Kautkas smagi pretīgs. Priek
0
www.liveleak.com/view?i=4d0f0ec396...

nē, es viņu pats neatradu...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
fui, ptfu..nokaunējies labāk būtu
0
par daudz!
0
normāls gōre
0
Cilvēkiem darīt nav ko prosta, sviests:D
0
0
Kā ieraudzīju, ka Ogrišs, tā vispār neskatījos nafig.
0
Man pietika ar pirmajām sekundēm kad jau izrubīju.Kaunies vecīt Kaunies
0
āāāāi, švakmaņi
0
vnk slimi tas ir
0
normāli.man liekas, mani nekas vairs nevar pārsteigt.
a tā vecene gan ir baigi forša:D
0
Es nevaru to tagad noskatīties :( Varbūt kāds īsumā var izstāstīt kas tur redzams?
0
mmmm gore...
0
vāāāaķs kāds vāprāts!!! tai vecenei ir TIK slikti zobi :( !!!
0
0
Islāmistu pieeja ir acīmredzami bezceremoniāla...
0
tik savādi ir skatīties, kā pilnīgi dzīvam cilvēkam griež ar nazi nost galvu.. ārprāts.bet nē, tā ir realitāte.bļaģ, kādā attīstības posmā kopumā ir cilvēce?? varbūt tomēr idiotija ir lipīga slimība?... :/
0
Tā nav gluži idiotija, tā ir viņu pieeja sodīšanai un ietekmēšanai, islāms nav rietumiem saprotams...
0
Prasās paskatīties, bet turēšos.
0
paga paga, ir visai liela atšķirība starp "islāmistu" un "islāmistu nemiernieku/teroristu" pieejām. Islāms nekad nav atbalstījis to ko dara atsevišķi fanātisti, slēpjoties aiz pāris korāna rindiņām - tev būs savu zemi kaut asinīm aizstāvēt.

tā ka uzmanīgi ar tādu retoriku
0
mēn, vispār nesaprotu kā tas tur kur tās galvas griež var tik brīvi atrasties internetā...

atkal sāks murgi rādīties...
0
Rietumos jau gan arī galvu griešanu cilvēki nekad nav smādējuši.
0
nenoskatījos līdz galam ne pirmo ne otro..nah..

a tās galvu griešanas, nu tas ir slimi.. kāda tur ticība.. kāds tur sods un ietekmēšana...cilvēki kas to dara, tiem vienkārši patik to darīt.
0
Dzīvniekiem jau arī lopkautuvēs grūti klājas, bet par to neviens neaizdomājas. Vispār dabā valda nežēlība, visi viens otru ēd un plosa.
0
NU man liekas tur reliģijai maza nozīme
jo nu savlaik arī kristieši spīdzināja un slepkavoja cilvēkus, varbūt arī tagad to dara, nezinu.
Bet cik zinu Islams skaitās miermīlīga religija un nogalināt ir liels noziegums, tāpat kā kristietībā.
Tas ka kautkādi kretīni slepkavo religijas vārdā neko nenozīmē. Šī pasaule vienkārši pārbāzta ar debīliem cilvēkiem.
0
Pa TV redzēju vienu amerikāņu rakstnieci, kas sarakstījusi grāmatu par to, cik islāms ir ļauns, nu un savas grāmatas prezentācijā viņa citēja Korānu, kur esot teikts, ka neticīgos vajag nogalināt, salauzt viņiem kaulus un kaut kas tamlīdzīgs. Vēl viņa arī pieveda piemēru, ka ja jau terorisms ir dēļ tā, ka citi ir bagāti un citi nabagi, tad kādēļ indieši nav teroristi, jo ir nabadzīgāki nekā arābi. Tas nozīmējot, ka islams kā reliģija viņus vedinot uz terorismu.
0
Lai gan es tai sievietei gribētu oponēt, ka ASV nav okupējusi Indiju, bet muslimu valstis. Indiju viņiem nevajag okupēt, jo tur nav naftas.
0
Nu islams ar nav vienota religija un šie arī paši savā starpā kašķējas diezgan daudz.
Problēma tāda ka tur dafiga neizglītotu cilvēku un tad atnak viens benladens un pasaka ka slepkavot tas ir labi un sazombē tos lohus.
Tur starp viņiem ir daudz narkomānu laigan arī tas Islamā ir aizliegts.
Cilvēkus vienkārši tiek turēti bailēs, tos nemitīgi zombē.
0
Pāvela Globas (krievu astrologs) grāmatā "Dzīvā uguns" bija rakstīts, ka musulmaņu zemes atrodas zem skorpiona zīmes lielas ietekmes, tāpēc arī tur dzīvojošie cilvēki ir kareivīgi. Bin Ladens savā video-uzrunā cilvēcei teica: "Ja Bušs saka, ka mēs uzbrūkam ASV tāpēc, ka ienīstam brīvību, tad kāpēc mēs neuzbrūkam, piemēram, Zviedrijai?" Un tad viņš pieveda visādus argumentus par to, kā ASV viņus ir militāri un visādi citādi pisuši un tāpēc viņi uzbrūk ASV.
0
To pirmo nespēju noskatīties neko tālu. Vienkārši slikti paliek un nevar paskatīties uz to. Galvu griešanu skatījos kādu brīdi, bet tas neatstāja uz mani nekādu iespaidu un kaut kur pusē apnika, ka visu laiku tas pats un vienkārši izlēdzu. Katrā ziņā galvu griešana man nelikās nekas diez ko nepatīkams.

Varbūt tāpēc, ka pats iedomājos sevi to cilvēku vietā. dzimumorgānu sakropļošana būtu ārkārtīgi nepatīkams process un ar to vēl būtu jāsadzīvo atlikušo dzīvi. Galvas griešana diezgan humāni tiek uzreiz sākta ar rīkli un cilvēks uzreiz ir beigts. Īss brīdis un viss ir beidzies.
0
kadi tur vel murgi?
personigi man bija gruti skatiities, bet neizraisija pretigumu nu ka tadu pret asenainiem skatiem, bet drizak riebumu pret cilvekiem nu tiem kas ka ar sev lidzigo izrikojas ka ar lopu.
bet ta ir realitaate.
0
par to islamu jau pareizi minēja - tajās valstīs ir daudz neizglītotu cilvēku. katrā valstī ir sava valoda, daudzās pat vairāki atšķirīgi dialekti utt., bet korāns ir tikai, ja nemaldos, arābu valodā, tā kā tikai niecīga daļa no musulmaņiem to patiešām spētu izlasīt un saprast. tāpēc ir viegli manipulēt ar tiem cilvēkiem, to dara tādi cilvēki, kuriem uz to ir ķēriens. bet rietumos dara tieši to pašu, atšķirība tāda, ka šeit cilvēki ir vēl aprobežotāki, un pat neprasa kādu svešā valodā rakstītu un nesaprotamu pierādījumu, vienkārši, ja saka, tad jau tā arī ir, jo Bušs taču nekad nemelotu! Vaira arī nē, kur nu vēl visi pārējie!
0
Korāns ir tulkots daudzās valodās, bet tikai arābu skaitās īstā derīgā, tāpēc parasti tekstu publicē bilingvā, kā to droši vien darīs arī latviešu izdevumā.
0
bet pareizi jau ir, pietiek jau ar vienu Bībeli, kura tulkojot ir līdz nepazīšanai pārveidota, nemaz neskaitot vēl ilgo klejošanu, tā teikt, no rokas rokā, no mutes mutē - katrs kaut ko pielicis klāt, kas licies viņam svarīgi... Korānam vismaz tas pirmais punkts tiek aiztaupīts.
0
visās reliģijās mērķi ir līdzīgi, gandrīz vienādi.
dažādi ir tikai cilvēki, visur ir gan stulbi, gan normāli cilvēki.neuzskatu, ka tie musulmaņu kaujinieki īpaši atšķirtos, piemēram no tiem, kas izdomāja pār Hirosimu nolaist bumbu vai sākt karu Irākā.visi šie cilvēki ir slimi.kas tad vispār ir rādītājs, vai cilvēks ir normāls vai nē? man liekas, ka tā ir vēlme dzīvot un spēja šo vēlmi izprast arī citos un respektēt.kādas tiesības ir pat iedomāties, ka drīkst lemt pār otra dzīvību?? es arī neticu, ka kaut viena kara mērķis ir bijis veicināt mieru un "labāku dzīvi".šie tukšie,lētie solījumi nav nevienas bojā gājušas dzīvības vērti.
man vienmēr tas ir nenormāli tracinājis, sevišķi tagad, kad mani tuvākie ir saistīti ar to visu marazmu.
starp, Maigoni, ir cilvēki, kuri neēd ne gaļu, ne valkā ādas.
0
skaaisti.

nē.
0
vienkaarshi wtf
0
0
nestāv.
0
Nabadziņš... Vēlies par to izrunāties?
0
stulbie vegani taa dara....interesanti gan cik kukainju iet bojaa kad vegaaniem novaar graudus!!!!!:@@
0
Es stipri šaubos, ka tos sadistus vada reliģiskas jūtas, viņi ir viparastākie manjaki kuriem patīk slepkavot un spīdzināt, viņiem tas vienkārši sagādā baudu un vis. Ar musulmanismu viņi tikai cenšas "legalizēt" savas mānijas citu cilvēku un galvenokārt savā priekšā, tipa es neesmu manjaks, nē, es to daru Allaha dēļ. Bet tādi jau ir pastāvējuši vienmēr un visur. Piemēru vēsturē kad idejas dēļ notikušas slepkavības ir bezgala daudz - kristietība, nacisms, staļinisms...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
skru (9 gadi)
M (jauniņais)
Viskas