Video
0
Luuk paluureeju sheit atrodoshos video, saliidzinaaju ar aarzemju konchiem... un radaas jautaajums, cik tad reaalas izredzes ir Latvijas metaal bandaam uztaisiit video klipu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
uztaisīt gan jau varētu, bet kur to rādītu? Klipā būtu ielikta nauda, kuru būtu grūti dabūt atpakaļ - klipi ir domāti (manuprāt) intereses uzkurināšani par konkrēto izpildītāju, lai pirktu viņu ierakstus.
0
Nu skatoties ko tai klipaa grib redzeet. A kur raadiitu? Taksh jau pa TV kasti. Klips jau nav nekaads naudas pelniishanas veids.
0
kuru TV? Latvijas 1. vai LNT? Raidījumā Juniors TV vai tamlīdzīgi? :)))))) Pēc tam sāksies, ka TV propogandē sātanismu utt :)))
0
Un liidz a to tu noraksti metal kaa nevienam nevaidziigu un acij nebaudaamu muuziku....:P
0
kāpēc nevienam? Es pats labprāt skatītos, bet es šaubos, ka mūsu snobiskā un nigeru kruto muzonu propogandējošā TV ko tādu rādītu... neizliecies, tu zini, par ko es runāju - ieslēdz TV, paskaties Fabriku, un padomā, vai tādai mērķauditorijai ir vērts rādīt ko jēdzīgu. Mēģināt jau var... ja naudu nav kur likt...
0
Klips nav obligāti jārāda pa tv, bet šuram lokam vai kā + iekš CD. Laps vizuālis materiāls var būt pat saistošāks nekā pati mūzika. izteiksmes veidam nav nozīmes- mūzika, video, parīrs un zīmulis. Problēma ir tā, ka reiti kuram ir tā ideja kāpēc jātaisa dziesma vai klips (arī dziesma +klips). Tāpēc arī sanāk tāda skārdu bundžas dauzīšna bez nekā apakšā, trulums.
Viss atbaidošakais ir metaļora, kurš spēlē savu kroto giču, rādīšana. Tādus klipus ar "super pediņu virtuoziem" jāiznīcina.
0
piekriitu arx, daljeeji, "super pediņu virtuozieu" klipu laiks ir jau pagaajis, 80-90. gados, o jaa, tad gan bij varena klipu eera :D Bet man pasham buutu ljoti interesanti paskatiities pashmaaju grupu klipus, nevis iet tikai uz konchiem.
0
MX413 garāmejot diez vai SUPERSTARS, starp citu šovasar grasos filmēt vienu klipu, varbūt kādam vēlme ņemt dalību un ir vērtīgas idejas. uz mailu var momest kādu domu 63215mz@tvnet.lv
0
heil!

vai tad mees visi nevaram samesties teiksim, katrs pa pieciitim prieksh Skyforger video? Vinji tachu buutu to pelniijushi...
0
nu tad meties!
0
Teishi taa, kas video raadiitu. Netikai TV noliedz (patiesiibaa TV nenoliedz, Tv tikai raada to, ko grib peleekaa masa un neraada to ko negrib peleekie) metal virzienu. Vai kaads ir Latvijas kinoteaatros redzeejis izraadaam rokjiigaas filams? "RockStar", "Stoned Age", "Detroit Rock City"? Nē! Un ne jau Forum Cinemas tur vainiigs. Vinji neraada taadas filmas, jo paaraak maz buus taadu, kas taas skatiisies. Tas pats ar videoklipiem
0
nu tak kaut vai tas pac suunainais LNT muuzikas viedeo... taksh kaads i vinju meerkjis? Raadiit pashmaaju video, metaal bandaam ir kaadi kaut cik jeedziigi video ko vareetu pa TV kasti raadiit? nau. nu ta kameer nav meegjinaats, nevar apgalvot ka uzreiz noliegs un dirst pasuutiis. Ja nu kaadam ir bijushi shaadi te gadiijumi, ka cileeks aizsuuta materiaalu, "eku sheku, muusbandas video", un jamo pasuuta dirst, labpraat uzklausiitu.
0
to Shtepsis.
Savulaik taadai bandai kaa ""SLIEDE" ar bij "so so" video. A bet raadija, un nekaadas vainas. Atshkjiriiba tikai ir ieksh taa ka peleeko masu intereseejoshos video cep lielaakos tempos, un arii pashas grupas ir krietni vairaak nekaa metal videe. Tapee arii rodas iespaids ka metal nevienam nau vajadziigs, ka luk, tikai pop, hip hop un tamliidziigi meesli diktee paraadi. Bet nav, nav jau metaal bandaam ko raadiit... beediigi, bet fakts.
0
un veel, vareetu sariikot aptauju, cik, kura banda buutu speejiiga un gribosha ziedot naudu video klipam. Protams, taadam klipam kur iztiek bez 3D animaacijaam...:D jo tas krietni sadaardzina procesu.
0
NF liekas tā pasenāk bija video, kurš tika nozaudēts LNT labirintos. varbūt arī maldos.
0
Bija jau arii Heaven Grey "Zemes Spēks" video...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Liega
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas