstaako sasniegumu muuzikaa uzskata manowar muaahaha
0
Jā, es zinu, ka ekstazī ir ripas, kurās ir viela uz M burta. Starp citu, ja amfetamīnu vai ekstazī ielaiž tieši vēnā, tad ir tāds kaifs, ka apraudāties var.
0
Nu ja salīdzina alkaholu un narkotikas, tad jebkurā gadījumā narkotikām tā potenciālā skāde ir daudz x lielāka kā alkaholam, tāpēc arī tās ir bīstamākas un netiek atļautas. +++ tagad pasaki kas tev tur liekas tik nepieņemami aizspriedumains un nepareizs?
0
nu kautvai tas ka tavs apgalvojums ir nepareizs nevis peec taa kuraa no variantu puseem svaru kauss nosveraas uz leju bet peec taa ka shiis divas sfeeras tiek radikaali nodaliitas. no taada viedoklja skatoties sanaak ka alkohols ir visnekaitiigaakaa narkotika taapeec ir legaala izdarot itkaa ceelu soli pretim no valsts uz civiliedziivotaaju respekteejot humanoiidu dabisko instinktu apreibinaaties. nu i bullshits. ja njem kautvai veeraa OFFICIAALU statistiku kas jums vareetu likties pienjemams arguments tad tieshi alkohols ir viena no visletaalaakajaam vielaam. arii atkariibas izraisiishanas zinjaa tas galiigi nav peedeejais. nejau blja es te savu gaumi propagandeeju pasarg die's dariit itkaa nebuutu ko . vienk uzjautrina ka cilveeki ljauj kaadam citam domaat ar savu galvu un veel juutaas lepni par to :D
0
tip - alko bad, drugs r good? idiotisms... mosh veel izvaroshanaar nav nekas slikt, neviens tach nav nomiris! saak jau visi ar ripaam un beidz ar adatinju
0
alko = drug

doh
0
tad argumente kapec shmigu var pirkt un ripas nee?
0
Jo šmigu cilvēki ir lietojuši no tā brīža, kad Dievs radīja pasauli un būtu neiespējami to aizliegt, jo paši likumdevēji to nevēlas. Bet narkotikas ir parādījušās relatīvi nesen. Un par adatu runājot, tas sliktais jau ir heroīns - vot to es tiešām nekad laikam pat nemēģināšu un arī kaifs no viņa nemaz neesot tāds, kā varētu domāt, spriežot pēc fiziskajām atkarībām. Vai arī Latvijā viņi pārdod draņķīgu stafu. Bet intravenozi ievadīt amfetamīnu nav tas pats, kas heroīnu.
0
stulbeni, narkotiskaas vielas ir krietni senaakas par alkaholu, atradies veesturnieks jebanijs siikalja
0
Es šoreiz runāju par to, ka pirms 100 gadiem Rīgā varēja nopirkt alu, bet nevarēja amfetamīnu, ekstazī, heroīnu, kokaīnu, lsd, maģiskās sēnes, hašišu, marihuānu, meskalīnu, efedronu utt., bet tagad var.
0
nu vot cieniitais vampiir taads jau arii bija tas jautaajums. kautkaa mulkjiigi sanaak. likumiem un normaam nav sen apdeits bijis :D
0
ganjau ka vareeja un kaaveel lietoja pietam, teixim londonaa specali opija pipetavas bija, nu un kas, tagad tur mazaak alu dzer ?

hehe enciklopeediju atveeri ? mes-ka-liinu... malakasoss jebanijs
0
artuur kaapeec ignoree jautaajumu?
0
Jā, es pēdējā laikā daudz lasu par narkotikām un man ir vairāk gadu kā tev! :D
0
taadaa gadijumaa esi gana vinjas salietojies lai savu praatu nolaistu beerna liimenii, taa tik turpini!
0
labaak beerna nekaa iigna 'konservatiiva' pensionaara. atbildi uz jautaajumu malakasoss
0
savaadaak kas ? soliisi man pa kjobi dot un mobiilo atjemt ;]

ieskrienies shmurguli, es tavus murgojumus pat vairs nelasu takaa vari ar savu v tipa caureju uzbaasties citiem

reiz pa ilgiem laikiem ieluukoju forumaa un re - tie pashi suudi tikai pat veel sabiezeejushi...
0
nu luuk tu spried par to ko nerubii taapeec nav briinums ka nevari 'savu' viedokli paarstaaveet. fuck off. dabuusi pa seju un atnjemshu mobiilo
0
jee lec tresh tolk, jee kamoon bich, lets freestyle battle kamoon, duu it liek reeal nigger ! im gonna fuck your mamma pappa & gramma in asshole jeee
0
paldies tev artuur par maldu pelavu izsijaashanu no manas apzinjas. tava argumentaacija mani paarliecinaaja. nesagraujama kaa muuris.
0
nu neliec man justies vainiigam ka viens siiks shmurgulis ar 3 krustiem nikaa (tipo riktiigi ljaunais shmurgulis) nopiipesies zaali liidz totaalam smadzenju atrubonam tikai tapeec ka es vot vinjam nepateicu lai liek to kaasi mieraa, kas es tec makgaivers kkads ? mamum un papum tevi jaaudzina nevis sveshiem onkaam forumaa, janu es isniibaa pedofiils ?
0
:) Es vēl gribētu piebilst, ka Artuurs ir pubertātes stadijā, kurā jaunietis, redzot apmatojumu uz savām ģenitālijām un savas izstīdzējušās kājas, tiecas pēc iespējas ātrāk kļūt pieaudzis arī psiholoģiski, tāpēc vņš izdara lēcienu - cenšas runāt un domāt kā pragmatisks "pieaugušais".
0
es veel gribeetu piebilst ka amerikanji nekad nav izsedushies uz meenes jo ja vinji buutu - nu NAFIG vinjiem to reklameet, kas kompleksi kkadi vai ? vaine maigais ! tu tak man piekriiti konspiraacijas teorijas rlz, riktiigi eemo un narko un kruto !
0
beztam tas ka es buutu paarlieku kalsns ir totaala spekulaacija, patiesiibaa es peedeojos gados pat nedaudz (vietaam) korpulents palieku, ja !
0
un to saka cilveeks kura profilu rotaa viena saviitusi ola. tu sev pats nesaac stulbs likties? jebkuru argumentu kaa arii noraadi uz tavas argumentaacijas neesamiibu ignoree meegjinot kaukaa dot noraades uz savu cieniijamo vecumu. pubertaate mjaa
0
nee ne gluzhi, riskeedams no malas izklausiities augstpraatiigs, juusu komentaaros nesaskatot nekaadu intelektuaalo, analiitisko vai empiirisko jeegu es distanceejos no diskusijas butiibas un nemanaami parveershu to farsaa, jo shiibriizha aktiivaa auditorija ir tam vispiemeerotaakaa...

klauni kaa zinaams cirku taisa ;]

un smiekli gan dziedee mans daargais, ja maizits buutu komikis es par vinju te slikti nerunaatu
0
diemzheel man buutu jaapieziimee ka shinii "diskusijaa" juus abi "pieaugushie" (maasheli aiz bizeem nerausta) un ljoti "apziniigie" (izmazgaa traukus maajaas) pilsonji vissaapiigaak uztverat manas nejaushaas replikas kuraas var saskatiit noraadi uz kkadu brieduma liimeni, kaa redzams tas juus aizvaino it saapiigi... izvelkot acimredzamaas konjsekjvences...
0
manowar = kings of metal
0
iepriweksheejaa komentaaraa bija ntelektuaala analiitiska un empiiriska jeega
0
Mani īpaši nejobī, ka tev nepatīk narkotikas.
0
ak skarbaa realitaate, a es domaju tu labosies ! ko nu...

a rakstiskaa veidaa var, a to zini es domaaju ka tev saap ka es par vinjaam, taa un shitaa, ar necienju...
0
vispār man ir iespaids, ka tu esi zem grādiem.
0
Mmm, +++, par kādu Tavu azivakardienas komentāru - Tu saki, statistika liecina, ka alkohols nogalinājis vairāk nekā narkotikas. Jā, un virtuves nazis nogalinājis vairāk nekā smagākais jebkad uzbūvētais tanks "Maus", bet vai tāpēc tanks ir mazāk bīstams par virtuves nazi?
0
nea, man vienk jautri ;], lai tu nejustos paaraak pagodinaats - guleet neeju jo ar vienu aci skatos zvaigznuvartus, viena otra serija tiiri skataama... tik un taa dzershanu arii vaidzetu ierobezhot 5dien diezgan traki apdzeeros, nav vairs tie gadi ka taa vareeja, motor arii nevelk...
0
Man peronīgi dzert nekad nav paticis. Izņemot kad ir gruzons, bet tā dzeršana tik un tā nepalīdz pret gruzonu, man liekas. Ir jaunieši, kuri kļūst par alkašiem, viņiem narkomānija tik ļoti nedraud.
0
nu principaa ja shaadu veerteejumu izdara pamatojoties un empiiriskiem datiem tad taa sanaak. redz ne nazis ne tanks pats nenogalina bet es domaaju ka ar nazi maak nogalinaat jebkursh cilveeks bet ar tanku diezvai (es toch nemaaceetu). attieciigi vidusmeera iedziivotaaja rokaas nazis ir biistamaaks.
0
kaa nu nedraud, shaubos vai cilveeks pienjemot ka speej nodzerties iipashi attieksies no narkotikaam
0
kā tad neatteiksies. es pazīstu jauniešus, kas tikai dzer vienā dzeršanā un noliedz narkotikas. Vēl es pazīstu jauniešus, kas smēķē zāli 5 gadus, bet noliedz stiprākas narkotikas. Viņiem ir labi viņu līmenī un viņi negrib iet tālāk.
0
piedot ttt bet tavs peedejais komentaars ir shiis dienas (kurnu visas diskusijas) augshkalaa, vienk roziiniite, ar kontekstu, bez, lasi kaa gribi, veeders krampjos

un nekas nekas necenties atbildeet, labaak min savus muldeshanas pedaljus un uzcep kko liidzigu, gaidu nepacietiibaa :D !
0
zakjiit taa IR RISKA GRUPA, tas ka viens loxs turaas nenoziimee ka tie citi 9 loxi ar tureesies...
0
man tev nav ko pashlaik teikt. kad gribeesies lieku reizi paslaveet manowaaru tad veersiishos pie tevis ja? :)
0
bet tikai ja taa pa iisto no sirds !
0
nuja kad man no narkotiku lietoshanas praats buus atsviests gadus 10 atpakalj beerniibaa tad saakshu :) sirsniigi taa
0
Es ar vienas domas ar tiem, kas uzskata, ka alkohols ir viena no "spēcīgākajām" narkotiskām/ apreibinošām/ atkarību raisošām vielām, un noliegt to tik tiešām ir pastulbi izceļot grādīgos dzērienus kā īpaši. Tīri medicīniskā plāksnē vajag diennaktī izdzert tik vien kā 20-50 gramus tīra alkohola (etilspirta) un paies savi 10 - 15 gadiņi un tā lieta liks par sevi manīt (ir mediķiem tāds teiciens "slēptais alkoholisms", ja kādam vēlme var takš netā palasīties. nu, un tagad atzīstās, kurš no jums roku uz sirds liekot var teikt, tas nu nekādi uz mani neattiecas ? :)) Par to citu nartkotiku skādi ar viennozīmīgu uzskatu, cik man zināms joprojām nava. Ne jau tā veselības kaitējuma dēļ lielu daļu no šīm vielām ir aizliegts atklāti tirgot, ir takš vēl sociāli - ekonomiskais aspekts, nodzerties takš ir ku daudz lētāk, kā no potenciāli spēcīgo vielu pārdozēšanas. Es pats nesmu ne cīnītājs pret alkoholu, kā apreibinošu vielu lietošanu, ne jau iepriekš uzskaitīto vielu lietošanu. Tā ir katra izvēle, lietot, nelietot, par narkomānu vienā dienā ar neviens nekļūst tieši tāpat kā par alkoholiķi.
0
Zināms, ja tā ilgi un dikti intensīvi meditē, cilvēka smadzenēs izdalās endorfīni un visādi citādi interesanti produkti, kuru darbība uz dažādiem zemgarozas centriem izsauc dikti kaifīgas sajūtas. Maigon, tev, kā azotērisko mācību pārzinātājam, jautājums. Vai askētiska dzīvesveida piekritējs, ik dienas pavadot noteiktas stundas meditācijai nav potenciāls "narkomāns" ?? :))
0
Ā vēl vienu interesantu atziņu atcerējos, proti, cilvēks, kurš nav gulējis 24 h psihoemocionāli jūtas tā it kā būdu izdzēris 50 - 200 g 40% šnapsta. Viena no darbaholisma izskaidrošanas teorijām, ja nemaldos ..
0
Ir jau divu veidu askētiskie cilvēki - 1)garlaicīgi tipiņi, kam nepatīk tusēt un 2)tie, kas laimi saņem no garīgām epizodēm. Diez vai cilvēks, kas saņem laimi no teiksim harē krišnas vai brahmana, gribēs lietot narkotikas, jo, ja arī tur smadzenēs viņam kaut kas izstrādājas, tam ir pavisam cits garīgais pamatojums. Garīgā laime ir laime no mīlestības (došanas) un materiālā laime ir egocentriska. Narkotikas lietot - tas ir viskoncentrētākais materiālisms manuprāt. Pat sekss nav tik materiāls, jo tur ir 2 cilv., bet no narkotikām kaifu var dabūt pat vienatnē.
0
nu, ja es pārēdos kauču tā paša amfetamīna, mīlestības no manis plūst uz visām pusēm pārpārēm :))
0
Jā. Es laikam biju domājis tādu narkotiku kā heroīns. No heroīna mīlestība nenāk.
0
Ar vārdu salikumu "potenciāls narkomāns" biju domajis ne to, ka šādam cilvēkam būtu vēlme lietot pasaules uztveri mainošas vielas, bet gan to, ka pats par sevi nopietnas meditācijas process, atsakoties no materiālā, koncentrējot enerģiju/ uzmanību sevī (vai ar vells viņ zina kur), neko diži neatšķiras no cilvēka - narkomāna, kuram stipri vienaldzīgi ir apkārt notiekošais, izbaudot narkotiku radītās sajūtas :))

Bez šaubām, ierīt ripas ir ku daudz vieglāk, kā izspiest no sevis kādu endorfīnu molēkulu :))
0
Sliktākais ar garīgo laimi ir tas, ka tā nav tūlītēja, bet varbūt tāpēc, ka lai saņemtu laimi no garīgā, ir jāaizmirst par savu tieksmi pēc laimes, vienkārši jādara labi un tad laime neviļus pati atnāks. Materiālā laime ir tūlītēja - iedur adatu un pēc 2 sekundēm kaifs.
0
no labas porcijas šnapsta ar mīlestības nekādas :D
0
Jā, starp narkomāniem un mūkiem ir līdzība. Es pats vienu laiku biju mūks un tagad man sāk iepatikties narkotikas un es zinu vairākus, kuru dzīvē ir bijušas šīs 2 lietas - mūka dzīve un narkotikas - kādā nu kuram secībā.
0
ko tik neuzzin plkst 4 no riita :)
0
Narkotikas iedalās 2 kategorijās - stimulantos un depresantos. Heroīns un alkohols ir depresanti, bet arī ja uzsēžas uz stimulantiem, kas it kā dod mīlestību, beigās tu tikai domā par to, kā atkal ielietosi un sanāk, ka tu domā tikai par sevi.
0
njaa, bet ar to negatīvismu ar biš tomēr pārspīlē, bez šaubām fiziskai veselībai jau no tā labu nu nekāda, bet to, ka no tā paša heroīna 1-2 reižu lietošanas par narkomānu uzreizi kļūsi, nu nez nez. Kautgan, vajag tik jaunietim saprast, ka sēklas noplūdi var pats kontrolēt, un tā lieta aiziet :))
0
Kā nu kuram. Man piemēram no visām narkotikām, ko esmu mēģinājis ir ar pirmo reizi nežēlīgs kaifs un manas draudzenes - narkomānes skatās uz mani un brīnās kas ar mani notiek, jo viņām nekad tik ļoti kaifīgi nav bijis. Un tomēr viņas lieto un ir emocionāli atkarīgas.
0
smadzenes aprod un prasa arvien lielāku devu, vajag mainīt, lai nerastos abstinence :))
0
Nē, viņas arī tikai nesen sāka lietot, pirms pusgada kaut kur. Man pat no zāles bija totāls kaifs pirmajā reizē. Tik liels kā no vitamīna vadīšanas vēnā, tikai pēc tam es gandrīz izrubījos, jo visu laiku aizmirsu elpot. Ja mēreni lieto, tad narkotikas nav sliktas, vienīgi ir jāiemācās nedomāt par viņām starplaikos.
0
galu galā tik un tā viss kaut kad beidzas, vai tu lieto narkotikas vai nelieto. skarbi, ka to lietošana skar ne tikai pašu lietotāju, bet cilvēkus, kuri ir tev apkārt. neticu rehabilitācijas programmām, narkomānu nevar izārstēt - tā nav slimība !!
0
Narkomānu var atkačāt un, ja viņam pašam ir apnikušas lomkas un viss pārējais, tad viņu var izārstēt. Es pazinu vienu, starp citu, krišnaītu, kurš aizbrauca uz Holandi un uzsēdās uz heroīna. Tā riktīgi. Kad atbrauca, viņš sākumā likās tāds nedaudz bremzēts, bet tomēr tika vaļā. Viņam tikai zāles vēl šodien jādzer.
0
ja googlee iemet shitaadu textu - SITUĀCIJA NARKOMĀNIJAS JOMĀ EIROPAS - tad tur interesantu pdf faili var novilkt.

maziņš izvilkums - "jaunākie apsekojumi liecina, ka 0,5 - 6 % pieaugušo iedzīvotāju ir kādreiz lietojuši kokaīnu .." pareizinam ar 5 - 10 un iegūstam smuku rādītāju. joptvai bet šitā manta nemaz nav tik viegli dabūnama !! :))
0
pardon - SITUĀCIJA NARKOMĀNIJAS JOMĀ EIROPAS SAVIENĪBĀ UN NORVĒĢIJĀ
0
kādas zāles ?! :)) tās, lai miedziņš labāk nāktu, un bremzīte tai smadzenē, par kāpostiem viņus pataisa .., un nah tad vispār dzīvot, dārzeņu sabiedrība !!
0
Latvijā daudz kas nav viegli dabūjams. Visvieglā ir dabūt zāli, ekstazī un vitamīnu; ar citām vielām jau ir problēmiņas. Heroīnu, protams, var dabūt, bet viņš šeit ir ļoti sūdīgs.
0
ja jūtu, tad dzīvoju, ja ir lomkas, tad neesmu vēl dārzenis :)

bet lomkas, jau nau nemaz uzreizi, no daļas narkotiku, itin feini nākamajā dienā jūties, dažkārt tikai nesaproti diena vai nakts, miegs tāpatās nenāk ..
0
ja ir savi čomi Organiskās sintēs institūtā, ta viss čikiniekā :))
0
Man liekas, ka tā lomku narkotika ir galvenokārt heroīns. Citas rada citas komplikācijas. Īpaši jau paranoju.
0
Ā nu no pārmērīgas zāles kurīšanas cilvēks stabili paliek pusdebīls, karoče pret-narkotiku saitos var izlasīt daudz briesmu lietu. Bet gadās, ka tie zinātnieki viens saka vienu - otrs pretējo. Piemēram, viens saka, ka ekstazī iznīcina labsajūtas hormonu un var iestāties Pārkinsona slimība, otrs saka, ka ne tikai neiznīcina to hormonu, bet pat saražo kaut ko, kas ārstē Pārkinsona slimību.
0
lomkas takš ar netikai fiziskas, "paranidāli stāvokļi" - vells neatceros vai tādi maz ira (vecā labā psihiatrijas katedra) - un psihoemocionālā komponente ne mazāk nomācoša :)
0
velss doma lido ātrāk, kā pirksti pa klaviatūru, ko gan tas varētu nozīmēt ? :)
0
zināt_nieks grib izlikties gudrāks kā patiesībā iraid tāpē raksta garu disertāciju, maskējot no citiem _niekiem savu nezināšanu ..

es ar, plātos par lietām, par kurām nekā nerubīju, šķiet, ka daži pat klausās ..

a moš es otro nedēļu pie izslēgta monitora sēžu ??

P.S. Maigoni, bija jauki ar tevi papļāpāt, bet man tomēr iet gultiņā pēc stundiņas jaceļās, lai atkal spēlētu teātri, ar labu nakti, buča, man tomēr šķiet, ka tev tas dzimums tāds, kas atļauj man tev bučas dot .. atā
0
kaukur stipri atpakalj..

iedalaas netikai stimulantos un depresantos. ljoti liela kategorija ir halucogeeni kas arii ir ir visai iecieniiti gariigaas prakses piekopeeju viduu. muuks v.s. narkomaans faazes biezhi ir paraleelas :) kautvai tev paziistamie krishnaiiti - lizergiinskaabe (dabiskaa - lsa) piemeeram tiek pielietota veediskajaa mediciinaa. halucogeeni - vizionaaru dienishkjaa paartika!
0
kaads negrib nopirkt zaali www.burzs.com/edit/arg.php?id=241... ???
0
Tam Sefiros vajag banu. Jau biju aizmirsis par shito meeslu.
0
Runajot par alkohola tēmu - nezinu kā Latvijā, bet Krievijā valdība ir toč ieinteresēta tautas nodzirdīšanā. Redzēju TV, ka kāds uzņēmējs, lai viens Dieva aizmirsts ciemats neizmirtu, nopirka tajā ciematā esošās kolhoza atliekas. Bet bija tāda bēda, ka visi ciemā esošie džeki bija nodzērušies un šamējais sāka cīnīties ar alkoholismu ciemā. Zili brīnumi tomēr reizēm notiek, ciems pārstāja dzert, bet tūlīt klāt ierēdņi un sāk to terorizēt, tipa alkohola ražotāji sūdzoties, ka ciemā krities alkohola noiets un viņiem vairs nav kur likt preci.
0
Labi, UFO var lidot, no Lohnesa kaut kas izlist, bet ka Krievijā kāds ciems pārstātu dzert, NETICU !
0
:D Nezinu kā tas uzņēmējs to panāca, bet vietējais alkāns nāca pie atziņas ka labāk tomēr ir nedzert. Bet ja nopietni kāpēc tādi kolhozi tēš bez apstājas? Tāpēc ka viņiem nav darba un valstij uzdirst uz to. Viņi tēš no tā ka dzīvē vairs nav nekā cita interesantāka. Tam uzņēmējam atlika tikai sagādāt džekiem iespēju strādāt kā visi uzreiz beidza buhāt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas