Puķes un Buchas sievietēm!!!
0
Puķes un Bučas visām šeit trūmetālā esošajām, kā arī pārējām metal mūzikā dzīvojošajā sievietēm!!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Wīīī, sarkanās tulpes??? :))
0
Sveicieni vagīnu / pīzdu / peteņu dienā >:)
0
sveicins + apsveiciens + apskāviens + bučas + puķes utt
0
Sveiciens prostitūtu dienā!
0
Sveicieni dāmu dienā. Puķes bučas un viss pārējais, kas jums pienākas šodien. :*
0
Jā, arī sarkanās tulpes, neļķes:)
0
Sveicieni zhiidu komunistes Klaaras Cetkinas (vai kaut kaadas Rozas Luksemburgas) dzimenee! Sviniet Baabieshi! Lai jums lielaas komuunas pohas!
0
par vienu iemeslu vairāk izvirtībām :D
0
katrs apsveic atbilstoši savas dvēsles un gara lielumam bet galvenais ka vispār apsveic^^
šitanī forumā ir vairāk īstu veču kā redzams
Danke Schon!
0
...Vienkārši sievietes mēs godinām citā reizē - oficiālajā Mātes dienā; bet cauruma dēļ vien slavināt ir vērts tiešām tikai maukas.
0
bwah nu šitas bij visnejēdzīgākais tekts kāds visp dzirdēts
0
Tas jau atkarājas no tā, cik lielā mērā tava pašapmierinātība augstāka par tavu gribu loģiski domāt.
0
Jo kāpēc gan nav krānu nēsātāju dienas? :( Mūsu ieguldījums civlizācijas attīstībā būtu zemāk vērtējams?
Ai; sorrī :)
0
Krāniņu nēsātāju diena ir 23.februāris :p
0
Bija - Roģinas atbrīvotāju diena.

"Dažas globālas problēmas, uz kuru risināšanu mudina ANO un Starptautiskā sieviešu diena:

Ik gadu Indijā ap 25 000 līgavu tiek nogalinātas, sadedzinot līdz nāvei. Iemesls – līgavaiņa ģimenei piešķirts pārāk mazs pūrs. Līgavaiņa ģimene sadedzina līgavu, pasniedzot to kā nelaimes gadījumu vai pašnāvību. Līgavainis tad atkal ir brīvs un var precēties vēlreiz.

Daudzās valstīs sievietes pēc izvarošanas bieži vien tiek ģimenē nogalinātas, lai pasargātu ģimenes godu. Šādas goda slepkavības notiek Jordānijā, Pakistānā, Libānā, Sīrijā, Irākā un citās Persijas līča valstīs.

Saskaņā ar UNICEF datiem, 100 miljoni līdz 140 miljoni meiteņu un sieviešu ir tikusi veikta dzimumorgānu sakropļošana. Mūsdienās to kā tradīciju piekopj 28 Āfrikas valstīs, par spīti tam, ka vairumā valstu šī darbība ir nelikumīga.

Izvarošana kā kara metode tiek izmantota Meksikā, Ruandā, Kuveitā, Haiti, Kolumbijā un citur."

Gar zemi :D
Lūk, īstā šo svētku jēga!
0
Jā, ko padarīsi, šovinistu cūka, paliek šovinistu cūka :D
0
paliek kropla šovinistu cūka :D
0
0
8. marts ir Sieviešu solidaritātes diena, ja kas- paldies tiem, kas sveica.

Un nav runa par caurumu- infestus laikam ir totāls kretīns, ja tā var pateikt. Sievietes funkcija neaprobežojas ar dzemdēšanu un kopš pasaule kļuvusi mazāk bīstama, mēs spējām strādāt 95% visu profesiju, ko spēj strādāt vīrieši. Un tā arī jēga tiem svētkiem. Svin to, ka nav vairs laiki, kad sēdējām mājās un pelnīti tikām uzskatītas par virtuves iekārtu apvienojumā ar īpašās formas spilvenu un bērnu ražošanas aparātu.
0
Kretīns es esmu tā vai tā, bet šādi uzskati nav tikai man, bet arī cilvēkiem, kurus tu par kretīniem nez vai atļautos nosaukt.
Bet vispār ir jautri - sievišķi jau, saskaņā ar visā tradīcijām un pašu ambīcijām, ir nepārtraukti uz rokām nēsājami, bet, kolīdz sākas runa par amatiem - tiek svinēta dzimumu vienlīdzība. Un kas tas atkal ir - solidaritāti svin sievietes, bet apdāvina viņas šais svētkos vīrieši :D
Bet vispār, nonāk pat līdz absurdam - nesen dzirdēju, kā kompensācija pietiesāta kādai kurinātājai, kura gribēja turpināt cilāt bluķus, kurus sievietei nu tiešām cilāt nevajadzētu... Ja tas ir tas, ko jūs svinat, tad vēlu veiksmi.
0
Jā, un starp citu - Mātes dienu, manuprāt, svin ne tāpēc, ka "sievietes funkcija aprobežojas ar dzemdēšanu", bet gan pavisam otrādi - pateicībā par to, ka sieviete spēj pildīt šo funkciju, spējot "strādāt 95% visu profesiju, ko spēj strādāt vīrieši" utt.
Apdirs pati sevi :(
0
Manuprāt dzemdēšanai ir jābūt izvēlei- mūsdienās nemaz nav vēlāms, ka visiem ir bērni. Pasaule ir pārapdzīvota.

Un ja tā sieviete spēj tos smagos klučus cilāt, tad ar kādām tiesībām to viņai var liegt? Daudzas sievietes ir fiziski spēcīgākas par atsevišķiem vīriešiem.

Un tā "nēsāšana uz rokām" ir tikai un vienīgi cieņas pilna attieksme no vīriešu puses, kas parasti rada tādu pat attieksmi no sieviešu puses un kopumā padara dzīvi skaistāku. Lutina īpašais cilvēks un par to tiek lutināts pretī. Man nav grūti uztaisīt vakariņas vīrietim, kas palaiž mani pa priekšu ejot iekšā pa durvīm. Amatu savukārt nopelna- un parasti sievietei jābūt daudzreiz labākai par vīrieti attiecīgajā profesijā, lai viņu ņemtu par pilnu. Šajā jomā nekāds "ladies first" nepastāv.

Man vienalga, kam vēl ir tāds viedoklis. Nedrīkst cilvēku automātiski ielikt zemākā kategorijā dēļ tā dzimuma. Jā, sievietes daudz kur ir zemākā līmenī- taču viņām pēdējo 100 gadu laikā strauji nācies atgūt iekavēto un viņu patreizējais profesionālais līmenis ir pat pārsteidzoši augsts.
0
Tas ir stulbums - teikt, ka ir tāda VĪRIEŠU DIENA 23. februārī.
Kautkādā padomju kosmonautu vai citu ausaiņu dienā
0
Heresy, tas viss ir tukša teoretizēšana, dzīvē viss ir savādāk.

Dzemdēt jau tiešām neviens nespiež, taču, ja uz 2 cilv. ir 1-2 bērni, teorētiski nekādu ļaunumu tam nevajadzetu nodarīt :)

"Un ja tā sieviete spēj tos smagos klučus cilāt, tad ar kādām tiesībām to viņai var liegt?"
Te nu atkal pastāv likuma noteiktas normas, ka tik un tik kg skaitās sievietei nepiemērots smagums, un darba devējs, droši vien, tik vien kā centās pasargāt to strādnieci.

"Un tā "nēsāšana uz rokām" ir tikai un vienīgi cieņas pilna attieksme no vīriešu puses, kas parasti rada tādu pat attieksmi no sieviešu puses un kopumā padara dzīvi skaistāku. Lutina īpašais cilvēks un par to tiek lutināts pretī."
Johaidi, kad sievietes sāks dāvināt vīriešiem pretī automašīnas un villas? :O)

"Amatu savukārt nopelna, šajā jomā nekāds "ladies first" nepastāv" - atsevišķos amatos tomēr pastāv, un tas ir tikai normāli.
Un kaut vai piemērs no tā augšminētā video - sieviete, kas pelna iztiku ar to, ka ar bērniem dzied idiotiskas dziesmiņas, t.i., strādā par mūzikas skolotāju sākumskolā - tā ir cienījama inteliģences pārstāve; bet kāda būtu attieksme pret vīrieti viņas vietā? Muļķis un neveiksminieks :)

"Nedrīkst cilvēku automātiski ielikt zemākā kategorijā dēļ tā dzimuma" - nedrīkst, taču tev par to sūdzēties nav iemesla, jo visa mūsdienu pasaule tāpat griežas ap sievieti; un man arī vienalga, kam vēl ir kāds absurds viedoklis šai jautājumā, tādēļ atļaujiet aizvērties.
0
"Johaidi, kad sievietes sāks dāvināt vīriešiem pretī automašīnas un villas? :O)" Mana pirmā asociācija šādu dāvanu sakarā- biezs vecis mēģina pielīst (jo sexiņu ta gribas) vai vienk atpirkties :D Varbūt sievietes večiem tādas lietas sāks dāvināt, kad būs tik daudz naudas, ka nezinās, kur to grūst (bet šķiet, ka lielākajai daļai sieviešu naudas nekad nebūs par daudz un vienmēr var to piķi kkur notriekt) :p
0
kas tas par sviestu te iet valjaa:D
nu pazdravļājem un viss kas grūti?:D
0
"(bet šķiet, ka lielākajai daļai sieviešu naudas nekad nebūs par daudz un vienmēr var to piķi kkur notriekt) :p"
Jup; ielikt jaunu silikonu, lai var dabūt jaunu Ferrari! :D
Sorrī; pazūdu...
0
pat bābas bez diršanās apsveikt nevar ibio

lol
0
"Manuprāt dzemdēšanai ir jābūt izvēlei- mūsdienās nemaz nav vēlāms, ka visiem ir bērni. Pasaule ir pārapdzīvota."

Dzemdēšana jau arī ir izvēle. Ar tādām domām būtu vēlams aizrauties ķīniešiem, indiešiem, pakistāņiem u.d.c., bet ne jau latviešiem.

"Un ja tā sieviete spēj tos smagos klučus cilāt, tad ar kādām tiesībām to viņai var liegt? Daudzas sievietes ir fiziski spēcīgākas par atsevišķiem vīriešiem."

Jeb drīzāk - atsevišķas sievietes ir fiziski spēcīgākas par daudziem vīriešiem.

"Amatu savukārt nopelna- un parasti sievietei jābūt daudzreiz labākai par vīrieti attiecīgajā profesijā, lai viņu ņemtu par pilnu. Šajā jomā nekāds "ladies first" nepastāv."

Un nav arī jāpastāv. Īsi un skaidri.
Es piem. strādāju darbā, kur 90% manu kolēģu ir sievietes, un tiku tur galvenokārt tāpēc, ka Latvijā nav pietiekami daudz sieviešu, kas prot norvēģu valodu. (Latvijas nodaļā nestrādā neviens vīrietis) Arī runājot pa darba telefonu šad tad jādzird - "oooo! Tu esi džeks? Es esmu pieradis/-usi, ka šeit pa telefonu atbild meitenes..." (Zinu, ko daži par šo teiks, asprāši jūs :))
Izklausās nepatīkami, ne? Aizspriedumaini? Iedomājos kā meičas ņuņņātu par aizspriedumiem. (protams, kad es to tā pasaku, tad jau visas liegsies)
Bet ir viens BET - man ir pilnīgi vienalga. Nesatrauc. Neaizķer.
Pasaulē ir tik daudz skaistu lietu, kuras vislabāk izskatās tad, kad tās ir pie kājas. Un šī noteikti ir viena no tām.
0
infestus- diriģents manās acīs ir ārkārtīgi cienijama profesija. Viss ir subjektīvs. Kādam varbūt tiesu izpildītāja amats šķitīs pretīgs.

Es Tev vienkārši pūlējos ieskaidrot, ka mēs sagaidām "nēsāšanu uz rokām" tikai personiskajā saskarē. Karjeras ziņā ne vajag, ne drīkst kādam dot priekšroku.
0
o.k. -es jau tā ļaunā. Besī ka kāds sauc sievietes par "caurumiem".

Un ja kāds no Jums matainajiem skaistuļiem būtu gatavs gulēt ar vecu, smirdīgu krokodilu, ne vien villu un mašīnu dabūtu. Vajag tik turēt muti, smuki izskatīties un melot tā ka ausis svilst.

Tāda stulba ilūzija, ka mums visu ko dāvina un mēs tik ņīdam par to, ko nedāvina. Jums nav tik drakoniskas izskata normas un absolūti pretīgas fizikālās norises. Persona, ar kuru jums ir seksuālas attiecības, diez vai spēs jūs piekaut līdz nāvei. Un Jums diez vai nemitīgi jāsaskaras ar to, ka kāds paziņo, ka jūs nevarat un nemākat, pirms vispār esat sākuši ko darīt.

Par spīti tūkstošiem gadu, ko esam pavadijušas mājdzīvnieka statusā, mēs spējam lielākoties būt normālas sarunu partneres, uzturēt pašas sevi un jūs cienam un mīlam. Mēs nesviežam mazus puisīšus atejā un nenīstam vīriešus par visu to netaisnību blāķi, kas mums gadu tūkstošiem ir bijis jāpacieš. Faktiski katram no Jums ir bijusi vai arī ir kāda būtne, kas pieņem, atbalsta un uzmundrina, negaidot par to pretī neko citu kā vien jūsu uzmanību.

Norokam šito ;)
0
heresy, ir tik savādi ka daži nesaprot šitik elememtāras lietas
nfestus vnk slims. bez pārnesuma
un sieviešu dienu svin tāpēc ka viņas ir brīni''sķīgi radījumi
un vīriešu dien svin jo viņi ir lieliski
(protams ne jau visi/as XD)
vairāk nekādi šiti nav vajadzīgi. katrs var pievienot savu filozofiju un ideoloģiju klāt bet būtība ir tikai šāda. visus svētkus svin tādēļ lai kaut ko godinātu
0
Gribētu gan zināt, cik tad daudzi svin to "vīriešu dienu".
0
reaali nospljauties. katra diena muusu
0
bet visi VAR būt lieliski- ja vien vēlas
0
kas vien grib var svinēt. ne jau tai dienai ir jēga bet cilveka paša cieņai pret sevi un citiem- apziņai ka vērts veltīt īpašu apsveikumu citiem un ka pats esi apsveikšanas vērts. sarīkot gadījumu kas atšķiras no citām dienām. vēl viens iegansts pasvinēt
0
infestus man šķiet drīzāk ir ļoti vietuļš un piekrāpts.. tāpēc arī tādus sūdus mētā...
0
un jā - šajā forumā nav topiku, kuros kāds netiktu nodirsts līdz bezsamaņai..

kā smirdēja tā smirdēs
0
Eh- atgādina mani pirms gada XD Viens draiskulis pameta un pēkšņi visi VVC. Pāries. Citādi tādā stāvoklī cilvēks arī paliks.
0
Elizabethe- es to īpaši nemanu, ka kādu, kas pats nesāktu frontālu uzbrukumu ar personiskiem apvainojumiem visos iespējamos virzienos, šeit kāds nodirstu. Salīdzinoši ar to pat vārdā nemināmo tumšās kultūras portālu šeit vēl izdodas saglabāt jēgu un saturu. Pirms no turienes aiztinos man pēc katra komentāra bija jālasa piebildes par savu personību. Lai arī izsakot piemēram kritiku par litarāru darbu tas ir galīgi nevietā.
0
Fū jāiet gulēt- litarārs darbs.
0
Vispār šādas dienas ir diezgan stulbas un bezjēdzīgas.
Tā ir iegājies, ka puķes sievietēm tiek dāvinātas 8. martā un 14. februārī...
Un vai tad 8. aprīlī vai decembrī pasniegta puķe tamdēļ būs sliktāka? Tas vismaz liecinās, ka dāvinātājs iegādājot puķi domā par apdāvināmo personu. Uz 8. martu gan jau daļa puķes iepērk tik tamdēļ, ka pamana, ka kaimiņš arī to dara.

Ir gadījies dzirdēt, ka kāds savai mīļotajai sola bezmaz visu mēnesi dāvināt puķes, bet tikai ne 8. martā uz ko viņa atbild - 8. martā uzdāvini, bet pārējais pie vienas vietas. Tātad tik vien vajag kā izrādīties - redz, man uzdāvināja.
0
Vī, cik romantisku nokrāsu te daži piešķir manas necilās personas psiholoģisklajam stāvoklim; es gluži vai lepns kļūšu!
Īstenībā jau sievietei jābūt plakanai galvvirsai - ko aluskausu novietot... Taču, ieskatoties šeit, reizēm nākas secināt, ka tik traki varbūt nemaz nav; patiesi, lai gan, līdzīgi Lash, uzskatu, ka tas 8. marts nav nekādi svētki, galu galā, pēc visa šitā, pievienošos sveicēju pulkam! XD
Nebij jau īstā vieta, kur izgāzt savu nihilismu, vienkārši tās krievietes apkārt laikam izbesījušas; un šeit viss ar kā jau parasti, vārdu pa vārdam - līdz ezītis atkal dabū pa muti :D
0
Neko neteikšu par 8.marta un citu aizgūtu svētku svinēšanu kā tādu. Domāju, ka daudz patīkamāk ir saņemt uzmanības apliecinājumu pavisam pelēkā dienā, nevis kaut kādā noteiktā dienā, kad nezin kāpēc ir visus jāsveic. Uzskatu - dāvana tāpat vien ne par ko nozīmē daudzreiz vairāk nekā dāvana par godu 17.jūlijam vai 351.augustam!

23.februāris ir padomju armijas diena (vīrieši pārāk sacerējušies, nu nav viņi šai dienā tik īpaši). Pazīstu sievietes (jau pāri 60), kuras saņem ziedu kalnus, jo, redziet, viņas ir dienējušas padomju armijā un tā ir viņu svētku diena. Kam nav saistības ar PSRS armiju, lai "iet dillēs".

Un par diskrimināciju teikšu tā - dzimumi būs līdzvērtīgi tikai tad, kad vīrieši dzemdēs! Tāpēc visu cieņu viens otram, jāmāk sadzīvot.
0
"dzimumi būs līdzvērtīgi tikai tad, kad vīrieši dzemdēs!" - vismaz varēji izdomāt kādu citu argumentu, nevis šito 100x dzirdēto un smagi nodrāzto.
0
lai arī cik traģikomiski nebūtu, mani vienmēr ir fascinējuši tādi "šovinistu cūkas" ar saviem izteikumiem kā Infestus un tādas feministiskās un/vai līdztiesību cīnītājas kā Heresy (es tāda pārstāju būt pirms pāris gadiem, kad sapratu, ka sievietes ir savā ziņā vairāk vai mazāk stulbas, tā kā pieņemu daudz ko, ja vien nenākas no tā fiziski ciest). Tas gan kopumā nemaina lietu bioloģisko ritumu, kas katram ir nolemts un nemainīgs, bet ārkārtīgi incanti lasīt šos dažādos viedokļus, bet tā kā peronīgi nepazīstu minētos personāžus, vēl grūāk nojaust, kamdēļ šāds viedoklis radies.
par sieviešu dienu runājot. ir patīkami sieviešu dienā saņemt apsveikumus/ ziedus, it īpaši, ja sieviešu dzimuma būtne ar tiem nav lutināta ikdienā. labi, beigšu murgot, un Tu tur beidz žāvāties!!!
0
...8.marta un citu aizgūtu...

Ja Tu dzīvotu itkā neko nebūtu aizguvis, tad šī privilēģija plivināties pa forumiem un miljons citas iespējas, ko piedāvā mūsdienās, Tev ietu secen.

...dāvana tāpat vien...

Ļoti ļoti bezjēdzīgs un dāvanas saņēmējam grūti novērtējams pasākums.
0
"Un Jums diez vai nemitīgi jāsaskaras ar to, ka kāds paziņo, ka jūs nevarat un nemākat, pirms vispār esat sākuši ko darīt."

Nu šitam gan nav pilnīgi nekāda sakara ar dzimumu - ne teicēja, ne adresāta dzimumu. Tikpat labi to var teikt sieva vīram, tēvs dēlam, priekšnieks padotajam utt.
0
infestus

tu draudziņ neņem par nopietnu šo lietu?

draudzenītes sen nav bijušas, ka tāds sirdi plosošs naids pret mūsu jaukajām sievietēm/meitenēm/tīn
0
-ēm? :)
0
bļadj nu jalamājās jau!
ZāīBāļī dirsties!!!!!!
nu vel panjemiet un noshaujiet viens otru pilnai laimeij
izskatas ka te dirstos viena pusee feministes ar shovinistiem..psc
0
piem es nepavisam nessmu feministe. daudzas jo daudzas sievietes ir kuces pret saviem večiem (mana brāļa druška tai skaitā- reizēm). un prātiņš un domāšana viņam arī iegrozījies pajocīgs. (un daudziem večiem arī tikai citā veidā)
protams ka apsveikt pelēkā dienā ir nozīmīgāk or smth. bet visiem kopēja diena ar kādu tradīciju vai rituālu, rada saliedētības sajūtu kas smejies vai raudi ir vajadzīgas visās sabiedrībās un tas ir skaisti. kaut gan protams nenozīmē ka katram indivīdam būtu tai jāpieslejas
vnk ir bezjēdzīgi tik ļoti strīdēties ap svētku dienām kas pēc būtības ir TIKAI svētki. ideoloģijas ir papildus karekļi
labi basta XD
0
cik skaisti sākās šī diskusija, tik ārprātīgi nodirselīgi uz visu kā jau vienmēr, beidzās!! apsveicu!
0
Tagad būs miers līdz nākošajam gadam, kad arī būs 8. marts :D
0
nee.. miers līdz nākošajam topikam
0
nekada vainn
0
Majors,
a tu gadījumā neesi bāba ar nelokāmu uzvārdu? Kur tu, blondīne tāda, te kādu naidu saskati, kur visi kulturālās trūmetāla tradīcijās miermīlīgi pamēļo?
0
I, I hate the rain and sunny weather,
and I, I hate the beach and mountains too, boo-hoo,
And I don't like a thing about the city, no, no,
and I, I, I, hate the countryside too!

And I, hate everything about you!
everything about you!

And I, don't like a thing about your mother,
and I, I hate your daddy's guts too, boo-hoo,
And I don't like a thing about your sister, no, no
'cause I, I, I, think sex is overrated too.

And I, get sick when I'm around,
I, can't stand to be around,
I, hate everything about you!
Everything about you, everything about you, everything about you!
0
Lūk to es saprotu- šī sabiedrība mani priecē! Nevis tā kā kursabiedri visādi: apsveicu valentīndienā, mīļas bučas sieviešdienā utt. Tpfutu, kā riebj.

Vīrietim jābūt garmatainam, bārdainam un brutālam. Smirdīgam būt nav obligāts nosacījums. :)
0
...bet tiks uzskatīts par priekšrocību? :)
0
Un tevi Lūsi priecētu ka es matains un brutāls būdams tevi 8 martā sūtītu nahuj?
0
Droši vien atkarīgs no tā, na kotorij huj >:)
0
Pilnīgi piekrītu Lūsim. Ne ko pielikt, ne atņemt.
Man nakui nevajag, lai vīrs man 8.martā atnestu debīlus laktus. Es neesmu ne feministe, ne lesbiete, ne komuniste, lai uzkatītu šos Cetkinas svētkus par sev piederošiem.

Mani apsveiks pirmajā maija svētdienā. Un tas, lūk, mani priecē.

"Un ja tā sieviete spēj tos smagos klučus cilāt, tad ar kādām tiesībām to viņai var liegt?" Nav padomju laiki, kad sievietes lika asfaltu... Tagad smagos klučus cilās tikai 2 veidu sievietes - izmisušas mātes, kurām nav naudas un cita darba, lai pabarotu savus bērnus un stulbenes, kuram vajag pierādīt vīriešiem, ka šīs ir baigi varenās un spēcīgās. Pārējās sievietes būs pietiekoši gudras, lai atrastu sev piemērotu darbu un ar smagajiem klučiem nep**tu savu reproduktīvos orgānus.
0
infestus

lai nu tā būtu varoni ;)
0
"Mēs nesviežam mazus puisīšus atejā un nenīstam vīriešus par visu to netaisnību blāķi"

Nesaki "mēs", saki "es".
Es tikko arī piedzīvoju "netaisnību blāķi". Pirms brīža uz klaviatūras pēkšņi pazuda "h" burts. Lūk, TAS gan bija netaisnīgi, ka refleksi šitā piekāš. Priekš kam ta es viņus trenēju?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas