cenzē visus
0
apollo.lv/portal/news/article...

pat mazos fiftijus centus :(
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
"Tomēr likuma pretinieki pauž bažas, ka aizliegums tiks izmantots pārsvarā pret melnādainajiem cilvēkiem, jo ar nošļukušām biksēm pārsvarā staigā melnādainie jaunieši, ietekmējoties no repa kultūras. Kaut gan no tā ciestu arī meitenes, kas valkā zema piegriezuma bikses."

Kas ir zema piegriezuma bikses? >:)
0
īstenībā šito nesaprotu
nu kam reāli kāda daļa kā grib tā lai ģērbjas

0
nu tās, nu kurām stringi lec ārā ;)
0
floridā man liekas ir tāds klimats, ka ar garām biksēm staigā tikai politiķi, policisti un idioti
0
Slayerman, ja, kādēļ gan nevarētu uz skolu iet apakšbiksēs, ne?
0
Kas ir zema piegriezuma bikses? >:) -----tās ir tās foršās, par kurām majors minēja:)

0
pats jau apenēs es nestaigātu, bet nu ja cilvēkam ta ir labi
man piemēram patiktos mācīties vienā klasē ar zaķiem kas apakšveļa staigā :D
laigan skolu jau sen pabeidzis taka šitas spīd tik manos sapņos.
bet lainu tā būtu nestrīdēšos jau ar jums te
0
Vispārībā jau skolas it kā pastāv, lai tur iegūtu kādas zināšanas, nevis skatītos apkārt. ;)
0
Es ierēcu...

bikses popularitāti iekaroja, kopējot repa mākslinieku izskatu, tomēr sākotnēji šāds "stils" bija izplatīts ieslodzīto vidū, kas ar zemu nolaistām biksēm signalizēja vēlmi pēc intīmām attiecībām.
0
@ Deathperado

bullshit hommie! Meķī viņiem vienkārši siksnas nedeva lai nežņaudz brāļi viens otru, a bikses ta visas standarta izmēra -> līdz ar to arī "sašļukušais" stils
0
Latvijas apstākļos es to atbalstītu- žēl noraudzīties uz tām dāmītēm, kas ziemā nēsā bikses ar pazemināto jostasvietu un vēlāk skrien pie ginekologa ārstēt savus apsaldētos sievietes dārgumus.

Izslēgšana no skolas manuprāt būtu pretlikumīga- kur paliek ANO cilvēktiesību konvencijā noteiktais aizliegums diskriminēt izskata dēļ un tiesības uz izteiksmes brīvību. Stulbums. Pēc tam noteiks matu garuma noteikumus un visbeidzot ieviesīs uniformas.
0
A tu neraugies uz tām dāmītēm, to lai dēlieši dara! :)
0
es aizliegtu tādas džinsas nesāt visām norijušajām cūkām, kam viss tas "labums" karājas priekšā pāri jostai :( vot to gan.
0
pag, pirmais aprīlis tak vēl būs, ne? vai jau bija paqgājušo gad?
0
ASV nav ANO dalībvalsts ;))
0
ASV nav ANO dalībvalsts, bet toties ir ANO Drošības Padomes patstāvīgā dalībniece un dibinātāja... bet tas jau droši vien neskaitās...
0
Ko jūs brīnaties, tā tak ir ASV.

Paskat, Teksasā jau ir spēkā likums, un Oklahomā tas ir likumprojekta stadijā (tieši tas pats, ne līdzīgs), saskaņā ar kuru piemēram, bioloģijas skolotājsbūs spiests likt skoēnam sekmīgu atzīmi, ja šis apgalvos, ka sieviete radusies no vīrieša ribas, vai ģeoloģijas skolotājam būs jāstāv klusu, ja audzēknis apgalvos, ka Zemei ir 6000 gadu, citādi tas būs reliģiskās brīvības pārkāpums.

Vairāk šeit: www.edmondsun.com/opinion/local_story...
0
bet pasniedzēj, es ticu, ka nātrija 3 propilēns rodas pēc Dieviņa gribas ne kaut kādas spitālīgas reakcijas rezultātā :(

- Ā? Nu jā, Billij - tev 8.
0
Tas laikam būtu B+, ne?
0
Kas labāk A- vai B+?
0
A īstenībā pareiz vien ir - skola ir skola, nevis diskoplacis...
0
poor lil fifty centerzzzzz
0
Īslaicīga izslēgšana no skolas :D
0
Nu bet reāli tam jaunietim nevar redzēt neko nepieklājīgi- normāla garuma maikucis vai kreklis taču pāri bikšu malai sniedzas un visu nosedz. Par meiteņu plikumiem piekrītu gan- noteikts minimālais svārku garums, aizliegums staigāt ar pliku vēderu vai pārāk dziļu dekoltē skolā ir tikai normāli.
0
Kopš kura laika ASV nav ANO dalībvalsts? 1945. gadā it kā bija viena no dibinātājvalstīm un neesmu neko dzirdējis par to, ka kāds stātos laukā no ANO (izņemot Ķīnas Republiku, kuru izmeta, lai tās vietu dotu Ķīnas Tautas Republikai), tā kustība ir drīzāk pretēja. Pat mūžīgi neitrālā Šveice ir tur iestājusies.
0
Kopš kura laika ASV nav ANO dalībvalsts? 1945. gadā it kā bija viena no dibinātājvalstīm un neesmu neko dzirdējis par to, ka kāds stātos laukā no ANO (izņemot Ķīnas Republiku, kuru izmeta, lai tās vietu dotu Ķīnas Tautas Republikai), tā kustība ir drīzāk pretēja. Pat mūžīgi neitrālā Šveice ir tur iestājusies.
0
Tipa tas bija mans komentārs. Būs laikam sievai jāaizliedz lietot datoru, b...
0
Haha,
ASV tiešām IR ANO dalībvalsts, viena no dibinātājām utt., zizii taisnība
Taču drīz stāšoties ārā, pavisam nopietni ;))
0
Kā tad, stāsies ārā

Avīzē lasīju

\m/
0
Vel nav izstājusies, tātad šobrīd ir ANO dalībvalsts. Par to viņi vel tur paši kaujās. Skat. en.wikipedia.org/wiki/United_States_...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas