MTV's Headbanger's Bal
0
Ko par šo domājat?

Dažkārt paskatos - ir gadījies redzēt At The Gates, Bolt Thrower, Cryptopsy, Deicide, In Flames, Napalm Death, Six Feet Under, Suffocation...

Kā trūkumu var atzīmēt vēlo raidlaiku un to, ka - lai ievērtētu ko jēdzīgu, bieži vien nākas gaidīt...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
cikos viņu vispār rāda???

kaut kad sen vienreiz uz haļavu uztrāpiju! varēju pa TV Behemoth paskatīt!!
0
Joprojām iet? Atceros, deviņdesmitajos sēdējām, gaidījām. Parasti kādus trīs normālus gabalus parādīja, tikai bieži vienus un tos pašus. Topā grieza MA "God of Emptiness", Immortal "Blashyrkh", Tiamat "Gaia", MDB "I am the bloody earth".
0
un kur rāda? mūsu latviskais mtv?
es moš pablenztu, ja nav gluži vienos naktī...

uhh, nostaļģiskas atmiņas, kad dirnēju līdz trijiem, lai redzētu kaut dažas sev interesantu gripu klipus.
0
Jā, iet pa MTV Latvia naktī no 4dienas uz 5 dienu no plkst. 1:00 līdz 2:00

XX gs. 90-tajos gados Headbanger's Ball vadīja Vanessa Varwick, nu vairs vispār nav raidījuma vadītājas... Tais 90-tajos labais bija "Triple Thrash Treat" - 3 klipi ar ko niknāku :))

0
ehh kabeltelevizija laikam lieta ko man neredzet vel
turpmakos 50 gadus ja vien nemainishu dzivesvietu.
0
ēēē.... jauki un skaisti, ka ir tāds raidījums. Diemžēl man vairs nav tas vecums, lai līdz diviem naktī kvernētu, kā "XX gs. 90-tajos gados".

Pēc Vorvikas ielika kaut kādu kazu Džūliju, kas sapīpējusies gvelza totālu sviestu. Vot, tas gan bija besis. Drīz pēc tam arī raidījumu kancelēja vispār.
0
Es veel paspeeju ietraapiit, kad raidiijumu vadiija tas kexis no Hatebreed. bija 3dienu (varbuut 2dienu) naktiis plkst 02.00 - 03.00 (vai arii 3-4.00).
Bet nu bija arii vecais labais joks ar ~3 labiajiem gabaliem. Taa nu es sev toreiz Anata atklaaju.
0
visāda tauta grozījās. Pa reizei arī tas frīks no Panteras.
0
Pirms dažiem gadiem redzēju kādus pāris raidījumus. Vidēji 1,5 labas grupas klipi uz raidījumu. Iced Earth reiz viesojās, tas bija tāds patīkams izņēmums. Pārējā laikā - pilnīgs modes sviests a la Slipknot, Godsmack a ļa ļa ļa ļā.
0
Pāris reizes pa MTV2 esmu uztrāpījis pēz 24:00. 90% metalkors un kāds Arch Enemy vai In Flames pa starpu retu reizi.
0
somijas MTV Headbanger's Ball vada Timo Kotipelto
(Stratovarius), labi vinjam sanaak, baigais humorists, parasti katraa raidiijumaa ir kaada intervija, par cik Timo ir diezgan zinoshs metaaljomaa, tad intervijas diezgan sakariigas.
0
domāju, ka sen miris, būs kādreiz jāievērtē. vairāk par 3 labām dziesmām gan arī ziedu laikos retu reizi kad bija, parasti Triple Thrash Treat ietvaros. ko tagad dara Vanessa? tā bij vien ellīg forš beib
0
Iekš google atradu šo:

Intervju - Vanessa Warwick

1. What are you up to right now?

I am currently Head of Music Programmes at Chrysalis Television, the U.K.'s biggest independent production company. I direct concerts, documentaries, and music videos and I have worked with such artists as Motorhead, Ricky Martin, Mariah Carey, Coldplay, Craig David, Toploader, David Gray, Kylie Minogue, Slipknot, Outkast, Pink, and Emma Bunton to name but a few! You may have seen some of my videos - Motorhead "God Save The Queen", Doro "White Wedding", Blackmore's Night "Times They are A Changing".

(tālāk seko vairāki citi jautājumi & atbildes...)
0
Šorīt (25.05. 1:00) rādīja HeadbangersBall pa MTV. Latviskais nosaukums - "Blieziens" ... Sākumā bija Metallica, tad Killswitch Engadge , tad reklāma, tad aizmigu.
0
kaut kaa maac šaubas ka pa to bliezien Tv pie tam vēl LVMTV kādreiz uzliks Behemoth vai Cradle of filth :D:D:D:D drīzāk jau Job for cowboy vai ko tādu kas amerikāir populārs kaut kaadi devil driver uc! :)
0
Ja nekļūdos, Behemoth bija paņemti Ozzfest tūrē, tā ka par atpazīstamību ASV diez vai varētu sūdzēties.
0
cradle of filth ir populārākā metāla grupa, it sevišķi amerikā.
0
Kāreiz Behemoth un CoF gan varētu parādīties. Behemotam Conquer All klips netā klejojošais jau kāreiz no šīs pārraides ir ripots.
0
Pieprasām parādīt SkyForger klipu pa MTV LV ...
0
o jā! tas būtu jauki.
0
Nu, ko te lai piebilst... Pats esmu itin bieži "noplīsis", tā arī nesagaidot ko tiešām vērtīgu tajos "bliezienos"... Kā miega zāles tas ir gana labs...

25.05. raidījumā bija Suffocation un pašās beigās Fear Factory... Apzinos, ka raidījums tiek skatīts gk. tālab, lai ieraudzītu kādus niknos "nagu maucējus" :))

0
Nez , man Conquer All ir no vivas
0
A moš sajaucu. Nile toč bij no MTV2.
0
Vispār nav ko niekoties ar kakainiem MTV. Uzslejiet šķivi un ievērtējiet teiksim "A one". Pārsvarā gan alternatīva, cori un nu, bet aizvakar uzslēdzu un uzreiz trāpīju uz Cradle of Filth - Nymphetamine (feat Liv Kristine), Neslikts klips, būs jānovelk. Pēc tam vēl pāris normālu bandu bija. Ir arī citi kanāli, kam ir tematiskās metāla stundas un 13:00 var palūrēt teiksim Deicide klipu.
0
cradle of filth tas klips interesants bet nu tā viņu mūzika nav pārāk forša. nez. man kaut kā nevelk. lai gan dažas dziesmas no vecajiem albumiem ir klausāmas
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas