Genghis Tron
0
"Dead Mountain Mouth" (2006, Crucial Blast) - bieži minēts starp aizgājušā gada labākajiem un inovatīvākajiem metāla izdevumiem. Gribētos uzzināt, ko gan citi, kas šito brīnumu ievērtējuši, domā? Mani tur traucē tikai tas ģenēriskais vokāls, bet liekas, nu jau būšu ticis tam pāri. Visādi citādi, albums - rozīne, it sevišķi gabals "Warm Woods"

www.myspace.com/genghistron...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
mjaaa muzons tocc ir labs... arii vokaals ir piemekleets diezgan labs nav kaarteejais punk/hc piikstulis...dod aaraa no sirds... savus psihodeeliskos skriimus
juutams ka dzeki ir iespaidojussies no Dillinger escape plan... (jaa jaaa mathcore radiitaaji)
kaut gan manai ausij vairaak atgaadina grupu Ed Gain ... tik te ir vairaak fiiccu un blast... mjaa kaa jau naakas pie eksperimenteessanas! :)
0
ljoti labs. iistaakaa kachka shizofreenikja garam. vienu matemaatisko klepuszaalju valsi vareetu uzgriezt pie taada.

bet principaa taa ir ka muuzika saak lauzties. viss saakot no rnb beidzot ar metaalu virzaas asimetrisku kompoziiciju un ritma struktuuru virzienaa. izvairoties turklaat no haosa kas ir shaadu kompoziiciju neveelamais blakusefekts un stingri kanoniski matematizeejot ritma struktuuru. manupraat dinamika kudish lielaaka nekaa 4/4 brutaalai kachkai.
0
esmu sajūsmā!! iečekojis esmu 3 dziesmas no Dead Mountain Mouth un tagad gribā vēl..
ļoti labs un interesants skanējums. nezinu par to vai šie iespaidojušies no Dillinger Escape Plan, jo šādus vispār nezinu, vai no kādiem citiem, bet priekš manis, ļoti oriģināls materiāls.
muzikāli pat velk uz industrial pusi, bet nu tas vokālists vienkārši kaut kāds psihs, toč dod ārā no sirds..
baigi patīk Asleep On The Forest Floor sākums!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas