Pētījumi par Jēzu
+2
Pētījumi par Jēzu - Melnā Akna (04.01.2005)

Jaunākie pētījumi liecina, ka patiesībā Jēzus ir dzimis ļoti smagās dzemdībās.
Vienkārši Rietumu pasaule atzīmē to sākumu, bet ortodoksālā - beigas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
8 iemesli, kāpēc nevajag precēties ar Jēzu - Depresijs (30.03.2008)

1. Jēzus regulāri satiekas ar netiklēm, muitniekiem un farizejiem.
2. Jēzus aiztiek ar rokām cilvēkus, kuriem ir bīstamas slimības, to skaitā, venēriskās.
3. Jēzu vajā uzmācīga ideja, ka viņa tētis nav Jāzeps un ka mamma dzemdējusi Jēzu, būdama nevainīga - tas var liecināt par seksuālām novirzēm.
4. Jēzus visu mantu izdala svešiem cilvēkiem.
5. Jēzus brūvē alkoholu.
6. Jēzus dzer alkoholiskus dzērienus kopā ar 12 dīvainiem vīriešiem
7. Jēzus ir pret valdības politiku vērstas ebreju teroristu organizācijas ideologs.
8. Jēzus negrib pelnīt naudu ar godīgu darbu, kaut gan ir apguvis prestižo un ienesīgo galdnieka amatu.
+2
The God Delusion - Dainu Tēvs (28.03.2008)

Jēzus Kristus pēc 2000 gadu prombūtnes nolēmis apciemot zemi, ierodoties Ričarda Davkinsa grāmatas "The God Delusion" prezentācijā Berlīnes zinātnes muzejā. Ričards Davkinss ir noraizējies, jo Jēzus parādīšanās varētu negatīvi ietekmēt grāmatas tirdzniecības apjomus.

Jēzus publisko attiecību speciālists Svētais Pēteris teicis, ka Davkinsa kungam neesot ko raizēties, jo Jēzus pozitīvi uztverot konstruktīvu kritiku par to, vai viņš eksistē vai nē. Sv. Pēteris arī minēja, ka Jēzus gatavojoties pieteikt savas autortiesības uz Bībeli, kas, iespējams, nozīmēs, ka Bībeles teksta publiska izmantošana, piemēram, baznīcā bez Jēzus rakstiskas atļaujas būs autortiesību pārkāpums.

Latvijas Republikā bāzētā autortiesību aizsardzības organizācija AKKA/LAA bija pirmā, kas izrādīja interesi par Bībeles autortiesību aizsargāšanu Latvijas valsts teritorijā. Sv. Pēteris esot izteicis neapmierinātību ar AKKA/LAA vadītāja Gundara Srača ciešajiem kontaktiem ar Sātanu, taču, kā iztaicās AKKA/LAA oficiālie pārstāvji, sarunas turpinās.

Jēzus un Sv. Pēteris dalīs autogrāfus Bībeļu īpašniekiem. Jāsaka, ka parakstītas tiks tikai Bībeles aramiešu valodā, kas iznākušas pirms 1214. gada.

Jēzus piedalīsies arī kā iesildītājs Rolling Stones koncertā Londonā Vemblija stadionā un Ņujorkā Centrālajā Parkā. Bībeles patiesības tikšot pasniegtas jaunatnei pieejamākā formā. Jēzu tūrē pavada Eminems un Dženifera Lopesa.

Jēzus uzstāšanās Maskavā Sarkanajā Laukumā pēdējā brīdī atcelta, jo Jēzum atteikta Krievijas vīza.

Ričards Davkinss vēl jo projām noliedz Jēzus eksistenci, lai arī Jēzus diskusijas laikā BBC tiešajā ēterā izdziedējis Davkinsa kunga žultsakmeņus. Tomēr ne visi skeptiķi paliek pie sava. Latvijas Republikas pilsonis Laimonis Zāle publiski atzinis Jēzu kā savu glābēju, kad Jēzus Laimonim grūtā pirmdienas rītā pasniedzis lielu glāzi svaiga, vēsa ūdens no Jordānas upes. Liecinieks Dainu Tēvs atceras, kā Jēzus ņēmis Laimoni savā paspārnē ar vārdiem: "Tas nekas, es arī esmu tās pašas tautības!" Laimonis esot izjutis lielu atvieglojumu.

Neiztika arī bez negadījumiem. Jēzus atteicis J.Šterna prasību iecelt viņu svēto kārtā, sakot, ka aktīva darbība politiskā partijā, lai arī savienota ar regulāriem baznīcas apmeklējumiem, ir nekas cits kā kalpošana Sātanam. Šterna kungs esot ļoti apvainojies un pat iespēris Denam D., kas pildīja Jēzus tulka pienākumus.

Valdis Zalters noturēja īsu runu TV tiešajā ēterā īsi pēc informatīvās programmas Panorāma, paziņojot, ka Jēzum piešķirts otrās pakāpes Triju Zvaigžņu Ordenis.
+2
www.diskonts.eu/

Žāklītis spārda atkal :D
+3
From: Lyleyus Pympeyus
Sent: trešdiena, 2004. gada . 17. Nov 12:02
Subject: Dieva Tēva raduraksti

Kāpēc ir Dievs Tēvs un Dievs Dēls, bet nav Dievs Māte?

Arī Dievs Tēvs nav no tukša āmen cēlies, tātad jābūt ir arī kaut kur Dievam Vectēvam un Dievam Vecmāmiņai pa Dieva Tēva līniju.

Tā kā kristīgā morāle aizliedz kontracepciju, Dievam Vectēvam un Dievam Vecmāmiņai noteikti bija arī citi bērni - piemēram - Dievs Tēvabrālis, Dievs Tēvamāsa 1., Dievs Tēvamāsa 2. un Dievs Tēvamāsa 3.

Līdz ar to augstākminētos var uzskatīt arī par Dievs Dēlaonkuli, kā arī Dievs Dēlatanti 1., Dievs Dēlatanti 2. un Dievs Dēlatanti 3.

Saprotams, ka katra indivīda Dieva sūtība ir apprecēties un radīt pēcnācējus. Tādējādi visu triju Dievs Tēvamāsu laulātie draugi kļūst par Dievs Tēvašvāģeris 1., Dievs Tēvašvāģeris 2. un Dievs Tēvašvāģeris 3, savukārt Dievs Tēvabrāļa laulātā draudzene kļūst par Dievs Vecmāmiņas Vedeklu.

Saprotams arī, ka visas trīs Dievs Tēvamāsas tādā vīzē kļūst par Dievs Dēlatantēm un Dievs Tēvabrālis - par Dievs Dēlaonkuli, kamēr viņu atvases - par Dieva Dēla Brālēniem un Dieva Dēla Māsīcām pirmajā augumā.

Saprotams, ka minēto ciltskoku varētu arī papildināt un laika gaitā kāds to noteikti izdarīs, taču man ir jautājums, kāpēc mācītāji no nenoliedzami plašā Dieva Tēva ciltskoka min tikai divus tām locekļus, nevis visus radiniekus, pie kam piemin vēl kaut kādu svēto garu, kurš vispār te ņipričom, ko?

Jau iepriekš pateicoties par atbildi -

Lyleyus Pympeyus
+2
Pavisam ofiģeļi, antikristi nolāpītie :D
+1
Starp citu, Dokinsa "The God Delusion" Man ir. Diezgan incanta grimpele.
+3
Jobt, atkal "Man" ar lielo burtu :D Lakam Man ir kādas novirzes :D
+1
Святая Вода №666
www.youtube.com/watch?v=wddaSIS412g...
-8
V Ē L S T U L B Ā KU TĒMU NEVARēja UZCEpt?
+1
Kādas tev pretenzijas pret sarunām par Džīzasnieku?
-3
Ateisti, sātanisti, visu ticību pārstāvju lūdzu nevajag runāt to, par ko sajēgas VISmazāk. *irst visi māk.
+6
Negribu aizskart Tavas reliģiskās jūtas, taču mans uzskats ir tāds, ka dirst var iet tā jūdu sekta ar visu savu pie krusta koka piekarināto vingrotāju!
0
pohuj
0
kristietība - jūdu sekta?
+1
katram sava taisnība. peace.
0
^^ mincīt, un kā tev liekas, no kuras pasaules vietas tās leģendas nāk? Uz ko ir bāzētas? Kas ir darbojošās personas?
0
es neatminos viņu simbolu kā pie krusta piekarināto vingrotāju, jūdaistu simbols imho drīzāk imho ir šis :

images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/2...
0
Kristietība ir aizsākusies kā jūdu sekta. Sorrē, es i baigi noguris šovakar, nav spēka iegrimt reliģiskos disputos.
+1
Islams jau ar ir žīdu sekta.
0
Pa lielām šaibām, šis un tas no islāma sakņojas žīdu štellītēs, piemēram šamie atzīst ar arī Jēzu, musļikiem viņš figurē kā pravietis Isu utt.
-1
es vispār esmu pusslims un man viss ir pohui, bet mūsdienās kristietība nav jūdu sekta ;)
+1
Pakaļā viņus visus.
-1
^nu jūdaisms ir viena no vecākajām mono ticībām, un ir labi zināms tas, ka gan kristietība, gan islāms pamatus ir aizņēmušies no jūdaisma. bet stipri šaubos, vai tās varētu saukt par jūdu sektām.
+1
Ir šis un tas lasīts par tēmu, nav jau, protams, augstākā patiesība, bet daudz kam varu piekrist, tāpēc arī uzskatu kristietību par vienu draņķīgu žīdu izgudrojumu.
0
Un ne tikai no grāmatām mana pārliecība nāk.
-3
tu domā, ka Jauno derību sarakstīja žīdi?
+1
Žīdu sektanti. Tur tak viss par žīdiem.
0
...Prātam nav saprotama Viņa ārkārtējā mīlestība, pacietība, žēlastība. Tikai vienā Rakstu vietā lasu, ka arī Viņā bija dusmas – kad Viņš dzina no Tempļa ārā naudas mijējus. – Jēzus gan asi nostājās pret tā laika augstāko garīdzniecību...

0
Skatos, ka tēmai (vai beztēmai) parādījusies otrā elpa! ;-)
+2
bet vai tēmas morāle ir tāda, ka holokausts tomēr bija noderīgs? :D
-3
Nu bet Jēzus jau bija ebrejs nevis žīds.
0
ko? :D:D
+2
Ķip ebrejs ir tautība, bet žīds ir jūdaists. Tā kā vairums ebreju ir judaisti ...

Jēzus bija žīds, jo sev-savam fāterim tak ticēja .... mazarfakeris tāds.
0
es nesaprotu, ko tu mēģini pateikt, bet jūdaisti nekad nav uzskatījuši Jēzu par savu Mesiju. in fact, jūdaisti Jēzu uzskata par parastu vēsturisku personu, kuram bija parasti vecāki - tēvs un māte. katrā ziņā jūdaisms stingri noliedz to, ka Jēzus varētu būt Dievs. un, lol, kā tu vari zināt, kam Jēzus ticēja? :D
0
Jūdam un tam ka noliks karoti un nonāks pie pacušīš.
0
Vispār iesaku ieziļināties ebreju jautājumā (lv domaju nekā nav un nebūs)
lib.ru/PROZA/KLIMOV_GP/pro...
p.s. Citas grāmatas meklēt pēc autora. Ļoti aizraujoša lasāmviela.

0
Bļin, kaķītim laikam ar vēsturi tā pašvakāk... bet arī es esmu pārāk apātijā lai diskutētu par to, ko tas hipijs tur un kā, bet sekta tā visnotaļ ir. Jūdaiskā novirziena sekta...
-1
Par kos trīdās?
Visi esam cēlušies no pērtiķiem :D
p.s. kurš gudrāks, tas (pērtiķis) ticis klonēts ar citplanētiešiem!
+1
tas, vai kristieši ir žīdu sekta vai nē, jau totāli ir noteicošais, lai viņus pašus izvērtētu, lol. very fucking relevant.

mani nepiš, kas no kā cēlies, bet tas, ko viņi ir izdarījuši un dara, gan.
+1
Latviešu valodā nav vārda "ebrejs", pareizi ir teikt "žīds" un tajā nav nekā aizvainojoša vai aizskaroša, vienkārši tautības apzīmējums, tāpat kā leišu "židas".
0
Pirms kara tādu ''ebrejs'' nemaz nezināja.
0
vienīgajam tekstam ar tikai provokatīvu nozīmi "Nu bet Jēzus jau bija ebrejs nevis žīds. " - 2; kmon džeki, why so seriuos?

cilvēki, piemēram, ir cēlušies no Āfrikas, tad moš arī pateiksiet, ka pie pasaules kariem ir vainīga Āfrika, jo tieši no turienes taču cilvēki ir izcēlušies?

kad mani bērnībā kristīja, pēc tam sūtīja uz svētdienas skolu, iesvētīja un izdarīja visu pārējo kristīgo murgu, tad uz turieni mani sūtīja vecmāmiņas un tantes apvienība, un ,ticiet vai neticiet, viņas ir/bija latvietes.
0
tak ko pisās par sīkumiem. fakts, ka -
Jēzus aiztiek ar rokām cilvēkus, kuriem ir bīstamas slimības, to skaitā, venēriskās.
Jēzus brūvē alkoholu.
Jēzus dzer alkoholiskus dzērienus kopā ar 12 dīvainiem vīriešiem
tomēr izraisa smaidu!
+5
P.S. Verijai par citplanētiešiem nav lielas jēgas. Automātā rodas jautājums, no kādiem mērkaķiem cēlušies paši citplanētieši.
0
tieši sīkumi ir paši būtiskākie.
un ne jau vienam sen mirušam džekam var uzvelt vainu par tagadnē notiekošajiem sūdiem. tas ir totāls primitīvisms.
0
Neviens jau šamam vainu te neuzveļ, tikai nožēlojami ir viņu pielūgt.
+1
bahaha
Tiesa atzinusi, ka ASV Dienvidkarolīnas štatā automašīnu numura zīmes ar uzrakstu “I Believe” (es ticu) neatbilst Konstitūcijai tādēļ, ka šāda veida numura zīmes neatbilst valsts un baznīcas šķirtībai.

www.ebaznica.lv/?p=4647
+1
Katram ir kāds rads tuvāks/tālāks ar ebreju asinīm.
Hitlers 1/4 bija ebrejs, Ļenins 1/4 ebrejs.
p.s. par ko Jums nepatīk ebreji viņi tak arī alkoholu brūvē?
+2
^^vienīgais, uz ko es vispār varu aicināt, ir neiekrist radikālos spriedumus un saprast, ka ne viss ir melns vai balts. pats Jēzus kapā probably apgrieztos simtreiz otrādi, ja palasītu kaut ko no mūsdienās rakstītā par to, ko viņš pats ir teicis vai darījis, par krusta kariem utt utt.
0
Par Ādiju nav pierādīts, ka viņš bija 1/4 žīds, bet iespējams tas protams ir.
+1
Par to ''I Believ'' gan dīvaini, ja nu ar to domāts ''I Believe in Lucifer'' vai ''I believe in Heavy Metal'' ...
0
^^ Uzvārds tomēr daudz ko mēdz pateikt.
0
Hitlers nav žīdu uzvārds.
+1
^ tas nekas, ka ebrejs skaitās caur mātes pusi?
0
bet eiropiešiem uzvārds nāk no tēva?
0
Vienīgais variants, kā Ādijam varētu būt bijušas žīdu asinis, ir tāds, ka šamējā vecmāmiņa sagrēkojusi ar žīdu, pie kura esot strādājusi.
0
nez, Jēzus laikā arī bērni dzima 9gadīgām meitenēm?
www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=16...
0
^^nu lol, tas ir neapšaubāmi vienīgais variants -> Hitlera vectēvs bija ebrejs / žīds. bet jūsu arguments par uzvārdiem gan ir vairāk kā nekompetents.
0
Ādijam vectēvs bija ebrejs (pusebrejs).
0
Tas NAV pierādīts.
+1
Un beidziet tak reiz žīdus saukt krieveļu ievazātajā vārdā par ebrejiem, riebjas lasīt. Reiz pat kāds sabiedrībā pazīstams žīds intervijā izteicās: "Es neesmu ebrejs, lūdzu nesauciet mani tā, esmu kārtīgs žīds".
0
Vispār es iesaku pašiem papētīt visus šos jautajumus (iesākumam var pačekot linku uz grāmatu, ko es devu augstak šajā topikā).
+1
^^^ nu daudzi no tevis izvirzītajiem apgalvojumiem arī nav pierādīti, bet kāpēc tevi tā, šķietami, uztrauc Hitlera senči? imho, tas, ka viņa ģimenē bija žīdi / ebreji jau arī varētu kalpot par iemeslu tam, ka viņš "apzinājās ļaunuma sēklu". nu, pēc izskata arī mūsu austriešu varonim bija ļoti tālu līdz ārieša ideālam, kā jau jūs visi zinat.
+1
Turklāt Hitlers bija anti-smēķētājs, anti-alkoholiķis un veģetārietis, kas arī īsti nesaskan ar jūsu ideāliem. Cik es atceros, tad smēķēšanas ierobežojumi radās pirmo reizi tieši Trešajā Reihā.
+1
Franks Gordons dažos savos darbos speciāli ir uzsvēris, ka viņš jau sevi neļaušot saukt par ebreju, bet par žīdu.
0
viss jāstrādā!
0
nu es jau visu laiku paralēli strādāju un mēģinu uzturēt saruniņu.

iegrimstot atpakaļ nacisma & fašisma tēmās -> burvīgs fakts, imho, ir tas, ka 1929. gadā Vatikānam suverenitāti piešķīra tieši Benito Musolīni.
0
Mincīt, mani absolūti nesatrauc, kas bija Ādija senči.
+5
nu ja! galvonys, ka cilvīks lobs. īpaši kod īdzer! :D
+2
Ne visi dzērāji ir labi :D
-3
Werwolf, par to uzvārdu - Šiklgrūbers, nevis Hitlers ;)
+1
Šnicel, Ādijam NEKAD NAV BIJIS uzvārds Šiklgrūbers!
0
Šiklgrūbers bija Ādija fātera uzvārds, kuru šamais 1876. gadā (tātad 13 gadus pirms Ādija dzimšanas) nomainīja pret Hitlers.
0
Precīzāk - Ādija fātera mātes uzvārds, jo tā arī nav skaidri zināms, kas bija viņa tēvs (te arī tā versija par žīdismu - dēls žīdam, pie kura šī strādājusi, varētu būt pie vainas)
Vispār jautri šim tie raduraksti - Ādija māte savukārt bijusi savm vīram māsīca vai pusmāsīca.
0
^ Es vēl precizēšu - skaidri nav zināms, kas bija Ādija vecfāteris no tēva puses.
0
Kā teica Intars - redz kā diskusija par Jēzu pārvērtās diskusijā par Hitleru. :D
0
^ man albītī vēl ir salīdzinājums starp Jēzinieku un Ādijonkuli
+1
nupat biju Jaunajā Rīgas Teātrī uz izrādi "Fundamentālists". stipri iesaku. nevarētu teikt, ka tur var daudz jauna uzzināt par konkrēti reliģiju, bet ļoti labs ieskats tam, kā reliģiju izprot dažādi cilvēki un konfliktiem tajā visā + psiholoģiskais insaits sievietes / vīrieša attiecībās. stāsts ir par "skandalozu bijušo mācītāju" Markusu un to, kāpēc viņš pameta mācītāja amatu.

www.jrt.lv/izrade_popup.php?co...
0
teātris turpinās :-)
+1
"Ateisti, sātanisti, visu ticību pārstāvju lūdzu nevajag runāt to, par ko sajēgas VISmazāk"

Viena no lietaam, kas vieno visas pasaules ticiibas un neticiibas ir taa, ka par ko vismazaak zina, par to visvairaak var pateikt. Un arii visnekauniigaak melot/ fantazeet.
0
"Ja tu es motobraucējs (tā ir tava lieta, pat ja neesi profs), un tu neļausi sev dirst riteņbraucējam, kas neko no močiem nejēdz."
0
šitajā pašā Book of Eli ir ļoti laba fiška, ko tas negatīvais varonis pasaka par bībeli- tas ir visvarenākais ierocis. un īstenībā atliek tikai piekrist. tā ir krutākā psiholoģiskā motivācijas grāmata, kāda jebkad ir uzrakstīta. tagadējie visi smadzeņu skalotāji ar saviem the secret var iet atpūsties, gadu tūkstiešiem atpakaļ viņus jau ir pārspējuši. patiesībā par to vien respect.
0
0
Nu tā, kurš vēl apgalvos, ka kristietība nav žīdu reliģija?

en.wikipedia.org/wiki/Abrahamic...
+2
Jauks video par tēmu un divi jociņi:

Q. What is it called when an Ex-Christian becomes a Christian again?
.
A. Reintardation.
.
Q. What is it called when an Ex-Christian becomes a Muslim?
.
A. Same answer: Reintardation.

Enjoy

www.youtube.com/watch?v=UY-ZrwFwLQg...

0
žīdiem ir sava reliģija - žīdu (kabala)
0
Sūdainā džīzasnieka pielūgšana arī no žīdiem "panesusies".
0
haha, patiesībā jēzu pielūgt ir kristiešu pašu izgudrojums, judaismā nekāda jēzus nav, ir tikai viens dievs, ne dievs dēls, tēvs, krusttēvs un pusbrālis.

bet nu cik var cepties par šito, tā pat nav nekāda konspirācija - to, ka kristietība no judaisma cēlusies, zina jebkurš, kurš ir kaut nedaudz saskāries ar šo reliģiju (vai pat vnk rietumu kultūras) vēsturi.
0
Un tātad - vai mums to vajag? Vai te ir vieta svešai, ar viltu, maldību un spaidiem ievazātai ticībai?
0
Tagad jau katrs pats var izvēlēties, kam ticēt, bet nu vislabāk jau ticēt sev.
0
Nesen lasīju, ka zinātnieki ir atklājuši , ka cilveka smadzenēs ir "area", kas atbild par ticību. Iesakumā, "area" = void, tad pēc kristīšanas tā tiek aizpildīta ar kriestietību etc. Es uzskatu, ka nevar mainīt religiju dzīves laikā tikai no ateisma -> pāriet uz kāu tradicionalu konfesiju (it sevišķi krīzes laikā)...
p.s. vispār cilvēks ir pārāk liels noslēpums gan sev, gan citiem.
+1
Interesanti būtu palasīt, kā tad šamie to atklājuši. Es personīgi esmu kristīts , bet man no tā nekāda vēlme pēc kristietības neparādījās. Tieši otrādi - senči lika nēsāt krucifiksu , un man jau tajos 4-5gados tas krusts reāli besīja ārā. Divus krustu kaut kur padirsu un ar to viss beidzās, sāku klausīties black metālu. :D
0
Esi kristīts, ar to pietiek. Nestaiga pa baznīcām, nemaksā 10po tiesu, tas nav obligāti. Galvenais ka sirdi un dvēselē jūties kristietis! Ja nejūties it's ok. Pamēģiņi pieņemt citu reliģju? Eksperimenta pēc? Vai vari?
0
Kā ta, kā ta... bļe...
0
Nav vairs 14gs...tagad personīgā brīvība pāri visam :P
0
Es ticu Kluciferram un viņa pravietim Pohujamnavsjō
0
Creative , a nahujam man pieņemt citu reliģiju ?! Tas, ka es ticu tam, ka mjolnirs man kaklā dod spēku, gluži nav ar reliģiju saistīta lieta , bet nu pieņemt ticību es gan netaisos. Es arīdzan nevarētu pieņemt reliģiju , jo man prāts neļautu kaut ko tik absurdu pieņemt...
0
lhe, kad nāks apskaidrībā būs baigais +, ka esi jau kristīts. Everythinh has it's own time hvz jeb lv katram ir savs laiks
0
Reliģija ir totalitāra prāta izpišanu un sūdainu dogmu uzspiešana, Jādomā ar savu bieti un nekam uz vārda nav jātic. Pierādi, pamato, atkārto vai pis nahuj ....
0
Daini, pako mantas, lai laicīgi izbrauktu! :-)
0
Ok , es ar tevi nestrīdēšos. :)
0
Viss minētais bija 14gs, tagad ir 21gs. Atšķirība domāju ir jūtama jau tāja faktā, ka baznīca jau sen ir atdalīta no valsts!
0
Amputēt vajadzēja un misenē baznīcu ... A par to 14.gds. - sūda grāmatā ne rindiņa nav izmainījusies - uz tā paša pamata jebkurā brīdī var tās pašas lietas izdarīt ....
0
Liksim tradicionalās konfesijas mierā. Tagad ir sektas savairojušās - ko darīt ar tām?
0
A kāda šķirba starp sektu un tr. konfesiju ? Manās acīs nekāda. Visiem tie pamati vienos sūdos balstīti un jebkura ''tr.'' konfesija jebkurā mirklī var džihadā aiziet. Brūns sūds vai brūndzeltens ....
0
Tehniskii runājot brūns un brūndzeltens ir dazādas krāsas. Pārdodo man savu dvēseli un maksšjušu es tev ar 700 daiļavām, 1K kalpiem un 2K zirgiem. Tik atdodies man! :D
0
Bet sūds paliek sūds ...
0
hmm, brūns lai paliek brūns, bet dzeltenbrūns ja ne bronza, tad, var iemānīt kā zelta (sūdu). tas lai paliek ebreju bizness....
0
Kāds mēsls ir tradicionālā baznīca (meli, divkosība, vardarbība), tāds pats arī ir sektas! NOST AR KRISTIETĪBU JEBKĀDĀS TĀS IZPAUSMĒS! Tas pats uz islāmu un judaismu attiecas.
0
Dievs radīja urlu-nost ar dievu!
0
www.tvnet.lv/zinas/tava_balss/33...

Zīmīgi, ka autore arī baptistus pieskaita sektām, kaut arī baptisms ir tikai ~100 gadus jaunāks par luterānismu (kuru viņa pieskaita pie trū konfesijām, taču no katoļu viedokļa arī tā varētu būt sekta). Tāda, lūk, tā atšķirība starp tradicionālām konfesijām un sektām.
0
^
tieši domāju vai iemest vai nē šo rakstu te... bet to autori ar visi komentos nozākāja par tik pielkanu un debīlu rakstu! Ka neko nejēdz no releģijām un visu jauc kopā- pati vainīga, ka viņai māte ir bez smadzenēm! No sērijas - Dievs teica pārdod nieri un atdod iegūto naudu mums-viņa noteikti tā arī izdarīs!
0
Priekš pareizticīgajiem katoļi ir sekta. Priekš jūdaistiem - viņi abi. Vismaz jūdaisti neskraida apkārt citus savai reliģijai pievēršot.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas