Nightwish
0
17.02.2008.g. 20:00 Siemens Arēnā Viļņā notiek grupas Nightwish pirmais Eiropas tūres koncerts.
Sīkāka info:
www.siemens-arena.com/?site=25&item=5371...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu NAHHH... Jau trešo reizi mums garām paskrien. Kautreizi varētu šos aplūkot tepat fāterlandē, nekratoties uz Poliju vai Eestiem. F..k ORGANIZATORIEM! Atkal nogulēja
0
Kā, būs tak fāterlandē. ;)

02/21/2008 Arena Berlin Germany
02/23/2008 Arena Leipzig Germany
02/24/2008 Schleyerhalle Stuttgart Germany
02/25/2008 Jahrhunderthalle Frankfurt Germany
02/27/2008 Jako Arena Bamberg Germany
03/17/2008 Color Line Arena Hamburg Germany
03/18/2008 AWD Hall Hannover Germany
03/19/2008 Westfalenhalle 1 Dortmund Germany
0
Aga... tas gan BŪTU LABAIS...
PADOD ŠNICELI BRUDER!
0
Un vispār... štrunts par visiem Naitfishiem. Saņēmu nupat pa pastu (BEIDZOT) "Live After Death". UP THE IRONS!!!
0
To man a vaidzēs pasūtīt.
0
Tas nu ir noticis... Esmu bijis uz Nightwish koncertu, kas notika vakar Siemens Arēmā, Viļņā. Patīkami pārsteidza iesildošā zviedru grupa "Pain". Bet "Nightwish".... Bez iepriekšējās solistes tas vairs nav tas "Nightwish". Jaunā soliste Anete Olzon pat nebija spējīga izdziedāt atsevišķas "augšas" un reizēm viņas vokāls pazuda aiz ģitārista balss... Nu ko lai saka? Puiši tiešām nospēlēja līmenī, bet soliste..... Radās sajūta, ka viņai ne tikai ir pavāja balss, bet pat viņa pati neiederas roka pasaulē, jo neatstāja sajūta, ka viņa tikai "atdzied" programmu, kamēr puiši ar Tuomasu priekšgalā tajā mūzikā dzīvoja ar sirdi un dvēseli! Hm. Laikam būs jāiegriežas iepriekšējās solistes Tarjas Turunenas interneta vietnē un jāparaugās, vai viņa netaisās pie mums ciemā
0
Skatijos interviju ar Tarju, kurā viņa paziņoja, ka ir izmesta no "Nightwish"- tās asaras kaut kā liek apšaubīt versiju par to, ka "uzpūtīgā maita T.Turunena gribēja sākt solokarjeru".

Dzīva un aktīva viņa vēl ir: www.youtube.com/watch?v=CBMbO7kMQYc...
0
Palasījos intervijas dažādās Nightwish un Tarjas fanu lapās - izskatās, ka abas puses nav bez grēka, bet tā jau laikam vienmēr gadās, ja talantīgi cilvēki sāk kasīties savā starpā. Katram sava taisnība un diezin vai mēs būsi tie, kas varēs to vienīgo izdibināt... Žēl tikai, ka rezultāts tam visam nav tas labākais :(
0
swami
Tu gribi iestāstīt, ka tikai koncērtā saprati ka tas jaunais vokāls ir galīgā pakaļā?
Šitam meitēnam ideāli būtu Īru tautasdziesmas dziedāt (Clannad utml), bet nekāds operatic un symphonic power metal tur vairs nav ja nav vokāla.
0
Lai ņem Elīnu Garanču! :D
0
visaas peedeejaas intervijaas Tuomas uzsver, ka Anete izveeleeta, jo ir pretstats Tarjai, vinji nemekleeja otru Tarju, jaunais vokaals nav ne sliktaaks, ne labaaks, bet savaadaaks, liidz ar to kaadreiz dziedaataas Tarjas dziesmas Anetes izpildiijumaa skan citaadi. man tiiri labi patikaas dzivajaa Anete.
par Tarjas izmeshanu no grupas-Tuomas neskaitaamas reizes intervijaas ir atkaartojis, ka shis bija ne tikai vinja vienpeersonisks leemums, bet visu puishu kopeejs leemums, bet par cik vins ir grupas frontmens, tad prese utt. uzklupa vinjam, jo redz shis patriecis Tarju. Man domaat, par cik Tuomas ir grupas muzikaalaa materiaala autors un principaa taas kodols, tad vinjam arii lemt, kas dziedaas vinja sacereetaas dziesmas. Vins izleema, ka taa buus Anete. Tarja izmesta nevis taapeec, ka veeleejaas saakt solokarjeru, bet gan ilgstosha konflikta grupas iekshienee, pie taa esot vainojams arii vinjas viirs Marcelo.
0
Popwish. bez Tarjas Nightwish ir sūds. vienīgais, kas vēl velk to grupu ir basists Marko ar savu balsi.
0
:) Nekad mani šī grupa nav saistījusi. esmu to uztvēris tikai kā eksistējošu faktu, tāpēc nekad neesmu izvērtējis ne Tarjas, ne arī tās otrās kaut kādas priekšrocības vai trūkumus. Lai jau ir, ja kādm patīk...
0
"bet nekāds operatic un symphonic power metal tur vairs nav ja nav vokāla" Ar Aneti tieši ir vissimfoniskākais albums. Kautkur lasīju, ka Tarjai bija pārāk sakāpis galvā un viņa pārāk maz sāka pievērst uzmanību grupai kā tādai.

Bet patiesība ir kautkur nafig ārā ...
0
Man kaut kā tieši pēdējais Nightwish albums patīk labāk par iepriekšējiem (cik nu esmu tos fragmentāri dzirdējis, nekad neesmu bijis pārākais Nightwish fans). Tarjas ārijas jau bija tiešām skaistas, bet nu ilgstoši manas ausis tik augstas frekvences panest nespēj. Anete kā dziedātāja varētu būt švakāka (lai arī tas ir nosacīts jēdziens - uzskatu, ka ir nevis slikti vokāli, bet tikai vokāli, kas mēģina dziedāt to, ko viņiem nav lemts nodziedāt), bet viņas balss tembrs ir saudzīgāks pret manu ausu resursu.

Par to, ka Anetes balss nav piemērota Tarjas dziesmām, tas tā visnotaļ varētu būt. Arī Bleiza Beilija balss nebija īpaši piemērota Dikinsona dziesmu izdziedāšanai, bet "The X Factor" un "Virtual XI" dziesmas viņam padevās tīri labi.
0
lol, rofl, lmao

nightfish, roflmao
0
nu nevarēja viņi nekur atrast veceni ar tādu pašu balsi kā Tarjai, tāpēc nācās samierināties ar to, kas ir. neies taču ņemt par vokālistu kādu veci poveristu ar spalgu balsi, neskatoties uz to, ka viņš Tarjas notis varētu izvilkt arī pālī. tā nevar, atkritīs puse no faniem, kas siekalojās pie Tarjas plakātiem.

0
zinu, zinu, ka man ir slikta gaume. :) kas attiecas uz pēdējo Nightwish albumu - pret to man pat nebūtu pretenziju, it īpaši - special edition otro daļu, kur ir tikai instrumentālās versijas. kas attiecas uz jauno solisti... domāju, ka šeit sapulcējušies ļaudis nav muļķi un ne man jums stāstīt, cik skaistas lietas var uztaisīt studijas apstākļos. taču pavisam cits ir to visu redzēt LIVE, pie tam - oficiālas koncertturnejas atklāšanas koncī, nevis kaut kādā Tallinas klubā. ja Annetei reizēm aizlūzt balss un viņa nav pat spējīga noti pavilkt ilgāk, bet Marco balss ir pat spēcīgāka nekā viņai, tad man nav skaidrs kāpēc tā vispār nevarēja palikt tikai par veču bandu. maz ko teica Tuomas kādā intervijā par jauno solisti - jebkurā gadienā, viņiem bija jārēķinās, ka visi vērtēs jauno solisti uz iepriekšējās fona - ne tikai man, bet vēl daudziem Nightwish asociējas tieši ar Tarjas balsi, nevis ar Tuomasa vemstīšanos pēc koncertiem, vai Marco skrējieniem pālī ar pielīmētiem eņģeļa spārniem (dokumentāli fiksēti kadri). protams, pieļauju iespēju - ies laiks, tiks sarakstītas jaunas dziesmas un pie vecā repertuāra nebūs jāatgriežas un viss būs OK. vismaz Viļņā Nemo un citi vecie hiti Anetes izpildījumā skanēja tā, ka ausis vīta - neiet runa par to vai viņas balss skan tieši tā kā Tarjai, runa ir par to, ka muzikāli sarežģītajās vietās viņas balss vienkārši "nevelk" utt. kas attiecas uz Tarjas attiecībām ar grupu un otrādi - katram sava taisnība un ne mēs, kas šos cilvēkus personiski nepazīstam, būsim tie, kas tagad pateiks, kam īsti bija taisnība... labs ir offtopic, it īpaši no to puses, kas grupu jaunajā sastāvā nav redzējuši dzīvajā... ;)
0
Tie, kas Tallinā bija, lai padalēs ar iespaidiem. Gan jau večiem ir iemesls, kāpēc no 200 demo izvēlējās tieši Aneti.

Iedomājaties, kas darījās pēc IM un JP jauno vokālistu atrādīšanas :D
0
Wow- vampirefreaks.com forumā šito tēmu izvilka līdz kādiem 400 postiem. Saraujam?
0
Kas tur ko saraut. Katram savs viedoklis tikai ar taa pienemshanu sheit taa ir kaa ir :D
Juutjubaa var redzeet, ka tarjas vokaalus meiteens nevelk ko ari neviens neapstriid. Peec pirmajiem diviem gabaliem Amarath un bai bai bjuutiful man personigi pazuda niecigakaa veelme klausiities to ripu un kur nu veel mekleet vislielaako simfoniju ever. Un noskatoties shito secinaaju, ka vina kustas veel jautraak nekaa klipos un pat savu vokaala gabalu nedziedaaja dziivajaa. www.youtube.com/watch?v=oV45sP_UG44...
Tachu visticamaak tas ir organizatoru uzstadijums

so ja man sagribas Nighfish paklausiit, es aprobezhoshos ar Angels Fall First un Oceanporn :D
daudziem patiik jaunais vokaals un lai tak cilveki klausaas. Katram sava taa gaume.

0
OceanPorn....mmmmm......
0
nakts zivs...
0
īsti nevar saprast, ko viņi grib parādīt uz tās skatuves. visi izskatās pēc trulām lellēm. un fonogramma vispār spārda...
0
Nu neesmu nekāds "Nightfish" fans, ne uz to pusi. Taču tādas dziesmas, kā "Bless The Chld" vai "Ocean Soul" - tas nu jāatzīst, patiesi muzikālā dzīve nebūtu pilnvērtīgi nodzīvota, ja nebūtu dzirdēts "Century Child".
Īstenībā jau vienīgās uzmanības vērtās vietas šai grupai bij tās, kur puišeļi atstājuši pietiekami vietas Tarjas vokālam. Jo visi tie absurdie instrumentālie caurskrējieni (jebkurā mobilajā no rūpnīcas nāk līdzi sarežģītākas melodijas :)) un smieklīgi pompozais veča vokāls tur izklausās vienkārši absurdi!
Tarja - dieva dots brīnums, kur nu vēl runāt par metālmūzikas kontekstu. Cerams, jaunajā ampluā šī varēs pilnvērtīgāk izmantot savas spējas.
Katrā gadījumā, šī savu vārdu metāla vēsturē jau ierakstījusi uz mūžiem; bet palikušie Nightwish, kā jau šādos gadījumos mēdz būt, pēc dažiem gadiem bālas bijušās godības atblāzmas gaismā droši vien veiksmīgi izbeigs savu eksistenci.

Neliels offtopic: tādi sīki Nightwish aizvietotāji; vismaz dziesma "Failure" padevusies apbrīnojami laba!
profile.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
0
0
"bet palikušie Nightwish, kā jau šādos gadījumos mēdz būt, pēc dažiem gadiem bālas bijušās godības atblāzmas gaismā droši vien veiksmīgi izbeigs savu eksistenci."

shaubos,jo vechiem arii bez NW ir citi projekti,ja arii NW pajuks, tad Marco ir Tarot, Tuomas kaa viesmuuzikjis piedalaas citu grupu ierakstos utt,piem.Kotiteollisuus, vaardu sakot vismaz FINlandijaa
gan kaa grupa, gan kaa atsevishki muuzikji vinji ir diezgan lieli
"staari", taa kaa shaubos, ka vinji kaut kur pazudiis peec gadiem.
0
"Tarja - dieva dots brīnums"

LOL. Nu tas i pizģec šitā pateikt.
0
Pašam tagad smiekli sanāca :D Ko lai dara, slavas dziesmas kādam dziedāt šeit nav ierasts; parasti - otrādi...
0
Tas attiecās ne tikai uz teiktā formu, bet arī saturu. Wannabe operdziedātāja, kuras dziedājumam ir apmēram 2 emocionālās nokrāsas.
0
Da nu, nafig... Kura tad būtu tā, kurai būtu vairāk nekā divi nokrāsas?
0
Sonora Vaice?
0
Vai - Angela Gossow? :D
0
Gossovai jau pat viena lāgā nesanāk :D
0
:D
0
roof, es taču teicu kā būs :D
0
:) reku var iecienīt - viens, kas man priekšā stāvēja, jau jū-trubā ielicis video:
www.youtube.com/watch?v=3SGGOy7uqak...
0
WTF?? Crapwish.
0
www.youtube.com/watch?v=xoDzlUPjhdI... vot, tas bija NIGHTWISH. Tarjas balsij varbūt ir tikai 2 emocionālās nokrāsas, bet skanēja kudi labāk.
0
man personigi tur nav ko iebilst. Nightwish vienmer tieshi ar to Tarjas vokalu ir asociejies. Ar jauno vokalu reizem nakas klausities tikai piespiedu kaartaa :D Tas ir ka Solitude Aeturnus bez Lowe apmēram (pirmos divus demo neskaitu).
0
Pašas Tarjas albums ir OK, bet nekā īpaša atmiņā paliekoša tur nav. Neslikts simfonisks metāliņš, bet Krypteria vai Epica ir labāki.
0
vo SOLITUDE AETERNUS ir manta... Lowe ir dooma dievs (nu, vismaz viens no n-tajiem). (sorry, offtopic).
0
pie kājas tā epica un citas bābu power un gotu blices. Paklausijos vienreiz to solitary ground. Vokāls itkā ūdeni viņa būtu ierijusi. Un apgalvot ka tas un šitas ir labāks ir pilnigi bezjēdzīgi manuprāt.
0
tieši tā. uzskatu, ka tā vispār nav īsti nopietna mūzika - Within Temptation, Epica, Serenia u.t.t.

doom over the fucking world.
+1
Atkal sākas: "Šitas nav trvu, bet šitas vot ir kults, jo skaņa kā no poda un 666 ekzemplāros izdots" ... FOAD
0
nomierinies. es saku tikai to, kāds ir mans viedoklis. un true vispār te neviens nav pieminējis. man, piemēram, riebjas skaņa no poda un citi tādi kult vijeboni. ja tev patīk grupas ar sieviešu vokāliem, lūdzu, super. man pārsvarā nepatīk. pasaule pārstās no tā griezties? man liekas, ka nē.
0
Neesmu vēl jauno Nightwishu dzirdējis, pārāk patīkamas atmiņas par iepriekšējo, tai skaitā arī par vecā sastāva koncertu, nevēlos bojāt iespaidus. :))
0
kas tev tur varēja būt patīkams?
Tu kaut ko dzirdēji? Es dzirdēju tikai ritma sekciju un kaut kādu spiegšanu.
Ģitāras un taustiņi bija dzirdami tikai kaut kādos intro vai starpspēlēs, kad vieni paši skanēja.
0
Uhu, skaņa bija sūdīga, bet es biju gandrīz pie pašas skatuves, viņi bija skaisti kā dievi. :)
0
nu, tagad viņi visi tādi paši ir.
tikai meitene cita ;)
0
Labi, pierunāji, es viņus paklausījos, nevelk tā balss tai jaunajai. Disenē viņai dziedāt, vai kādā mīļā ķeltu new age grupiņā.
Nē, es tagad mīlu Tarju vēl daudz vairāk! :)) Viņa, pat klusu dziedot, dziedāja ar daudz lielāku spēku un skaistumu, nekā šī uz pilnu klapi.

Protams, tā ir mūzika, subjektivitāte un blā blā blā. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas