TOMAHAWK "Anonymous" (
0
Es vairs nevaru! Es esmu slims! Ja arī jūs gribat palikt tādi paši, nogaršojiet šo Pattona projekta pēdejo veikumu un taisīsim biksēs kopā. Jau dienas trīs nekādu citu interešu, kā tikai sēdēt un klausīties... Vēl tikai pietrūkst kādu velnābolu iekapāt un tad jau, iespējams, arī nevajadzētu te nākt un špricēt savu sajūsmu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
biksēs kopā gan netaisīsim, bet mūziciņu toties varētu arī noklausīties
0
Šis gan vēl nav klausīts, bet viss cits, ko onkols Pātons ir sastrādājis toč ir manta, kas ielādē baigo enerģijas lādiņu. Un joprojām man nav skaidrs, vai Maikam viss ir kārtībā ar garīgo veselību. Bet moš, ka šis ir viens no tiem gadijumiem, kad no liela mākslinieka līdz šizofrēniskai plānprātībai tik vien kā ar roku pastiept :D
0
OOOJĀAAA!!! Par šito mantu es arī esmu vairāk kā sajūsmā - vienā vārdā - FAKKINGREAT!

Patons vēl aizvien kāpj laukā no visiem žanru rāmjiem un rada ko svaigu, ideāli!
0
ņāz, man negremojas šitie mr bungli un šis ar ne
0
man pietika ar 0:30 min samplu...
0
Man gan bij tas gods tik vienreiz noklausīties, un neba nu Pattona mūzika ir tā, kas pieķer uzreiz, bet potenciāls tur jautās liels.
0
ej dirst ej dirst jaameegjina nokachaat, aak dieeevs. tieshi tagad uz Mayday un Rape this day uuberrandomaa seezju.

katraa zinjaa ljoti ljoti konkreeti jaataisa apenees ir no Fantomas - The Directors cut.
0
Jā, jā, šī metode arī plaši tiek pielietota popkultūrā. Ir stulbi, ja cilvēkam ir jādzird vairāk par 30 sekundēm viena dziesma radio.. Tikai neviens laikam neiedomājas, ka mūzika varētu būt arī kaut kas vairāk par vienu, nemitīgi atkārtotu, lipīgu nošu salikumu. Ka tā varētu lēnām ievadīt klausītāju savā pasaulē, nesteidzoties uzburot to visā savā krāšņumā.. kā aiz rociņas tevi paņemot un izvadājot pa šīs pasaules visdažādākajiem nostūriem, gan gaišiem, gan tumšiem, savādi mijīgiem, kas viens otram netraucējot rada plūstošas, dažādiem prāta redzējumiem mainīgas formu norises, kas tik aizraujoši ļauj apzināt savas fantāzijas neierobežotību. Tieši tas man tik ļoti jau kopš pirmās sastapšanās, ir paticis Pattona daiļradē, ka, pateicoties tās neparedzamajai dažādībai un prātam netveramai pilnībai, varu to klausīties neskaitāmas reizes no vietas, bieži vien kā pilnīgi no jauna, nu jau divus gadus, reti pavadot kādu dienu bez viņa radītajām skaņām.

Bet, protams, ir cilvēki, kam pietiek ar 30 sekunžu samplu.. un kas tur pavisam.. apbrīnojama spēja saklausīt, iedziļināties, acīmredzot. Kas vienam paver gadiem neizpeldamus sajūtu okeānus, tas otram ir ko ātri izšmaukt 30 sekunžu laikā. :)
0
eu Faun, nevari luugtum man albumu caur Skaipu atsuutiit? man soulseeks boikotee.

suunulaacis skaipā.

es tev uzsauktu kaut kad alu, jaa.
0
nu un?
kaut kaads multenju saundtreks, bet par gaumi jau nestriidas, ar shito es varetu kaiminjus dreseet, smukas bungas un bezjeedziigas skanjas lielos kvantumos, vieniigaa probleema pasham ar jaazuud miglaa.
0
^nu un?

Man izejošais ātrums sūkā dirsiņas, nevaru neko caur skaipu palielāku aizsūtīt. Ies ar 1kb ātrumu. bet uzsaukt jau vari tāpat ;)
0
zāāāāāāāibis
0
Samaisīts jau daudzkas, bet nepavelk. Un ar Metālu tam nav nekāda sakara.
0
true
0
Nu nevajag pārspīlēt, sakaru ar metālu atrast nav grūti, kaut vai Maika Pattona personā.

Mazliet novirzoties no tēmas, mani uzjautrina metālarhīvos ieraksts pie Fantomas:

"Lyrical theme(s):
Gibberish for the most part"
0
Latviski sakot: murmulēšana, vāvuļošana vai tarkšķēšana :)
0
Pattonu atpakaļ ar Faith No More!!
0
Par Fantomas intervijā šams izteicās, ka neesot gribējis, lai teksts ierobežotu vokālu, kā instrumentu. Galu galā, pirmais albītis ir saundtreks "Fantomas" komiksam.

...par metālu runājot. Zin, man kaut kā tomēr šķiet, ka šādu projektu pieminēt ir vairāk vērts, nekā kārtējos smagās mūzikas pakaļdarinātāju šļuras supervīriešus (ā-kā: viduvēji detuhas un bleka atgremojumi), no kuriem tolka vispār nekāda. te vismaz svaigas muzikālas vēsmas, kas, varbūt, kādam pavērs kādu čakru un modinās elastību pašam savās izpausmēs. bet nu jā.. es jau saprotu.. tas jau nekam neder. Labāk tik taisīt pakaļ, jo metal tomēr ir metal, un ko nu labosi to, kas nav salauzts. Vai, drīzāk, ja tas darbojas, tad jau uz to var "izbraukt". mhm.. "that's what metal is about" Nost ar personību! Ko vēl jaunu pastāstīsiet?

Ar tādiem sūda korpiklāniem, šitam ir aptuveni miljons reizes lielāks sakars ar metālu.
0
Uzbrauciens Korpiklaani gan ir pilnīgi nevietā, večus atgremošanā nevar apvainot. Bet Roks ir Roks un Metāls ir Metāls, un mēs itkā "truemetal.lv" bazarējam nevis www.progarchives.com
0
".. Un ar Metālu tam nav nekāda sakara."

Manuprāt, un vēl kā Pātona radītajiem projektiem ir sakars ar metālu. Tas, ka šim zellim ir dziļi nospļauties uz vispārpieņemtiem mūzikas žanriem nebūt nenozīmē to, ka šāda mūzika apriori neuzrunā, nepārsteidz, vai ar kādu netracina. 70_to beigā/ 80_to sākumā, kad rock mūzikas žanrā parādijās vārdiņš metāls ar bij gan tādi, kam jaunas vēsmas patika, citi, kuri to visu līdzināja līdz ar zemi.

Atdarināt/ kopēt gan laikam šāda veida mūziku ir tā pagrūtāk, tāpēc ar Maiks nekad neieies smagmūzikas vēsturē, kā kāda metal subžanra tēvs. ))
0
Cita lieta, ka par gaumes lietām tik tiešām nav vērts šķēpus lauzt.
0
Nu tad nepisīšu tev mozgu un vairs savos progresīvajos prieciņos nedalīšos. Gaidīsim no tevis daudz trū tēmas. Lasīt drīkstēšu? Varbūt, labāk sāc ar truemetal.lv noteikumu sastādīšanu. Bigijs varētu izdzēst visus profilus un no jauna reģistrējoties, būtu jāatķeksē "es piekrītu" zem taviem ūbertrū noteikumiem, par kādu mūziku šeit drīkst celt bazaru. Vai arī man vajadzēja pievienot tēmu sadaļā Viskas, un tad tu naktī varētu mierīgāk gulēt?

psc.. kas ar jums, cilvēki notiek?!
0
ai da labi... atkal uzsita asini. kuš kuš, fauniņ, nomierinies. Aizskaitam līdz 10 un vairs nevēlamies nevienu ārstēt un nereaģējam uz citu prātvēderu centieniem bāzt špricītes. stopīte.
0
o, aiziet lomiņas :):)
0
0
"Uzbrauciens Korpiklaani gan ir pilnīgi nevietā, večus atgremošanā nevar apvainot. Bet Roks ir Roks un Metāls ir Metāls, un mēs itkā "truemetal.lv" bazarējam nevis www.progarchives.com"

haha, Tumsas Asmeni, pēc tavas profilbildes aplūkošanas man gan šķiet, ka uzbrauciens tieši vietā >:D

Metāls un Roks, citās starpiņās, nav īpašvārdi.
0
0
Hm...aiz intereses pat izgādāju sev šamējo.
Neesmu necik tālu ticis, bet ievaddziesma ir laba!
0
Godīgi sakot, diezkas nava (izņemot intro).
Ja grib kautkādu eksperimentālu mūziku, iesaku Pan.Thy.Monium pēdejo albumu.
0
pan.thy.monium tā jau ir klasika. ne tikai pēdējais ir labs ,bet arī pirmie Dawn Of Dreams un Khaaaooohs ir pa pirmo. Dan Swano vispār ir talantīgs vecis..
0
Chaos, man tā kā death metal nepatīkas, tad spēju izbaudīt tikai pēdējo albumu. BEt tas gan bij labs.
0
btw, jamo mājas lapa ir www.myspace.com/tomahawkofficial... ja kāds grib ievērtēt.
Pēc MySpace dziesmiņām likās labs, būs jāievelk vakarā.
un strīdēšanās kas nu ir metāls un kas nav sucks.
0
man tajaa lapaa pleijeris neraadaas.
jums taa nav?
0
pabrauc uz labo pusi tur būs, kaut kas ar jamo kodu nav kārtībā :)
0
Pan.Thy.Monium protams ir fantastisks. Bija jau topiks par visādiem progiem u.c. /forum/71866/

No jaunajiem avantgardiem nekas tā īsti nav parāvis izņemot After Death - Retronomicon (kas gan īsti nav avantgards). No proga - Dream Theater, DeadSoul Tribe un Sun Caged.

Par to īpašvārdu - tā kā es ar to domāju konkrētas Mūzikas plūsmas / virzienus, nevis Mendeļejeva tabulas elementus vai klinšu gabalus, tad manuprāt tie ir īpašvārdi. Bet tā kā man Latviešu valodā atzīmju amplitūda bija 3 ... 6, tad ...
0
To tomahauku es kaut kad noteikti atradīšu un noklausīšos, bet BladeofDarkness, Dream Theater pieminot, atgādināja man vienu lietu, kas grauž manu dvēseli jau kādu laiku. Jaunais DT albūms mani garlaiko līdz baltām pelītēm. Viņš šķiet tik garš un lineārs un "caurspīdīgs". Nesaprotu kā viņi kaut ko tādu varēja uztaisīt.
Sun Caged "Artemisia" mani aizrauj DAUDZ vairāk.
0
^ Man vispār apnicis klausīties, ka tad, kad es pasaku, ka man, teiksim, patīk Tool, Patons un vispār progresīvais roks, man prasa - eu, a bet Dream Theater zini?

Jā, bļe, zinu, un tas ir naxxx nekas labs. Kārtējais oldskūls ar entajiem krutajiem soliņiem un nopietno lirisko balsi y0. Nesaprotu, kas viņus varētu likt tajā pašā zortē, kur ir tik daudz labu grupu.
Ok, tas ko es klausos ir vairāk pieskaitāms pie kaut kādiem avant-garde, bet tur ir arī liela daļa progresīvā definīcijas, ok, arī tam Sapņu Spama Teātrim tas ir, bet nu oldskūls, oldskūls (ar vārdu oldskūls es nedomāju neko labu)

UN TAS TOMAHAWK ALBUMS IR ZAJEBIS ZAJEBIS ZAJJEBIS, FAUNUCI ES TEV MĪLU UN SKŪPSTU.

Tomahawk pwnz n00bz. Šitos es gribu dzīvajā redzēt ;(

www.youtube.com/watch?v=37OshaFTi6E...

www.youtube.com/watch?v=vNBOyR7a4pc...

www.youtube.com/watch?v=1wnB6pjkHXk...

0
labs ne?

haha
0
eu bet jau no still picture kas ir pirms klipa skatiishanas, var manaami noprast, ka klips buus stiliigs un iztureets y0
0
labs labs es saku
0
www.scary.ru/flash/tomahawk.html...
--God Hates a Coward no pirmā albuma :p
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas