IMMORTAL ir izjucis...?
0
Linkaa: immortal.starthotel.dk/ ir trikts sekojoshs..."IMMORTAL IS NO LONGER:
"After 13 years and 7 albums we have decided to stop working with IMMORTAL due to personal reasons. A great thanks to all our fans worldwide who helped us making IMMORTAL superb through all this time."

Abbath, Demonaz and Horgh."
:-(((
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Taa iet, kameer es pa laukiem dziivojos...un nekaa nezinu.
0
es to jau sen lasiju! loti sen
0
Jaa, dazhas teemas te ar naftaliinu bishki iesmird.
0
immortal izjucis?.?.?.------uraaaaa...
0
Stulbais idiots Cunt... Es atdotu visu lai Immortal atkal speeleetu. :(((
0
Amo Pantos Kako Demonaz!!!
0
Tas gan ir Behemoth teiciens, bet taa dziesma vinniem ir vienkaarshi ideaala, klausos un klausies, priecaajos un priecaajos....
0
Jaa man Behemoti reaali iepatikushies, un taa dziesma - the best!!
Tikai pagaan esi meeginaajis tulkot shiis dziesmas tekstu? Tu zini bezsakars biezhi vien sanaak shinii tekstaa, kaa tev sanaak kaukas?
0
Diemžēl neesu es iedziļinājies šīs dziesmas tekstos, skatījos Zos Kia Cultus albuma tekstus, ļoti sarežģīti, bet lai saprastu, tur tomēr ir jāpārzin visi šie pagāniskie un sātaniskie dievi, kā arī dažas dziesmas viņiem nemaz nav angliski tekstuāli, bet kādā senā valodā, nerakstīšu kādā jo esmu nobijies ka kļūdīšos. Bet Behemoth, tas ir kaut kas vienreizējs, klausoties ar katru reizi vairāk iepatīkas arī ar vien vairāk. Satanica un Thelema 6 albumi, vienkārši dievīgi. Immortal jau arī nav zemē sviežams, lai gan man tikai ir viens viņu albums - Pie ziemas sirds. Vismaz patīk ka viņi dzied bezjēdzīgi par sātaniem...
0
Satanica, Thelema 6 - tieshi taa - labaakie albumi... Ja kas es pa kluso varu pachusteet savu viedokli ka Novy(Behemoth liideris, vokaals un bass(ja nekljuudos)), ka vins vareetu palikt par Dani Filth2:)) Speelee nenormaali labi, bet pakomerciaalajaa stilaa... A kas ta man, man Cradli miijlaakaa grupa 4 gadus, un behemoth miiljaakaa tagad. Tikai ar ierakstu dabushanu gruutiibas...bet gan jau=]
0
paldies dievam taa debiilaa grupa izjuka....man prieks
0
kaut arii teema par Immortal izjukshanu it kaa ir, atljaushos piebilst, ka Behemoth liideris ir Nergal (vokaals, gjitaara). Par Novy (kas speeleee basu) pat nav iistas skaidriibas, vai vinjsh oficiaali skaitas Behemoth sastaavaa, vai tikai kaa session member.

Bet par Immortal runaajot - nebuutu nekaads briinums, ja shie peec kaada laicinja uztaisiitu re-union, galu galaa pa vienu un to pashu kjeekji jau vien tur peras; piem., Wackenaa Abbath kopaa P.Tagtgrenu no Hypocrisy (kuraa, kaa zinaams, tagad bungas speelee Horgh) paraadiijaas uz skatuves Destruction uzstaashanas beigaas.
-3
Klausos

Immortal - Diabolical Fullmoon Mysticism (1993)

Ja es savus pusaudzu gadus butu pavadijis Skandinavija, dzili ziemelu mezos, mums nebija interneta
kads filozifiskas domas rastos? Corpsepaint on my deadc face
Es aklaju BM ar Immortal sen senos laikos, lai ari sini albuma ir death metal elementi, nav
100% black metal, tik un ta tam ir energija, un atmosfera, tikai skana skvalitate ir slikta,
pec 3 albuma un lidz musdienam, skana ir laba, piemir 2, viniem nebija naudas lai butu laba studija,
labu skanu operatoru un to kas mikse (mixing and mastering) vai ka to latviksi sauc?
fuck those kas uzskata ka true black ir demo limeni, nav pasi muziki finasu
iuemesla del nespej tik super laba studija, laikam Chronos no Venom teica, ka sada skana, mes rakstam demo un tad
dodamies uz Londonu lai ierakstritu profesionali, 90's sakuma Skandinavija bija tikai viena loti laba studija
Sunlight Studio,

Par albumu, ka sir bijis Skandinavija ziema, ipasi tumsa, redzejis horizontu, debesis, menesi, sniegu
sapratis kur atrodas valhala un kur ir patiesiba

01. [untitled]
02. The Call Of The Wintermoon
03. Unholy Forces Of Evil
04. Cryptic Winterstorms
05. Cold Winds Of Funeral Dust
06. Blacker Than Darkness
07. A Perfect Vision Of The Rising Northland

The Call Of The Wintermoon, kas pa nosaukumu specigs, mistiks, magisks, ziemas menesis, tas aicina meza
Cryptic Winterstorms , tas ir jaiztur kad putina, atceratries 1993 nebija interneta,
Blacker Than darknes - melnaks ka tumsa, skandinavijas ziema
A Perfect Vision Of The Rising Northland - janodzivo 2 gadi Norrlamnd lai saprasti ko vini ar to domaja

Line-up
Olve "Abbath" Eikemo - vocals, bass
Harald "Demonaz Doom Occulta" Nævdal - guitars
Gerhard "Armagedda" Herfindal - drums, percussion

www.youtube.com/watch?v=QCKEznpQhbA...
0
Pis tevi zirgs... es jau sabijos , ka mani favorīti pajukuši. :(
+6
nja, man a pirmā doma bij - bļin, kā viens cilvēks var izjukt
+2
^^
...Ja es savus pusaudzu gadus butu pavadijis Skandinavija, dzili ziemelu mezos, mums nebija interneta
kads filozifiskas domas rastos? Corpsepaint on my deadc face...
Pēc šā posta rodas priekšstats, ka joprojām esi pusaudža gados, tikai Latvijas mežos :)) Bet tas taču ir labi. Mūsdienās lielai daļai vērojama tendence kkā pārāk ātri pieaugt.. mietpilsoniski tas viss. Uzreiz vajag solīdi ģērbties, labi apmaksātu darbu, nopietnus draugus u.t.t. Bet iefanot par pilnmēnesi, lietu, mīnus grādiem ārā un galu galā par to pašu korpspeintu paliek arvien mazāk populāri :)
0
Pēc citiem viņa postiem gan rodas priekšstats, ka viņš tieši tagad ir Skandināvijas mežos.
0
^nelasīju citus postus. Nu varēs tagad piesātināt plaušas ar dārgo Norvēģijas (vai kur tur...) mežu gaisu, kas nebija lemts bērnība :)
-3
Sory mums nav Immortal topika

Ir atskiriba starp Latvijas un Skandinavijas meziem, tumsas, sniega un aukstuma del, ari ainavu, plasaka paredzamiba utt vis ir savadak un viengalk ir saprotams BM ka tads ;)
Ja es varbut nedzivoju meza bet tur es klainoju un biezi
+4
Man jau liekas, ka laba puse no tiem, kuri ir vienīgā īstā truu BM sludinātāji jebkurā valstī, paši mežā ievirina tikai tajās reizēs, kad savajagās pamīzt, kaut kur braucot, un Staķiks vēl pārāk tālu :)
+5
ka saka, iedvesmai tik vien arī vajag, viens mīziens krūmājā un jauns grimmandevilfrostbitten gabals gatavs.
0
^pamīzt viens, un otrs, protams, fotosesijai.
+6
^^ Skolas gados reiz mana klase taisīja ekskursiju uz Roju... Autobusā pa ceļam bijām pamatīgi sadzērušies alu un šņabi. Kad nokļuvām Rojā, vēl pirms izkāpšanas klases audzinātāja visus pamatīgi aizkavēja, lai izklāstītu, kas un kā notikšot tālāk.

Kad beidzot izkļuvām ārā no autobusa, es un daudzi citi klasesbiedri, kuriem dikti prasījās atvieglot urīnpūsli, ieskrējām pāri ielai esošajā mežā. Tikai mazliet vēlāk, kad pamanīju visapkārt kaut kādus krustus, apjēdzu, ka mežā gluži vis tomēr neesam. Klases audzinātāja šādu notikumu pavērsienu nebija paredzējusi.

Tā kā šis atgadījums notika ~ 1990. gadā, IMMORTAL tolaik vēl neklausījos.
+1
^^tākā grupa noformējās 1990`tajā, pirmais albums iznāca 1992 (augstāk minētais `Diabolical Fullmoon Mysticism`), tad viennozīmīgi, ka Immortal toreiz tripā uz Roju vēl neklausījies.
+1
^ Es pirmoreiz IMMORTAL izdzirdēju ~ 1992. gada beigās pa Radio Rossija. Tur kā reiz atskaņoja kaut ko no "Diabolical Fullmoon Mysticism".
0
a man viņi nekad nav īsti patikuši
0
ABBATH Puts IMMORTAL To Rest, Launches New Band

IMMORTAL's frontman and founding member, whose real name is Olve Eikemo, has been writing and rehearsing fervently, with a deluge of new material ready to be recorded. Unable to come to an agreement in order move forward with the other members of the band, he has formed a new lineup. While grateful and respectful for the contributions of Demonaz, Horgh and Apollyon, Abbath felt the time was now right for him to present his art to the world and continue to evolve the legacy.

The next two years will see the release of a new album alongside select live performances. The first of these to be announced is The Forum in London on Friday, September 18. This will be Abbath's first time back on stage in the U.K. since triumphantly headlining Bloodstock festival in 2011 alongside W.A.S.P. and MOTÖRHEAD. Following this, February 2016 will see a return to playing on home soil as the headliner for the prestigious Blastfest in Bergen — on top of a 100 percent Norwegian lineup.

ABBATH is a continued weaving of this artist's creative thread: new songs have been honed, ready to sit alongside classic IMMORTAL material and rarely — if ever — played gems that will be unearthed from an epic catalogue spanning over two decades.

Using his own name is a natural step for Abbath, having become iconic and synonymous with the band that he co-founded in 1990. That's 25 years of powering face first into the northern wind; a milestone for any band, and rather than exploit it by dragging IMMORTAL's name through the mud, Abbath will instead carry his own on his back.

The name of IMMORTAL, for the time being, will rest; the essence, the power, the music — and Abbath — will not.

Abbath last year claimed that he rightfully attempted to secure exclusive rights to the IMMORTAL name and logo after lyricist/guitarist Demonaz (real name Harald Nævdal) and drummer Horgh (real name Reidar Horghagen) effectively quit the legendary Norwegian black metal group.

IMMORTAL's core trio consisting of Abbath, Demonaz and Horgh has been together since 1996 and has been responsible for crafting the band's last five albums: "Blizzard Beasts" (1997), "At The Heart Of Winter" (1999), "Damned In Black" (2000), "Sons Of Northern Darkness" (2002) and the 2009 reunion album "All Shall Fall".

Read more at www.blabbermouth.net/news/abbath-puts-im...
0
Droši vien gaidāms kaut kas apmēram I garā. Par ko, saprotams, skumt vis neklātos.
+1
Immortal Abbath būtu precīzāks nosaukums. Vai - Abbath the Immortal.
0
ha ha, Abbath - The Immortal.
0
BORN TO BE KING !
+1
Es gan nebrīnītos it nemaz, ja pēc pāris gadiem sātans savus uzticamos ziemeļu tumsas dēlus atkal nesauc apvienoties vēl vienam trve cvlt grim un frostbitten uznācienam.
0
Immo Abba!!!!
0
Ibia mmma!
0
blja?
0
e, jopa
0
Ibiovrotal!
0
nez kāpēc man tas jaunais Abbata sastāvs liekas tāds aizdomīgs:

www.blabbermouth.net/news/abbath-signs-w...

+1
^bildē ir redzams sātaniskais malkas cirtējs ar diviem sunīšiem.
+1
King ov Hell ir laba izvēle. Pēc visādām intervijām spriežot, kā cilvēks cirvis, bet kā komponists ir labs - God Seed albums ir riktīgi labs, tāpat, kā Gorgoroth Ad Majorem Sathanas Gloriam.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas