Stereotipiskās mellās meiten
0
Bieži nācies dzirdēt, ka visas melnās meitenītes ir, atvainojos par tādiem vārdiem daiļajām būtnēm, maucīgas. Tad nu mani interesē, tā ir vai nav un cik daudzi tā uzskata. Un vai tas jums šķiet pieņemami?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kā nu kura... Tev rūpes ar savējo? ;)
0
Nē, paldies augstākstāvošiem spēkiem, man viss ir kārtībā, bet tik un tā dažkārt ienāk prātā tas apgalvojums, ka VISAS...

Ir arī zināma viena, kas man atklāti bija izstāstījusi ("izkratīja" sirdi), redz, viņa vairākus gadus bija laidusi pa kreisi. Nu nav smuki, nav!
Protams, pazīstu arī melno meitu, kas vispār nevienam neļaujot sev pieskarties.

Tāpēc kaut kā gribētos dzirdēt (lasīt: redzēt) vai nu pamatojumu, vai arī ļaužu kliedzienus, ka "nē, viņas ir labas, tev tik' sliktās trāpījušās".

*smailiņš*
0
Kopš kura laika personu vērtē pēc matukrāsas vai apģērba??! Ja Bobiju nokrāsot blondu domā, ka prātīgs paliks? (figu tev!)
0
Ja vēlies, hipotēzi var pavērt plašāku - vispār par visiem sieviešu radījumiem. Bet tas mani diez ko neinteresē, jo vairāk kontakta ir ar jau pieminētajām būtnēm, kuras, kā teikts, "vērtē pēc matukrāsas vai apģērba".

Starp citu, ir gadījies ar Bobiju runāt pirms kāda garāka laiciņa, gadiem 2-4, diezgan interesants jauns cilvēks, ar ko var jauki padiskutēt. Par to, kāds viņš ir tagad, nemāku spriest.
+1
Jā, bobis ir līdz bezsamaņai interesants, kulturāls, intelektuāls un pats galvenais - MATAINAIS!!!
0
Tās kas klausas normāli smago tās IR.
0
Nu un ko tēmas autors cenšās izperēt no šitās diskusijas>?? to ka jā citas ir maucīgas un to ka citas ir uzticīgas? bet vispār nemetāliskiem cilvēkiem ir tādi uzskati, ka lūk pie metālistiem salaiž visi ar visiem. pa daļai tā arī ir taisnība.
0
visi cilvēki ir vienādi
0
Eh- nu proporcionāli noteikti ir tikpat, cik cita veidu mauku, tik metāliste/mauka atklāti pateiks, ko kad darijusi, nevis slēpsies aiz rozā tilla priekškara un tēlos svēto.
0
nezinu vai maukas ( tieši tādas kā Larocca vai Essential tipa vecenes drīzāk ar noslieci uz maucību), bet šņabis gan garšo tā pavairāk :DDD

Bet takš viens pīpis- vai melnā vai rozā meitene.. viss atkarīgs no viņas morāli ētiskajām vērtībām. Ja ar pašcieņu ir tā čābīgāk, tad kājas paplētīs vienalga kam, vienalga kur (parasti pālī kautkādā dzerstiņā), neatkarīgi no "reliģiskās" piederības- melnā vai rozā.
V semje ņe bez urodov!.. tā sacīt :)
0
eu beidziet, viņš takš draudzējās ar bobiju, tā 'intelektuālā' apmātība ātri izplatās pa visu Rīgu un rodas daudz 'gudru' cilvēku.

un neaizmirsīsim bobija moto:"Es pees ideologijas esmu rasists"
0
"Tās kas klausas normāli smago tās IR."
Vispirms man pastasti cik daudz meitenes pazisti kuras KLAUSAS normalu smago? lielako ties neviena neklausas normalo smago, bet kas kuram liekas normals.
Mana draudzene klausas smago un nemz neuzskatu vinu par mauku, un vina ta nemaz neuzvedas. taka fuck off
0
Hmm, nu kā bijušais brasinieks, tikešu jums, ka tur redzēju vistīrākās šausmas (2006. gadā). Meitenēm no 13 līdz 15, vai dažreiz pat 16... Nu Lielāko daļu nebija daba apveltījusi ar to estētiskumu, bet viņas tik un tā vilka melnas kleitas, lika aksesuārus un kedas un viss štokos...
Es - "Tev riepa lien ārā, draudzen!"
Viņa - "Da nē, tas ir TRUE, mudak!"
Ko es par to maucīgumu varu teikt, nu ne visas protams bij maucīgas, bet divas man iespiedās atmiņā vēl šobaltdien. Abas jau 13, 14 gadu vecumā gulēja ar džekiem pie 20. Vēl viņas sevi uzskata par nobriedušām...
Atkāpe - "Ehh jaunkundz, tas, ka tu ļauj sevi drāzt 20 gadīgiem lopiem un klausies sūdīgu mūziku, tiešām tevi ceļ spārnos un apvelta ar visu nepieciešamo intelektu!"

HK 11A1 - nau gadījumā Bobija alter ego? :D
0
jautājums sekojošs- ja meitenei patīk sekss, tad viņa ir mauka, bet ja džeks drāž pa labi un pa kreisi, tad viņš ir baigais mačo? :DDD
Ok, tas tā, viela pārdomām :)
Tagad pie lietas.
Mazie (pa vidam diemžēl arī lielie) netīreļi, kapos tusētāji, kāda ir viņu dzīves vērtību skala un jēga? Katru dienu vilkties uz kapiem ar domu, ka gan jau kāds būs un dos dzert ūbergaršīgo alu no PET pudeles? Ietusēt, piedzerties, nopīpēties zaļiem kopā ar citiem mellajiem, filozofiem, santīmu streļītājiem un visādi citādi krutajiem "metālistiem". Nu sorī, bet šitie sīkie perdeļi izraisa patiesu riebumu.
Ja kāds no krutajiem brasistiem šo te lasa, padomājiet, vai vecāki ar jums lepojas? Kā jūtas melno meitenīšu mammas, kad sīkā atnāk mājās pālī un smird pēc cigaretēm vai arī jā kāda kaimiņiene ir redzējusi kā tā pati sīkā laizījusies un spaidījusises kādā podjezdā ar daudz vecāķu džeku?

Un vispār- priecīgu pirmdienu!
0
trūkst stingrās tēva rokas
0
Jā jopcik, jo tas ir bijis kopš pašiem pirmssākumiem. Meitene/sieviete vispār ir grēcīga, patmīlīga un nodevīga pēc dabas. Pat tizlajā bībelē tas ir rakstīts :) Ja tā mauka Ieva nebūtu Ādamam ābou iedevusi, mēs joprojām varētu nestrādāt un tik dzert un izklaidēties! Bet tas tā.

Ja vecene pišās pa labi pa kreisi, tad jā viņa ir mauka, jo viņas maksts tilpums palielinās un tiek "izļurkāts", bet džeks var drāzties cik grib, tāpat nekas tur lejā viņam nemainīsies :) Tā tās lietiņas ir, čali. Mmm, es nu gan baigais šovinists :D

Jopcik, lieta tāda, ka es iečekoju pāris brasistu (tagad VEF) galerijas un atklājās kautkas pavisam šokējošs - albūmos tika atainotas bildes, kur viņi dzer ar saviem vecākiem. Pietam vēl tā tīri smagi. Ko tagad teiksi?
0
"Ja vecene pišās pa labi pa kreisi, tad jā viņa ir mauka, jo viņas maksts tilpums palielinās un tiek "izļurkāts""

nu, nu. maksts ir elastīga, un nekas tur neizļurkājas, ja sieviete piedzemdē dvīņus, tad tas nenozīmē, ka turpmāk, lai gūtu seksuālu baudu, nepieciešama trīslitru burka..tad jau tev sūda caurums arī izļurkājas atšķirībā no tā cik lielu sūdu tu dirs ārā?
0
kādi mums te maksts speciālisti :D bet nu varu iebilst pret apgalvojumu :D

bet nu reāli pēcnovērotā lielākā daļa mataino nedraudzējās ar tā teikt "matainajām" taa nu tas ir iekārtots :D
0
manupraat dalijums ir pa apli laistaas kuraam puse pazinju ir paargaajusi paari un ir normalas meitenes. Vel ir tadas mazaas kuras liekas apakshaa lai "integreetos" pashaa saakumaa.
Manupraat labaak ir atrast vienkarshi normalu meiteni un ja baigi gribas, tad iebarot kaadus smagos gabalus utt, nekaa no metalmaukas uztaisiit normaalu meiteni
0
Eh- roof, atradies līgaviņas audzinātājs :D

Ja kas- ir dāmas ar mauciski dzīves periodu un ir hroniskas maukas. Daudzas pēc attiecību kraha patrako kādus pāris mēnešus, atrod kādu un gadiem ilgi ir uzticīgas. Cilvēks var mainīties- neviena rīcība neapzīmogo uz mūžu, ja cilvēks mainās.
0
i kill you :)
0
Jā jā- es jau jūtu Tavas rokas uz savas rīkles :P
0
Chaos... ahh come on, man! Kad tu kniebies ar kādu, tu tak sajuuti, via ir bijusi armija pirms tam, vai nav :D
0
Scnitzzel un pārējie šovinisti- ta ejiet drāzt vakumsūkņus un viens otru.

Maukai attieksme cita, cilvēciski viņa neuzticama visās jomās, bet ja galvenais kritērijs ir vagīnas stingrums, tad man žēl jūsu sieviešu.

ja kas atšķirība ir- daudz maukojies vīrietis nav tik rūpīgs, tik kaislīgs kā tāds, kam sekss tomēr ir kas vairāk par sportu.
0
es nēesmu nekāds šovinists! Vnk patīk ciešums :) Ja manai mūža mīlestībai varēs iebāzt galvu iekša, tik un tā tak mīlēšu viņu :) (bet sex gan ar citām būs) :)
0
Un ko tas par Tevi labu liecina? :D
Kursh tad ar Tevi kniebsies, ja nebuus mazo mauku? :D
0
hmm, mazgadīgie dzer kopā ar vecākiem :/
Nu nez, tad vecākiem pašiem šībers ir ciet vai arī baigā doma- lai dzer kopā ar mums un apkārt nevalkāsies, nedzersteļos un nemaukosies...
Atkal par netīreļiem. Tajos baros tak tusē arī pilngadīgie. Tak lai paskatās, kas notiek! Lai pakontrolē, lai bērni nedzer! Gan jau, ka viņiem ir pofig, paši piedzirda sīkās, lai pēc tam varētu izvālēt :/ Mazas emmmmmm un pilngadīgi pedofīli.. Kas notiek Latvijā?
0
Hm- man gan liekas, ka mūža mīlestība ir vienīgā persona, ar kuru gribētos seksu, bet neesmu vīrietis un tam tā laikam jābūt :D

Zini- visu ko var iebāzt visur, ja grib. Nez ko teiktu, ja sieviete pamestu vai krāptu Tevi impotences dēļ?

Atkal stulbais jautājums par seksa lomu attiecībās. Fui.

Da nafig- daudz muldēsiet, pat maukas nedos, lūk tā.
0
Maukaam peec definiicijas maksaa.

0
prostitūtas tās saucās. o.k.- terminoloģijas kašķis ;D

lai arī- tad pat vienas nakts dāmas nav maukas, jo neko vairāk par seksu negrib.
0
Da ellee rataa ko mees pashi varam prasiit no taam pashaam "melnajaam" meiteneem ja liela dalja to vien dara kaa ar kraanu pa priekshu smadzeneem stuuree.
0
Atkarīgs no trajektorijas :D

Ja stūrē gadiem ilgi tajā pat ostā, tad daudz ko var prasīt.
0
"Ja vecene pišās pa labi pa kreisi, tad jā viņa ir mauka, jo viņas maksts tilpums palielinās un tiek "izļurkāts""

Eeeeee...Schnizzel.. eeee... man radās tāda aizdoma, ka tu vispār esi nevainīgs un par seksu un sievietēm nejēdz neko??
Ko tādu var pateikt tikai mazgadīgais, kas skatās tikai porn un dzīvu sievieti redz tikau uz ielas, garām ejot.
Chaos jau pateica.. es sīkāk nekomentēšu, jo tas teksts ir pārāk debīls. Man likās, šis ir pieaugušu cilvēku portāls.

Da maukojas abi dzimumi neatkarīgi ne no kā.
Veči saka, ka tā ir viņu daba - drāzt visu kas kust - tapēc uzskata, ka viņiem ir kāda nerakstīta atļauja.
Vecenes - sava veida spīts, ja jau veči var, tad mēs arī varam.. kā arī veči ir aizrāvušies ar visdrāzību, ka sievietei neprot sniegt kvalitatīvu seksu (iekšā - ārā, eju gulēt), attiecīgi sievietes meklē ko kvalitatīvāku citur utt.
Iemeslu daudz un dažādi.
Izņēmumi būs vienmēr, un par tiem man ļoti liels prieks.
A pārējie drāzēji - ar laiku ieberžas un saprot, ka savādāku dzīvi ij nemaz neprot dzīvot. Gotcha!

Enīvei lai labi dzīvojas tiem, kam ir pašcieņa, dārgs savs laiks un kuri iegulda stabilitātē (tas atmaksājas 100 reiz vairāk).

Par mazām meitenītēm kas guļ ar veciem puišiem... manuprāt šoreiz tie puiši ir nožēlojami, ne meitenes.. :D :D :D aaaahahahahahaha
0
Kadreiz šeit bija forums pat metālu.
Tagad jau kaut kādi seksapatologu padomi.
0
"Kursh tad ar Tevi kniebsies, ja nebuus mazo mauku? :D" Kad būšu sasniedzis to vecumu, Kika, manuprāt attiecīgi arī domāšu :D Ehh nu laikam jau jāatvainojas skaistajam dzimumam par tām rupjībām... Pēdējā laikā sāk šķist, ka vienīgais, ko jūs mākat darīt, ir sagādāt fizisku baudu un morālas ciešanas, bet nu jūs laikam to pašu domājat par mums dažreiz ;)

Amm, Elizabethe... tava pēdējā rindkopa man liek mazliet aizdomāties. Mana bijusī (tā kura nesen mani pameta) meitene izmeta mistkastē gadu ar jaukām attiecībām tikai tāpēc lai pavizinātos mašīnā ar pilngadīgu čali un pakniebtos ar viņu. Viņai 17 un viņam 21... manuprāt šajā gadījumā nožēlojama ir viņa, nevis viņš... Lai gan viņš izskatās pēc tāda, kuram jēdziens "SEKSS" būtu svešs ;)
0
kādas jaukas sarunas, ja tā iedziļinās dziļāk :D
0
emocionaalais Vampiirs :D
0
Dzert un Ddrāz... tobiš Draudzēties :)
0
Schnizzel, manuprāt, jau pietiek. Vēlāk pašam būs žēl, ka esi tik daudz stāstījis.
0
zinu, jau ir gadījies... esmu pieradis parasti visu sapist... -_-
0
Pisies, meitiņ, ko tu gaidi?
Vai tu sava gala gaidi?
Atnāks nāve, nokaus tevi
Tārpi pežu skrubinās

;)
0
nesāc nu kiku...
0
Ja jūs mani nepisat,
Nosūdzēšu kundziņam!
Kundziņš tiesu izspriedīs,
Pisīsat raudādami!
0
Schitzel- ko meklē, to atrod. Kā savulaik es pati siekalojos pēc "romantiskajiem tēliem" un brīnojos, ko tā neveicas- te krāpj, te pamet spontāni. Pārvērtē savu gaumi un padomā, pēc kādiem kritērijiem radās tavas simpātijas pret attiecīgo cilvēku. Uzticīgā mīla plikas fiziskās pievilcības dēļ ir tikpat skumjš gadijums kā krāpšana no šīs būtnes puses. Galu galā- cilvēku bez pieredzes ir viegli locīt pa savam un neba tā 17 gadus vecā meitene ir tik attīstīta, lai neļautos pieredzējuša vīrieša viltībiņām.
0
Isak sakot veiksmes palielinaashans kombo attieciibaas: pieredze + smadzenes
0
Nezinu neko par tām mazajām mellajām meitenītēm, man vēl neviena nav piedāvājusies. :P
0
Lūsi, un tu gribi, lai tev piedāvājas tādas?? :D
0
Lūsis nebija dāma, ja nemaldos :D
0
Lūsis nebija dāma, ja nemaldos :D
0
man pāris reizes piedāvājās, bet viņas bij tādas , ka man no viņām bij bail :D
0
Vai tad nav pohuj, ko kurš dara ar savu "miesu"? Melnās, baltās, jaunās, vecākās - katra par savu kājstarpi pati valdniece un neuzskatu, ka kādam no malas būtu tiesību apspriest un rādīt ar pirkstu.
0
Nu, bet tak visu šito maukošanās faktu pastiprina tas, ka metālisti maza sabiedrība- aptuveni jau zin, kurš ko kā... Tapēc arī tās vaļīgās viegli izkost.
0
Kura piedavāsies man?!
0
Neviena! Tās mazās kazļinas pat nezin šito saitu, manuprāt :D
0
Bāc! nu bērnudārzs:( kas vispār ir mauka? kas 'vaļīga'? kam vnk patīk sex?
nobrauciet gar 'trasi' un pameklējiet tur metālistes:D dzīvē nevienu tur 'melnā ģērbto meiteni' neesmu redzējusi stāvam!!!!
tā ka protieties džeki pa muti uzšaut tiem, kas jūsu meitenes par maukām saukā!!!!!
/vienīgais- varbūt, viņiem just skauž, jo ģērbšanāš stils ir daudz 'uzrunājošāks' nekā citu stilu pārstāvēm/
0
HK 11A1 gribēja uzzināt ko ļaudis domā- vai metālistes ir maucīgas vai nē.
katrs te var teikt, kāda viņam pieredze ko viņš domā, un nevaig tagad meklēt traktējumu vārdam maucīga, visi zin ko tas nozīmē, kas zem šī maucīguma stāv, tas sabiedrības acīs vairs nav svarīgi.
0
THE END
0
aizmirsti vecais. shitais sman liekas liidz kaadiem 200 postiem aizies bezjeegaa :D
0
Metaalisti nav nemaz tik maza sabiedriiba. Daudz ir melnaa teerptu onkulju un tanshu pasaulee.
0
Labi nedirs beztolku bļe!
te iet runa par Rīgu un labākā gadijumā Latviju.
0
NEGRIBU būt nejauks,bet krieviem teiciens,ja kuce negribes-tevinjsh neuzkaps...hehehe
un man jau kadus vairakus gadus atpakalj jautaja viens labs apzinja ka vaij tiesam visam mellaas ir tadas kuras jebkuram dos,es tur megjinaju aizstavet sievieshu god,bet diemzel ta ir ka ir:(
viesuli,ne tikaij riga...:D
0
Es no sava puiša pēc apm. pusgada kopābūšanas dzirdēju šādu sentenci: "Es sev nozvērējos, ka nekad pat nelaidīšu ar melno/metālisti/, kur nu vēl draudzēšos, jo viņas visas ir maukas." es gandrīz no krēsla noripoju par šādu textu :D lai nu kā viņam apstākļi sanāca savādāki :D prasīju kāpēc viņš tā uzskata un viņš teica, ka tā vienk. ir... hmm... jā, vispār es tā vienreiz spriedu, kāpēc daļai metaļugu, pat sakarīgiem cilvēkiem, "otras puses" ir teiksim nemetālisti. es labprātāk būtu kopā ar matainu lopu, jo vismaz intereses ir vairāk kopīgas un var iet un kvasīt kopā uz končiem un neuztraukties, ka "mans zāģis" pirms miedziņa netraucē blakusguļošajam. Laikam man tie matainie lopi neķeras... what a shame... :D :D
0
:D

bet nu taisniba ir vien:D
KADS tur shame...
0
Pēc topika nosaukuma nospriedu, ka tūlīt tiks bazarēts par nēģerietēm :D
0
Blade labs
HK 11A1 pirms 2-4 gadiem hmz interesanti.
taja laika es biju diezgan sociopatisks nu 2004. gada sakuma lidz vasarai mana lielaka aizrausanas bija datorspeles patriotisms gramatu lasisana un stradasana.
Interesanti kas gan tu esi :D

Par stiliem un vai tie maukojas ai gruti teikt.
Nu tas ir loti individuali.

nu metal sceena ir papletusies tomer ir vel grupejumi kur visi salaizh ar visiem. un personigi man tas liekas nozhelojami ka ir kadi 60-100 cilveki kuri tuse kopa un kuras grupas ietvaros visi bezmaz uz kadiem dazhiem meneshiem salaizh ar visiem un visi zin ar ko kursh gulejis.

agrak bija tads saits activ.lv un ar laiku tur jau izveidojas manis aprakstita situacija

Savš zinja izveleties melnas meitenes ir slimigi jo nereti naak lidzi tas viss depresivisma fun.
bet no otras puses tas tiesham ir fun un kad esi iegajis tad izkapt vairs negribas
0
kur ir neegerietes ... paraadi kaadu lielu celuliitainu dupsi .. :D
0
nožēlojamā sabiedrība...
0
decapitated es klausos smago.
vispār uzskatu ,ka ja vecene -sieviete valkā kerzas,krata pačku un dzer alu un visādi savādāk izpaužas-metāliste esam ,tad mūzikai pats par sevi saprotams ir jābūt smagai...


0
decapitated es klausos smago.
vispār uzskatu ,ka ja vecene -sieviete valkā kerzas,krata pačku un dzer alu un visādi savādāk izpaužas-metāliste esam ,tad mūzikai pats par sevi saprotams ir jābūt smagai...


0
un tā runā meitenes!
0
un man ne-metālisti džeki liekas aseksuāli.
0
es atvainojos Matainais ,ka neuzrunāju uz jūs un sievietes nesaucu par dāmām .
sekli :)
izguli steriotipus ;)
0
Nē, nu tas vienkārši 3.14zdec ir, ciktāl cilvēki var nodzīvoties, ka še tādas tēmas šitik plaši jāiztirzā. Būtu labāk ar ko lietderīgu nodarbojušies, vai. Re: www.giveatoss.com/ - uzspiediet tur uz "game".
Augsim paši un palīdzēsim britiem!
0
žāāāāāāāvs:D
0
Ko, uztaisīji porciju humanās palīdzības un tagad miedziņš nāk? :D Nekas; pacieties, padomā taču arī par šo dižo tautu - viņi, sev par nelaimi, ir pārāk kulturāli, lai to darītu paši.
0
Atkal kāds izraka šo tizlo tēmu. Vāks ar Jums, veči.

Kaut kā gribas oponēt tai būtnei ar brutālo niku- nē, sieviete visbiežāk arī kratot pačku un dzerot alu un klausoties metālu ir un paliek būtne, kas var uzvilkt vakarkleitu un būt dāma.

Seksualitāte rokmūzikā ir pamatelements- jau kopš hipiju laikiem vai pat senāk meičas, kas klausijās tobrīd asāko un smagāko mūziku, bija gribelīgākas.

Būtībā uzskatu, ka mūsu melnās meitenes ir tikpat brīvas kā vīrieši- tas mauciskums ir emancipācija un viss. Mēs nesvētuļojam, tāpēc arī rodas tāds iespaids, ka noteikti esam vēl trakākas, nekā jau atklājam. Vide tāda, ka neko nenoslēpsi. Cilvēks vienā koncertā čupojas ar kaut kādu čali, citā nākamo- visu redz kā uz delnas.

Es vēl varētu piebilst, ka pēc savas vecvecmāmiņas kritērijiem esmu totāla mauka- a ko man padarīt, ka tie matainie man tādi vārguļi pagadijušies, ka pazūd pie sīkākajām problēmām? Mēs ar manu vīrieti smejamies, ka manu bijušo skaitu var iegūt kāpinot viņa bijušo skaitu kubā.

0
"Seksualitāte rokmūzikā ir pamatelements" - nu neko tā sev; sanāk, ka Jon Nodtveidt un Ihsan darbojušies tikai tamdēļ, lai noceltu kartējo zaķi?
Tas, ka Tu ar rokmūzikas palīdzību spilgtāk sadzirdi savu iekšējo balsi, kas sievietēm izpaužas tikai vienā veidā, nav pieņemams par vispārēju kritēriju, lai arī tas ir tīri loģiski. Sieviete - zeme; vīrietis - debesis. Šīs divas sākotnes nekad nesatiekas.
Rokmūzika - sava veida rituāls, kas ar savu pirmatnējās enerģijas lādiņu palīdz apziņai atbrīvoties no vecām, sastingušām formām. Kurp katrs no šī punkta dodas tālāk - tas jau ir cits jautājums.
Kāds gudrais ir teicis - "woman can't be creative".
0
"woman can't be creative" - viens muļķīgs gudrais. buļļkaks!
0
ar pasauli viss ir kārtībā:) kādus gadus 15 atpakaļ bija jauniešiem žurnāls 'draugs', tur tēma top nr.1 bija par maukām un nevainīgajām /bez stilu ierobežojuma/ šis jautājums ir vecs kā pasaule un kad mēs visi būsim miruši tik un tā paliks aktuāls:D un tāds pastāv katrā sabiedrības daļā, domā 'esītī' nerunā par to, kādas tur meitenes- tā un tā tur pi.. ar visiem pēc kārtas! un jo šaurāks cilvēkam redzes loks, jo vairāk viņam duras acīs tas, ka tieši viņam apkārtējie ņemas tā kā tādi trusīši /trusenītes/:D
mani tikai šokē tas, ka šo jautājumu kultivē mūsu mīļie - matainie lopiņi:D
tad jau varbūt tiešām jāpiekrīt, ka ar matainajiem vīriešiem ir problēmas, ka liek meitenei tik atri vilties, ka jau nākošaja reizē ir vēlme meklēt citu? varbūt dzer matainie džeki par daudz un tapēc viņiem sūdīgi stāv?:D
0
Elizabethe, Ja nemaldos, tas bija Oskars Vaids savā "De Profundis". Viņš teicis apmēram tā, ka "sievietes ir tīri dekoratīva dzimums." Tas var radīt ko ne visai dižu vai revolucionāru, taču visnotaļ apburošu, bet jaunas mākslinieciskās teritorijas allaž apgūstamas vīriešiem. Nu, un vai šim nav liela mērā taisnība? Sievietei no dabas dots uzdevums rūpeties par Harmonijas un pastāvošā saglabāšanu, vīrietim, pretēji - par zināmu kalpību Haosam progresa vārdā.
0
"Sievietei no dabas dots uzdevums rūpeties par Harmonijas un pastāvošā saglabāšanu, vīrietim, pretēji - par zināmu kalpību Haosam progresa vārdā."

jē''eē, jūs visi mani kalpi:D
0
Nu par večiem vēsturē, kuriem ir cemme un sievietēm, sākot ar Aristoteli un beidzot ar mūsdienu "šovinistu cūkām" :D varu teikt to, ka acīmredzot vienk ar sievietēm nav veicies vai arī māte bijusi tāda sterva, ka nabaga puisīti tā sabojājusi uz visu atlikušo mūžu.
Ja kādam sieviete ir sabojājusi mūžiņu - tad sameklē kādu tvirtu krāniņa nēsātāja dupsīti un pucē augšā! :D :D

P.S. Es jūs dievinu, lopi tādi! ;))
0
Stonerosis- es sieviete būdama piekrītu. Vīrieši rada pārmaiņas, sievietes spēlē pēc noteikumiem. Par šokējoša mūsdienu māksliniece spēlē pēc jau radītiem šokējošās mākslas likumiem. Nav ko apvainoties- tas nav nekāds šovinisms tā pateikt.

Pastāv dzimumu atšķirības, psiholoģiskie tipi, ko nosaka dzimums. Tam tā jābūt, uz to turas pasaule.
Bez šāda dalijuma nevar pastāvēt normāla sabiedrība, kurā ir tēvi, mātes un bērni.

Ne jau dekoratīvā suga- dzimums, kas turpina dzīvību un ir cieši saistīts ar savu reproduktīvo sistēmu. Sieviete sargā, saglabā un uztur- tur laikam tā problēma par tām brīvajām metālistu meitenēm- viņas dara, kā grib. Un tas biedē, jo viņas tikai bauda- līdzīgi kā daļa vīriešu.
0
Liega- mani čomi nav lopi, lopi rakstīt nemāk un arī intelektuāli noformulēt izteikumu par dzimumu lomu rietumu kultūrā lopi nespēj.
0
Heresy, baigi precīzi, forši, izklastīji.
Tas par to "dekoratīvo dzimumu" jau droši vien bijis domāts tīri literatūras, mākslas vēstures kontekstā; Vailds jau bij tās "art for art's sake" nostājas piekritējs. Bet reizēm tikai tai dekoratīvajā sieviešpusē viss iegūst galēju nianšu krāšņumu.
Par to "tikai baudīšanu" pastāv uzskats, ka tā ir tikai atsevišķas personas frigiditātes izpausme, kad sieviete klejo no viena pie otra, nespējot rast mierinājumu seksā.
Jebkurā gadījumā - "Do what thou wilt shall be the whole of the law".
0
"Lops" ir mataino žargonā :p
0
Labi, visi ir pidari. Nākamā tēma.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Liega
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas