Beerman
0
NU esat dzirdējuši? ko sakiet, manuprāt ir baigi ok. jak as draugos var paklausiities.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
trešīgi!! prieks ka no ventspils, hehe, patriotisms atmodies.. a domāju ka ventspilī vispār vakuums metālmūzikā, vismaz pats neko nezinu kas te notiek, bet šis toč labs!!
0
Labs, labs!
0
fak ... patieshaam labs
0
paspēju ievērtēt 1o gabzi - baisi labais. songu nosaukumi ar labie - praktiski katrā pa thrash :D

tikšu pie kastes, paklausīsies pārējos a
0
Nu zaibis projektinjsh, veel tik vokaalu un uz skatuves. Zaagjee jau pamatiigi oldskuuliigi.
0
Njā, lai gan neesmu liels Thrash cienītājs, bet šitie rifi ir riktīgie! Nav daudz tādu projektu, kas iepatīkas jau ar pirmo reizi.
0
piekrītu baig labs
0
kaa gribaas viessulim sito forumu sabojat...:))
0
Pārskrēju pāri... otroreiz vairs neklausīšos un tas buņģiers gan likās vienveidīgs. Vēl bez vārdiem un tik īsas, kā arī nekas labs no tās ģitāras nenāca laukā.
0
ghgh nu tad zipaks to izdariija..
0
Nav slikti, nav slikti. Es gan noklausījos vienreiz tā pa ausu galam - varbūt arī tāpēc uz beigām sāka likties, ka pārāk līdzīgi tie gabali. Vienā gan manīju arī vokālu.

P.S. fatduude ir ventspilnieks? O_o
0
vispār jā, piekrītu Intaram, es ar šamos noklausījos vēlreiz un man ar šķitiet ka bišk pa vienveidīgu, bet tomēr ir baiki ok.

jā jā esu ventspilnieks!! laikam jau ka vienīgais te. lielākā daļa tautas noteikti no rīgas. bet nu būt ventspilniekam-metālistam gan ir stulbi, ne kādi klubi ne aktivitātes(vismaz man zināmas), un uz rīgu braukt vienam man ar netīk, kaut gan bieži te truemetal.lv tiek minēti labi pasākumi uz kuriem labprāt dotos.. vot tā!
0
Es ar esmu ventspilnieks. Nu, vismaz agrāk biju, tagad jau tikai paretam aizbraucu radus un draugus apciemot.
0
Nu re kas atklājās, veci novadnieki satikās :)
0
smeķīgs oldskūls threshs. latvijā anyway thrashs kā tāds nav diezko pārstāvēts, tāpēc labi jau ir.
0
fatduude ko grauzies, neesi tads vienigais, tik laikam es tuvāk Rīgai dzīvoju un tomēr pa ļoti retai reizei izraujos... bet nekas spīdošs, jo lielākā problēma ir pēctam kur palikt pa nakti un ja tā vairāk paņem uz krūts tad ir kā ir...
0
Zipak, vot tā jau ir arī mana lielākā problēma ka pa nakti nav kur palikt rīgā, un kā jau tu minēji ja vēl nokožas ko tad, atliek tikai kaut kur zem krūma vai zem kāda tilta atlūzt, baig sūdīgā perspektīva..
nu moins bišk oftopiks panesies.
0
Atgriežoties pie tēmas: te parādās tādi apzīmējumi, kā oldskūls thrash. Bet vai nav tā, ka thrash nemaz citāds nevar būt? Kāds ir moderns thrash, un vai tas vispār ir uzskatāms par thrash?

^Tie nav apgalvojumi, tikai retoriski jautājumi diskusijas veicināšanai :)
0
fatduude, 10. aprīlī, plkst. 22:00
vispār jā, piekrītu Intaram, es ar šamos noklausījos vēlreiz un man ar šķitiet ka bišk pa vienveidīgu, bet tomēr ir baiki ok.

jā jā esu ventspilnieks!! laikam jau ka vienīgais te. lielākā daļa tautas noteikti no rīgas. bet nu būt ventspilniekam-metālistam gan ir stulbi, ne kādi klubi ne aktivitātes(vismaz man zināmas), un uz rīgu braukt vienam man ar netīk, kaut gan bieži te truemetal.lv tiek minēti labi pasākumi uz kuriem labprāt dotos.. vot tā!

Nu nevajag- VAKC ar Jāni Valku priekšgalā patiešām cenšas no visas sirds rīkot pasākumus. Kurā vēl pilsētā ārpus Rīgas dabūsi vidēji divus alternatīvos pašakumus mēnesī? Jā, metāla maz, bet mēs taču esam fanātiķu bars, nevis komerciāla firma- nekas nav tik perfekti, kā gribētos. Informācijas trūkst.

Un ja kas- Northenelf pačukstēja, ka šobrīd bīdot doom projektu. Turpinājums sekos :D
0
nu manas domas par esošo situāciju Ventspilī netaisos mainīt, un nevajadzētu jaukt alternatīvo un metālu, tās tomēr nav ekvivalentas "lietas". nu un par tiem pasākumiem, nez nez, tad tik tiešām ar to infu tā pašvaki, vienīgais ko pa ausu galam biju dzirdējis šķiet bija 2jūnijā tai krievlauku estrādē tas pasākums, kaut kāds.. un šoreiz man bija aizplānota šā diena, bet arī tās spēlējošās bandas nelikās saistošas..
es protams augstu novērtēju šo cilvēku darbu kas iesaistījušies šai projektā VAKC, bet nez vai tas ir tas kas saistītu mani, esmu tomēr tīra metāla piekritējs un diezgan vēsi un pat šķibi skatos uz cita veida mūziku, tai skaitā pank, rock, alternatīvo.. nu nesaista mani tas galīgi. un lielākoties cik nu dzirdēts tad parasti jau šais pasākumos uzstājas tieši alternatīvo lauciņu pārstāvošas grupas..
un vispār ar cilvēkiem kontaktējos maz, un vispār nezinu nevienu citu metālistu ventspilī(nerunāsim šeit par pozeriem) nav nekāda kontakta, un tapē arī kas te notiek - man nav ne jausmas, ja nu vienīgi patrāpās uziet kādu infu caur citiem saitiem/forumiem kur mitinos un postoju. un tas ir arī viens no iemsaliem kapē neapmeklēju šādus pasākumus - arī vienam tur netīkas iet.. viens pats malā varu pastāvēt arī šur tur citur.. jā jā, zinu zinu, ka vajag veidot kontaktus ar cilvēkiem, bet tas lai nua paliek..
vienīgais kas manu pēcpusi varētu izvilkt laukā ir folkmetāls vai bleks. nekad neesu bijis neuzvienu konci, bet manā skatījumā tieši šo žanru bandas ir īstākās "koncertu bandas" un tās dikti gribēos redzēt, it īpaši krievu vai franču.. jā, esmu izlepis metālgalva!!
0
Fatduude, 2. jūnijā vienīgā uz "alternatīvo" pusi velkošā blice bija mājinieki Intricate. Un jā - kā tu saproti vārdiņu "alternatīvs" ?
0
ņu labi labi, iečekoju tur pāris bandas iekš draugiem.lv profilos, nu nav nemaz tik slikti, jāpiekrīt gan.. varbūt ka vajadzēja aizvilkties, bet nu neko darīt, gan jau kādreiz ja uzķeršu īsto momentu, kad būs labas bandas pagodināšu arī ar savu klātbūtni..
0
Ja sēdēsi savā kaktā un neko nedarīsi lietas labā (man čomi piemēram dzirda un audzina par cilvēkiem pokemonus) nekas arī nemainīsies.

Nu nav tik drūmi. Ir kāda saujiņa true metālistu tajā Lemberģijā arī- galu galā arī šīs tēmas vaininieks nespēlē viens un tas trash projekts ir tikai viens no daudzajiem viņa lolojumiem.
0
nūū, cik gan tur sēdēšana kaktā un neko nedarīšana.. sāksim jau ar to kā jau iepriekš minēju, tad ar to reklāmu tā pašvaki, kad kur un kā notiek organizētie pasākumi. nevaru jau doties uz kaut kādu pasākumu par kuru nemaz nezinu kad un kur, un vēl pie tam ja nezinu ko varu sagaidīt. saprotu ka nekomerciāla organizācija nespēj nodrošināt informācijas izplatību tik veiksmīgi kā komerciālie, bet nu diez vai to varētu uztvert kā attaisnojumu. ja pasākums tiek organizēts un ir vēlme lai arī kāds kurš nav vakc biedrs arī tos apmeklētu, tad bez infas neiztikt. ja protams vakc sevi nepozicionē kā slēgta organizācija. kurai jauni biedri nav īpaši saistoši. nezinu kā darbojas šis grupējums un to biedru kustība..
un tas ka mūziķis/mākslinieks ir daudzos lolojumos diez vai ir tas labākais. labāk tomēr pieturēties pie vienas grupas un mēģināt kaut ko sasniegt(nerunāju šeit par komerciju), nevis sēdēt uz n-tajiem krēsliem.. eh šiten daudz ko varētu teikt, bet laikam nav īstā vieta un baigais slinkums..
nu protams par vakc un metālkustību ventspilī man ir diezgan subjektīvs viedoklis, dažkārt vienkārši vadoties uz nojautām, bet nu lai ko mainītu saki tad, kad būs tur tuvākais apmeklējamais pasākums/saiets(kad kur cikos) uz kuru var doteis cilvēki "no malas" un obligāti aiziešu tad pats izbaudīt gaisotni un muzikālo mākslu, lai varētu daudz objektīvāk saprast ar ko jūs(cik sapratu ari tu esi vakc biedrene) tur nodarbojatie, varbūt ka mani tas ieinteresē ar..
0
Visi pasākumi ir atvērti visiem, kas gatavi maksāt vai nu 3 Ls ieejas maksu, vai arī iestāties organizācijā un mēnesī maksāt 1 Ls biedru naudu un palīdzēt pasākumu rīkošanā. Nav nekā tur slēgta- Valks cilvēkiem nekož, alus gan no viņa dabūt trūkties :D

Ja kas- www.vack.tk

Kurš daudz maz pieredzējis mūziķis turās pie viena stila un kura normāla grupa visu pastāvēšanas laiku spēlē ortodoksāli turoties viena stila robežās? Garlaicīgi taču...
0
Kumgsjēzu, kur šitas bij labs!... Ne, nudien - nu šī man ir labākā grupa Latvijā; ko pēc nosaukuma nemaz nevarētu paredzēt.
Labākās idejas no šitā tik salikt kopā, un diskā iekšā - tauta pirks elsdama!
Hallo, ļaudis no Evil Distribution! Vai nebūtu tā kā laiks beidzot palīdzēt kaut vienai talantīgai grupai?
0
nu nez kā jums liekas, bet es saku ak tur bija vnk viens dzheks ar drummachine un savu gichu. Ja vinjsh sameklees veel labu vokaalu un paareejos dzkekus, tad lai tik taisa augshaa grupu un tad buus par veelvienu grupu vairaak kuru deelj vajag maukt uz konchiem!!! Es tikai atbalstu to, a latvieshu metaals kljuust daudzveidiigaaks, nevis tikai desa un blekjis!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas