Interneta veikali
+1
Nemaz nezināju ka no amazon.com sanāk lētāk pasūtīt kā no Igaunijas. Amazon maksājot ar kredītkarti par sūtījumu novelk 6$,bet no Igaunijas (nailboard.org)kāš 7 EU + par bankas pārskaitījumu 8Ls.Tiesa,tur var sūtīt naudu aploksnē,tik nezinu cik tas droši.
Varbūt kāds var ieteikt vēl kādu internetveikalu (ārzemēs,mūsējie jau zināmi),it īpaši interesē DVD.Daudz kas jau ir savilkts,bet gribās arī kādu oriģinālu,turklāt ne visu var novilkt.
Krievu ierakstu kompānijām(Irond,Fono,v
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Teksts bij garāks...
Tātad vai kāds nezin vai no Krievijas var pasūtīt,pāris vietās mēģināju bet rakstīja ka kaut kāds likums neļauj sūtīt uz Latviju DVD.
0
Cik zinu, Amazonei tāda valsts kā Latvija nepastāv un pasūtīt neko nevar.

Un kāds tad likums neļauj uz LV sūtīt DVD ?
0
Nu šāda vēsts atnāca no Amazon
The following items have been shipped to you by Amazon.com:
Qty Item Price Shipped Subtotal
Amazon.com items (Sold by Amazon.com, LLC):
1 Abigail [Special Edition] ... $20.98 1 $20.98

Shipped via International Shipping (estimated arrival date:
14-August-2007).
Item Subtotal: $20.98
Shipping & Handling: $6.98
Total: $27.96
Paid by Visa: $27.96

No Ozon.ru :4.1.Территория доставки некоторых видов товаров ограничена пределами РФ.

0
Vari pačekot www.cdbuy.ru/, www.soundcheck.ru/ un www.rockmarket.ru/, bet tiem ar laikam ir problēmas ar sūtīšanu ārpus KF.
0
Jā, tiem KF katram sava problēma.
0
Amazonei Latvija pastāv gan, var sūtīt grāmatas un diskus, tikai elektroniku un visko citu ne.
0
Nu ja ka pastāv,tagad nāk K.Diamond''Abigail'' speciālizdevums.
Man tik nav īsti skaidrs, piemēram Agressor''Towards Beyond''1992 CD tur ir divas diametrāli pretējas cenas - 9$ new un 38$ used. Vai tur atšķirība kas izdevis vai kā?
0
roackmarket.ru nav problēmu; tik, tā kā maksāt izdevīgāk ar pasta naudas pārvedumu, pailgi jāgaida preci - kopā ap 5 nedēļām. Totiesu - neticami lēti...
0
esi megjinājis angļu amazon? man atnāca divas paliela izmēra grāmatas ar pastu pa 10Ls :) plus gramatu cena
0
Angļu ja atceros neļāva diskus sūtīt
0
Ir 2013 gads. Sporta precēm tagad ir lielas atlaides. čekojat www.sportsdirect.com.

0
Par amazon.co.uk. Preču klāsts pārsteidz. Nopirku ziemas cepurīti (~0.2Ls), bet piegāde uz LV 8Ls (!).
No Amazones tagad var sūtīt arī šokolādītes, kafiju nevar (bet tas atkarīgs no piegadātāja). Uz Shipping salasās laba summa, bet, tas ir tā vērts, jo tam pašama Sportland metu līkumu augsto cenu deļ...
Kāda kuram pieredze. Padalaties :-)
+4
Nu nez,

es labāk vienreiz -divreiz gadā uz šo www.outletcity.com/en/metzingen/...
kafijai tējjai atbalstu šos - www.kafijaspupina.lv Vairumnieks pie kura visu var nopirkt uz vietas par vairumnieku cenām.
+1
Nu jā, mans pēdējais impulsīvais pirkums ir 3D TV ar Wi-fi. Labi dzīvojam, nav ko teikt. Pidarasi angļi -> to labo kafiju nepiegādā uz LV ;-)
0
Izdomāju pirkt sev fočīgo Sony RX100 II, bet radusies problēma, kurā internetveikalā pirkt.
Paskatoties salidzini.lv esošos i-veikalus, cenu diapazons ir no 464 eur līdz 639 Eur. WTF? Tie lētākie ir diez kaut kādi kreisie vai kā? Sony mājas lapā cena ir 650$ jeb 572 Eur. UK Amazonē ir pa 482 eur ar visu piegādi.
-1
viernnozimigi neperc neko LV veikala - perc arzemes, par pieejamu cenu.
0
Kā diez būs ar garantiju, ja pirkšu Amazonē? Šaizes gadījumā es varēšu vērsties tepat LV Sony centrā?
0
Es pirku ebrajā no vācijas. Par garantijām - neko nezinu. Ja vajadzēs, tad skatīs :D Domājams, ka pirkt ES būs drošāk, kā ASV vai Ķīnā, kur var atšķirties garantijas nosacījumi un pat modeļa nosaukumi (vienam un tam pašam aparātam).
+2
Nē, nu ja Bigijs ierodas veikalā skaidroties par garantiju, tad viņam tā garantija biežāk izrādās esam spēkā nekā mums, pārējiem!
0
pasūtīju beigās arī no ebajā no doičlandes. Tagad tik jācer, ka tur otrā galā tiešām ir vācietis, nevis babajs :D
+3
Ar direct shippingu no ķīnas (+PVN) :D
0
ar mūsu i-bodēm ir tā, ka bieži vien tā lētākā prece nemaz nav, ja pasūta. Es skatos tik tos, kam klāt pierakstīts, ka ir noliktavā.
+2
^ Man ir bijusi visai interesanta pieredze ir bijusi ar tiem "Ir noliktavā" - datorveikalā Tera.lv reizēm šāds apzīmējums attiecas arī uz mistiskām noliktavām pat ārpus Latvijas (šajā gadījumā - Polijā).

Pirku tur gāzes plīti - pusceļā tai esot "radušies defekti" (jāsaprot kā "fūre iestūrēja grāvī/imigranti izlaupīja"?) un kopumā no "ir noliktavā" lokācijas ceļoja vairāk kā 30 dienas. Un jā, es zinu, ka pirkt virtuves tehniku datorveikalā ir lolwat pilnīgais, bet tieši tur tā bija vislētākā un tās modelis arī bija iepriekš izpētīts un zināms.

Pēdējais pirkums (turpat) bija datoram videokarte, kas arī, lai gan atzīmēta bija kā "ir noliktavā", bet ceļoja, šķiet, pilnas trīs darba dienas (ja vien kurjers to nenesa ar kājām no kāda Latgales dziļākā nostūra).
+1
Latvijas inetveikalos neko ar priekšapmaksu nedrīkst pirkt.
0
^ piekrītu (varbūt lielākie un nopietnāki veikali varētu būt izņēmums, bet ir lērums citu, par kuriem nekas pat nav dzirdēts). Vismaz 1 piemēru zinu, kad samaksā un saņem čiku.
Pats vienmēr izvēlos variantus, kur var samaksāt saņemot preci. Tiesa, nesen HDD pirku un lai gan mājaslapā bija rakstīts, ka apmaksāt var arī preci saņemot, dāma tomēr paģērēja iepriekšēju apmaksu.
Nekas, vai nu internetveikalu trūkst, nopirku citā...

0
^ man ir gadījies arī lielajos veikalos (rdelectronics, 1a.lv), kad prece ir noliktavā, es samaksāju, tad zvana operatore un saka, ka precīte tomēr nav un ir jāpasūta no citurienes un jāgaida 2-3 nedēļas.
0
es šitā no 2U pusotru nedēļu kaut k;adus sīkus loriņus gaidīju. Vispirms šie nebija pamanījuši, ka rēķins ir apmaksāts un 4 dienas nelikās ne zinis, kamēr nesāku zvanīties. Vēl pēc pāris dienām uzrakstīja meilu, ka neesot norādīts pareizs tel nr, kur sūtīt omnivas īsziņu. Dalbajobi apsistie
+1
tapec ludzu lasit to, ko jau posteju

Sonnenmensch
, aizvakar, plkst. 18:50
viernnozimigi neperc neko LV veikala - perc arzemes, par pieejamu cenu.

es esmu pircis sev visadas lietas no arzemem, kas dzivoju vel Latvija, pamata no Ebaja vairak ka 10 gadus un nekad nav bijusi neviena problema!
te vajadzeja mums ar draudzeni sho to Latvija nopirkt, tas bija kautkads murgs - samaksa, tad nav uz vietas, tad piegadas no kautkurienes utt-utp, izdari pasutijumu un tad gaidi kad tev piestadis rekjinu, tad vel kautko zvana un prove noskaidrot - vnk zaje***a ...
lidz ar to tagad visu perku tikai Vacija (un pec tam parsutu pats uz LV draudzenei), jo - viss ir, viss tiek piegadats max 3 dienu laika un lielakai daljai piegade te uz Austriju no Vacijas ir par brivu un vel man ir ari adrese Vacijas pasta nodalja, kas ir pirmaja robezhpilseta aiz Salzburgas, Vacijas puse, tiem kas nesuta uz Austriju par brivu, bet Vacijas iekshiene 99% ir bezmaksas piegade.

tapat ir dzive nacies salidzinat, perkot absoluti identisku preci Latvija un Vacija, nekas nav identisks! - LV parasti ir kautkadi Polija razhoti brinumi musu teritorijai, Vacija tas ir origjinals, kas domats tikai Vacijas tirgum, tapat esmu redzejis preci kas razhota Kjina, bet viena prieksh Austrumeiropas, otra prieksh Rietumeiropas - kvalitate ka diena pret nakti!
0
Nav jau tik traki. Jā, gadās visādi, bet gana bieži viss ir beidzies veiksmīgi. Saprātīgā laikā prece saņemama, darbojas labi un nekādu bēdu.
Kas mani attur no iepirkšanās ārzemēs - garantija. Sīkus štruntus pasūtīt nav problēmu, bet neko nopietnāku nevēlētos. Kas notiks, ja man kas noklāsies? Sūtīt kaut kur atpakaļ, pašam maksāt, ilgi gaidīt u.tml.? Par laimi ar garantijām maz krāmējos, jo viss pārsvarā labi kalpo, bet kas notiks, ja pāris simtus jevreju vērta mantiņa pēkšņi sāks izrādīt darbnespēju? Danunah...
+1
-Kas notiks, ja man kas noklāsies?
-Tas nav garantijas gadījums. Nākamais!
0
Es nesen pasūtīju trīs vinilus no Southern Lord European Webstore — Pelican, Earth un Sunn O))) plates (zinu, jā, iepriekšparedzami un neinteresanti, bet ne par to stāsts). Kad atnāca paka, O))) un Nurse With Wound kolaborācijas plates vietā bija iekšā kaut kāda itāļu zampa. Kura pie tam šajā webshopā vispār nav katalogā redzama. (Earth un Pelican plates bija OK, kā pasūtīts.) Tagad jau piekto mēnesi SLRE «aktīvi cenšas» atsūtīt man vietā īsto vinilu. Iesaku no turienes izvairīties.
0
^^^ jāpalasa likumi. loģiski jau būtu, ja tu nopērc preci ES, tad problēmu gadījumā tu vari vērsties ar garantiju pa taisno pie ražotāja jebkurā ES valstī.
0
Kāpēc? Ražotājs var noteikt, ka garantija ir, piemēram, tikai caur autorizētiem distributoriem/reselleriem.
0
nu ja ir tā, tad var sanākt baigais pisārs problēmu gadījumā.
+2
Tas ir vāks ar tiem Latvijas internetveikaliem. Gadu laimīgs dzīvoju ar savu ziepīti Sony rx100II, līdz izdomāju, ka prasās kaut ko labāku, neupurējot kompaktumu. Izvēle krita uz hibrīdkameru Sony a6000 - atsauksmes labas, cena laba - jāņem ciet. Pasūtīju tehnoland.lv, divās dienās piegādāja - esmu laimīgs. Apskatot pirmās bildes sajūsma nedaudz noplok, jo visās bildēs vienā vietā neliels pleķītis. Noņēmu objektīvu - kā tad, kaut kāds sūdelis uz matricas. Tā kā kamera pilnīgi jauna un pašam ar tīrīšanu pieredzes nekādas, aiznesu uz servisa centru. Tur man visu smuki notīrija (izrādās bija vairāki putekļi) bet džeks pateica, ka vienu putekli nav iespējams notīrīt - tas ir zem aizsargstikla uz paša sensora - visticamāk man pārdota demo kamera, kas stāvējusi veikala plauktā, lai pircēji var apgrāpstīt. No vienas puses it kā pofig - puteklis bildēs redzams tikai tad, kad diafragma ciet (aptuveni no f16-22). Bet nu sapratu, ka es ar to tomēr nevarēšu sadzīvot. Izmantoju savas 14 dienas, nosūtīju atpakaļ kameru. Tehnolands bez jautājumiem divu dienu laikā atskaitīja naudu atpakaļ. Tākā to kameru tomēr baigi gribēju, pasūtīju Rdelectronics - tur pēc pasūtījuma apstiprinājuma man uzreiz zvana un saka, ka palikusi tikai viena kamera - demo no veikala skatloga :D Nafig, atceļu pasūtījumu. Sāku jau domāt, ka universs grib mani atturēt no tās kameras pirkšanas. Pēc nedēļas izdomāju tomēr atkal pirkt - šoreiz izvēle krita uz 1a.lv. Pirms tam uzdevu viņiem jautājumu, vai kamera ir pilnīgi jauna, neizpakota un nav no veikala skatloga - saņēmu atbildi, ka viss čikos - neatplēstā kastē utt. Zajebiss, pasūtu, samaksāju un gaidu. Nākamajā dienā kamera ir klāt. Es uzreiz jau kā pro džeks diafragmu uz F22 un fočēju zilas debesis. Ejiet dirst - atkal pleķis vienā vietā. Bļeģ, nopietni???!! Nu lūk tā man gāja, nervi čupā, kameras nav :D Laikam man tomēr nav lemts to a6000 nopirkt. Jāmeklē kaut kas cits un jāpērk kaut kādā amazonē.
0
visi no vienām un tām pašām noliktavām ņem :D
0
1a un tehnolandā pirku dažādas krāsas aparātus :D
0
Tak ko tu ņem tādu kameru, kam putekļi tik ātri sabirst spraugās?
0
Nedomāju, ka tā ir kameras problēma. Problēma tā, ka tā ir stāvējusi un putējusi veikala plauktā, pircēji pētījuši, grābstījuši, ņēmuši nost objektīvu utt.
+1
Bet tā būs standarta problēma jebkurā šitādā bodītē ar "zemākām"cenām. Visi šitie neta veikali preci
ņem no vienām un tām pašām noliktavām Polijā un Lietuvā. Ja gribi pārliecību un iespēju nepišot prātu uzreiz vairākus eksemplārus notestēt - pērc parastā veikalā ar normālu reputāciju - BFS, piemēram. Un maksā vairāk.
Bet par putekļiem uz matricēm - jebkurai kamerai ar maināmiem stikliem tu viņus dabūsi. Vienīgais veids, kā 100% no viņiem izvairīties - jau rūpnīcā, sterilos apstākļos uzlikt objektīvu un vairs neraut nost.
Ir pāris lietas, kas pret putekļiem palīdz - normļa piesardzība, mainot stiklus, sensora tīrīšana un visbeidzot - savu nervu nepišana, fočējot bezjēdzīgos režīmos.
Kamēr tev normālos kadros nekas nerādās un netraucē - atslābsti. Un fočēt uz f22 ir principā bezjēdzīgs pasākums. Palasi par difrakciju un tās ietekmi uz asumu un pāries vēlme lietot bezjēdzīgus režīmus
0
OK nepiefiksēju, ka mainās stikli. Nez kā tad viņi tur skatlogā ķēpājās? 200x dienā ņem nost, apspeķo, iedirš iekšā un tad skrūvē atpakaļ?

Un kur prikols ņemt šos mazos bezspoguļus ar maināmiem obj? Kāds tirgus tiem objektīviem? Kādas cenas, vispār kas sakarīgs ir pieejams? Neesu baisi sekojis līdz pēdējā laikā, bet cik atminos, kādreiz bi baisi mazs piedāvājums un baisās cenas.
0
^^ putekļi uz matricām ir ok, bet ne jau nu tādi, kuri ir uz paša sensora un kurus nevar notīrīt parastā veidā. Vienīgais veids ir sūtīt uz garantijas servisu - nafig man uzreiz tāds čakars ar jaunu kameru.

"OK nepiefiksēju, ka mainās stikli. Nez kā tad viņi tur skatlogā ķēpājās? 200x dienā ņem nost, apspeķo, iedirš iekšā un tad skrūvē atpakaļ?"

Vai nu tavs variants, vai ražošanas defekts.

Bezspoguļu tirgus ir krietni audzis un objektīvi ir diezgan daudz pieejami par sakarīgām cenām. Protams ar DSLRS nevar salīdzināt, bet ir ok. Sony bezspoguļiem gan ir nedaudz mazāka izvēle, nekā Fuji un Olympus. Man gribās DSLR kvalitāti nelielā korpusā.
+1
nuja, nuja - i zivtiņu apēst, i uz pipeles uzsēsties :)
0
Mans fāters tā mēdza teikt
0
Varat ieteikt internetā atrodamu, sakomunicējamu kalēju, kas uzkals vikingu stila cirvi? Viena draudzene grib uzdāvināt kaut kam. Es, protams, ieteicu nekrāmēties ar vikingu cirvi un dāvināt uzreiz motorzāģi, bet šī saka — saņēmējs esot baisais seriāla "Vikingi" fans. Tad nu ir kaut kas zināms, iesakāms?
0
Krišs Dubrovskis varētu, bet būs dārgi
+2
Informācija par pirkumiem un biznesošanu internetā.

No šī gada sākuma visā ES stājusies spēkā vienota kārtība, ka onlaina tirdzniecības platformām, kas pieejamas ES, ir jāpārsūta katras dalībvalsts VIDam informācija par to, ko šajos interneta tirgus plačos notirgojuši ES bāzētie profesionālie tirgotāji, tas ir, jebkurš tirgonis, kas viena gada laikā notirgo preces virs 2000 eiro kopvērtības VAI kam ir vismaz atsevišķi 30 darījumi vienā platformā.

Kā tas notiek praksē — piemēram, eBay ir reģistrējis savu Eiropas komercdarbību Vācijā priekš ES vienotā tirgus, tad nu dati par darījumiem ES teritorijā nonāk Vācijas nodokļu dienestam, kas pēc tam tos pārsūta pārējo dalībvalstu VIDiem. Līdz ar to dažādiem gadījuma rakstura pārdevējiem internetā nāksies padomāt, vai viņiem nedraud nodokļu uzrēķins ar atpakaļejošu datumu, ja pārsniegs šos sliekšņus. Tas attiecas arī uz Discogs marketplace (reģistrēts Amsterdamā), Etsy un citiem tādiem kantoriem. (Jāatceras, ka preces pārdošana ES iekšējā tirgū tiek aplikta ar PVN, kamēr tās eksports uz trešajām valstīm — nē, lai veicinātu eksportu.)

Šodien LETA ziņo, ka Latvija pirmajā ceturksnī no ārvalstu tirdzniecības kompānijām saņēmusi PVN maksājumus 16,8 miljonu eiro apmērā, izmantojot "vienas pieturas aģentūru".

Uzņēmumi, kas iemaksājuši vislielāko PVN summu Latvijas valsts budžetā 2023.gada pirmajā ceturksnī, izmantojot "vienas pieturas aģentūru", ir "Alibaba", "Google Commerce Limited" un "Best Secret Group AG". Latvija citām Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīm 2023.gada pirmajā ceturksnī ir pārskaitījusi PVN 11,1 miljona eiro apmērā.

Tā kā šis ir tikai PVN, kurš iekasēts automātiski ar platformas starpniecību, tad jāatceras, ka par tiem pašiem darījumiem arī pārdevējam pašam var nākties nomaksāt IIN vai UIN, kā arī citus nodokļus, ja par šiem darījumiem informācija aizies līdz VID.

Tā teikt, ja nu kādam šī informācija noder zināšanai.
0
"BestSecret Group BestSecret Group is a leading European members-only online destination for premium and luxury off-price fashion"

Pirmā dzirdēšana par tādu, bet lupatas neinteresē
+1
Nu redz, Bleidiņ, Tev pirmā dzirdēšana, kamēr es pa to portāli gadus 3 jau rokos un pērkos, jo šad tad "normālas" drēbes arī noder :D
+2
Kā meičas rokas pa on-line lupatu bodēm? Ar divām pelēm? :>
+4
^ ar divām kredītkartēm :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas