kur pazuud vecaas teemas???
0
shitaas nakts laikaa pazududshas divas vakar veel ljoti aktuaalas teemas! kaa tas var buut???
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
noteikti, lapas ipashnieka gara darbs...
0
taa vienkarshi njem un pazaudee??? tas nav iisti godiigi man liekas
0
gan jau ka delj chata kas tur rodas, ta parasti ira
0
nu ja saak kult sviestu, kaapeec man uz to jaaskataas?
0
Tāpēc, ka sviests tiek smērēts uz maizes, rezultātā kļūstot par sviest maizi, kura nes tev dzīvību, uztur veselību he he
0
nu bet tada gadijuma taa ir visai diivaina izveele kuras teemas atstaat kuras nee jo piemeeram teema par gljuku turejaas ljoti ilgi...BigUgga tev taa likaas normala???
0
nezinu, kas tur bija ilgi, iespeejams nepamaniiju - visas teemas taapat nelasu
0
nu jaa savdabiigi. tu ta vienkarshi ienaac uzmet aci kadai teemai un izdzees. manuprat tas nav parak godigi. tada gadijumaa kaut kur jabut publcetiem kaut kadiem noteikumiem vai kam tml pec kadiem principiem tu izvelie kas drikst buut un kas nee... nu laikam gan tik man taa liekas
0
siiks, Big Ugga to lieliski var darīt un nekādus noteikumus viņš tev nav parādā. truemetal netiek uzturēts no tavas nodokļu naudas = īpašnieki sava īpašuma robežās var darīt ko grib, nepārkāpjot Latvijas likumus. Fizisko personu datu aizsardzības likumā nekur nekas nav teikts par sarunu dzēšanu forumos. lūk tā
0
pag pag bet vai tad pamatlikumaa nav kaut kas par varda briviibu??? vai es kaut ko jaucu???
vienkarshi ja jau shada lapa ir ( par ko protams liels paldies Big Ugga!) un sheit ir tads forums tad cilvekiem ir tiesibas te izteikties vai ne?!! nu re! un te pekshnji es secinu ka tas ko esmu uzrakstiijis nezinamu iemeslu deelj ir pazudis. man liekas tas ir normali ja es gribu zinat kapec taa. citadi tas saak izskatiities peec iipashnieka visatljautiibas kas protams ar likumu nav nosodaama.
0
to negaiss - pasaki man kadu lapu kas tiek uztureta no nodoklju maksataju naudas. taadu tachu salidzinoshi ir sasoditi maz. vieniigi pashvaldiibu un dazhadu valsts instituuciju lapas, maaciibu iestaades u.tml.
0
zin kaa shito sauc - CENZUURA!!! un tas nav atljauts!!!!!
0
siiks: ok, noteikumi buus (emmm, kaukad), bet manupraat, saita domains jau runaa pats par sevi, kam domaats foorums, un ko tur driikst un ko nee.
0
siiks: Iesuudzi taksh truemetal.lv tiesaa :)

Tik pat labi Tu vari kurneet par to, ka kaadas seetas saimnieks izlemj to paarkraasot neskatoties uz to, ka tur ir saskriceleeti Tavi vienaadojumi ar 3 nezinaamajiem.
0
nu siiks, tad tev tik patiešām atliek vien sūdzēt truemetal Satversmes tiesā. Satversmē patiešām ir teikts par vārda brīvību un cenzūras nepastāvēšanu, bet tajā pašā Satversmē ir arī 166 pants, kur (kā atceros) ir teikts, ka tevis minēto personas vārda brīvību var ierobežot, lai pasargātu kāda cita cilvēka tiesības. Šajā gadījumā tās ir Big Uggas īpašuma tiesības.
0
uj, 116 pants.

---
"to negaiss - pasaki man kadu lapu kas tiek uztureta no nodoklju maksataju naudas. taadu tachu salidzinoshi ir sasoditi maz. vieniigi pashvaldiibu un dazhadu valsts instituuciju lapas, maaciibu iestaades u.tml."

nu ja- uz tām tad arī attiecas šī necenzēšana. ;)

piem, ja tu šādā lapā ieliktu iekšā sūdzību par kādas amatpersonas patvaļu, tad viņiem būtu pretlikumīgi tavu ierakstu dzēst.

bet, ja es , piemēram, uzturētu baznica.lv , tad es no turienes varētu izmest visus kristiešus, sazīmēt backgroundā sātaniskas kailas skaistules un būt nesodīts, jo tas būtu mans privātīpašums.
0
mjā.... atradušies, kas te par cenzūru auros. Paši piecūko visas sadaļas ar čatu un savstarpēju rēķinu kārtošanu...
Ek, vecie, labie laiki, kad te nāca tikai metāllistieši...
0
runājot par metāllisti.. kas ar to noticis?! es jau vairākas nedēļas nevienu listes mailu neesmu saņēmis!
0
ekh es jau tik tapat, ne jau kashkjeties naacu :) vienkarshi bish dusma sanaaca un tada kaa beeda ka ienaku un NAV :((
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas