nelabie skatieni..
0
kas mees, metaalisti, esam citu cilveeku aciis? kaapeec ir taada attieksme, velns paraavis?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Attieksme, hmmm ... man gan pateicoties savam brutalajam piegajienam(man var teikti 95% pazinju un draugu nemetalisti) uz muziku ir bijis daudz pozetivu in interesantu brizu bijis nemetalistu sabiedriba, kaut gan nu jau kadu laicinju z ielas mani par tadu nevaretu nosaukt, bet galvenais jau ir informacija un tas ka Tev patik tas ko klausies ... parejais pie kajas!!!:)
0
Cilvvekiem ir izteikta tieksme noliegt to, ko tie nesaprot.
0
to Lcf: runa iet tieshi par aareejo.
protams, 'nelabie skatieni' tiek veltiiti arii pankiem un citu kultuuru parstaavjiem:), bet te gal' galaa ir metalsaits..
un veel - zini, man 'pie kaajas' nav mana aadas jaka, bet kaapeec man no taa buutu jaaciesh, a?
0
to Slaad: diemzheel tev ir pilniiga taisniiba.. :)
bet tomeer - vai tev pasham tas nekad netraucee?
0
Vot vot! Tur tev, Aada, taisniiba! Kaa mani senos laikos ar akmenjiem cilveeki pat nomeetaaja! Un ne to vien esmu no vinjiem - cilveekiem paarcietis. ja neljauj normaali dzziivot, atljauj vismaz normaali nomirt!
0
Njaa... Bet ko tu taam stulbajaam masaam padariisi?
0
Nevajag verst tam visam uzmaniibu. Jo mazaak cilveeks domaa, jo vairaak vinjam ir stereotipu. And who cares kas notiek tajos maazos praatos?
:O)
0
Man gan ir diezgan liels pH par citu attieksmi.Es tapat tur neko nevaru labot, lai pashi ciinaas ar saviem uzskatiem. Duru tik taisni un nepieveershu uzmaniibu tiem klauniem, kas uz mani stulbi smaida un velta superaspraatiigus "komplimentus"
0
bet citos taa ignoreeshana izraisa veel lielaalu agresiju, un tad gan var nebuut labi... :)
0
Man naak smiekli par tiem stulbajiem komentaariem un skatieniem.Agraak bija taa nepatiikami, bet tagad man ir pof..
0
pareizi nav ko tos jefinjus njemt galvaa. taapat jau izsenis zinaams cik to smadzenju shiem striipbikshainajiem radiijumiem ir. driizaak es veel panjirdzu par vinjiem
0
kaada attieksme ibim?!
vaig tik iisto piegaajienu pie katras vilveeku grupas atrast....
0
(gardi nosmejas)
0
Sen jau bija laiks laiks pierast pie šie "ak tu mēsls" skatienieniem neba jau pirmo reizi kā matainais pa ielu staigā lai taču skatās ja vajag, lai šausminās ja grib, par to visu tikai neslēpti ironijas pilni smiekli
0
jaa beedigi,jau,ka citiem taada atieksme,bet man patiik,ja citiem nepatiik.....
0
ja es paardziivotu katru reizi, kad mani nosauc par saatanisti, jau sen buutu izniikusi!!
0
Gothic13 - Pokemon Alert!
0
atslaabsti, Aada!;) tas nav apsprieshanas veerts..
0
`cause you all are pathetics,that`s why people`re lookin` at you with laughing,you`ve created this attitude...
0
Ja es pieveerstu shiem idiotiem uzmaniibu, tad vinji buutu panaakushi savu un es buutu nolaidies liidz vinju liimenim.
0
Lai tak lūr,ko tu Aada uztraucies,tie kas dīvaini nolūr ir idioti un/vai stulbie krievi!
0
Lai tak lūr,ko tu Aada uztraucies,tie kas dīvaini nolūr ir idioti un/vai stulbie krievi!
0
Lai tak lūr,ko tu Aada uztraucies,tie kas dīvaini nolūr ir idioti un/vai stulbie krievi!
0
Lai tak lūr,ko tu Aada uztraucies,tie kas dīvaini nolūr ir idioti un/vai stulbie krievi!
0
njap...ja uz mani neluureetu,man laikam saaktu jau likties,ka kaut kas naf taa kaa wajag,ja izskaties peec ultra black metal monstra ar to jaareekinaas,es waru ieteikt tikai luuree$anu pretii un redzeesi kaa skatieni noweersiisies;p
0
piniigi tev piekriitu
0
'nelabie skatieni' nelabiem cilveekiem he he! Vai nav vienalga, dziivo tak daudzreiz, tikai dazaaadaas vecuma grupaas. Saakumaa man tas mociija, pirmaas dienas, kad, manupraat, liidzinaajos matainam lopam, bet tagad ir pilniigi viens piipis! Cilveeks dziivo un vai mees pashi neskatamies diivaini un izsmejoshi uz urlaam, saldajiem pukaam, apspiileetaas kloshaas u. tml. cilveekiem, taa kaa lai buutu liidzvars shai pasaulee vini skatiisies uz mums, bet mees uz vinniem! Taa shai pasaulee iekaartots, un katu ko jau var dariit.
0
Ultra black metal monstrs, he he, dzirdat kaa tur taalumaa piiles smejaas? Peek peek peek. Ultra pigeon shit in your cunt.
0
Cilvēkiem ir mode noliegt un baidīties no tā, ko paši nesaprot. Tāpēc arī tāda attieksme. Un vēl - ja daudzi domā, ka cilvēks var pozitīvi uztvert kādu, kas staigā apkārt novazātos džinsos un saplēstā ādas jakā un pie tam taukainiem, nekoptiem matiem, tad vajadzētu apsēsties un vēlreiz labi padomāt. Lielākoties jau attieksmi pret sevi veido cilvēks pats nejau tikai kāds mūzikas stils.
0
AI, DA NU DAZI NEVAR PIENEMT DAZADIBU, ATSKIRIIGU DZIIVES STILU UN MUUZIKU, DREEBES UTT
NEVAJAG NEMT PIEREE....
0
tas viss ir vienkārši: tik daudz un dažādi stereotipi ir iesakņojušies tautu masas apzinjaa tik dzilji, ka cilveeki vairs nespēj uzvert personības individualitaati taadu kaada taa ir nevis taadu kaada taa izskataas no malas... viss!
0
ja kaadam met nelabu skatienu,tad uzmet vinjam pasham nelabu skatienu un viss buus kaartiibaa!!P:0o
0
Beldegiram
Tu zini metāla gadījumā laikam tā gluži nav. Te to attieksmi tomēr vairāk veido stereotipi, jo tie cilvēki jau nepazīst to vai citu konkrēto metālistu, uz kuru viņi nelabi lūr/izska piezīmes. Viņam jau nav un netiek dota iespēja veidot pret sevi attieksmi kā pret cilvēku. Viņš to cilvēku acīs ir un paliek tikai matainā zaraza.

Bet indīga palūrēšana pretī tiešām palīdz vai arī skaitina tos ļautiņus. Nevaru gan teikt ka uz mani ļoti bieži blenž.
0
Bet sakoptībai jābūt. Es pats pazīstu daudzus metālistus, uz kuriem īpaši neviens ar ļaunu aci nelūr, jo viņi izskatās labi!
0
Vakar izgaaju araa. izskatiijos lloti parasti, nekaa biedeejossa. melns apgeerbs, protams ieturot savu stilu... Cilveeki uz mani skatiijaas kaa no citas planeetas noveelussos. Besii araa taas ieruuseejussas smadzenes, komunisma radiitas sekas...Bet nekas.Varat blenzt man no tik noskannojums pacellas
0
biju spiesta saveert dreebees bulavkas,jo mani vairaakas dienas peec kaartas bija taa noluureeju6i,ka kljuva slikti.Taa jau ir tai krievu pilseetaa....
0
Eu ja es matus mazgashu biezhaak tad jau par zaabakiem un melno apgeerbu jau man nevaress piesieties, mans stils=]
0
tas jau ir bishku paranojiki ja saak satraukties par kaut kaadiem debiilikju skatieniem...
0
Excuse me.Vai kaads nepateiktu,kur es vareetu nopirkt 'alternatiivaas' uzshuves? Need help!
0
Iemācies drukāt latviski, tad pateiksim he he!
0
Labi.Buushu laba un piklaajiigi pajautaashu veelreiz.Kur var nopirkt taas sasodiitaas uzshuves?
0
Centrāltirgū.
0
Jauki.To būdiņu arī es zinu, bet tur nav izvēles.Vai nav palicis neviens veikals 'mums'?
0
Nu tad izslavētais Bombers vien atliek. Nezinu par Randomu, sen neesmu tur bijis...
0
Nezinu tik,kur tas tagad ir.. Uz Avotenes jau sen nav.
0
Pie kvadrāta ir Randoms :)
0
nesaprotu vienu... kapeec es newaru buut taada kaada weeleetos buut... es neesmu nekaada... ne metaaliste, ne panks, ne blondiine... nezinu, kas esmu... no dziives veelos ko vairaak par mehaanisku sexu un tukshiem komplimentiem... man ir apnicis: Chaw zakkiit! cik banaali! man riebjas shie bezjeedziigie vaaardi un viss tas ir swiests...
0
metalisti citu cilveeku aciis ir neweiksminieki... taa nu tas ir... ko lai dara... truli ne?
no aarienes taadi kaa pesimisti... man arii taa kaadreiz likaas... nu ko... te jau var raxtiit muuziigi , bet newiens neatbild...
0
bombers taga netalu centralaa pasta ir, bet kaa to ielu sauc nezinu! tur veel 13 trolejbuss brauc! ta dies vien zin! filologu fakultate ar netalu. nu ja kads zin precizi uzrakstiet, citadi dazhi paliks bez uzshuveem :) kas ir ljoti svariigs elements!
0
Dzirnavu 110
0
Uzshuves taas ir taas mironjgalvas, "666", Cradle of filth, dreebes gabalinji uz kuriem visi shitie prikoli sabaasti ja?
0
Nu,paldies,mīļie,citādi tiešām paliktu bez. Unicornam:uzšuves ir tie drēbju gabaliņi ar prikoliem.Starp citu,lielisks veids,kā pilnveidot vai uzfrišināt savas 'lupatiņas'.
0
Nu, blin, rodas iespaids, ka jums interesē vienīgi lupatas un tas, ko cilvēki par to padomās...
0
dažs labs metālists te baigi apkāš paareejos"pareizos"
ļautiņus, tos, kuri staigaa tjipa kljoshenēs ;) Ha, bet vai tad no pašu puses arī nenāk tie nievājošie skatieni attiecībā pret nemetālistiem? Dažs labs izņemot metālistu stilu nav spējīgs neko citu uz pasaules uztvert!!! padomājiet arī par to !
0
Nu, es staigāju kļošās.:)
Un kas par to? Es atkal nesaprotu tos, kas +30* C staigā ādas biksēs un jakā, un vēl melna maika apakšā.Ir redzeeti. Nu, jā karstumam nav noziimes, visu izšķir stils. Každij po svojemu s uma shodit, ko lai citu saka:))
0
jaa aadas apgjeerbaa plus30 graados droshi vien nav karsti un nemaz nesviist labi veel ka kazhokos nestaigaa :)))
0
Nesaprotu.Jūs te viens par otru tā,šitā un vēl sazin kā...Tam kļošenes,tam ādas +30 grādos..Manuprāt,galvena... taču,kas ir zem tām lupatiņām apakšā,vai ne?Jauki jau, protams, uz ielas pa gabalu atpazīt 'savējo',bet arī citi ir cilvēki.Es, piemēram, klausos un dzīvoju tikai ar šo mūziku,bet,ikdienā ģērbjos diezgan klasiski. Vai tāpēc vien man pienākas sarkanā kartīte?.. Lai jauka dieniņa jums visiem!
0
Melnā, vakar, plkst. 08:48
Nu, blin, rodas iespaids, ka jums interesē vienīgi lupatas un tas, ko cilvēki par to padomās...
=============
A es par ko?
0
Nu,ja.Tā jau ir.'Vecajiem' tomēr bijusi taisnība par "neskati vīru no cepures"..(nav pat svarīgi,kurā gs. tas teikts) Nu,turās,ļautiņi.Jāskr... uz darbiņu. :)
0
kas ta tas par tādu darbiņu, ka tik vēlu? Man jau pusdienlaiks iet uz beigām:(
0
nelabie skatieni.a kaac ir no taadiem veemis?es jaa.reiz bomzis uz mani netaa pastiijaas,shim acs bija izpuvusi,uttt.veemu ar.bet,braalji un maasas,vai nav vienalga kaa kaac uz mums pastiijaas.kapee lai tas muus uztrauktu?varbuut dazsh labs nemaz nejuutas EERTI esot par metaalistu(kaa man riebjas shis vaards).varbuut dazsh labs tik veelas izcelties bet pariesiibaa arii baidaaas ka visiem neiepatixies?shis jautaajumienc ir vecs kaa pasaule
0
piedraazt,PIEDRAAZT.man pashai vienalga ne es uz urlaam taa skatiitos ne uz kaadu citu.nafig uz citiem skatities vispaar.labaak tad jau ziepju operas skatiities.kameer citiem smaka nav necieshama palikuse,tikmeer degunteli gaisaa vispaar necelju
0
apolinaria, šodien, plkst. 15:10

"...varbuut dazsh labs tik veelas izcelties bet pariesiibaa arii baidaaas ka visiem neiepatixies?..."
--------------------------...
hm, ja tu veelies tikai izcelties,bet baidies ka tevi nesapratiis, tad labaak nemeegini izcelties vai ari beidz baidiities ko par tevi domaas. Un vispaar saka ka, galvenais tachu esot, ko tu pats par sevi domaa...
0
Kā saka, lai arī ko Tu domāji kaut ko darot, citi to sapratīs pavisam savādāk!!! Tā, ka sirdī tu vari būt "smagais", bet ikdienā mierīgi staigāt kā poperis, ja tā labāk patīk. Un nevienam NAV nekas citiem jāpierāda!!! :) TAA LUUK !!!
0
Cilveki doma ka visi metalisti ir. Melni, netiri, bomzigi, narkomani, kausli, satanisti, sektanti u.t.t. Bet ta nav. (ta doma tie cilveki kas nekad nav saskarusies ar metalu vai metalistiem)
0
ak jūs nabadziņi, tantuks ne tā paskatījās...
0
stilam nav nozīmes, visu nosaka slāpes...
centrāltirū šodien redzēju klasisku urlu ar rētainu skūtu pauri... mugurā viņam bija Dimmu Borgir jaka. Pēcāk pie Laimas pulksteņa garām pagāja izskatīgs vikinga tipa jaunēklis gariem matiem, kuplu bārdu..., uz pleciem ģitāra. Kājās Adidas reitūzenes trim strīpām, sabāztas sieriņos un tirgū pirktas kurpes, kādas ražo Turcijā un pa lēto pie mums stumj.
Sabiedriskajā transportā blakus piesēda riktīgs grāmattārps speķainiem, pielaizītiem matiņiem, brillītes, padilis uzvalciņš, kāda staigā teicamnieki. Nu galvā tam uzliktajām plejera austiņām skaļi brēca diezgan labs Black...
Morāle??? a nekāda... galvenais, ka viņi visi sūca no zaļas bunžiņas SPRITE.
0
nē visi viņi dzer alu :)))
0
... izlasot boks komentu (kurš man simpatizēja), man jau bija aizdomas, ka domu tā arī neuztvers pareizi, man par lielu prieku manas aizdomas Bleakness apstiprināja... kur šamējie rodas? (atskan atbalss kaut kur tālāk)
0
nežēlo gan tu to Bleaknesu... sāks vēl karu./////
0
...nu ja tie visi gudrīši savāktos gan būtu baigais skats: milzīgs gaļas gabals... bez poņas kāpēc
0
izlasot visu šito forumu es neko daudz nevaru piebilst vienīgais ko varu pateikt ir tas ka 90% no jums nav labāki par urlām ar savu kasīšanos un otra apdiršanu
0
Ac/Dc, piedod mums

I believe in you...
0
es tikai izdariju logjiskus secinajumus
0
vienkārši ģeniāli...vai es varētu uzzināt kā Tu aprēķināji tos 90%, jeb Tu vienkārši izdomāji, ka tas būtu ahujenna kruts skaitlis - ne pārāk mazs un arī ne tik uzbāzīgi liels kā piemēram 91$, jeb Tu vienkārši to skaitli izzīdi no savas iespaidīgās divpirkstu kombenes, kas vērojama tavā profilā...atradies te filantrops
0
Da nē, viņš saskaitīja komentu skaitu, izdalīja ar simts un sareizināja ar to cilvēku skaitu kuri uzrakstījuši "urliskus" komentus. :)
0
bet man netīk sprite man tīk alus
0
kaadreiz pasai matainie nepatka (tas bij...13 gados:D)
tagadd pati taada- kedaas un metaalu paklausos...
un draugi ar mataini:D
un nelabi skatieni.. mani tie nesatrauc... ja kaada tante ne taa paskataas.
kas man besii ir tas ka dzas labs true uz mani skataas riebiigi jo es luuk neesmu pietiekami melna lai vinjam blakus staaveetu:P
0
es staigaaju un sausminos par chiksaam;)
taa jav sanaak-ljauni blezt uz tiem ko nesaproti un neesi iepazinis (un paldies peerkonam ka vinjas nepaziistu:P)
0
ac/dc ir mans andergraunda favorīts
0
vai arii tu esi paaraak bezgaumiigi izmaaleejusies lai vinjam blakus staaveetu...
0
to ethereal tas bija
0
to black.widow
nuuuu... es iipashi nepiestraadaaju pie metaalistes imidza... nevalkaaju melnas dreebes un nekraasojos ar.. man neliekas ka metaals pieprasa tikai melno un sarkano, plus melnas acis, plus kjeedes;)
0
Nu, kā tad tevi var atpazīt? tas gan, savējie jau pazīs;) Kādu ādu jau var uzvilkt lai justos īstāk, bet patiesība tas jau kā nu kuram..:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas