Valentīna Dieniņā
0
Bučiņas visai mūsu mīlīgajai Trūmetāla saimītei! Sabučojiens uz aprasojušām lūpiņām, uz mīkstā un saulaini bučmūlīgā vēderiņa, uz maigajām un strādīgajām un ģitāriņas un basģitāras un smagās akustenes griezošajām rociņām, garajiem, izhedbengotajiem matiņiem, metālistiskajām, drūmajām un tomēr jaukajām un smukajām galviņām, graulojošajām un mīlestību tālāk dodošajām mutiņām, veiklajiem, izveicīgajiem un čaklus darbus darošajiem pirkstiņiem, kāju un roku pirkstu nadziņiem un smukajām, ģitāras formas pēdiņām, vīnogveidīgajām krūtīm un kokosriekstu veidīgajām krūtiņām, Metālikas krekliem un Jūdas Priest krekliem, un Tūl krekliem un Kenybl Korps krekliem, un Amon Amarath un Fier Fekčrī krekliem, un dūmeriem un bleķeriem, un deseriem un trešeriem , un vecajiem labajiem oldskūliem, un jaunajiem progresīvajiem ņūskūliem, un metaļoriem ar grebenēm un tiem, kas nekādās šķirās negrib iedalīties, un visiem melnajiem kerziem sabučojiens uz metāla purngaliņa, un visiem apgrieztajiem krustiem, un visiem metaļoriem altārzēniem ar pareizajiem krustiem, kam zem beznīcas apģērba Dimmū Borgir krekli rēgojas, un bučas visiem, kas metalē, kas depresīvi stāv koncertos malā, kas koncertos lec uz skatuves un ārdās ar gāzmasku galvā, kas nodarbojas ar metināšanu - tiem īpašas bučas, bučas visiem, kas pārējos iemūžina - gan filmē, gan fotogrāfē, bučas visām gōtiskajām skaistulēm un kaislīgajiem smēķētājiem un ne tik kaislīgajiem, un pasīvajiem un agresīvajiem, un tie kas kaujas un dzīvi par kuci sauc, un cita māti par mauku tur, arī tiem sabučojiens un samīļojiens visās iepriekš nosauktajās vietiņās, it īpaši gōtiskajām meitenēm uz melnajiem nadziņiem un metalkōristiem uz melnajām kepkām, ak jel, bučas jums visiem, VIIIISIEM, VIIIIIIIISIIEIIEIEIEIEIM!!... :***
Bučas tev Bobijxxx, tu mūs saliedē, un tev Heresy, un paldies tev par bučām, un sabučoju sukkuli Faunuci un Peteņu Malēju un Blūdiju, kas te vairs jau sen nerādās, un Bigiju par visa šitā pasākuma uzturēšanu arī, protams, bučoju, un visus visus garmatainos lopus, skrandainos, ak jel, visai mūsu nabaga metālistu tautai, reiz mocītai un šautai.

Uz augšāmcelšanos!
:*
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Fuck you all! :)
0
:* ,
a ja nopietni tad .....
:D
0
buč buč :*** :) ^^
0
lai visiem šodien mīīļššš fuki fuki :)
0
Bļe vot šitais sapisa visu true noskaņojumu. Tagad gribas nevis fuki fuki, bet kādam žokli ielauzt. Nu tipa kā pēc 8h piespiedu Radio Skonto klausīšanās vajag pāris Cannibal Corpse dziesmas, lai smadzenes atgrieztos normālās sliedēs.
0
Sabučojieni visiem mazajiem, ļaunajiem un lielajiem, krietnajiem true- lai jums veiksmīga ieslīpināšanās un nesāpīga pamošanās :)
0
cik mīlīgiņi...
0
Bļē, kā besī šie svētki, bet pielieties jau bij forši! Labi ka mani neviens nesabučoja un saglabāju savu true'ismu - tātad nevainību!
0
Sveiciens visiem mīlošajiem muļķiem pagājušajā Mīlošo Muļķu dienā!
0
Pats smieklīgākais šajā pasākumā, ir fakts, ka 14. Februāris ir vēsturiskas personības - Sv. Valentīna NĀVES gadadiena.

Šo "svētku" aizsākumi meklējami ASV mārketinga kompāniju brain-stormos, kuros mēģināja rast radošu risinājumu konkrētai problēmai - kā atdzīvināt patēriņa tirgu pēc "pēc Zsvēku tēriņu naudas izsīkuma" un patēriņa lejupslīdes.

sory par atkārtošanos, bet es tam nebiju pievērsies uzmanību un pats vēl nesen nezināju :D
0
Naudu tērēt tomēr ir forši :)
0
Skatoties, kam tā tiek tērēta :D
0
vajadzīgām un nevajadzīgām lietiņām :)~
0
Ar nevajadzīgām lietiņām arī ir starpība, vai iztērē naudu tādām principā nevajadzīgām lietiņām kā dikti garšīgs ēdiens (kartfeļu biezputras vietā) vai Chivas Regal (trīsgraudnieka vietā), vai arī nopērc astoņpadsmit dzelzbetona paneļus un noliec pie mājas, lai apaug ar sūnām.
0
"astoņpadsmit dzelzbetona paneļus un noliec pie mājas, lai apaug ar sūnām."

skan jauki, jānopērk.
0
Labāk iet ķekatās.
mcāmcāmcāmcā
0
es nopirku 15 metru ēterneta kabeļa, 3 m par daudz, ko darīt?
0
Jā, veltījums no Runča puses bija sirsnīgs. Paldies! Tas nekas ka gandrīz nedēļu par vēlu izlasīju! :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas