BASSĢITĀRISTS meklē grupu.
0
...ai pagrabinātu bassu, vēlams jurmalā.
Gribētu spēlēt ko līdzīgu Tool, Red Hot Chilly pepers u.t.t.
Var arī ko smagāku, MetalCore piemēram.
Spēlēju 1 gadu bet esmu jau apguvis visu diezgan lieliskā līmenī un esmu ātri progresējošs, varu cover'ot arī kādu piemēram Arch Enemy dziesmu.
Slap'u nemāku, spēlēju ar mediātoru.

Rakstiet uz edgars0088@inbox.lv ja esat ieinteresēti.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kas tu bij rakstīts uz Sanctimoj'gicista krekla - limp bizkit sux, vai ?
0
bija.... bet man liekas ka citiem ar ir tāds krekls.. :D :D
0
Tool nav īpašas saistības ar Red Hot Chilli Peppers, taa kaa tas utt tev laikam nebuus iipashi labi izdevies! Manupraat.
0
Red Hot Chili Peppers ir viens no labākajiem gitāristiem pasaulē, kas padara viņu funky-fukky mūziku klausāmu; Tool nav nekā, vien nepelnīta slava.
Tas tā, cita starpā...
0
Ierunājās lielie mūzikas korifeji, tfu bļe!
0
Viesuli, ko sprēgā? Ko Tu ar šito gribēji pateikt?
Vai ir jābūt lielam korifejam, lai šai forumā spriedelētu par mūziku, netraumējot tavus papīra nervus?
Sīkie izlecēji.
0
+ atliek vēl tik man ko iedirst
0
"Tool nav nekā, vien nepelnīta slava."

ahahahahahahahahahahahahah...
es atkal nokritu no krēsla.
fakina smieklu vētra no manas puses. tu, bļodiņ podiņ, esi kādu Tool klipu arī redzējis?
0
Viesulim nepatīk mūzikas korifeji, mūzikas korifeji var iet nax, Viesulim daudz labāk patīk spēlēt melnas elektriskas ģitāras kailam.
0
trūmetāls šovakar vismaz man ir nepatīkami lēns.
dēm, faking dēm.
0
"bļodiņ podiņ", saudzīgāk ar izteicieniem.
Dažus Tool video esmu redzējis - par nelaimi, puse no maniem paziņām fano par šito sviestu.
Nu, un kas man no tiem būtu jāizsecina? To, ka Adam Jones studējis kaut kādas vizuālās mākslas Holivudā, protams, ir labi, taču muzikālo līmeni tas šai grupai nepaceļ ne par matu... Jefiņroks priekš jampampiņiem.
Šitais frukts jau nevelk ne līdz Steve Jones līmenim, nerunājot nemaz par kādu Nuno Bettencourt.
Es kaut ko būtu palaidis garām?
0
infestus- ko tu runā? "puse no maniem paziņām fano par šito sviestu" un "Jefiņroks priekš jampampiņiem"
Tas, ka tu atļaujies pateikt par visnotaļ pasaules atzītu grupu, ka viņi ir sūds tas vēl tā, to es saprotu, tolerances un inteliģences trūkums, bet tas, ka tu pasaki- ka tavi paziņas ir jampampiņi... nu tad... man nav ko piebilst.
0
Vai ras, ka es saku, ka arī pasaules atzītā grupa Green Day vai Blink 182 smagi sūkā, arī ir "tolerances un inteliģences trūkums"? Un - jā, daļa no maniem labiem draugiem ir jampampiņi muzikālās gaumes ziņā; to, diemžēl, mēs viens otram itin bieži pārmetam, kas gan citādi netraucē mūsu labām attiecībām.
Jūs tā arī nenoradījāt man, ko es būtu palaidis garām; jebšu jums vienkārši patīk te pipisku pastaipīt, kādu brīdi sajūtoties parākiem par kādu virtuālo ķengu jomā?
0
*ras - tas, sorrī; tūlīt man arī rakstītnemācēšanu noteikti pārmetīs.
0
Nu bet pag pag, kura tad beigu beigās ir krutāka grupa? Tool vai RHCP? Nevaru tagad saprast! Gribu būt kruts džeks un klausīties to, kas krutam džekam ir jāklausās...
0
Da klausies, kas Tev labāk patīk, vislabāk kādu pornograindu - Tev piestāv.
0
kādi visi nopietni... uh!
0
Kas Tev atkal nepatīk? To, ka esi spējīgs sist pušu dažu labu Comedy Club rezidentu, esi šeit sen jau pierādījis, nomierinies.
0
var jau dirst da par jebko, bet TOOL gan nav to pelnījuši. manuprāt, viena no psihiskākajām, dziļākajām un oriģinālākajām grupām, kas nāk no ASV. videoklipi viņiem ir vienkārši slimi. tas, ja kādam ir grūtības ar uztveri un nav vēlēšanās padomāt mazliet citādi par lietām, ir tikai viņa paša problēmas. un nepelnītu slavu nevar iegūt. slava (arī negatīva, bet ne šajā gadījumā) vienmēr ir nopelnīta. TOOL to ir lieliski pierādījuši.
0
yeah, beidzot kāds te pateiks kura grupu ko ir pelnijusi, kuram ko klausīties.
Neesmu liels Tool klausītājs, bet no tā ko ir nācies dzirdēt neko sliktu nevaru pateikt. Nepelnīta slava varētu būt tokio hotel lol
0
"Psihiskākajām" - vo, tas ir epitets! Uz tādu tiešām ir spējīgs tikai dziļš un oriģināls cilvēks bez uztveres grūtībām un izteiktu spēju "padomāt citādi par lietām".
Roof, es tikai izteicu savu viedokli par šo grupu; tikai un vienīgi! Ja fakts, ka tā mēdz notikt ar mūziku saistītās diskusijās, ir Tev par smagu, iespējams, kaut kas sagājis greizi Tavā uztverē; turpini sēdēt lotosa pozā un neaizmirsti sacīt "ommmm', moš, ka atlaidīs.
0
Re, kā par Tool izsakās mūziķi iekš Wikipedia.
Neaizmirstiet apdirst arī šos, ja jau esat tik konsekventi.

1) "The band [Tool] has named the Melvins and Meshuggah among those that influenced their development, but the most-publicized influence are progressive rock pioneers King Crimson. However, longtime King Crimson member Robert Fripp has downplayed any influence his band had on Tool. In an interview with Tool, he touched briefly on how the two bands relate to each other:

"Do you hear the influence? There's just one figure where I hear an influence, just one. It was a piece we were developing that we dropped. And it's almost exactly the same figure: three note arpeggio with a particular accent from the guitar. So I do not think you could have heard it. That's the only thing."

He also stated:

"I happen to be a Tool fan. The members of Tool have been generous enough to suggest that Crimson has been an influence on them. Adam Jones asked me if I could detect it in their music, and I said I couldn’t. I can detect more Tool influence in King Crimson, than I can hear King Crimson in Tool.""

2)Keenan's unique style of singing has been repeatedly seen as influencing artists such as Pete Loeffler of Chevelle. When asked about "these bands who list Tool as an influence" during an interview with the Australian music magazine Drum Media, Keenan replied:

"I do not really see the connection. Because there is some intensity in some of our songs, I think these bands pick up the surface noise, and that's their influence.... When I hear these loud, goofy posturing idiots jumping up and down, more concerned about their hairdos than their music, it's just we do not do that, what am I missing? There's nothing to the music that moves me, or compels me to want to sit down and listen to it, which is unfortunate."
0
:))
0
kads sakars sim visam ar to ka basgitarists mekle vietu zem saules?
0
Vo, Bobijs šoreiz izrādās vienīgais skaidri domājošais! :D
0
infestus, moška ej izgulies? :D
0
Nu ņifiga sebe...
0
Pašapmierinātais ausainis.
0
Basģitārists priecājas par atsaucību.
0
Basģitārists priecājas par atsaucību.
0
Es domāju tāpat, basists tikai gribēja kādu čomu atrast, bet laikam smagi aplauzās, redzot musu čomiskās sarunas :D
0
Man viedoklis : TOOL > rhcp!
Neiešu izplūst lielos aprakstos un skaidrojumos ... slinkums.
0
å ka ar pirkstinjiem?
ar tiem ar jamak laba tempe kapat basu>:)
a slaps...nu tas ta samera reti tiek pieleitots,bet po
lai jau cinas talak chalis:)
0
"Red Hot Chili Peppers ir viens no labākajiem gitāristiem pasaulē", "Tool nav nekā" - infestus, prieksh kam vispaar naakt te un diskuteet par grupaam, kuras tev nepatiik? Prieksh kam kaadam skalot smadzenes par to, kura ir forsha grupa un kura nav forsha? Man, piemeeram, nepatiik gan RHCP, gan Tool, un ar to arii viss beidzas.

No sirds iesaku: atrodi labaaku lietu, kur ieguldiit savu negatiivo energjiju(un tev vinjas ir daudz), jo dirsties te ar visiem peec kaartas nekad nav atmaksaajies!
0
Mazais2,
pamanīji? Es tikai izmetu pāris vārdu par šīm grupām, bet daži, lai šos izteicienus atspēkotu, sniedz savu izklāstu nevis par šiem mūziķiem, bet par manu necilo personību.
Kurš te tagad runās par negatīvo enerģiju?
Un kas Tu vispār tāds esi, lai man aizrādītu, kur man izteikt savu viedokli, kur - ne? >:) (Šas atkal sāksies :))
Moš, ka dažiem bērniņiem vienkārši jāapgūst pieaugušu cilvēku cienīgas, auglīgas un daudzmaz civilizētas diskutēšanas iemaņas?
0
Neapvainojies jau, es neko sliktu nesaku, tikai iesaku neitralitaati. Diskuteeshanas iemanjas, huh? Tev ir viena gaume, citam cita. Tur iipashi nav par ko diskuteet, bet nu lai veicas...
0
brinums ka pa bildi nepikasijas ka man, viesulim un beastam un neko neuzrakstija par vajiem nerviem :D
0
Apvainoties? Tad jau jākļūst līdzīgam tiem dauņiem, kas jebkuru diskusiju par jebkādu jautājumu prot novest līdz personiskam līmenim.
Nē, tik tiešām, šī ir vienīgā mūzikai veltītā vieta tīmeklī, kur var piemeklēt tāds liktenis. Tiklīdz esi izmetis vārdu, kas nesakrīt ar vairuma klātesošo viedokli, tūlīt aplej ar darvu, izvārta spalvās, uzsēdina uz mieta un padzen uz visām četrām debesspusēm. Man domāt, šai situācijā vajag kaut ko mainīt. Jo ne vien redzesloks, bet arī gaume ir paplašināma auglīgākas sarunās :)
0
ūja, man liekas, ka tā notiek visos forumos.
0
lol
0
0
Labais.
Sūdsviņzin; Classicrock.ru forums bij visai vērtīgs, taču tagad aizklapēts ciet; droši vien, šiem arī bij gana :)
0
cilveki varaas sava sula izaugsmes nekadas
reizem es te ta padomaju ja nebutu jutubes vai tiesham tikpat biezhi vispar teemas te butu?
0
Es jau nesaku ka tool = rhcp :)

Es tikai saku ka man patīk šī mūzika un vēlētos spēlēt ko līdzīgu gan tai, gan tai grupai :P

Jums forumā, cik skatos, viss vienmēr aiziet offtopikā...
0
Piekritīšu- bet tas vismaz nodrošina to, ka šī tēma paliek augšgalā, ir redzama, un gan jau, ka kāds Tev atsauksies un varēsi ko sabīdīt :)

Tas nav pat oftopiks, tā ir krāniņu mērīšana. Un ja kas- ir breiesmīgākas vietas par šo forumu. Pamēģini to pat sludinājumu ielikt ankh.id un dabūsi lasīt, kā pa vidu šādiem kašķiem divas lezbietes ucinās, viens gīks ieposto bildi, kaut kāds pokemons pajautā ko stulbu un vēl kāds Tevi personiski izlamā. Te vismaz kādu varbūt atraksi, kas atsauksies- ar nosacijumu, ka puikas mērīs krāniņus vismaz nedēļu, un šī saruna būs foruma sāņu izvēlnes augšgalā.
0
labrīt no rīta :D
0
Bezmaksas reklāma nepastāv :D
0
Ta mums vismaz še ir ar ko mērīties, turpretī Heresy, Elizabethe un citi sievieškārtas surogāti Trūmetālā parādās, lai piekladzinātu pilnu kūtspakaļu, tikai tad, kad lieta nonāk līdz galīgi nemuzikālai pornogrāvijai.
0
Man garšo pankūkas :D
0
hehe, infestus, tā jau ir bet to nevajadzēja teikt skaļi ;)

nu tevi noskrāpēs līdz nāvei :D :D

0
Saprastu ka kopumā nodirstu ankhu saitu, bet kad konkrētus cilvēkus, tas nu gan nav skaisti. Laikam tevi tur smagi izņēma visos caurumos ka tāds naids.
0
Tuk, tuk- veči, runa nebija ne par RHCP, ne Tool, ne mani, ne ko citu- čalis meklēja savam metalcore projektam dalībniekus.

Un vispār- man nav svarīgi kādam uzspiest savu viedokli par mūziku un Elizabethe arī noteikti ir pārāk aizņemta ar savu daiļradi, lai dižotos ar savu albumu kolekciju un erudīciju šajā jomā.
0
Starp citu, kas tā pa daiļradi Elizabetei?
Bet vispār es jau neko, tā tik, pa inercei. (Diena, kā redzi augstāk, tāpat zaudēta).

Īstenībā jau mēs meitenes ļoti cienām; īpaši tās gotiskās, ar pretenziju uz intelektuālismu:
babruisk.com/glamur/gotyi-2/8338...
0
Uh bļin, literatūra- jesļi ņedajot, eta baba got :)
0
Uh bļin, literatūra- jesļi ņedajot, eta baba got :)
0
"Tool nav nekā, vien nepelnīta slava."

Vienkārši jautājums - kāpēc tieši tev ir tās tiesības spriest par to, vai Tool slava ir pelnīta vai nepelnīta.
Adam Jones moš neizceļas ar šredingu un omg wtf lol soliņiem, bet viņš katrā ziņā zina, ko dara. Gan mūzikā, gan video. Klipi un mūzika ir profesionāla, klipos ir daudz simbolisma, un, katrā ziņā, daudz darba ieguldīts (lellīšu animācija nav tā vieglākā lieta), un fakts kā tāds - viņi ir džeki, kas zina ko dara, viņiem ir savas idejas, un viņiem ir pietiekami daudz sekotāju / fanu, lai varētu teikt, ka šamo slava ir diezgan pelnīta un iegūta darbā un patiesas mūzikas & mākslas radīšanā. Domāju, ka terminu nepelnītā slava tiešām vairāk varētu attiecināt uz, lol, Tokio Hotel tipa bandām, bet nu tas tā.
0
Spriedelēt un izteikt savu viedokli man ir tiesības par dajebko, tāpat kā jebkuram citam - kā runāja senajā Romā, "strīdā dzimst patiesība"; bet Tu pedējā teikumā jau runā pretī pats sev.
Jautājums? Vai jūsu puse spēj sniegt argumentētu izklāstu par manis nepamanītajām strīdus ābola mākslinieciskākajām vērtībām; pagaidām tas netika darīts, un muzikālas kvalitātes joprojām tur saskatīt nespēju. Ha, "zina, ko dara" - daudz zināšanu jau tur tiešām nevajag; bet fanu ir daudz arī Tokio Hotel.
Ar klipiem nenobiedēsi - ar mūziku tam nav nekāda sakara, lai cik labi Jones izskolojies Holivudā.
Bez tam, izlasi tur augstāk, ko par šiem saka viņu kolēģi. Bet es no savas puses diskusiju uzskatu par nobeigtu, kādu kopsaucēju šeit meklēt tik un tā veltīgi.
0
A bet senajā Krievzemē teica: "Strīdā dzimst zila acs" ...
0
:D
0
kartejais offtopic truumetala mercee
0
Nu bāc ... spriedze kautkur pazuda. Man pat vienubrīd diezgan labi iepatikās šito lasīt :D

Tik žēl, ka Tool gabals ir "schism" nevis "shizm", bet man tas tik un tā patīk :D
0
"Bez tam, izlasi tur augstāk, ko par šiem saka viņu kolēģi."

Es izlasīju.

1) vienīgais kolēģis, kas tur kaut ko par šiem saka ir Robert Fripp iz King Crimson.

2) Neko sliktu jau viņš tur nesaka, tik to, ka Tool mūzikā nav samanāmas KC ietekmes. Un viss.
0
Roberts Frips, suka - malks angļu humors!
...Ar nr. 2 gan man neuzmanīgi sanācis :D
0
*smalks; fukk, jāsteidzas, pietiek šeit sēdēt, vaj'g reiz arī pastrādāt.
0
sludinājumu pataisījuši par gaļimo bazaru... kārtējo reizi. Anyway - neklausos ne TOOL ne RHCP, un ejat tak nahuj tie, ks par gaumi strīdās...

One persons trash is another persons treasure...
0
Schnitzel- šitas spams to sludinājumu padara redzamu. Ta lai spamo.

Metāliskie kašķi par RHCP :D

P.S. Es lasiju Tavu eseju draugos un labprāt Tev rīkli pārgrieztu (joks).
0
Arbeit macht frei!
0
heresy nenjem ljaunaa shoreiz, bet veel stulbaak nekaa aiziet pilniigaa offtopicaa un cepties savaa sulaa ir no malas iesaistiities sakot ka tas ir offtopic un ka tas ir galiigi garaam

ja nevar uzlikt ignore, tad nav ko plurksteet
0
roof kā gan es to spētu ;)
0
Sāc pamazām... sāc ar kaut ko mazu. Piemēram, novieto uz galda blakus monitoram sērkociņu kārbiņu un mēģini to ignorēt kādu laiku. Tad arvien lielākas un nozīmīgākas lietas... Kad būs sasniegts grandmaster levels ignorēšanā, varēs arī ķerties pie pēdējā uzdevuma - bobija... Fonā ieteicams klausīties Anal Cunt "Being Ignorant Is Awsome"
0
bieži vien gan mums izdodas ignorēt savus tuvākos cilvēkus ahūna augstā līmenī...
0
heresy, man prieks, ka izlasīji un centies saprast to, ko naida iespaidā uzdrukāju :) Piedod, ka es tā domāju par jums... es centīšos vairs tā... nedomāt :D
0
Vispār es par apvainošanos runāju. Ignorēšana nav diža māksla- ja kas, man piemīt kolosāla īpatnība nedzirdēt mūziku, kas riebjas- ignorēšanas augstākā pilotāža.
0
Schnitzel- savs pamatojums Tev protams bija, Tavi pamatojumi ar piemēriem no vēstures man bija zināmi un likās pieņemami- bet vai tiešām mūsdienās, kad fiziskā spēka nozīme ir sekundāra, Tevis minētajiem kritērijiem ir nozīme? Nevajag jau obligāti turpināt visu, ko aizsākuši kaut kādi mūsu sentēvi- dažas lietas ir bijušas galīgi garām.
0
Jā, jo arī domāšana vairumam no jums ir... "savādāka". Pats biju diezgan izbrīnīts, kad man pienāca divas vēstules no lasītājām, ka viņas piekrīt manam viedoklim :D Laikam sarkasms, bet nu tik untā biju izbrīnīts... Anyway, es negribēju ar to pateikt, ka esmu sieviešu nīdējs. Gribēju pateikt, ka man viņas turpmāk būs domātas tikai vienai lietai ;)

Un tagad kautko pa tēmu - kādas firmas bassene sludinātājam? :)
0
Aj nahuj, es eju gulēt...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas