Heavy Metal&Heavy Metal F.A.
0
Tālajā 1981. gadā kanādieši laida klajā fantasy multiplikācijas filmu "Heavy Metal", kas būtībā ir stāsts par ļaunu zaļganas nokrāsas bumbu, kuras dēļ visdažādākajās galaktikās notiek dīvaini atgadijumi. Te jums būs plakātiņš: imagecache2.allposters.com/images/pic/153/8625...

Filmiņu veido vairāki stāsti un tā arī netop skaidrs, kādēļ tai vispār dots attiecīgais nosaukums- ja nu vienīgi dēļ tās skaņu celiņa un fakta, ka attēlotie varoņi (un lirlkrūtainās varones) kā arī notikumi ir heavy metal tekstu cienīgi. Man mīļākā vieta šajā filmā ir barbaru/zombiju uzbrukums cietoksnim, kuram fonām skan Black Sabbath "The Mob Rules".

2000. gada Heavy Metal F.A.K.K. ir nosacīts stāsta turpinājums, kuru gan mazliet pabojā 3D animācijas elementi atsevišķās filmas daļās. Ideja līdzīga, tikai ļaunā, zaļā viela mainijusi formu un animētā skaistule ir niknāka kā jebkad.

Tātad- kurš redzējis, kam patika, kam ne?

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nav redzēts, bet laikam būs jāievērtē
0
Te tev nu bija referātu rakstīt, tā vietā es tagad skatos dullu multeni, ar visādiem psihiem piedzīvojumiem- sexu, kaušanos un visu pārējo :D :D :D
0
Mana vājība ir heavy metal, sekss, kaušanās, bet visvairāk es uzbudinos, kad ieraugu zaļganas nokrāsas bumbas, tā kā šitais ir must see. :)
0
Bet nefolk uzbudinās no:

nefolk2, vakar, plkst. 13:46 [Profils] [Link]
varbūt vnk gūstu baudu no tādām reakcijām kā tava (padošanās provokācijai - "gudrinieku" vājība acīmredzot ;)
0
Ja jau nekas cits baudu nesniedz... man pat palika viņu žēl biki, tāpat kā piem bobijs, ar vienk laiž luni pa internetu.
0
Un atgriežoties pie multenes reku viņa ir pilnā garumā www.megavideo.com/?v=ZP1U1Y7R...
0
Sen atpakaļ nopirku VHS kasetē, jo domāju, ka būs kautkas par Smago Metālu. Aplauzos. Multene ar ne visai patika.

Bet PC spēlīte Heavy Metal F.A.K.K. gan iepārdīja. Viss kā pie cilvēkiem - zobens, motorzāģi + uzi, šotgans + extra bonus - putekļusūcējs, ar kuru izsūkt ļaundara dvēselīti :), yeah baby !
0
oo jaa Julie Strain <3
taa fakk filma bija tiiri ok ...
un speeliite vnk kicks ass ... gaidam turpinaajumu speelei
:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas