Padzisim valdibu
0
Tad nu ta gribu atgadinat ka rit 18.oktobri 8.15 no rita. visiem kam noriebushas valdibas izdaribas. tie lai visi naak pie valdibas nama un parada to ka tautai nav vienalga.

par piedalisanos jau zinojusi lielaka dala Latvijas inteligences.

tad nu nepaliksim malaa ari mees.

ok apzinos ka ar vienotibu mums pasvaki bet vai tad gruti ir atlicinat stundu sava laika piecelties agrak un ja var tikt uz turieni.

saja reize buusim vienoti.

apzinos ka si zina iespejams par veelu naak bet pats par pasakumu uzzinaju tikai tagad.

cienijamie skoleni aicinu bastot stundas un izteikt protestu jo valdiba ir ari musu nekam nederiga izglitibas ministre. izteiksim tai maitai protestu.
izteiksim protestu par to ka nevar maksat skolotajiem normalas algas.

izteiksim protestu par to ka pat labaas skolas truukst eksakto prieksmetu skolotaju.

kas palielina grutibas nolikt centralizetos eksamenus kuri paliek tikai grutaki.

Buusim vienoti.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
''izteiksim protestu par to ka pat labaas skolas truukst eksakto prieksmetu skolotaju.''

šeit bobi tev ir taisnība. lai gan šeit mēs varam strīdēties par to kas ir un kas nav laba skola, tomēr pasniedzēji trūkst, it īpaši eskaktajos.
0
ei dirst, bļa
0
nu es atvainojos teksta un satura kluudas. sobrid galvenais ir rezultats un mes pashi redzam kas notiekas.

un jeega strideties ja mes ta vieta varam uzlikt modinataju doties gulet un rit pirms darba vai skolas doties un izteikt viedokli.
0
Hm, no kurienes ir šī info?
Linku varētu kādu iedot?
0
Veeel uz valdibas sirdapzinas ir abrenes atdosana!
0
tad luudzu miiljo bobij ex ex exnu tagad izstaasti man kaa mees to JOBNO abrenes gabalu atiistiisim??ur ir tiiraakaa krievija,!!tur ira atiistiiba iekaveejusies pa 30 gadiem!!!jamee pashi netiekam gala ar savam zemeem un pat nespejam savest kartiibaa galvas[ilseetu??!!!
un par tiem skolotajiem,nu piedo man bet ko lai dara ka neiens neiet maciities par skolotaaju??ko?nu tad ej tu maaciities,buusui algebras uzhuks,kaapec ne?
0
un vienoti,HA!vot ej iesalies lettinji vienoti bija tikaij reizi pirms 17 gadiem un tas bija vis,visiem tagad pashu pakaljas uztrauc!,un ja tev nv neko citu kaa dariit 8 no riita tad piedod tu esi gara un prataa vajsh,buutu labak vidusskolu pabidzis vaij darbu atradis....XDXDXDDXDXDXDXD
0
Ja nu par Abreni runā, tad ir tā:
īstenībā jau ir bezcers šo dabūt, zinot kāds bardaks, korupcija u.tml. valda visur. Taču, ja būtu iespēja, vajadzētu - kautvai tikai principu pēc.
Sākas ar Abreni - pēc tam Krievija vēlēsies krievu val. kā 2. valodu Latvijā vai ko līdzīgu.
Līdz šim tā ir bijusi tāda pabļaustīšanās, bet nu pēc mīļā robežlīguma šie var pajautāt - nu a kas ta grūti vai? Abreni atdevāt? Nu tad parakstiet vēl vienu papīru.
0
Fuck, nesakarīgi laikam izteicos (tikko pamodies), bet ceru, ka doma skaidra.
0
njaa skatos ka apmeklets tika brangi aptuveni 5k.

Norvegju paaakji publisks fuj tev. niikulis.
0
Norvēģi, neviens negrib mācīties par skolotāju, jo sūdīgi maksā. Un tā jau gan ir valdības kompetence, pāķi.
0
Pāķim nepiekritīšu.. šāda pofigisma dēļ arī nekas nenotiek..
0
Kādu vēl abreni mums vajag? Vajag ar galvu domāt, abrenē, atskaitot vecu dzelzceļa staciju nekā cita nav. Ā pareizi vēl pāris tūkstoši krievu, kuru mums tāpat pietrūkst. Ja mums būtu normāla valdība, kas nečakarētu valsti tad vēl varētu domāt par to kā attīstīt to vai citu nolaistu apgabalu, kurš mums nav piederējis jau 50 gadus, bet tā kā mums jau tā ir lielākā dirsā nekā gribētos atzīt, tad piedodiet ko īsti jūs no tās Abrenes gribat? Kurš no jums brauks uz turieni veidot jaunas firmas, darbavietas, attīstīt vietējo infrastruktūru utt. Bez ideālisma pastāv arī reālā pasaule.

A par to ka vajag tagadējo valdību dabūt nost - tas gan. Vienīgi nākamā jau diezi būs labāka, jo tā vai tā visus finansē tie, kam valsts un tautas intereses ir pie vienas vietas. Ja vēl izdotos mainīt vēlēšanu likumu, ka balsotu par mandātu, nevis sarakstu, tad jau vēl varētu kko mēģināt uzlabot, bet ar pašreizējo vēlēšanu sistēmu nav pilnīgi nekādu cerību uz kkādu demokrātisku attīstību.
0
Vai tiešām ir vēl kāds, kas domā, ka jauna valdība un jauna saeima atrisinās visas Latvijas problēmas?? nea... neatrisinās... Valdību var mainīt cik vien grib, labāk tāpat nepaliks...
0
Kā nu ne?
Jaunie vēl neprot tik labi zagt. kamēr iemanīsies - tikmēr būs vēl ok :D
0
skumji, ka par Zatleru nevar labu vārdu teikt, pēdējās ziņās stāstīja par to, ka simts savās darbīabs dienās neko būtiski sliktu nav izdarījis, nu kāda velna pēc vajadzīgs amatā tips, kurš neko būtisku nav izdarījis...
Otrs, esat pamanījuši, ka viņš runā "pa tēmu", tikai pa tēmu ir pilnīig tas pats, kas jau pirms pusdienas, pāris stundām jau ir izskanējis, tā kā veca plate, ja neseko ziņām, liekas, ka baigi sakarīgi runā.
Trešais, negrasās sākt saeimas atlaišanas procesu, es nevaru iedomāties, ko tad viņš aicinās par Ministru Prezidenu, tāpat smird pēc Tautas Partijas, bet diez vai kāds Latvijs iedzivotājs (atskaitot Tp biedrus un radiniekus) ar to būs mierā, kur tad lielā runāšana par ""tautas prezidenu ?
Un vel, ja valdība nokrīt, tas nozīmē, ka nevar balsot par budžetu, jo nav valdības kas to realizē. Jaunā valdība varētu būt gatava ātrākais novembra beigas/decembris, kamēr visi būs novienojušies, tātad jaunais budžets varētu būt janvārī...
trakas lietas... >:)
0
Leia protams ka ar jaunu valdibu nekas nemainisies. bet vismaz tauta bus dzeerusi asinis ko jau ir gribejusi sen. un kaadu laiku buus miers. es neticu labakai nakotnei. tomer pienemu ka varbut so to izdaris labak.

Nu labi abreni es tikai piemineju ka vienu no sapem kas tika aatri izrauta cauri bez jedzigas publiskas apsprieshanas.

par abreni jau esmu pietiekoshi neta izteicies. neatkartoshos.

tomer valdiba ir izdarijusi tik daudz slikta un tik maz laba ka vadzis ir luuzis.

nu ka saka dzivosim redzesim.

0
" Visu Latvijai!" var iet dirst!!! Punkji ne nacionaalisti! Nacionaalparaziiti!
0
Un, tiem, kam truukst taas krievu piedirstaas Abrenes, var ar mieriigu sirdi paarcelties uz turieni un puut kopaa ar visiem tur esoshajiem vanjkaam. Idioti ne nacionaalisti! Ko juus valstij varat piedaavaat vairaak par kaarteejo piketu?! Apriebusies jau man taa "juusu viedoklja" uzklausiishana, jo no vinjas pagaidaam nekaada labuma nevienam latvietim nav bijis!!! Varbuut laikam tikai tos "muuzhiigi daliibu njemoshos idiotus", kas domaa, ka ar aprakstiitu papiira gabalu plivinaashanu vinji jau ir valsti uzceelushi!
Tieshi taapeec arii es pametu daliibu visaas nacionaalistu organizaacijaas, ka sapratu, ka no shiem idiotiem vieniigais labums vareetu buut ar vinju truudvielaam bagaatinaat Latvijas augsni!!!
0
He labs Warpath!!! :D
0
Vaarpata man par visulatvijai nav ne silts ne auksts. neesmu organizacija bijis un netaisos but.

tikai varu piebilst ka raivis ir specigs liideris. tas gods kam gods.

un visulatvijai iet lidzi laikam..

Vaarpata vari turpinat dzert alinju un varbut veelies vispar no sejienes aizvakties?
pienemu ka londona ka kosmopolitisma citadele tev butu ista vieta.

pie tam so piketu nerikoja visulatvijai nacionalisti , bet piemeram Baiba sipeniece, ka ari Džemma Skulme jaa vinja acimredzot 90tajos augstakas padomes laika bija nacionala. tomer nedomaju ka tamdelj mes vinju par nacionalidioti sauksim.

tapec piebremzee savu liberaalismu.

pie tam tu aizmirsti ka piketu atbalstija ari kreisie speki PCTVL un saskanas centrs.

Njaa tu esi cirvis. tur nav divu domu.
0
BOBIJ, NEPATRĀPIES MAN TUMŠĀ LAIKĀ!! Tas par taviem izteicieniem attiecībā uz mani, jo skaties, ka tev tas cirvis nav jānorij vesels!
0
Man ir nospļauties par to, kas rīko šo pasākumu! Demokrātija nenozīmē, ka bez uzpurņiem drīkst staigāt visi suņi, neatkarīgi no to bīstamības pakāpes. Arī tev, bobuli, uzpurni uzliksim.
0
Njaaaaaa.....
0
njaa vienaldziba un liberalisms mus iedzen pakalja smaga pakalja.
0
Nost ar kalvīti un pašreizējo saeimu.
Zatlers ir tik recigs džeks. Kaut kāds žurnālists viņam jautāja : " Vai ,jūs ,uzskatāt, ka uz politiķiem tiek vērsts spiediens no ASV?"
viņš atbild: " Nevaru īsti pateikt, politiķiem jāprasa."
Viņam laikam vēl nav pielecis, ka Viņš kā valsts prezidents ir politiķis, nevis ārsts.
un par Abreni runājot. Kam mums vēl pāris tūkstošu krievu? un vispār tā ir pilnīgi atpalikusi. nesen labs draugs ar tēvu brauca tur cauri un stāstīja, ka tu vari braukt un tur tikai rēgojas bomži, urlas un šņabis.
0
par to šņabi var padomāt.
0
hehe,cik ta var...
0
Valsts prezidents ir politiķis?
0
tom666?
krievija mums nekad abreni neatdotu jo ta butu atzisanas ka vinji ir psrs mantinieki kas savukart apzimetu tukstoshiem prasibu pret krieviju par padomju teroru un genocidu kompensacijam.

vaacija samaksaja bet krievija nav ne kapeiku samaksajusi.

un vispar kam mums to robezhligumu?
neesmu uznemejs kuram kads reals labums no si liguma!

spekaa joprojam ir vecais 1920. gada miera ligums.

pie tam pieprasot atdot abreni mes paraditu politisko mugurkaulu. protams reali prasibu nekad neapmierinatu visticamak tomer tadejadi mes saglabatu cienju cilveku acis.

un tai pat laika netiktu pie tiesham nekam nevajadzigas zemes.

0
"un vispar kam mums to robezhligumu?
neesmu uznemejs kuram kads reals labums no si liguma!"

Nja un te tas smadzeņu potenciāls izsīkst.
0
Bljaaveeji par Abreni vareetu labaak padomaat kaa sakaartot to Valsts dalju, kas mums veeel ir atlikusi, nevis stulbi teeergaleet par to, ka Krievija ir taada vai shitaada. Apriebushies shitaadi gaudotaaji, tieshaam labpraat dazhus no vinjiem pie Pikola teeva aizsuutiitu - gaiss buutu tiiraaks. Tas ka cilveeks ir nacionaalists jau nenoziimee, ka vinjam obligaati buutu jaabuut arii iecikleetam idiotam!
0
Enemy labi tad ludzu pamato savu domu. ko man un tev ka ierindas pilsonim dod robezhligums ar krieviju.

es personigi nelieku ne puspraagushu suni uz to ka nato vai asv muus piesegs.
tapec tas ligums bijis nebijis.

nu es negaudoju.
Venom tev ir taisniba taja zinja ka jeega blaut nav nekada. personigi man ari riebjas ka siikas nacionalistu partijas populistiski vaaraas uz sita vai otras aspekta lai tik sev reitingu kachatu.

viena pratiga gan doma pedeja laika izskanejusi. dzirdeju ka sils kartejo reizi uzsaukumu izteicis ka laiks nacionalistiem apvienoties un ravis atzinigi cik nu lasiju vl lapa ir izteicies. nu tas jau ir zinams progress ja tiesham tas izdosies.

par to ko darit lai glabtu esosho stavokli. nu viena zinja freiberge pratigi teica vajag jaunas asinis.
tb par politiku ir jaruna un jaraisa interese jaunieshos lai ar to aizraujas.

0
Robežlīgums hmm... Tas ir vajadzīgs visiem tiem Latvijā, kas nodarbojas ar tranzītu. Ja nav tranzīta, Latvija nepelna naudu. Ja nepelna naudu, ekonomika iet dēlī. Ja iet dēlī ekonomika, tad sekas mēs ierindas pilsoņi jūtam savos makos. Tas tā līdz beidzamajam vienkāršojot, bet nu vismaz tiktāl jau nu varēji aizdomāties.
0
vai tad mes tik loti esam no si tranzita atkarigi?

pag tad tu man gribi teikt ja mes uzstatu uz 1920.gada liguma likumibu un pieprasitu abreni atpakal tad mes nedabutu no krievijas naudu par tranzitu no un uz ES?
tu gribi teikt ka tamdel visi parvadataaji brauktu apkart LV un nebrauktu cauri?

tu gribi teikt ka mums par tranzita naudu ieguvums samazinatos praktiski uz nulli?

Nez kautka tam neticas un tava teorija liekas smiekliga. neapvainojies bet ta ir.
0
Pljurkstteeshana par nacpartiju apvienoshanos jau ir taa kaa veca laijerkaste, kas ir tiktaalu nodraazta, ka vienkaarshi riebj, ka kaarteejo reizi tiek piemineeta. Savulaik darbojoties visaas shajaas organizaacijelees pietiekoshi izbaudiiju, ko noziimee shaadi centieni, peec kaa manas domas par latvieshu nac-organizaacijaam ir kljuvushas tik negatiivas, cik vien ir iespeejams. tikai idiots veel var cereet, ka shie nacionaalparaziitibuus kaut ko speejiigi valsts labaa izdariit. Tad jau labaak visas nacpartijas fiziski lielas bedres malaa likvideet, lai mazaak gaisu jauc.
0
"spekaa joprojam ir vecais 1920. gada miera ligums."

PSRS muuzham dziivs,ja?
Liigums tika nosleegts ar padomju Krieviju,nevis ar Krievijas federaaciju...lai gan zinot
RU,kkaada dalja idinju Magadanaa sabrukshanas faktu mosh nav pamaniijussi...
0
Bobi,Cik tev veesturee(ja nav kauns)?
0
Venom kura gada tu darbojies?
laiki un cilveki nedaud mainaas.

Nee nu labi varu pieminet gadijumu kas notika pirms saeimas velesanam tb bija visu lielo nacionalistu sanaksme tur bija visi gan vl nss garda drullis inkins un citi zveeri.

un ka tu doma kas notika? vinji jau uzreiz saaka amatus dalit. un protams visi ka viens saplesas un nekadas apvienoshanas nesanaca :D

nee nu savu labumu jau cilveki izdara. piem ja sariko kadu tautisko pasakumu tada aspekta jau godam vinji visu dara.

dzelzsgriezeej jaa ar padomju krieviju bet uzskatot krieviju par logisko mantinieci kur problema uz to ligumu atsaukties?

hmz vesturee?

es taads paslinks uz majasdarbu pildisanu.
hmz kads 8.
0
cik izskalotam iblim jabut lai vispar tadas nacpartija iestatos.

Bobij tu dirsaa sev taas nacionaalistiskaas partijas ari iebaazt idiņ. Paskaties pats uz to atsaldeni Birzi. Es tur neko citu iznemot garigi smagi aprobezhotu debiliki neredzu bet nav jegas tev kaut ko stastit jo tu pats esi tads pats ambalis. Kursh gan cits normals cilveks 12 klasi beidz jau kuru gadu. Tadiem ari visvieglak tas galvinas skalojas.
0
Nu tad varu tevi iepriecinat jo neesu izskalots iiblis :)
roof pasveicini Aigu :)

neesmu nekad neviena nac partija stajies tapec ka nav vel bijusi nac partija kas apmierinatu manus idealus. taaka nacionalismu uzskatu par diemzhel noietu etapu tad ari nekada tada partija netaisos staties.

Nu par to ka Birze ir aprobezhots es tev pilniba varu piekrist :)

roof iepazisti mani varbut nerunasi tadas mulkibas.
0
Tolermens atbild uz jautājumiem

Tolermens ar prieku atbild uz cilvēku jautājumiem un palīdz risināt ar toleranci saistītas problēmas. Lūk, daži piemēri.

Jautājums: "Lai ko es darītu vai teiktu, Latvijas iedzīvotāji mani par to ienīst. Tolermen, ko man darīt? Aigars no Rīgas."
Atbilde: Aigar, es zinu, ka tev pašlaik ir grūti. Drošības dienesti tevi neklausa, Mākoņtēvs ir no tevis novērsies, žurnālisti un sabiedrība par tevi ņirgājas, tavi kolēģi un padotie aizmuguriski saukā tevi par Cūkmenu. Ja tu negrasies neko mainīt savā profesionālajā darbībā, tad vienīgais, ko varu tev ieteikt ir: sāc rukšķēt. Gan tev, gan mums no tā uzreiz paliks vieglāk.

Jautājums: "Mani sauc Baiba, es strādāju Izglītības ministrijā. Kad es lasu to, ko par mani raksta avīzes, man rodas priekšstats, ka es esmu stulba. Kā man būt, Tolermen?"
Atbilde: Pārstāj pirkt avīzes. Ja tomēr pērc, tad vismaz nelasi. Ja tu pērc un lasi, tad vismaz necenties izdarīt attiecīgos secinājumus. Taču, ja tu pērc avīzes, lasi tās un pat izdari attiecīgus secinājumus, bet vienalga dari visu pa vecam, tad tu patiešām esi...

Jautājums: "Manā dzīvoklī ir parādījušies tarakāni. It kā jau viņi man netraucē, bet man nepatīk tas, ka viņi jau kuro mēnesi izvairās no nodokļiem. Kā man atrisināt šo situāciju? Dzintars."
Atbilde: Sūdzēšana tiesā nepalīdzēs, šeit ir vajadzīga smalkāka pieeja. Pamēģini ierakstīt viņu telefonsarunas.

Jautājums: "Reizēm es sapņoju par to, ka esmu Saeimas deputāts, bet kad es pamostos, atklājas, ka esmu murkšķis. Reizēm atkal es sapņoju par to, ka esmu Saeimas spīkeris, bet kad pamostos, tad atklājas, ka man ir pazudis porfelis ar naudu. Nesen man gadījās nosapņot, ka es esmu pele, bet kad es pamodos, tad atklājās, ka par mani interesējas prokuratūra. Par ko man sapņot, Tolermen, lai es atkal pamostos kā murkšķis? Būtne, kas agrāk bija pazīstama kā Indulis."
Atbilde: Par traktoru.

Jautājums: "Kad es biju ārsts, visi man nesa pateicības un neteica par mani nevienu ļaunu vārdu. Tagad es strādāju par svarīgu personu un man vairs neviens nenes naudu, toties visi par mani zākājās. Kāpēc es to daru? Anonīms Valdis."
Atbilde: Valdi, ja tu tiešām vēlējies palikt anonīms, tad nevajadzēja norādīt savu vārdu. Bet uz tavu jautājumu es diemžēl atbildēt nevaru, jo tu esi imūns pret loģiku.
0
zinu tikai vienu Aigu un nekadas pasveicinashas tur nesanaks

iepazit setas mietu butu daudz lietderigak neka tevi ja kaut pusee no visiem taviem postiem ir kaut dala patiesibas lol

0
lose tada bobij kameer tev nebuus A liimenis veesturee un nebuusi fanatisks veesturee tikmeer nelej chugunu labi??krievija liidz sim briidim nava sevi atzinusi par oficiaalo PSRS mantinieci!!!kaa teica vins praatiigs cilveeks tad ne visi ilveeki ir vienadi a ko krievi vareeja dariit ka valdiiba bija stulba tad??intresanti ko tad suutiija uz sod bataljoniem 2 pas karaa??(tos pashus krievu kareivjus ka moraalu un eetisku iemeludeelj neshaava uz to frichu kareivji)a keepeec peimeeram mees tagad nearadaies par vaacijas izdariibaam???
0
Pakluse paakji tapat shaja teema neko sakarigu nepateici.
hmz kad dabushu a limeni tad respektesi? :D

nu vaacija tak samaksaja kompensacijas bet krievija ne.
0
TAADS IDINJSH MAN IR! A !LIIMENIS XDDDDD
un es vismaz esmu vidusskolu pabiedzis XDDD
un puis neiesaku tev lekties tevi jau veidojaas anti bobij pulcinjsh!!!
vaacija LATVIJAS iedziivotajiem nihuja neizmaksaaja tik zhidiem !!!!
0
bobij, kuraa teemaa tu esi pateicis kaut ko sakariigu, lai vareetu kaut ko dirst augumaa tiem kas tev sheit uz tavu stulbumu aizraada?
Laikam tieshaam vajadzees tev pareizaak smadzenes "iekratiit" - dabas kljuudas miil, ka taas tiek labotas... :DDDD
0
bobijaa ir iissavienojums....:)
0
"Tad nu ta gribu atgadinat ka rit 18.oktobri 8.15 no rita. visiem kam noriebushas valdibas izdaribas. tie lai visi naak pie valdibas nama un parada to ka tautai nav vienalga..."

Jā bobij diezgan forši, tikai žēl, ka tur bija sapulcējušies pensionāri, kuriem tā jau lemts sprāgt nost un kautkādi pamatskolnieki, kas vispār nesaprot, kas notiek! Un iedomājies kāds kauns ir Kalvītim? Jāpamet steidzami NATO samits Portugālē un jābrauc uz Latviju, tikai tāpēc, ka tie gnīdas nevar muti savaldīt? Piketētāji atradušies. Kāds iespaids tagad būs citām NATO valstīm par šito? Un Repše jau vispār kronis, izlīda priekšā un sāka bļaut "Nost ar valdību!". Kunaks vienkārši grib, lai resnais izceļās no krēsla un padod vietu viņam. Samierinieties, nekas nemainīsies, tauta tāpat katru reizi balso par citiem, bet sanāk ievēlēt tos pašus...
0
P.S. - 5000 cilvēku ir par maz lai liktu valdībai atkāpties. Jāsāk ir vismaz ar 20 000... Un tiem nu noteikti nav jābūt penžiem un maļafkām....
0
Paakji kautko jau maksaja vacija tb vareja pieteikties uz kadam kompensacijam bet daudzi vai nu nokaveja vai ari principa peec nenema.

Warpath es shaja tema so to sakarigu pateicu un paakjim nedaudz attieksme ir garam. nu labi taisniba sistema ir sadirsta bet kapec gan nepiemest serkocinju lai nogremdeetu kartejo oligarhu klikji?

varbut kautkas tiesham mainisies.
ko mes varam zaudet?

Snicele a savac 20k. doma tas tik viegli.
starpcitu ja tie 5k sturmetu saiemas nama ar vinjiem es domaju pietiktu. piemeram ja tas butu apversums bridi kad saeimas viri ietu uz eeku. droshibnieki kam vinjus jasarga vinjus pashus panemtu pie dziesmas un viss beigtos.

bet tas nebija apversums taa ir vienkarshi sabiedribas attieksme ka kautkas nav kartiba.

Nu tu tur biji un visu laiku atradies ka vari teikt ka ir tikai penshi un pamatskolnieki ko?

vai ari tikai pa tukso muldi?
0
Ja ir par grūtu savākt pat 10 000, tad lai iet dirst ar savu viedokli, un valdība (ja pat kritīs) būs tāda pati, kā iepriekš... Es tev pa tukšo tā iemuldēšu, ka nezināsi kuru smadzeņu puslodi pielieto (ja vispār pielieto. domāju ja tev nocirstu galvu, tu turpinātu dzīvot, jo tu viņu tāpat īpaši nepielieto).

Jā es zinu kas tur notiek, bet diemžēl nebiju klāt (neuzskatīju par vajadzību), jo man tieši tajā laikā pasniedza politiku/tiesības un diezgan detalizēti paskaidroja, ka tas ko tie 5000 tur cenšās panākt ir huiņa...

Jebkurā gadījumā tur nebija nemani ne tavi vecāki un jebkuru citu cilvēku (kas šo forumu apmeklē) vecāki/aizbildņi, jo viņiem ir svarīgākas lietas darāmas nekā iet kā kaķiem un ņaudēt pie "saimnieku" mājas logiem. Par to es esmu 100% drošs...

Nax es te tā drukāju? Vnk ej dirst kunak un saproti vismaz ivenu lietu dzīvē (neko citu tu nēesi spējīgs saprast) - tu esi AUNAPIERE, NEDOMĀTĀJS, KUNAKS un GARMATAINS DAUNIS, kuru ciest nevar gandrīz visi, kas šo forumu apmeklē un ne tikai tie... Samierinies ar to...

1. Izdzēs sevi no foruma
2. Neapmeklē pasākumus, kur tev var iziet tāpat kā BALTIJAS SAULĒ,
3. Pasēdi mājās, palasi kādu grāmatu
4. Attīsti domāšanu
5. Noskuj to huiņu, kas tev ir uz galvas uzaugusi
6. Novelc tos pretīgos zābakus, sāc ģērbties kā cilvēks, nevis kā ložņa un "metālists"
7. Sāc runāt normālas lietas, nevis huiņu...

Kā viens gudrs cilvēks teica: Arī bezcerīgajiem ir cerība...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas