Mi-6 sestdien
0
www.gothic.lv

Manuprāt, īstā vieta, kur trūsainajiem atzīmēt kārtējo gadadienu ;]
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
lol, būtu jau labi, bet šogad trūsainie būs 8.02.
0
taisnibu sakot izklausas jau diezgan labi tikai drescode sanak tikai roza vai der roza ar melnu jo tad jau tik jadabun kerziem roza snores
kaadu lakaadas roza jostu :P
un vel kadu atributu tikai nezinu vai man 6dien bus brivs
0
Man nepatīk pasākumi ar nedzīvo mūziku. Un negribas speciāli vienam pasākumam papildināt garderobi ar kaut ko, ko pēcāk nevilkšu.

paldies par kūkām, atturos :)

0
Apskatījos to adresi - gandrīz nelabi palika! Kas tie par gotiem - kaut kādi punķainīši nevis goti! WC!!!
0
heresy vai tad 2ls nevar noziedot lai papildinatu garderobi ar pink second hand?

un naktsputnu pasakumi nemaz tik slikti nav bijushi nu laikam iznemot to pasakumu kura laika kautkadi cilveki kas bija ar OI saistiti pademoleja to mi6

bet tur ieksha ir sakariga atmosfeera par baarmenjiem strada cilveki kas tiesham so to zin nevis ka mp kur kads studentins piepelnas un var redzet ka par baarmeni nav macijies..

tapec mi6 ir jauka vieta

nu gothic.lv cik zinu palidz taisit armands končus tauta paspasludinats par darkhEarT
0
LOL, spiegu bārs.
Ja pie sienas piekar 3 mistiskus ordeņus un bildi Džeimsu Bondu vai Smārtu, tad tas ir spiegu bārs?
0
„Pink goth” ir pasākums, kurš jau savā uzstādījumā (t.i. Pink goth- someone so comfortable with his darkness that he can pull it of when wearing pink.) apšauba, jeb absurdā veidā apvērš mērķauditorijas vērtību sistēmu, norādot uz vizuālā tēla nozīmīgumu šajā subkultūrā.

Uzsaukums arī paskaidro, ka galēji noskaņots subjekts, savu pārliecību ir spējīgs nodot lietojot no pieļaujamajiem standartiem atšķirīgus aksesuārus, un pat pretēja rakstura simboliku (šajā gadījumā- krāsu) taču tas tāpat neļauj iziet no vizuālā tēla orbītas. Plakāts, kurš arī vizuālā veidā auditorijai izklāsta pasākuma koncepciju, savukārt attēlo cilvēka atveidu stereotipizētās bērnu sekslelles bārbijas „personā.

Plakātā attēlotais personificētais priekšmets vizualizē mums pazīstamu mītisku sižetu, kurš jau kļuvis par metaforu, sagrozot pat tās nedaudzās šī sižeta detaļas, kuras tiek uzskatītas par nepārprotamām.

Pretrunīgās informācijas daudzuma izraisītais apjukums arī ir ballītes koncepts- šī subkultūra, kura nākusi pasaulē ar savu pretenziju ir mutējusies tik ļoti, ka izpalikusi pretstatu sadursme- tā ir gatava uzsūkt katru svešķermeni.

Kāda ir pazīme, pēc kuras mēs nemaldīgi varam atšķirt šīs subkultūras pārstāvi no citas subkultūras pārstāvja?

Ja tas ir apģērbs, tad uzstādījums „rōzā gōts” pats par sevi ir neloģisks.

Turklāt „bārbijas” tēls nav nejauši izvilkts no „mantu kastes”, jo tas akcentē citu pop kultūras uzkurinātu parādību gotu kustībā- fizisko kultu, kurš disharmonē ar gotu sākotnējo eksistenciālo skatījumu uz dzīvi un fiziskās pasaules (kā jau rotaļu laukuma) sekndāro lomu tajā.

„Bārbija” krustā sevī veiksmīgi apvieno „trīs lietas, kas gotam naktsskapītī stāv” - gan ķermeņa kultu, gan kroplīgu eksistenciālisma atspulgu, gan arī koķetēriju ar sadomazohistisku rotaļu.

Beigu beigās Bārbija ir tikai lelle ar vārdu.
0
lash nu tur ir vairak
uz lejas deju zaali ejot stav rakstits mata hari chillout hall :D
var dabut labu teeju
nu tu vel aizmirsi gleznu ar jagermeister briedi :)
lai nu ka tur ir vairak par dizainu padomats neka mp
saistiba ar 13.datumu
0
pie tam agrak vinjiem bija labs darba laiks stradaja lidz 10.00 ritaa:)
0
Šausmas! Lasiju forumu neielogojusies un redzēju daudzus bobija komentārus- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Kaut kā jāatgūstas no traumas.
0
Šausmas! Lasiju forumu neielogojusies un redzēju daudzus bobija komentārus- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Kaut kā jāatgūstas no traumas.
0
lash iet uz bāru skatīties, kas pie sienām piekārts? :)
0
Gothic.lv - top jauns dizains un shitaadus rozaa gajienus turpmaak varees skatiit atsevishkji zem "NaktsPutni Dejo" ...
Taapat arii tur buus pieejami attieciigie linki uz BLACK MASQUERADE un citiem gothic pasaakumu organizeejoshiem linkiem + shii stila modes un maakslas kaa arii muuzikas izpildiitaaju web lapaam !!

Tas tak pagaidaam ir pilniigs aarpraats, tik plashi aptverosha nosaukuma linkaa cilveekus informeet par kaut kaadu draugu chutj ne privaato Party !!

Es tur biju un man tur patika, un pasham tai dienaa bija nopirkta rozaa kaklasaite un manai sievai bij daudz kas roza, bet tur nebija vairaak par 20 - 30 cilveeku, kas visi bija man jau sen (no 15 - 5 gadus) labi paziistami draugi un pazinjas ... un reti kadam pat no organizatoriem bija iisti kaut kas rozaa : (

Bija jauki, bet sho kompaniju pat nevar saukt par iistiem gothiem : ))
Tie ir maakslinieki, kam patiik gothiskaa muuzika un kultuura .. un tomeer tie ir gothi, tikai savaadaaki kaa to pienjemts saprast muusu valsts meerogaa !!

Skumji, ka ar taadu attieksmi tiek kaut kas riikots, bet tomeer arii atnaaca kaadi vismaz 10 jaunieshi, kam tomeer bija kas vairaak rozaa kaa matu gumija vai koshljenes mutee : ))

Gothic.lv ir jaabuut kaa Latvijaa un pasaulee paziistamam domenam, kur jebkursh interesents par Latvijas gothisko kultuuru tur vareetu ko vairaak uzzinaat un iepaziities ar citiem taas daliibniekiem, savstarpeeji iepaziistot arii pasaulee pazistamaas shiis kultuuras tendences: maakslaa, muuzikaa un literatuuraa !!

Taadeelj, mees ar Antye un Darkheart straadaajam pie sakariigi informatiiva un interaktiiva portaala (foruma) dizaina un struktuuras ....
0
Paldies, paldies tev par šo informāciju
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas