Jautājums.
0
Sakiet, True Metālgalvas, vai jūs gribētu, lai Death metal iekļūst populārās kultūras plūsmā (karoč.. ārā no pagrīdes)???
Moš kādam šķitīs bezsakarīgs jautājums, bet man jūsu atbildes būs ļoti noderīgas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Runa tikai par Death metal un tā subžanriem.
0
Man galva ir no kaula.
Par death metālu, vai da jeb kādu citu underground mūziku, man liekas, ka tad tas vairs nebūtu tas. Nē, negribētu.
0
Nu gribas tev vai ne, bet pateicoties Metalocalypse multenei, jau kuva populrks noteikti :).
Un viss ir atkarīgs no tā, ko uzskatīt par mainstream, piemēram, MTV agrāk rādīja Cannibal Corpse videos (varbūt tagad arī rāda Headbanger Ball'ā).
0
Gribi organizēt pop death metal band :)?
0
Hehe... Nē, skolā ZPD jātaisa. :D
0
Nē, es domāju, ka tas izskatītos stulbi. tāpat kā tagad katrs sīkais skraida apkāries ar miroņgalvām un valkā visu nodrukātu ar šādu kaulu tematiku - sākot no zeķēm un cepurēm līdz pat pidžamām. Un var arī atrasties tādi indivīdi, kam death metal tekstu studēšana aizklemmēs smadzeni un sāks pēc tā visa materiāla arī vadīties, tad pašiem trūū metalķirbjiem būs jāmūk krūmos...
0
par dedinieku kultūru? incanti, incanti...
0
Negribētu, lai gan tas jau principā notiek. Gandrīz katrs trešais, kas sevi sauc par metalcore klausītāju (kas, kā zināms, ir šā brīža modes tendence), saka, ka klausās arī melodic death metal.
0
Zb visi ar saviem ZPD. bļe, taisiet par Ozonu or globālo sasilšanu.
0
negribētu.
0
es te jau biju ierakstiijis, bet es velreiz pasaku, ka baigi gribeetu dzirdeet Dying Fetus slidotavaas un lielveikalos, tas noteikti uzlabotu garastaavokli!
0
Ja visi sāktu fetusus klausīties, tak pasaule nodzertos un noslīktu atkritumos.

Tas Ingvera alus sasodīti labs.
0
bļe slikti, nē tur kas cits pie vainas.
0
"Gandrīz katrs trešais, kas sevi sauc par metalcore klausītāju (kas, kā zināms, ir šā brīža modes tendence), saka, ka klausās arī melodic death metal."

Nu tas, ko mūsdienās plašsaziņas līdzekļi sauc par 'melodic death metal', daudz neatšķiras no tā, ko šie paši sauc apr metalcore. Tā kā nekāda brīnuma tur nav, ja Kāds klausās gan Killswitch Engage, gan In Flames - starpība jau tiešām nenozīmīga.
0
Nu par to es arī runāju.
0
Ja death metal kļūtu par modes lietu un populāru žanru, tad jau būtu pamatīgam slaktiņam jānotiek, lai vismaz daļēji izskaustu tos, kam vārds "metāls" vien jau rada paniskas bailes. Kaut kas tāds ir praktiski neiespējams. Tad jau labāk atstāsim savu no tiesas elitāro kultūru sev un priecāsimies un leposimies ar šo faktu, nevis uztiepsim to citiem, kas no tās nekā nejēdz. Nevajag pērles kaisīt cūkām.
0
Mjā, te jau pašos pamatos jautājums, kā uztveram cilvēkus - vai pamatos viņi lielākoties ir cūkas vai lielākoties viņi ir labi.
0
:) Pašos pamatos lielākoties viņi ir labi cūkas. Tā kā es neesmu cilvēks, tad man no malas tas ir labāk redzams... :D :D :D
0
Cūkas = labi.
0
cilvēki visi ir maitas un nelieši.

tikai dažiem ir izdevies man pierādīt pretējo :)
0
Kāda starpība, vai mūzika ir vai nav pagrīdē (man kā klausītājam), ja pati mūzika nemainās. Ieslēgtu MTV un tur dienas vidū rādītu Behemoth vai Skyforger kliponus. Baigi labi. Mūziķiem ar būtu vieglāk finansiāli (galvenais ka nesakāpj galvā). Somijā Metāls ir varbūt pat populārāks par popsu un labu bandu tur ir čupām ...

šībrīža Somijas Albumu TOP 10: Vieta, pagājušā nedēļā, nedēlas topā
1 - 1 "Raja" Stam1na

2 3 22 "Tuhannen Riemua" Lauri TÄhkÄ & Elonkerjuu

3 4 21 "Dark Passion Play" Nightwish

4 1 2 "Sata Vuotta" Herra YlppÖ Ja Ihmiset

5 - 1 "N" Norther

6 2 2 "Kauko Röyhkä & Riku Mattila" Kauko RÖyhkÄ & Riku Mattila

7 13 36 "Back To Black" Amy Winehouse

8 7 14 "Puuhevonen" Pmmp

9 9 26 "Good Girl Gone Bad" Rihanna

10 - 1 "Thriller 25th Anniversary Edition" Michael Jackson
0
bet mainītos tā mūzika
0
"Ja visi sāktu fetusus klausīties, tak pasaule nodzertos un noslīktu atkritumos"
Zhetons :D
0
es personīgi esmu par!

lai skan Berzerker un Demilich pa raidio, Tē vē, lai brauc un koncertē skonto hallē un skolās māca kardānus spridzināt! :))
0
Tas manuprāt nav iespējams. Katrā gadijuma tas noteikti nebūtu tas death metal kādu mēs to zinam tagad. Nekas vairāk par jestru easy listening sūdu ar vienu pipelīgi melodisku piedziedājumiņu tur nesanāktu
0
kādā veidā viss kas līdz šim brīdim saražotais death metal pēkšņi kļūs par netrū sūdu, ja, piemēram, to iekļaut obligātajā pamatskolas mūzikas kursā? Vai tas sāktu skanēt molā, origō vai stoķī? m?
0
t.i. iekļautu
0
Death metal pamatskolas mūzikas kursā? Tur kaut blūzroks, hārdroks un hevī ir iekļauts?
0
Girbētu redzēt kā skolotājas ar akadēmisko izglītību mēģinātu nospēlēt uz klavierēm death metal. :D
0
Neonz, ir ;D mums mūzikas literatūrā pieminēja Motorhead pat :D
Pink Floyd atskaņoja u.c.
0
Vienīgā mūzika, ko manā laikā atskaņoja ārpus tēmas bija "Brēmenes muzikantu" plate, bet kādā valodā, to jau vairs neatceros...
0
"Girbētu redzēt kā skolotājas ar akadēmisko izglītību mēģinātu nospēlēt uz klavierēm death metal." :D :D :D *ķiķina*
0
Nu principā jau klavierspēli pieprotošam nebūtu grūti nospēlēt death metal ģitāras partijas uz klavierēm (nevajag jau gribēt, lai viens cilvēks spēlē četru vai piecu vietā), tikai - cik tas jēdzīgi skanētu.
0
Death metal nav masu mūzikas kultūra. Nu nesagaidīsim ne es, ne jūs, kad kaimiņsētas terniņbikšainais pļunduris pēkšņi sāks iebraukt visās tajās pasāžās un rifos, kas tur tiek spēlēti. Viņš vienkārši fiziski uz kaut ko tādu nav spējīgs - prāta nepietiek. Tāpat ar visu šo diskopļaskaino deģenerātu baru, kas apmeklē sensation white un līdzīgus pasākumus - tā publika nav orientēta uz metāla mūzikas izpratni, kaut vai pat tā vieglākajās formās. Tas ir pūlis - žļembājošs aunu bars, kuriem ir iestāstīts, ka arī viņi par kaut ko ir tiesīgi spriest. Atgremotāju kultūra - vai tiešām jūs gribat, lai arī metāla mūzika par kaut ko tādu paliek?!!
Ja tā tomēr notiks, un death metal kļūs par masu produktu, tad laikam nāks kāds cits žanrs, kas aizstās šos tagad esošos. Bet, cik zināms, vismaz pagaidām nekas tāds nav gaidāms.
0
Nevajag jau pārspīlēt, ka tie kas klausās tuc-tuc vai popsu ir debīliķi. Nu patīk viņiem un viss. Apmēram tāda attieksme ir no klasiskās mūzikas faniem, kas savu muzonu sauc par "nopietno", bet ar pārējo var tātad pakaļu atslaucīt ..
0
lai gan sagaadaa jau baudu lasiit Waarpata tekstus un domaat, oj cik es kruts un gudrs, bet nu es jau arii piekritiishu BOD, ka vinji (sensation White dzeki un ciksas, utt)vienkaarhsi ir citaadaaki, citaadaak uzbuuveeti, jaa, protams, vinjiem vareetu buut primitiivaaka domaashana, bet nu kaa teiktu Ozols - katrs ienjem savu vietu.
0
Ko te mūžīgi var dalīt aitādas no nekotautām aitām? Jums, biedri, nav nekā labāka ko darīt? Šis "gaisā virmojošais nicinājums" pret visu citu apkārt (lasīt:citi mūzikas stili un to klausītāji) - ka jums energjijas pietiek dirsties? Apbrīnojami. Masu kultūra, death metal, black metal, fuck metal - for fuck sake, get real - katrs pērk un klausās mūziku, kas patīk and that's it, period. Nepatīk Sensation White un tur sastopamie cilvēki, neviens nespiež iet, vai ne, tāpat kā tie cilvēki neies uz Overkill un Immolation! Kaut gan, pieļauju domu, ka kāds varētu atnākt arī, jo gaumes ir daudzpusīgas. Ja man būtu bijusi iespēja, es būtu aizgājis uz Sensation White pasākumu, man patīk apmeklēt klubu "Pulse", tajā pašā laikā uzlieku kaut ko no death/black/heavy metal un Ir OK, pohuj tur masu kultūras, aizspriedumi un visi pārējie sūdi!
0
Mūzika nav jāizprot, bet jābauda.
0
Exactly!
0
Nezinu! Man liekās, ka mani grib appist!
0
...ak, jūs, sūdabrāļi!
0
Nu vai debīliķi vai ne, tas paliek viņu pašu ziņā, lai gan daļēji jūs paši atbildēs apstiprinājāt manu teoriju - kāds, kas labprāt aizietu uz Sensation White vai patusētos kādā citā klubā jau tieši to arī nozīmē, ka mēs esam uz augstāka muzikālās izpratnes līmeņa, nekā tie, kuri tikai tur vien apgrozās, bet par metāla mūzikas kultūru īsi un vienkārši pasaka, ka tādus mēslus neklausās, lai arī to saprast nekad tā ārī nav mēģinājis. Vienkārši, mēs to uztverām kā mūziku - labāku vai sliktāku - tas no pašas mūzikas atkarīgs, Bet tā divkājaino kategorija no nespēj. Nezinu kāpēc mums ir iedzīta vai iedresēta tā mūžīgā absurdā tolerance, ka it kā būtu jāciena arī tie, kas tevi uzskata par mēslu, lai arī paši ir divtiktādi. Tieši tāpēc es saku, ka kultūra, kuru rada metālisti ir elitāra, jo tā spēj izpausties visdažādākajās jomās, tajā pat laikā, kad zemākās, jeb masu kultūras pārstāvji ir tik vien kā spējīgi sevi nepārtraukti atgremot. Tieši pateicoties visām šīm revolūcijām, gan sociālā gan kultūras jomā par dominējošo ir pasludināta cultura vulgata, jeb plašo masu kultūra, nevis kultūra, kuru drīkstēja baudīt tikai elitārās aprindas. Estētiskais faktors tieši tāpēc ir dominants metāliskās kultūras pārstāvjiem, ka tiem ir dota spēja izvērtēt "graudus no pelavām", jo lai arī cik ir dažkārt saistošas šīs masu kultūras nianses, vai tad metālisti būtu starp tiem, kas ņemtu un mēģinātu sagremot visus profānos tučus pēc kārtas?
0
Nezinu par sensation white utt pasakumiem, bet nu zinu gana daudz ļaudis, kuri ir vienkārši melomāni sauksim tā. Tobish ļaudis, kuri mājas ripina gan drūmākos desas un thrash gabalus, tajā pašā laikā klausoties arī lauriju andersoni, u2, rhcp, fun lvin criminals, klasisko muziku un 2pac.
Es peronīgi nedomāju, ka sēdēt uz 80to gadu black metal demo kasetēm ar izbātu mēli un rādot hornus tas liecinātu par "patiesās mūzikas" klausītāju. Tieši spēja izprast ari cita veida muzikas mīļus vai pašu muziku (varbūt ne gluši random tuc tuc gabalus un jēlāko popu) ir normāla attieksme no jebkura cilvēka.
0
Nu, tas jau ir pretējais pavērsiens - ieciklējoties arī šajā jomā("sēdēt uz 80to gadu black metal demo kasetēm ar izbātu mēli un rādot hornus") var kļūt par cultura vulgata pārstāvi. Tas tiesa, bet tajā pat laikā tieši no šīs kultūras slāņiem lielākoties nāk cilvēki ar visspilgtākajām idejām, un lielāko spēju uzdrīkstēties, nekā citām. Tas tikai tā ir mums pierasts, ka popkultūra mums diktē gaumi, patiesībā parakņājoties vien visā šajā slānī it bieži (un pat biežāk, nekā spēsim to iedomāties) atklāsim, ka aiz visiem šiem laika gaitā nolaizītajiem tēliem stāv nekas cits kā nestandarta kultūras izpratne - jo mums jau ir jārunā par periodu, kas ir krietni ilgāks nekā metāla pastāvēšanas periods. Tā tas ir bijis visos vēstures attīstības posmos - sākot jau no vissenākajām civilizācijām. Tikai tur šī nestandarta kultūras izpratne tika kultivēta kā galmu kultūra, ko bija cienīgi baudīt tikai valdošie slāņi, pūlim atmetot to, ko elitei klausīties likās prasti. Pūlis jau arī nekad tā arī nav sapratis elitāro kultūru - tā kā mēs nebūt nekur tālu aizgājuši neesam. Mēs tikai neapzināmies savas elitārās kultūras diktatoru tiesības, kas mums nekad nav tikušas atņemtas, mums tikai par tām nav pateikts, jo to pateikt ir nevēlami (neteikšu kāpēc).
0
Būtībā ja ar elitāro kultūru apzīmējam to, kas nav radīts pūlim, tad paliek ārkārtīgi daudz un galvenais dažādas mūzikas, ne tikai metāliskais roks.
0
"bet tajā pat laikā tieši no šīs kultūras slāņiem lielākoties nāk cilvēki ar visspilgtākajām idejām, un lielāko spēju uzdrīkstēties, nekā citām". Par uzdrikstēšanos piekrītu, jo biezhi ven taa dzimst no apkarteejo noraidoshaas attieksmes pret "garmataino kjeemu", bet kas attiecas uz spilgtām idejām, tad piemēram daudzi vizuālās reklāmas juber puber kreatīvie grandi klausās dažādas elektronikas, pasaules mūziku, tachu rada lietas, kuras ir vienkarshi fantastiskas gan izpildijuma, gan idejas zinjaa. Pratms, tas ir tikai shaurs laucinsh no taa, kur istenot savas spilgtaas idejas
0
Nevar noliegt to, ka Warpath skandētēs idejas nav mazliet utopiskas, bet nevaru arī noliegt to, ka man viņas patīk. Kā nekā pamatdoma ir, ka mēs esam civilizacijas elite. :D
0
elite? grūti spriest.

ja man jānosauc kāds cilvēks kas devis izcilu ieguldījumu sasbiedrības/civilizācij... izaugsmē, tad man nenāk prātā neviens metaļugs. Visi kafkas, poli diraki vai einšteini +- klausījušies Bēthovenu, Čaikovski utt. Es gan ar "metāls" saprotu to, ko varbūt prezīcāk būtu saukt par extreme metal, bet tā jau nav mana problēma :)

metaļugu ieguldījums varbūt ir kādā mākslas žanrā jūtams, bet kopumā.. švaki.

pohuj ble jādzer! man šodien dzimene :)
0
apsveicam :D
0
Ok visi tagad mājās dzer par godu majora dzimenei. m/
0
"Nezinu kāpēc mums ir iedzīta vai iedresēta tā mūžīgā absurdā tolerance, ka it kā būtu jāciena arī tie, kas tevi uzskata par mēslu, lai arī paši ir divtiktādi."

Stabili. Šajā punktā es stājos blakām I.T. Redzi, viņš atbild sakarīgi un cenšas pamatot, kad viņam pasaka, lai neiet uz "top disco" klubiem, ja nepatīk. Pasaki līdzīgu tekstu bariņam to lošu, kad viņi nākamreiz uz ielas spārdīs kādu mataino. "Ja jums nepatīk, vienkārši paejiet mierīgi garām". Redzēs, kāda būs reakcija.
Zinu zinu, cilvēki ir tik dažādi un gaumes ir tik dažādas, un es šauri skatos uz šo tēmu un izvēlējos ekstrēmu piemēru, bet tāds arī bija mans mērķis, jo nav ne laika ne vēlēšanās sadrukāt te kaut kādu palagu, lai pēc tam secinātu, ka no tā jēga bija tikpat liela kā no pāris teikumiem.
0
Einšteins gan jau ka Dream Theater klausītos. Par poļu duraku nezinu.

Un ņehuj mani par "eliti" apsaukāt, esmu godīgs metaļuga, klausos gaļu (nu ... OK, Bejonces kliponus ar palūru, un ... tad vēl Pussycal Dolls, reizēm, jā) un mērķis dzīvē ir pieliet kāli un izkratīt sarus, tā ka atvaļi kazjol, bljaa. Eju baudīt estētiskas bildītes: www.cover-paradies.to/?Module=ViewElement...
0
Major, a tu neesi aizdomājies, ka metāls ir pārāk nesena parādība, lai būtu iespējams spriest, vai un cik no sabiedrību/civilizāciju ietekmējušām personībām ir klausījušies metālu? Galu galā, tas pastāv tikai kādus gadus 40, ekstrēmais metāls - kādus 25. Kafka atmeta pedāļus 1924. gadā, Einšteins 1955... Tikpat labi var teikt, ka redz, Da Vinči neklausījās ne Bēthovenu, ne Čaikovski.

Varbūt teiksi, ka tā vai citādi, viņi neklausījās "laicīgo" mūziku, bet klasiku - un atkal var atbildēt, ka ne metāls, nedz arī visādi citādi modernās mūzikas virzieni nepastāv tik ilgi, lai varētu spriest par to ietekmi ilgākā laikposmā. Kas zin, varbūt pēc 200 gadiem arī Judas Priest un Morbid Angel skaitīsies klasika.
0
tavs komentārs Intar, protams, vietā, bet nebija jau tik tieši domāts.

Loģiski, šie minētie vīri nevarēja klausīties metālu, jo tajos laikos tas vnk nebija izgudrots. Minot šos pilsoņos vēlējos lasītājam atklāt ko es saprotu ar vārdiem "izcils ieguldījums" un "elite". Bet nav nekāds noslēpums, ka lielākā daļa no mūsdienu izcilākajiem prātiem klausas tieši klasisko mūziku,

Jāpiekrīt tajā ziņā, ka tā metāla padarīšana vēl par jaunu, var jau būt, ka vēl izaugs arī kāds lietaskoks, e.g. Worens Bafets un tad arī es rādīšu ar pirkstu un teikšu: "vot, tā priekš manis ir elite, cepuri nost."

un vispār,

pats pats parts krutākais cilvēks ar ko man pašam ir sanācis kopā strādāt un no kā es esmu iemācījies vairāk kā no 3 gadiem universitātē, klausās krievu popmūziku kā Ģima Bilan, brauc ar bmw un 5dienās dzerstas pa "essīti" :) :) :)
0
Wellns parāvis:

"...parakņājoties vien visā šajā slānī it bieži (un pat biežāk, nekā spēsim to iedomāties) atklāsim, ka aiz visiem šiem laika gaitā nolaizītajiem tēliem stāv nekas cits kā nestandarta kultūras izpratne - JO MUMS JAU IR JĀRUNĀ PAR PERIODU, KAS IR KRIETNI ILGĀKS NEK;A METĀLA PASTĀVĒŠANAS PERIODS. Tā tas ir bijis visos vēstures attīstības posmos - sākot jau no vissenākajām civilizācijām. Tikai tur šī nestandarta kultūras izpratne tika kultivēta kā galmu kultūra, ko bija cienīgi baudīt tikai valdošie slāņi, pūlim atmetot to, ko elitei klausīties likās prasti."

1. Kuram stulbenim šeit ir lasīt jāmāca?!

2. Kas tā ir par mazohisma tieksmi, kas liek noliegt visu to, par ko pats stāvi un krīti?!!! Šeit ir metāla saits jeb kaut kāda mazohistisku kristiešu punķošanās vieta? Jeb vai es te nevis ar metāla mūzikas cienītājiem diskutēju, bet ar kaut kādiem ņergām? - "Vai!... Nu ko tad mēs... nabaga stulbenīši... visu jau viņi - tie kas tur tajos rotopļasku klubos tusējas... Mēs jau tādi dumji, mums jau nekā nevajag"...

3. Vai tiešām šo mūziku par sev cienījamu atzināt tikai tādēļ, ka tajā nav nekādu ideju, nedz arī jaunrades, bet viss ir kaut kādu pirmatnējo mamutu mednieku līmenī?! Kur ir jūsu pašcieņa?!!! Tiešām kauns kaut ko tādu lasīt kā šitā smilkstēšana!!! EMO nožēlojamie!

4. Kas attiecas uz tiem aunapierēm kas šeit minēja J.S.Bach, W.A.Mozart, utt, tad ir jāprasa jau vecais sen zināmais jautājums - ja viņu laikā būtu tas metāls bijis zināms, vai tad mēs šo mūziku zinātu tādu kāda tā ir tagad - atbildi jau ir devuši ne viens vien muzkologs - tieši tā - tas būtu labs, visai skanīgs metāls. Un nevajag meklēt Mocartam ādas jaku un Baham kniedētus zābakus - tikai stulbenis kaut ko tādu ir spējīgs iedomāties!

5. Kas attiecas uz eliti, tad tie, kas tolaik atzinā šo mūziku par labu esam jau bija tā elite, kas lika Baham kļūt par to kas bija viņš, tādejādi sponsorējot un uzturot to kā arī ļaujot tam nodarboties ar to, kas tam bija tīkamākais, tādejādi pilnveidojot arī paša mūziķa dotības. Protams, ka jebkurš hercogs vai grāfs varēja cienīto Johanu Sebastiānu apveltīt ar to godu ganīt viņa cūkas vai mēzt mēslus muižas stallī. Un tad pat jums nebūtu piemēra ko minēt. Tieši estētiskais baudījums bija tas, kas noteica sabiedrības elites kritērijus, jo, kā jau minēju, cūkganam un ubagam nebija lemts baudīt to, ko baudīja elite.
Kas attiecas uz eliti mūsdienu izpratnē, tad šeit jau ir noticis pretējais - par eliti tiek uzskatīta bezgaumība - tas tipiņš, kas tur, kā minēja majors, klausās bilanu un apgrozās essentialā, to dara tikai tāpēc, ka par sabierdības eliti šobrīd tiek uzskatīti tie, kam ir tieši tāds dzīvesvieids, nevis, ka tās ko viņš bauda būtu ar kaut kādu estētisko bagātību apveltīts. To taču klausās lielākā daļa viņa draugu, kā arī visi no kuriem viņš ir atkarīgs - un ne vienmēr tie ir cienīgi par eliti saukties.

Viss ko es vēwlos ar šo pateikt ir tas, ka jau sen ir pienācis laiks nomainīt šo pagājušajā gadsimtā ieviesušos kļūdu un padarīt par eliti tos, kuriem pienākas par tādiaem būt. Nezināt nevienu par eliti kļūšanas cienīgu metālistu? Kļūstat paši par tādiem! Pietiek ņerkstēt un urlām pakaļas laizīt!
0
Es domaaju ka zhurnaalos aprakstiitie klamzaki ir sabiedriibas elite
0
druksu nesaprotu terminu elite attieciibaa pret muuziku (un cilveekiem arii). elitaari cilveeki ir taadi vainu peec pashiniciatiivas tb pashieveeleetie karalji (tb tiira attiexme ne vairaak) vai arii tie kas attieciigaas pastaavoshaas iekaartas ietvaros pakaapjoties uz savu liidzcilveeku liikjiem uzraapushies augstaak hiererhiskajaa stalazhaa. paarsvaraa stalazha balstaas uz tiem pashiem liidzcilveekiem. jo vairaak chupaa sakrauj jo augstaaka taa elite sanaak. bullshits totaals. muuzika ir elitaara shajaa pashaa noziimee? tad jau popindustrija ir pati elite. 50 cents un madonna. kas metaalaa tik elitaars? neshkjiet vismuzikaalaakaa visintelektuaalaakaa un progresiivaakaas vispaareejaas labklaajiibas idejas sludinoshaakaa muuzika. ir ljoti izteixmiiga un ar savu identitaati un teelu ko ne ar ko nesajauksi un tas arii viss. un nah kaadam kaukas jaadiktee?

ps einshteins klausiitos autechre ;P
0
Arī mūzikā, ko klasificē kā metālu, ir kaudzēm mēslu, tāpat kā tajā, ko gasī kautvai tajā pašā "es sī tī". Elite sūdos? Wtf vispār piešķirt mūzikai īpašību elitārs? Kā māksla var būt elitāra? Iebāzt mazā telpā kur tiek klāt elitārā sabiedrība? Mākslu tas par elitāru nepadara.

"Nezinu kāpēc mums ir iedzīta vai iedresēta tā mūžīgā absurdā tolerance, ka it kā būtu jāciena arī tie, kas tevi uzskata par mēslu, lai arī paši ir divtiktādi."

Kāds tam vispār sakars ar mūziku? Man nebūtu šķirbas, ka kāds pidars, kas mani tur par mēslu, būtu metālists vai klubbbbberrris. Tā tak ir tīri sociāla parādība. Vai varbūt elitāra metālista necieņa ir kas augstāks? :) Ja kāds šādu parādību tolerizē (cieņa pret necieņu), tā ir paša indivīda problēma (psiholōģiska, audzināšanas, utt - nav svarīgi).
0
metāls elite? phe..
visi zin,ka elite ir HC
0
pashpasludinaataa elite, izlaidu vaardu
pietiek tikai uzmest acis vinju projektu nosaukumiem un paliks skaidrs par ko es runaaju
metaalistu nihilisms nestaav ne tuvu hc elitismam
visi metaalisti ar cuukas ar retiem iznjeemumiem kas speejushi man pieraadiit preteejo
0
IR IR
!!11!
0
hiphops arī ir elite, džezs arī, eu, warfart neputro smadzeni, visi ir elite. bla
0
novēmies matainais mp stūri arī pieder elitei

Cilvēks un tad nāk mūzika, nevis no mūzikas nāk cilvēks ibio.
Ja muzika liecina par kaut kādu erudīciju, tad varbūt tikai tādā gadijumā, ja zini ka cilvēks klausās Goranu Bregovicu, Vangeli vai vēl miljons citu labu lietu, tad varētu pielaut 90% iespēju ka viņš nebūs pilnīgs auns
0
Mūziku vajag izbaudīt, nevis klausīties.
0
Mūziku vaig laist gar ausīm.
Mūzika sūkā līko.
0
:)

RR, es tevi šonakt redzēju sapnī, tikai tu izskatījies kā suns, kas kāpj kokā

No IT es gribētu dzirdēt "deģenerāta" definīciju, citādāk rodas iespaids, ka viņa blasfēmiski sātaniskā dzīvesziņa ir tik invertēta, ka sasukājies, saziepējies, sasmaržojies, baltā krekliņā tīrs utt labu naudiņu pelnošs biroja darbonītis bez pretenzijām uz padziļinātu visuma izpratni ir inferiors bīsts salīdzinājumā ar rugājainu, raugājošu, taukmatainu alusvēderu, izrubītiesmīli sargu vai noliktavas darbinieku, kuram ir gari mati un ikdienā patīk klausīties trokšņainu elektrisko ģitāru, ātru bungu un sadomazohista balss radītās kopdisharmonijas!

Garš teikums sanāca, bet es jau tikai piebalsoju Balrogham, ka šitā dalīties ir absurds. Man ir tāds kolēģis darbā - nēģeris ar pats savu hiphopa/rnb projektu, katru dienu pīpē zāli un vienmēr kavē uz darbu, patīk death metāls (klausās populāros Cannibal Corpse, Slayer, utt), iedevu viņam urskumug cd, teica, ka patika.
Nu, tas pats variants vien ir - kur metālists klausās Prodigy un Vangeli, pat vēl retāks.
0
Super teikums ! Andrejs Upīts var lekt kā krupīts :D
0
Da pofig - kaa pashi ziniet.
Atceroties OVERKILL:
"We don't care what you say - Fuck you!"

Ir tikai viena maza probleema - ja jau tas viss ir taadu drankju paarpilns, tad kaapeec juus to visu klausaaties? Nemanaat pretrunas?
0
coz we are the children of the underworld, baby.
0
RR, saproti, sapnī es nezināju, ka tas esi tu, bet tikko kā izlasīju, visu sapratu
Tu tur dzinies pakaļ kautkādam tipam, kas uzkāpa milzīgā ābelē, nu un tu (tas suns) šim kāpj pakaļ, nu un es gāju palīgā, sāku purināt ābeli enerģiski, kamēr nolūza zars, pa kuru tu kāpi - tu nokriti ar visu zaru, atsities pret zemi kā basketbola bumba, uzlidoji tikpat augstu, cik pirms tam, tad nokriti vēlreiz (šoreiz sāpīgi), iekaucies un aizļepatoji ierakstīt to komentu, nu, pasaki vēl ka tā nebij'??
0
Ja tu zini, kas esi un kāpēc, un pa laikam šos uzskatus mēdz parevidēt, tad viss ir labi.
Ja es visu laiku pīpētu zāli, tad arī man visticamāk patiktu viss. Tas gan nav mans mērķis. Manā uztverē augstāka prioritāte ir iešanai dziļumā nevis plašumā. (bļeģ, es teicu "AUGSTĀKA PRIORITĀTE" nevis "melns/balts" un "visi dara tā"!!!!) :)

"... sasukājies, saziepējies, sasmaržojies, baltā krekliņā tīrs utt labu naudiņu pelnošs biroja darbonītis bez pretenzijām uz padziļinātu visuma izpratni ir inferiors bīsts salīdzinājumā ar rugājainu, raugājošu, taukmatainu alusvēderu, izrubītiesmīli sargu vai noliktavas darbinieku, kuram ir gari mati un ikdienā patīk klausīties trokšņainu elektrisko ģitāru, ātru bungu un sadomazohista balss radītās kopdisharmonijas!"

Man tā kā šķita, ka nefolks nāk no tās smalko diskutētāju sabiedrības, kurā viens no pirmajiem likumiem ir "neizvēlies ekstrēmus un vienpusējus piemērus, citādi tu nespēsi visās situācijās graciozi "likt mīkstos" un parādīsi, ka tomēr esi apmēram tikpat gudrs kā tie, par kuriem mēģini izlikties gudrāks"
Laikam esmu kļūdījies. :)
0
Tagad Tu protams vari teikt, ka es neuztvēru Tavu vispusīgo ironiju. Tas gandrīz vienmēr ir drošs patvērums. Vari arī neatblidēt neko, un es būšu spiests secināt, ka Tava pašcieņa Tev vispār neļauj strīdēties ar mani. Un tad es jutīšos kā kucēns, kas riedams lēkā apkārt lielajam klusajam vilkam :)
0
Ne sūda! Tā nemaz nav!
Lai nu ko, bet uz trūmetāl pat nefolks nenāk "smalki padiskutēt", jo uzskatu, ka, runājot ar tautu, ir jāprot nolaisties līdz viņas līmenim, lai cik augsts/zems viņš nebūtu - nav nozīmes, bļeģ
Ja esi lasījis V. Peļevina "Čapajevs un Pustota", tad zināsi, par ko iet runa, vnature!
Un vēlreiz Ne huja tā nav
Piemērs nav ekstrēms, bet gan aritmētiski vidējais, kk:(
tā kā 1+1 =2-1=1-1=0 nu aomēram, ekstrēma vispār var būt tikai uztvere
nevis piemēri, tāpat kā fakti ir vienkārši fakti

0
vai, protams, es varēju atbildēt arī šādi, mans mazais pūkainais draudziņ-

būt elitāram nozīmē būt ekstremālam pēc noklusējuma
bet man patīk tavs tonis, uzraksti ko vēl :*
0
vai, protams, es varēju atbildēt arī šādi, mans mazais pūkainais draudziņ-

būt elitāram nozīmē būt ekstremālam pēc noklusējuma
bet man patīk tavs tonis, uzraksti ko vēl :*
0
Tā buča tur beigās toč bija pilnīgi lieka. Parāda, kādu stilu ieturi - it kā gribētu ar mani šeit "spēlēties" un smalki paņirgt. Tā viegli, it kā garāmejot. Pārliecība par sevi. A battle of wits? :) Nav vajadzīgs. Es negribu būt par visiem asprātīgāks / gudrāks / pieredzējušāks. Svarīgi ir arī kā intelektu lieto, ne tikai cik dziļš un spilgts viņš ir.
Šāda veida sarunas man atgādina kautiņus skolas laikos. Daudz staigāšanas apkārt, daudz bazāra un vicināšanās. Maz trāpīgu sitienu pa sāpīgām vietām.

Nē, es neesmu lasījis tādu grāmatu.

"Piemērs nav ekstrēms, bet gan aritmētiski vidējais, kk:(
tā kā 1+1 =2-1=1-1=0 nu aomēram, ekstrēma vispār var būt tikai uztvere
nevis piemēri, tāpat kā fakti ir vienkārši fakti"

Tur jau tā lieta, ka tur bija salikti kopā divi "saskaitāmie", un nekāda vidējā nebija. Tas pat nebija piemērs, bet uzbrauciens. "Ekstrēms" varbūt arī nav labs vārds. Var teikt "pārspīlēts". Vai arī augstākminētais - "vienpusējs".
Cilvēka dotie piemēri arī ir viņa uztveres produkts (uztvere ir sākums izpausmei), kurus vēl iekrāso konkrētā mirkļa mērķi.

Lūdzu norādi vietu, kur teksta gabaliņā, ko no Tevis citēju, bija minēti fakti, ja vien "tāpat kā fakti ir vienkārši fakti" vispār bija saistīts ar tematu, nevis pievienots, lai padarītu teikto it kā neapstrīdamāku. (un tādā gadījumā - pilnīgi lieks, jo teikums varēja beigties ar "... nevis piemēri" un "saskaitāmo summa" būtu tā pati.

Paskaidro, lūdzu, to vienādojumu sīkāk, to es tiešām nesapratu. Varbūt, ka man jāņem kaut kas no teiktā atpakaļ.
0
ai da nax aizmirsti, 2. variants (tas, kas divreiz)
TLC
0
"Un tad es jutīšos kā kucēns, kas riedams lēkā apkārt lielajam klusajam vilkam"

Ak Dievs, kā man patīk salīdzinājumi ar dzīvnieciņiem.
Jup, Nefolk, es tavā sapnī biju suns, to es atceros, bet tas bija baigi slikti, ka tu nāci un sāki ābeli purināt, jo man tas džeks bija atņēmis Pedigrī, a tu, gribēdams palīdzēt man (?), izdarīji tikai sliktāk - es nokritu, salauzu mugurkaulu un man sāp ķepa. Ja ne tevis, es būtu uztesies augšā uz koka, savācis no tā džeka visu ēdamo, aprijis vēl viņu pašu + atdevis atlikumus vietējiem kanibāliem, man pārstātu sāpēt galva un vispār viss būtu čikinana saulītē.

Bet vispār, ja kas, man šķiet, ka es arī tevi redzēju sapnī. Tu kā Urskumugs ar taustiņiem (siņķiku) skrēji pa klaju lauku, un pakaļ tev no visām pusēm dzinās nikni lauvas. Tad tu pēkšņi tuksnešainā lauka vidū atradi kompi, pierubīji siņķiku un sāki spēlēt lauvām tādu meldiņu, ka viņi visi acumirklī aizmiga. Tad tu, klusi smīkņādams, aizgāju projām, un uzkodi tu KIT KAT! (ievēro - KAT, tāpat kā CAT, tāpat kā runcis, tāpat kā RR)!!!

Bāc, bet es to nopietni redzēju! Pēc tam tu pateicies varenajam Runcim Renāram, par to, ka viņš, kā visu kaķu Dievs, ļāva lauvučiem aizmigt un tu tap glābts! Noskaitīji Runrenreizi 3x pēc kārtas.

Davai, pietiek par sapņiem, tagad katrs garā penterī paskaidrot, ko saprot ar plašumu un ko ar dziļumu! >:)
Man, personīgi, labāk dziļums.
0
Mana dirsa ir dziļa un tās vaigi ir plaši. (Smalki, ne?)
0
Ejam plašumā, lai virspusēji aptaustītu pēc iespējas vairāk. Tas ir interesanti un dod erudīciju. Dziļumā - lai kārtīgi "iemērktu rokas" dotajā objektā. Tas savukārt ir aizraujoši (angliski ir labs vārds - "absorbing") un dod izpratni. Tie abi ir nevis pretstati, drīzāk kā "x" un "y" asis. Izpratne būs švaka kā bez viena, tā bez otra.
.............................
TLC no longer stands for "Tender Loving Care".
It's "Troubled Little C*nt" now.
.............................

Vispār jau galveno, kas tiešām bija sakāms par tēmu es pateicu savā pirmajā ierakstā šeit. Nav nekādu variantu viņiem teikt - "ja nepatīk, paej garām". Tādas frāzes var tikai šeit forumā mētāt pret citiem metaļugām. Uz ielas tas bazārs neder.
Un runa nav par kaut kādu laimīgu pot-head nēģeri, kuram patīk i šis i tas i viskautkas. Runa ir par citu sabiedrības daļu.
Nesaprotu kā varēja rasties iespaids, ka I.T. ir gatavs katru mataino metālpauri uzskatīt par vērtību tāpēc vien, ka metālists?
0

es sāku uztvert nepatīkamas vibrācijas
0
katram ir sava, īpatnējā uztvere
es tev paskaidroju savējo
tev ir kautkādas problēmas ar manu uztveri?
es nesaprotu, izklausās, ka tu esi vīlies, kk:(
0
Tev ir problēmas ar manu uztveri? Gar zemi :D :D :D :D
0
kk:(, tiem ļoti ļoti mazajiem un punķainajiem to nesaprast. Nestrīdies - nav tā vērts. Labāk darīt to, kas jādara, lai tādi ērmi pēc iespējas mazāk spētu traucēt. Bet šobrīd pilnīgi pietiks, ja kaut ko tādu būs iespējams tikai ignorēt. Suņi rej, karavāna iet tālāk. Es savu domu pateicu - kam vajadzēja, tas saprata.
Pārējie - kas tie tādi?
0
nemaz ne tik tālā nākotnē Reverend Bizarre būs skanēt blakām Šostakovičam, es to pilnīgi SAjūtu- un sitiet mani nost jūs kuces!
fa#
0
jā un galvu augšā latvieši
(katrs pajautā sev vai to dara jo tas nozīmē arī būt lepnam par visiem ko uzskata par savējiem un netērēt enerģiju savsarpēji kasoties^^)
0
uz rīgas sargiem biji, ko?
0
gribēju bet nesanāca XD vella kalpi labāki
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas