Huskvarn koncis krastmala
0
3.junija samejies muzices 11.novembra krastmala.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
husquarn Vs homosexuality ?!
0
tu zini kautko vairak?
0
Atver pēdējo "Rītdienas" numuru.
0
jaaaiziet vien buus :)
0
cikos?
0
Huskvarn un citu grupu piedalīšanās homofobu pasākumā ir nosodāma!
Piedalīties šadā pasākumā publicitātes dēļ - tas ir lēti!
0
neko nosodamu tur neredzu.
vot but par geiju un iet to vel izradit tas ir nosodami
0
A cikos tieši viņi spēlēs nezinat kāds?
0
nu pasakums iet lidz 17, tatad reikjini, ap kadiem puspieciem varbut :)
0
jo vini uztajas pedejie, vismaz kas ir mineeti, mos vel kads bus..
0
2007. gada 3. jūnijā, 11. novembra krastmalā notiks pasākums- ''Pasaule pret homoseksuālismu!''.
Starp dziesmām ar īsām uzrunām uzstāsies Latvijas sabiedrībā pazīstami un godājamie pilsoņi- zinātnieki, politiķi, ārsti, garīdznieki, darījuma cilvēki, skolotāji, profesori un citi.
Muzicēs dziedātāji un grupas- Gvido Linga, ''No pusvārda'', Niks Matvējevs, ''Klaidonis'', ''Dakota'', ''Credo'', ''Opus Pro'', ''Keksi'', ''AC&DC Projekt'' (Lietuva), Viktors Lapčenoks, Guntis Skrastiņš, ''SBS'' (Lietuva), ''Huskvarn'' un citi.
Pasākums notiks, posmā starp Akmens tiltu un Vanšu tiltu, no plkst. 11.00 līdz 17.00. Pasākuma laikā darbosies apmēram 15 dažādas ēdināšanas vietas. Pasākuma apmeklētāji tiks aicināti parakstīt visas tautas memorandu par cīņu pret homoseksuālisma propogandu.
Lūgums līdzi ņemt pases, jo, iespējams, būs organizēta notariāli apliecinātu parakstu vākšana.
Ieeja pasākumā ir par brīvu!

no latvians.lv
0
Es neesmu pret homoseksuālismu, tas nav pedofīlisms, zoofīlisms, nekrofīlisms vai vel visādas drazas, nu ja patiik savs dzimums, lai papriecājas.
nekur neieshu. ka tik kāds no to grupu dalībniekiem vel beigās neizrādās homoseksuāls ;p
0
piekrītu xedzax teiktajam.

0
es gan nepiekrītu. vajadzēja nevis rokkoncertu pret zilajiem, bet gan akciju "ugunsmetējs pret homoseksuālismu", iedarbība 100%
0
Deathperado.. esi pabijis cietumā, ja tāda reakcija pret zilajiem?
0
da nē, tāpat riebjas... tāpat vēl šis tas uz šīs pasaules.
+1
Man reāli ir prieks par tiem, kuri noliek gejus. Īsts heteroseksuālis, piedevām vēl pilnībā neapmierinaats ar savu nozjeelojamo dziivi.
0
huh? neapmierināts ar savu dzīvi? es jūtos brīnišķīgi! protams, vēl nekad nav bijis tā, ka nevarētu būt vēl labāk, bet es pie tā strādāju... :D

un no kurienes visi šitie geju aizstāvji rodas?
0
personīgi es nekādu naidu pret gejiem neizjūtu
a lezbes man vispār baig patīk pavērot.

Nezinu, nu kas slikts notiks ja šie gājienus rīkos, neviens jau neklūs par homi, laigan no otras puses arī neredzu jēgu tiem gājieniem, Ņemot vērā mūsu sabiedrības uzskatus par viņiem, paši tak zin ka nāksies saskarties ar neiecietību

Bet nu lai jau iet, man ta kas.

Nu jums te daudziem nepatīk Geji, man nepatīk fundamentālie kristieši, citam varbūt matainie.
Katram savs naids pret kādu

Laikam cilvēks nevar dzīvot bez naida pret kādu
0
huh? neapmierināts ar savu dzīvi? es jūtos brīnišķīgi! protams, vēl nekad nav bijis tā, ka nevarētu būt vēl labāk, bet es pie tā strādāju... :D

un no kurienes visi šitie geju aizstāvji rodas?"

ja es uzskatu, ka uz vinjiem nav jeegas meetaat suudu maisus, tas noziimee, ka esmu geju aizstaavis?

tu domaa ka suudu un puvusho olu meetaataaji ir pie pilnas gariigaas veseliibas?
0
Visi homofobi, kas paši laikam nav diezko pārliecināti par savu orientāciju, vairāk reklamē homoseksuālismu, nekā tās divas homo organizācijas. Arī antireklāma ir reklāma.
0
ak, cik jauks ir šis sauklis, ka visi, kas ir pret gejiem, paši ir geji? jā, demagoģija te iet augstā līmenī... tātad arī visi, kas jūt riebumu pret virinātājiem, zoofīliem, nekrofīliem, pedofīliem īstenībā paši tādi ir?

come again?
0
"ak, cik jauks ir šis sauklis, ka visi, kas ir pret gejiem, paši ir geji?"

nezinu vai tas ir taa, bet katraa zinjaa vinji tieshaam sho buushanu reklamee daudz daudzreiz vairaak nekaa geji.

hahaha, ar dziivi apmierinaatais cilveecinsh izgaaja peecpusdienas pastaigaa ar suudiem vai ar ugunsmeteeju, ahahaha. tu tachu vienkaarsi staro paarlaimee un paarapmierinaatiibaa.

es pat tevi nenolieku, bet saproti, ka tu nespeej pienemt leitas taadas, kaadas taas ir. tas, kas notiek paslaik, ir pilniigi bezjeedziigs, bet gejisma izplatiisanai naak tikai par labu.
0
„Mēs pārvērtīsim jūsu dēlus, jūsu vārgās vīrišķības, seklo sapņu un vulgāro melu simbolus, par pederastiem. Mēs viņus pavedīsim jūsu skolās, un kopmītnēs, sporta zālēs, ģērbtuvēs, sporta laukumos, jūsu semināros, jauniešu grupās, kinoteātru tualetēs, armijas kazarmās, jūsu diennakts degvielas uzpildes staciju ēstuvēs, jūsu vīriešu klubos, jūsu kongresa namos, visur, kur vīrieši ir kopā ar citiem vīriešiem.
Jūsu dēli kļūs par mūsu rokaspuišiem un izpildīs mūsu pavēles. Viņi tiks pārveidoti mūsu līdzībā. Viņi sāks iekārot un dievināt mūs.
Visi homoseksuālie aizliegumi tiks atcelti. Tā vietā tiks pieņemta likumdošana, kas veicina mīlestību starp vīriešiem.
Visiem homoseksuāļiem ir jābūt vienotiem kā brāļiem; mums ir jābūt vienotiem mākslinieciski, filozofiski, sociāli, politiski un finansiāli. Mēs triumfēsim tikai tad, kad parādīsim savu seju netikumīgajam heteroseksuālajam ienaidniekam.
Ģimene – melu, nodevības, viduvējības, liekulības un nežēlības augsne – tiks likvidēta. Ģimene, kas nomāc iztēli un ierobežo brīvo gribu, ir jāizskauž. Ģenētikas laboratorijās tiks ieņemti un izaudzināti nevainojami zēni. Viņi augs kopā komunālā vidē, homoseksuālu zinātnieku uzraudzībā un vadībā.
Visas draudzes, kas mūs nosoda, tiks likvidētas.
Trīciet, hetero cūkas, kad mēs parādīsimies jūsu priekšā bez maskām!”
0
šitādu te manifestiņu ASV viens tāds zilganais uzcepa...
0
Slimi. Nu bet ASV ir ASV. Tā ir diagnoze.
0
slimi ir kaut ko taadu uztvert nopietni.

daudz vairaak slimu cilveeku ir starp heteroseksuaaljiem nevis gejiem.
0
tas i tikai normaali, ka sabiedriibaa ir gan homiishu aizstaavji gan niideeji :) un taa tam buus buut! neceriet, ka visi taisnaas zarnas operatoru izlecienus cieniis un miilees, tachu naivi buutu cereet, ka vinuus kaads izniidees
0
tapec janiide
0
šķiet,ka mēs visi dzīvojam demokrātiskā sabiedrībā,ne? pasākums lgbt pride bija ar mērķi pievērst sabiedrības uzmanību uz cilvēku tiesību pārkāpumiem un diskrimināciju seksuālas orientācijas dēļ(arī uz heteroseksuāliem cilvēkiem), un nevis, kā dažu slimīgu fantazētāju prātos, lai rīkotu kaut kādus ekshibicionisma aktus un masu orģijas. nevaru saprast, pret ko cīnās īsti no pride, taču ja viņi ir pret netiklības propagandu, tad paši nonāk pretrunās ar sevi.
0
kur tad viņi nonāk pretrunās?

pasākums bija ok. un cilvēku tur bija reizes piecas vairāk kā praidā. un praidisti anyway sēdēja vērmaņdārzā aiz žoga un mentu apkārt bij vairāk kā pašu praidistu.

un Huskvarn kā parasti spēcīgi.
0
jaa es arii drusku ciniski paviipsnaaju pie tiem padebiilajiem latvieshiem kas neskaniigaas balsiis klaigaaja "VINJI IR SLIMI VINJI IR SLIMI" piem grupas linga fonogrammas nodroshinaataas uzstaashanaas pavadiijumaa krastmalaa. nu bla nozheelojami tachu vinji vienk visi ir. un tas kadrs pie veermanjdaarza kad pa iekshpusi rinkjo provokatiivi kraasains puulis ar savu valstu karogiem (arii patrioti hah) un otraa pusee aardaas un kliedz nesakariigus debiilus saukljus kaukaadi muuzham nedabuujushi hetero idioti. karoche takaa zooparkaa 2 dazhaadu meerkakju kraatinjus atdaliitu ar vienu kopeeju sienu. doma taada ka shite nav ne labo ne slikto ne slimo ne veselo tikai kopeejs liels harmonisks cilveeku idotisms.
0
es, piem., neesmu kategoriski pret gejiem, bet pret tādu nejēdzību kā praids gan. Turklāt tas ir vienkārši pilnīgi loģiski, ka pret viņiem ir diskriminācija un nafig tur kko mainīt. Ja reiz esi slims, tad sadzīvo ar savu slimību, nevis afišē to un vēl prasi lai pret tevi izturās kā prēt svēto govi.
0
Piekriitu peedeejam komentam. geji ir dabas kropliiba ko nevaig afišēt.
0
njaa no Runcisrenars smako taa tizlaa parlieciba ka ja gejs tad obligati intelektualis. sievieshu izpratejs maigaaa dvesesele. cilvecibas beerns.

Bet homofobs zemaas pierites users.

Nu es atvainojos taa nav. es personigi nepiederu ne pie viena ne pie otra, man par gejiem nosplauties.

neieshu ne vinjus aizstavet ne ari sist.

ja butu bijusi brivdiena butu gaajis baudit koncertu, un iemest kaadu sapuvushu olu tam sektantu liderim draudzes(sektas) "Jaunā paaudze'' mācītājam Aleksejam Ledjajevam.

Taadi meesli suuc musu naaciju.
Samaita musu bernus un grauj sabiedribu.
Vot tie ir ienaidnieki nevis geji.

Es jau esmu bariem redzejis 13 un 14 gadniekus kam tas meesls Ledjajevs ir smadzenes izskalojis :(
0
...nee nu pizdjec cik var par to naaciju gruziities. lohi anyway tix izskaloti un kaada starpiiba kas to dara pseidokristieshi geji vai patrioti. kaameer cilveeks neieraudziis sevi un nesaax domaat neatkariigi no taadaam instanceem kaa tur naaaaacija vai paaaaaaareizums vai koonservatiivas veertiibas tikmeer vairaak kaa spama konteineris tava galva arii nebuus.
0
Hušu dziesma "Ar sirpi pa pautiem" šādā pasākumā iegūst pavisam citu domu :D:D:D
0
"njaa no Runcisrenars smako taa tizlaa parlieciba ka ja gejs tad obligati intelektualis. sievieshu izpratejs maigaaa dvesesele. cilvecibas beerns."

a-ha-hahaha. klau, Bobij, tu vismaz vareetu citeet no kuras tieshi manu ierakstu vietas tu izlobiiji shito teicienu.

un vispaar es nesaprotu kaapeec to fake accountu bobiju neviens ta ka neizbano, jo ja vinsh buutu reaals cilveeks, tad neticu, ka vinsh speetu ieiet internetaa, kur nu veel atrast truemetal lapu.
0
Runci, tici vai nē, bet viņš patiešām ir reāls cilvēks...
0
Breaking News!!!

BOBIJSXXX EXIST!!!!
0
"geji ir dabas kropliiba ko nevaig afišēt."
-
Un to jaunpaaudznieku arii podaa noraut.
0
Kurš te gejs?
0
A geju te nav. Vieni vienīgi pederasti jeb pidarasi (kā ta īsti latviski bija ?) :D Pret zilajiem nekādu iebildumu, lai tik vairojas, būs vairāk gribošu sieviešu :) (lesbietes gan ir sliktas, loģiski).

A, ja nopietni, ja nebūtu par iepriekšējo gākienu tāda brēka sacelta, ka pat es, kas Panorāmu neskatos, avīzes un ziņu portālus nelasu, par to uzzināju, tad būtu OK. Pavazātos kā krišnaīti gar Planetāriju un viss. A tagad brauc te no visas Eiropas un Policija viņiem īpašus voljērus ierīko ... interesanti, cik šī policijas akcija mums izmaksāja, vai to no ES naudām finansēja ?
0
protams ka no ES. dalja aiziet pasaakumam dalja dazhiem kabataa un tas ka vinjus lamaa sit un ar suudiem nomeetaa tikai palielina ES paarlieciibu par shaadu homoseksuaalismu popularizeejoshu sankciju nepiecieshamiibu shajaa eiropas regjionaa jo nu cilveektiesiibas tachu ya know. takaa cieniitie patrioti un citi hetero radikaalji - TIE PIDARI KAS SHO LJEMBASTU RIIKO TIKAI VAARAAS UZ JUMS! :) ... protams tie kas tur staigaa ir tikai lelles ar tukshaam galvaam kaada cita rokaas taapat kaa tie kas bljaustaas otrpus seetas un met ar saviem patriotiskajiem suudiem.
0
Žogu un apsardzi finansēja Iekšlietu Ministrija (tātad mēs), izmaksas pašlaik tiek aprēķinātas. Tas gan ir galīgi pakaļā. Un ļaudīm vēl Velotusiņu izčakarēja ...
0
nabadziņi...
mīļo †††, es BIJU vērmaņdārzā un vnk varu apbrīnot tavu spriestspēju, jo esmu kaut kā pārliecināta, ka tu neko nezini par tiem, kas to rīkoja, kas uz šejieni brauva no citām valstīm un kāpēc.
0
piedavaju uzriikot kaadu pedozoofiilu gaajienu pie briivibas pieminekla...
0
varbūt Rīgā varētu aizsākties tomātu festam spānijā līdzīga tradīcija- visi viens otru apmētā ar sūdiem + kautiņš pēc tam??
0
surogaat man godigs jautajums. kaads ir no gejiem kaa sabiedribas sastavdalas labums?

es vienkarshi domajot neesmu lidz tam aizdomajiet,

es ja godigi tagad daru to ko velejas te dazhi lai ir diskusija tomer es neredzu no gejiem labumu nekadu.

neatceros ka geji buutu baigakie patrioti.
katraa gadijuma neatceros ka mozaika piemeram 16.marta vai 11.novembri butu nesusi un nolikusi ziedus.

ok patrioti ka vairums geji nav.

tautu vinji mums paris fiziologisku aspektu deelj ari nevairo.

rezume pagaidam neredzu praktisku labumu no gejiem ka no sabiedribas dalas.

pagaidam es tikai redzu cilvekus kam patik uzdzivot un maazhoties raadot lietas ko parasti uz ielas nedara.

vienk tas atgadina tadas ka grupveida orgijas vai softcore svingeru kluba izbraukumu.

vienkarshi neredzu jeegu.

varbut kads man to varetu paradit lai mosh saprastu.
0
daargo surogaat luudzu apskaidrot. es gan nebiju iekshaa jaa naacaas paskatiities no aarpuses bet taapeec arii ljoti labpraat uzklausiishu patiesiibu :)
0
bobij pirms tam luudzu pastaasti kaads sabiedriibai labums personiigi no tevis.
0
jautajums bija par sabiedribas kopu kaa homishiem nevis individuals.
0
Taisnā zarna, ja zinātne nemaldās, ir dabas paredzēta kam citam, nevis dzimumlocekļa uzņemšanai, vai ne tā?...
Pornogrāfiska satura informācijas ievietošana masu saziņas līdzekļos, jūs piekrītat, nebūtu ētiski attaisnojama; tai paša laikā jūs gribat, lai cilvēki, kuru intereses un redzesloks, atšķirībā no pederastiem, sniedzas tālāk par visprimitīvāko instinktu apmierināsanu, pieņem to, kā ik uz soļa tiek celts ļembasts no pēc kaut kādas nedabiskas uzmanības no visas sabiedrības nogribējušamies izvritušiem deģenerātiem, kam dzīvē, izskatās, itin nemaz nav citu nodarbju?...

Agri vai vēlu, es ceru, sabiedrība tomer attīstīsies tik tālu, lai uzskatītu savas slimības; bet līdz tam laikam pedrerasti jau paši būs apsprāguši no AIDS vai narkotiku lietošanas.
0
pederasts ir gejs vai pedofils?
ceru ka tu zini ka tas nav viens un tas pats. jo tad jau mums te pus trumetals butu geju..
(maajienu paraak nenemt pie sirds un nespregat luudz
:)
)

starpcitu vakar vakara dabuju 1.2 gigabaitu lielu paku ar dokumentalu video. ja kadam vajag dodat zinju.
0
tb tur ir video par 3.junija notikumiem.
0
kāds labums no bobjiem kā sabiedrības daļas?
0
Ugga, par to vēl zinātnieki strīdas.

Iespējams gan, ka viņi ļoti labi noder kā fōrumu atsvaidzinātāji?
0
to admin
Edgars daleji trapija naglai uz galvas :)
0
Reālais labums no Bobijiem ir tāds, ka viņi veic sugas pamatuzdevumu - vairojās un turpina savu sugu ;)

Ar to arī viņi ir labāki par pederastiem (a.k.a. gejiem).
0
Ari taisniba un paslaik LV ta ir smaga problema. letu zeeni diemzhel izmirst.
0
stonerosis, kāpēc tu domā ka viņi domā par tikai par to,ka viņi ir izvirtuši deģenerāti??? man vienkārši kaitina, ka es ļoti labi zinu, ka tu nepazīsti nevienu tādu cilvēku pietiekami tuvu, lai varētu tā teikt.tu izsakies tik pārgudri, bet reāli kaut kā baigi lēti.
man riebjas, ka to uztver kā kaut kādu seksuālās izvirtības triumfa gājienu. kad beidzot beigs vērtēt cilvēku pēc viņa orientācijas.kāda starpība, kas ar ko drāžas/dzīvo,tā taču ir cilvēka pamatota izvēle. mani vienkārši tracina kaut kāda negatīva attieksme pret tādiem, kas skaitās atšķirīgi.visi pamatojumi ar to, ka netiek pildīti dabas pienākumi attiecībā uz vairošanos, ir bullshit, tad jau sanāk ka lielākā daļa no šī foruma iemītniekiem piekopj kaut ko briesmīgu, jo nerodas bērni.un pasarg dievs, kādi viņi arī rastos... ;)
jo vairāk cilvēks spēj pieņemt, jo mazāk viņš pats sevi appiš.nesaprotu, kāda jēga iet un kaut ko darīt pret kādu, kurš reāli nekad dzīvē nav pašam traucējis, nav nekad neko izdarījis, un kuru vispār nepazīsti.lūk te es saskatu slimīgumu- kaut kāda stulba apsēstība, ka esi baigais kings un nu tik darīsi ko vien sagribēsies.
0
jaa, patiik letinjiem 100 vieteejos pedinjus pa parku dzenaat :D
cerams ka naakoshgad nebuus vispaar nekaada gaajiena. kaut gan tik "demokraatiskaa" valstii arii cuuku un ezhu piseeji driiz praidu taisiis jopcik.
Visticamaak peec 100 gadiem jau pret gejiem nebuus nekaadu aizspridumu. Lai pishas savaa purvaa un xxl bet nelien aaraa un galvenais, lai neljauj adopteet beernus. Tad gan bus pizdets!
Un jaa, Ledjajevs gan ir pelnijis riktiigi atraut. Naivo praatu piseejs. Shitaadi atsaldeeti demagogi jebkuru religiju var sapist. sektants anaalais bljin
0
Chazz, kur palicis Iatollah?
0
Nu Ljedajevs tas ir augstākās raudzes atsaldenis
0
0
:D:D:D
Degenerāti visi viņi
0
Klipu biju redzejis jau ieprieksh. nez ja nss nebutu kristietiskie demokrati tad mosh tiem gaisa jaucejiem un smadzenju skalotajiem pa galvu iedotu.
Nez ja nakoshgad buus praids tiesham tam atsaldenim bus kaada ola jaaiemet.
0
tu domaa i-netaa pa galvu sadot ? kaa tas iespeejams?
0
Nee ja bus praids 2008. tad panemt brivu un nopirkt breti ar olaam.
0
jobans gan tu esi.
0
Izskatās, ka surogaats šajā diskusijā ir vienīgā spriest spējīgā persona.
0
jaa Armand turpini sedeet alaa un no kompja otras puses skatities ka sabruk pasaule tikai tapec ka mes taadiem mesliem kaa ledjaajevs atlaujam dzivot.
jaa turpini but neitrals neiejaukties un buut truu and other staff.
0
Es jau par to bļeģjājevu ne tik daudz, kā par uzbrukšanu homīšiem, kas principā nav diez ko pazīstami tiem lielajiem brēcējiem un kas viņiem nebāž savu daiktu nekur. Ja daļa iet ekshibicionēties tai bezjēdzīgajā praidā, tas vēl nenozīmē, ka visi iet.

A par to bļeģjājevu runājot, ko Tu bobij viņam izdarīsi bez plikas vāvuļošanas, ka viņam dzīvot nevajag ļaut? Un ne jau nu viņš tāds vienīgais.
0
bobij relax. kur ir aitas tur cirpeeji. latvieshi un dajebkura cita naacija ir 99% ne ljoti intelektuaali advanceetas buutnes. nu luuk ljedjajevs ir drusku advanceetaaks par vinjiem bet ne pietiekoshi lai saprastu ka pishot citiem praatu un vaarot hujnju un brutaali zaimojot pats atrausies. lai tos lohus skalo kam dalja gar vinjiem? pasaule no taa toch nesabrux bet tajaa iesaistoties tikai pieraadi ka pats neesi iipashi gudraax par tiem lohiem kas tur vaartaas transaa un ziedo visu savu naudu.

vot viens jautaajums kas droshi vien daudz ko izskaidros. nu geji sliktie ljedjajevs sliktais zhiidi sliktie musulmanji sliktie komunisti sliktie anti -fa sliktie vegjetaarieshi sliktie..... pasaki luudzu kuri tavupraat ir labie? ja jau taa ciinies ahujenna tad tachu jaazina ne tikai pret ko bet arii par ko vai ne taa?
0
par bobiju xxx kloneeshanu ne tikai uz planeetas zeme, bet arii visas saules sisteemas ietvaros
0
Zini man Armand tie homishi pie vienas vietas tapec par to nesatraucies. neesmu bijis homofobs un ari netaisos but. veltiga laika skiesana.

vins taads nav vienigais. bet ar kautko ir jasak. japarada ka vins nav gaidits.
domaju ar paris olam vinjam pa seju varetu lieliski paradit vinja vietu.

nav jau velmes vinju likvidet taa vinju tikai par dievu pataisisim. bet ja likvidet tas jau ar nav tik sarezgjiti.

tapec neredzu jeegu sedet alaa un norobezhoties un but neeitralam.

vadi kulturas portalu nu tad varbut paradi ka tikai nesedi mala paradi kulturu palidzot izsvepet to sektantu kas grauj gimenes un muusu jaunieshus.

0
Geji nav nekādi pedarasti.Ok,tas pride ir mazliet kā karnevāls,jo ar to iecietību pret biseksuālismu un homoseksuālismu diezin vai panāks,taču slikti cilvēki viņi nav.Un drīzāk aizspriedumainus,stulbus kretīnus vajadzētu nomētāt ar s**iem.
Vispār jau jauniešu audzināšana ir vecāku,nevis mācītāju,pienākums.

Uz šo koncertu nebiju,biju ārpus Rīgas.Un visdrīzāk arī nebūtu gājusi.
0
nothing alone. es tak nesaku pretejo. es ari domaju ka ir galigi garam uzskats ka geji ir pedofili.

nu pride tas tiesham nav labs tilts.

zin vispar man kaitina dazhi tie no taas mozaikas.

es shiem piedavaju tiltu ka risinajumu kur butu jaatrod valoda . a viena persona tekstu saaka ar uzbraucieniem uz to otru pusi ar ko jaauzsak valoda.

nu es atvainojos taa tak neko nepanaksi ja saksi nolikt jau opoziciju pirms sarunam.

tapec man liekas ka tur pagaidam ir tumsha bilde.

un ne jau nu kautkadi praidi veicinas toleranci.

es nez varbut tai mozaiikai pashai vel garigi jaatistas lai nobriestu uz sarunu veshanu.
0
afišas ar uzrakstiem "Cīnies pret Sektantiem!", "Sektants NAV tavs draugs", "Svied to Sektatntu ārā" vai "Onkulim Bobijam vajag TEVI!" negribi sākt vēl taisīt, bobij, mūsu dižais sabiedriskais aktīvist?
0
negativa reklama ari ir reklama.
tapec pienemamaks variants ir apmeklet kadu pasakumu un tur paust viedokli.

plakatus netaisishu. sarkasms nevieta.
0
TU esi nevietā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas