Arghoslent
0
Hornets of the Pogrom ir ārā; un neliek vilties.

Discuss! ERTGHJKM,
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Skatos, ka nav daudz tādu, kam tas interesē. Varbūt pateikt, ka šie spēlē visai īpatnu desu metālu, kas ir neparasti melodisks, bet nepavisam nav līdzīgs tam stilam, ko te aizjūras kaimiņi zelē. Militant & Radikal Death Metal - tā ši paši to sauc. Un ar tematiku , ja pievēršat tai uzmanību, arī nav viegli: rasisms šiem jau nu dikti tuvs. "Prejudice, Bigotry, Intolerance" - rotā mājaslapas ieeju. arghoslent.cjb.net/

0
Bet ar visu to par šaurpierīšiem viņus nevar nosaukt. Par to liecina kautvai "Hate Mail" sadaļa un arī teksti cilvēkam ar viduvējām anglenes zināšanās neliksies briesmīgi.
0
Patreiz klausos, laba manta un galvenais, ka oriģināla. Sviedru Goteburgas desa jau tā gandrīz pilnīgi no sojas sastāv, te jau kā pie standarta mājas desām bez krāsvielām un konservantiem.
0
Labs gan! Pirmā pazīšanās gan, iepriekšējos darbus neesu dzirdējis, bet saista interesi tos uzmeklēt un ievērtēt.
Noteikti, kā jau augšup minēts, veiksmīgs un neuzkrītošs(tādā ziņā ka nav kārtējais popsīgais traļaļa melodesa) melodiskums, kas labi atšķaidīts ar brutālumu vokālā un lirikā. Likās ļoti veiksmīgi izvēlēta ievaddziesma albumam, kas iespējams pat varētu būt labākā un melodiskākā visā albumā. Un sen nebij dzirdēts tik veiksmīgs un ar ekselentiem ģitārrifiem pārpildīts instrumentāls gabals, kāda ir albuma tituldziesma.
Un lirika ar tik ļoti netraucē, vis normas robežās un pieciešams.
0
Garšīgi runājat, puiši. Jānokačā.
0
Njā, pirmā dziesma tiešām laba, bet viss albums ir apmēram vienādi labā līmenī, neņemšos kādu dziemu īpaši izcelt.

Tagadējam Melodic Death jau bieži ir maz kopīga ar klasisko Gēteborgas skolu (ATG, DT, IF). Arghoslent jau ar ir melodiskais Death tikai tādā pat mērā kā pirmie Sentenced un At the Gates albumi vai Carcass -Heartwork-.
0
Bļe, natūrā labs. Zudušās ciltis sevišķi piedūra, bet tā varbūt tāda pirmā, paviršā mīlestība.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas