Mozaīka & Truemetal
0
Sanāca nedaudz ielūkoties tai noklīdušajā Mozaīkas DB. Izrādās, ka mums te arī ir praidisti, turklāt vel ar e-pasta adresi @truemetal.lv...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
0
Tu laikam busi viens no pirmajiem tiem minetajiem ja? :D
lab lab. nenem nopietni.
ta atdzistas kurs ir te geijs?
0
laikam stulbi tā teikt, bet nu es nē
0
0
Es arī zinu, kurš (precīzāk sakot - kura) ir tai sarakstā.

Ne tu vien esi lūkojies aizliegtās zināšanas.
0
Interesanti, ka thetrve sarakstā nav Juoda e-pasta.
0
Ārprāc, Despers ir pidža? :D

(bet es arī nojaušu, kas varētu būt vainīgais(-ā))
0
Kāpēc manis nav saraxtā? :D :D
0
A es jau nospriedu ka tēmas autors ir Bobijs ...

A tas praids jau bija, vai vēl būs ?
0
Netēlo nu te nezinīti.
0
Praids ta bij', a vot tagad iet vaļā neliels kiberkautiņš. :)
0
Es MSL prakstiski neskatos, naklausos, nelasu. Tik vakar slēdzelējot kanālus uzzināj,u ka nesen bija Eurovīzija un Jeblans uzvarējis ...
0
uz ātru aci arī pamanīju mūsu praidisti. Cik atceros, tad tur pārējā infa uz labu laimi bija savadīta.
Nospriedu, ka "spiegošanas" profils, bet ... you never know :D
0
Da ne, vienkārši websaita loginu infa ir nosperta, visi, kas bija tur piereģistrējušies, ir tagad zināmi... muahahaha!
0
Kur var apskatīties to?
0
varbūt kāds var atsūtīt man uz pastu. Gribas ierēkt par tiem homīšiem debilajiem
Pasts: superzakis@mozaika.lv

/haa haa jocinsh
0
hatebreed
0
mjā, zābaks.lv, mozaīka, ūber hackers.lv, tikko vēl datuve.lv ... dator ņergas ārdās.
0
BigUgga vismaz pie tevis ir droši?
0
Izklausās jau jautri tas meils:
Hadley Renkin

hrenkin@umich.edu
0
Iedomājieties apokalipsi- ver vaļā truemetal, bet pāradresē uz www.baznica.lv
0
Pofigs.
0
0
veel arii 0day forums...
skatos kaads ir nedaudz aizraavies :D
0
www.baznica.lv ir under construction. Plus vēl - šie nebūtu laimīgi, ja mēs apsēstu viņu forumu :D Metāllistes laikā baznīcas adminam regulāri nācās banot matainos, kas tur savas ķecerības izplatīja :D
0
Vēl jau arī no Moral Pin bija redirect uz baznica.lv, ja sākumā uzspieda "Es esmu vesels" - morālie kropļi jau tur arī spamoja :D
0
Pin -> Pain
0
vispār šī tēma tiešām sūkā tādos pašos apmēros kā homofobija.
0
Demokrātiskā sabiedrībā tev varbūt daudz tiesību ... izņemot tiesības nebūt aizskartam.
0
a kas tas par spamu ka drauģeļu damps esot paņemts? Tukša diršana manuprāt.
0
Runic - homofobija nav nekas cits, kā apspiesta homoseksualitāte - tā džeki no psihoterapijas rezidentūras izteicās ;)
0
RunciRenar t.i.
0
Nevajag, major, Runci rūnīt, tad jau tas vairs nav nekāds Runcis bet HVZ kas.
0
Es novilku kaut kadu rar un tur ieksha tads .sql fails. taveru caur texedit un radaas tikai e-pasti. Tas ari ir viss vai ari vardiem jabut?
0
Es gan nesaprotu, kāpēc jums tas tik ļoti interesē? Tipa baigi labāk ap dūšu paliek, kad esat izokšķerējuši šito? Nav pajāt?

P.S. Starp citu, homofobija vēl netik sen nozīmēja pavisam ko citu - tā ir nepatika (izteiktākā veidā - bailes) pret sava dzimuma pārstāvjiem; t.i. ja kādam šitas piemīt, tad tam cilvēkam ir problēmas, piemēram, nokārtoties publiskā tualetē vai iet kopējās dušās ar sava dzimuma pārstāvjiem, utml. Arī draudzību ar sava dzimuma pārstāvjiem tas tipri apgrūtina. To, ka homofobija esot nepatika pret homoseksuāļiem, izdomāja samērā nesen.
0
Visas tās fobijas ir tukša diršana. Davai sauksim atturībniekus par alkofobiem, nesmēķētājus par nikotinofobiem, kristiešu nīdējus par kristofobiem, utt... Džeki izteicās... A šorīt tramvajā uz darbu braucu un tur vot viena 80-gadīga tante kaut ko tieca, ka majors valkā sieviešu apakšveļu un viņam patīk ēst 80-gadīgu vecenīšu kakas.
0
nu 11 gadi nepārtrauktas studijas RSU no kurām 3 gadu prakse Tvaika ielā ļauj pieņemt, ka viņi saprot ko runā attiecībā par cilvēka psihes teoriju ;)

varu pajautāt arī kādus research papīrus un atsauksmes uz profesoriem / klīnikām ja tā lieta tik ļoti satrauc.

Bet runājot metaforās:

Neesi ievērojis, ka bērni skolā, kam tā mazāk naudiņas ģimenē vai kādas citas šeizes vienmēr tie aktīvākie klases "minoritāšu" apsaukātāji un apņirdzēji?

Tāpat arī šeit. Cilvēks, kas dziļi zemapziņā nav drošs par savu heteroseksualitāti, sabiedrības kopējās nosodošās attieksmes (e.g. sākot ar puritāniskajiem vecākiem) rezultātā sāk apliecināt savu piederību "normālajai" sabiedrības daļai ar teatrāliem līdzekļiem. Es pidars? Ko jūs?? Es krutais pidaru nīdējs! Un blakš! līdzpilsonim uz ielas ar ekskramentiem maximas maisiņā :) Cilvēks var visu mūžu tā nodzīvot noliedzot savu homo piesitienu, bet agesīva homofobija spiedīsies pa katru poru.
0
manliekas ka skolaa dirsh visvairaak un njirgaajaas izlutinaatie burzhuju beernelji. tie kam mazaak naudas vai citas "shaizes" parasti ir klusi un mieriigi un atshkjiriibaa no pirmajiem izaug par normaaliem cilveekiem. tas taa par metafooru.

a taa manliekas ka gan fobijas gan fiilijas ir reaali sabiedriskaa viedoklja blakusprodukti cilveeku psihee. tie kas shos vaardus nav dzirdeejushi noteikti ar taadaam nesirgst
0
"Tāpat arī šeit. Cilvēks, kas dziļi zemapziņā nav drošs par savu heteroseksualitāti, sabiedrības kopējās nosodošās attieksmes (e.g. sākot ar puritāniskajiem vecākiem) rezultātā sāk apliecināt savu piederību "normālajai" sabiedrības daļai ar teatrāliem līdzekļiem. Es pidars? Ko jūs?? Es krutais pidaru nīdējs! Un blakš! līdzpilsonim uz ielas ar ekskramentiem maximas maisiņā :) Cilvēks var visu mūžu tā nodzīvot noliedzot savu homo piesitienu, bet agesīva homofobija spiedīsies pa katru poru.
"

mh, tieši tā.
tāpat ar ģērbšanos atbilstoši metālistiskajam stilam, utt.
0
Es nēsmu īsti pārliecināts, cik turīgi bija tie mātesdrāzēji, kas mēdza par mani parēkt skolā, bet vienu es varu pateikt - viņi noteikti bija bezsirdīgi briesmoņi, kas nerēķinājās ar citu jūtām un ciešanām. :*

Labi cilvēki tā nerīkojas. :*

*tear*
0
mātesdrāzējiem :*
0
citu jūtas.... :*
0
Kas te notiek?

Labi, ka man kā sievietei nav nekas īpašs paziņot, ka esmu biseksuāla. Itkā tā īsti neesmu, bet principa pēc lai iegrieztu tiem homofobu kretīniem tā saku.

Par apcēlējiem- cilvēkam viss nāk atpakaļ. Ja neticiet, paskatieties Hellraiser
0
Nu it kā jau nekāda baigā apcelšana, ja nu vienīgi tēmas veidotājam par tēmas jēgu padomāt.
0
"A es jau nospriedu ka tēmas autors ir Bobijs ...
"

es arī lol
0
vispār ļoti bobijiska tēma
0
nē, nē nē. Viņiem nekas nenāk atpakaļ, ja vien tu pats kaut ko nedari lai tas notiktu. Un es rīkošos.

saprotiet, man pat ir šī nolādētā nožēlojamā lapele ar sarakstu, ar vārdiem, ar visiem vārdiem.
Neviens netiks aizmirsts, pat tās vecenes nē. ha hahhah hah
Es zinu, ka es nevarēšu viņus visus dabūt rokā klases salidojumā, bet man kaut kas ir jāizdomā.
Un nav pat svarīgi, kas ar mani notiks pēc tam.
0
Tu esi idiots un nav brīnums, ka Tev nav draudzenes.
0
yeah, go ftb ;)
0
Es esmu idiots, jo tev nav humora izjūtas? Labi, lai jau tā būtu. :(
0
Kas te par hujiņu?
0
btw, mans posts bija nekas vairāk, kā sarkastiska atsauce uz stereotipiem par skolā apceltiem bērniem un viņu atriebību. Kā zināms, tādas lietas mēdz notikt, it īpaši Amerikā.
Tas bija mēģinājums iejusties klišejiskā, atriebību alkstoša psihopāta tēlā.

Man nepatīk kad mani sauc par idiotu, tas mani sāpina. :*
0
nu ja neliek smailijus, tas neizskataas peec joka :))
0
Piekriitu Intaram par homofobijas definiiciju. Tagad shis termins zilitooniem tas pats maisinjsh ar suudiem pret normaaliem cilveekiem.
Nu nav man nekaadu bailju no taam abominaacijaam. Shito visu homo padariishanu uzskatu par moraalaas kropliibas izraadiishanu. Ir kropliibas, ko var izaarsteet un ir taadas kuras nevar. Domaaju, ka homo un bi kropliibu var aarsteet (puus jaapaguuglee par aarsteeshanas teemu).
A par to DB, ko nodumpoja - pashi idioti vainiigi. Nav ko baazsties citiem virsuu ar saviem banaalajiem gaajieniem un citaadiem izleecieniem.
0
Sabiedrībā dzīvo daudz vairāk cilvēku ar novirzēm no normām, kā varētu šķist. Patiesībā, jo ilgāk es dzīvoju, jo vairāk saprotu, ka normas iedomātas. Homoseksuālis katrā gadījumā ir pieņemamāka novirze no iedomātās normas par hard core narkomānu, slepkavu- maniaku u.c. Kam viņi traucē? Nepatīk dzirdēt, ka viņi par sevi runā? Tad nu jāsaka līdzīgi, kā mēs bābiešu barā vakar diskutējot par grūtniecību teicām klātesošajiem večiem- nepatīk, neklausies un ej uz balkona pīpēt.

Par to ārstēšanu- aha, pie reizes pamēģini izārstēt vīriešus, kam nepatīk resnas sievietes, un meitenes, kuras nesaietas ar par sevi jaunākiem puišiem. Orientācija nav slimība. Tā ir izvēle, un jebkurai personai rietumu sabiedrībā ir tiesības uz uzvēlēm attiecībā uz savu privāto dzīvi.
0
Izvēle tikai līdz tai robežai, kad man kā neintrālam cilvēkam to nebāž acīs, jo tadejāti es kļūstu par negatīvi noskaņotu personu...
Es zinu, ka visos laikos ir bijuši cilvēki ar citādu orientāciju (es arī sevi pieskaitu pie bisex), bet vienk pēdējā laikā geji un lezbieši ar saviem manifestiem ir tā kā hmm... apnikuši?
0
nee ta ir slimiba, un ja man vini trauce ar to ka lielas, tie mulki apkart.
0
Ja tā ir slimība, tad to nevar ārstēt, viņi vienkārši tādi ir piedzimuši.
Tā nav arī viņu brīva izvēle, tu nevari izvēlēties savu orientāciju, tāpat kā tu nevari izvēlēties kādai rasei piederēt.

0
Nē; jūtu, ka būs uz brīdi jāatceļ sev piešķirtais bans, un jāver sava smirdīgā mute vaļā; jo skatos, ka metāltauta galīgi ķīselī sāk iet.
Majors līdz šim tāds prātīgs puika šķita, bet - še tev, šitādas trulības nezin kur salasījies.

"Homofobija nav nekas cits, kā apspiesta homoseksualitāte - tā džeki no psihoterapijas rezidentūras izteicās."
1) Ar zinātniskiem grādiem vien te velti ko mēģināt pierādīt; dažs jau no augstskolas iziet vēl trulāks, nekā tur nonācis; nerunājot nemaz par Tvaika ielu.
2) Kas tā homofobija īsti par zvēru? Tipa, psihiska slimība kāda?
Tad tagad tas, ka kāds dabiskā kārtā pret pretdabisku seksu jūt riebumu, sauksies par slimību un fobiju, bet savu noviržu un degradācijas afišēšana - par psihiskās veselības apliecinājumu?
Njā; depresija - tā gan ir vispārēji atzīta psihiska slimība, kas jāārstē; un neviens neteiks, ka ir patīkami atrasties blakus emo brīnumam, kas nemitīgi pūlas pāršņāpt sev kādu vēnu.
Bet homoseksualitāte - ak jel, tas taču pavisam dabiski! Majoram, varbūt, drīz jau nāks šo simpātiju apliecinājumi un divdomīgi mājieni, kas būs vien arī jāpacieš; jo tāda "orientācija" taču ir normāla padarīšana? Ko; tu esi gatavs uz to?
Dažs labs, šķeit, jau gan sen gatavs mums ko tādu sarūpēt - ja atceras "lauku praidu" ar izvaroto zēnu Valdemārpil; vēl viens "veiksmīgi sevi atklājis" homiķis, heh.
Ta teikuši vismaz paldies, ka tos sūdus, ko šie pasaulē izlej, paši saņem atpakaļ iesaiņotus tais Maksimas maisiņos...
3) Kā gan izpaužas tā daudzinātā apspiestā homoseksualitāte? Tipa kā dažam lopiņam, kas apprecas, saražo bērnus, un tad - pēkšņi saprot, ka ir zilais?
Bet - paga, tie paši psihes dakteri apgalvo, ka cilvēka personības pamatiezīmes izveidojas jau līdz 10 gadu vecumam. Seksualitāte - ap 13; +/- pāris gadi. Ta ko - sanāk, nabadziņu sieva visu šo laiku spīdzinājusi, daiktu ar domkratu augšā celdama? Un, ja jau šis tik ilgi nav spējis sevī tikt galā ar tik pirmatnējas dabas jautājumu, kā "seksuālā orientācija" (ui, johaidi, kā mani uzjautrina vārdu savienojums "seksuālā orientācija", kur runa īstenībā ir par dezorientāciju) - ko gan no šā var gaidīt, kad tādam būs jātiek galā ar daudz komplicētāka rakstura morāles / intelektuāliem jautājumiem? Vai šāds cilvēks maz par pieskaitāmu turams?
Šai kontekstā bi ir vispār kaut kāds kuriozs. Tipa, kniebj katru cilvēkveidīgo, kas ceļā pagadās, pa vienam vai pa divi kopā, vienalga; un pretendē uz cilvēka - ar jūtu pasauli - statusu.
Nē, nu tas skaidrs, ka tādas kā te tās mūsu mamzelītes savas pašapmierinātības (-šanās) vārdā spēj attaisnot jebko; jo jāārstē jau mūs, kam kroplums un nevīžība šķiet pretdabiski un veselīgai sabiedrībai nepiederīgi; un nevis tie, kas tā vietā, lai ārstētos, bāž citiem ģīmī sava pagrimuma liecības un prasa aplausus.
Ārstēt tos, kam nepatīk resnas sievietes? Bet piedod, jāārstē tevi pašu, ja tu nesaproti, ka resnums ir organisma neveseluma pazīme - un nevesels organisms nav piemērots dzimtas turpināšanai, uz ko gluži dabiski darviniskā kārtā veselam organismam arī jāatbild ar attiecīgu reakciju.
Vai, "ārstēt meitenes, kuras nesaietas ar par sevi jaunākiem puišiem" - tak tie paši dabiskie instinkti: mātīte jau no dabas ieprogrammēta tā, ka meklē fizisku un intelektuālu patvērumu, ne?
Salasījusies homiķu propagandas par bērniem mēģenēs?
Varētu jau hormonu tabletes jums visiem, seksuāli pavieglajiem, sadot, lai sāk reiz asins cirkšņos un smadzenēs riņķot, un kļūstat par cilvēkiem, kas spēj interesēties par ko vairāk, nekā greizu seksošanu...
Bet - nedrīkst.
Ekshibicionistisku noviržu īpašnieki sirdi nomierina nūdistu pludmalēs; sadomazohisti čupojas savos pagrīdes klubiņos; onānisti klusiņām tup aizkrāsnē; neviens no šiem neiet pulcēties gājieniem pa sabiedriskām vietām.
Bet homīšiem - visi vārti vaļā.
Jā, jaunas asinis šiem savā pulkā jau arī vajag...
Un tu, brāl' metālist - būsi viens no tiem, kas nenoliedzot to atbalsta?...
0
No hormonu tabletēm asinis nesāks riņķot straujāk - tieši otrādāk. Bet gribulīti tās lielākoties nomāc gan...
0
No testosterona līmeni paaugstinošām, tādām kā Tribulus Terrestris zālīte, vēl kā riņķo - gan asins, gan gribulis galvā.
Kā tur ar tiem estrogēniem jums megadozās no pretapaugļošanās tabletēm u.tml., gan īsti nespēju iedomāties :) Bet "transpersonas" jau tos pretējos hormonus rij - ta gan jau tik ļoti to gribul iar' nemazina.
0
Infestus +1
-
Heresy - Tu vispaar ar galvu padomaaji pirms uzrakstiiji komentaaru ? Tagad fiksi paarlasi veelreiz un meegjini saprast kaadaas auzaas sabrauci! :D
-
RectalBleeding - Nav taa iedzimta kaite. Atmet taadu iluuziju.
0
infestus- es šīs lietas vienkāršī minēju kā piemērus tam, ka nav iespējams cilvēkam iedzīt, ko viņam jāuzskata par pievilcīgu. Ne, kāds dzimums, ne kādi izskata parametri.

Starp citu, nūdistu pludmalē nav ekshicionisma- visi pliki, nevienam netraucē.

ShIzzz- man šajā jautājumā ir izkopts savs viedoklis. Cilvēks mūsdienās pēc būtības ir androgīns un tā ir katra paša izvēle, kur un ar ko gūt baudu. Jebkāda muldēšana par "pareizo" seksu ir muļķīga. Pirms laulībām esat to darijuši, bijuši vairāki partneri, kontracepciju lietojat- muti ciet, nav nekādu ģimenes vērtību, bet gan baudas gūšana. Un es neredzu atšķirību starp šo "pareizo" baudas gūšanu un nepareizo.

RectalBleeding būdams nevainīgs būtībā šeit ir vienīgais, kas drīkstētu kaut ko moralizēt par "pareizo un nepareizo" seksualitāti.
0
Starp dabisku partnera izvēli, šķirojot pēc izskata parametriem, un pretdabisku neizvēlību, nešķirojot pēc dzimuma, tomēr jābūt kādai atšķirībai; citādi tiešām sanāks, ka arī citiem seksuāli nelīdzsvarotiem, pedo-, zoo-, nekrofili utt., nav "iespējams ko iedzīt".

"Starp citu, nūdistu pludmalē nav ekshibicionisma - visi pliki, nevienam netraucē."
Ta jau arī varētu teikt, ka geju klubā nav neviena seksuāli dīvainā, jo arī tur viens otram netraucē.

"Cilvēks mūsdienās pēc būtības ir androgēns..."
Ko ta tu ar šito gribēji pateikt? Man šķita, androgēni - tie ir hormoni...

"Un es neredzu atšķirību starp šo "pareizo" baudas gūšanu un nepareizo."
Nu, tad sanāk - hroniski alkoholiķi un narkomāni prot tikpat labi izklaidēties, kā visi pārējie sabiedrības locekļi?
Un tas sekss pirms laulībām - nevajag to še pīt iekšā, tā var būt dabiska tā īstā partnera meklēšana; kamēr tā nerobežojas ar erotomāniju vai nimfomāniju, kam arī ir sava vieta slimību sarakstā.

Ek, ļautiņi; itkā jau visi tik gudri un izglītoti, bet lēti gan jūs ļaujat sev smadzenes izskalot.
0
`Pirms laulībām esat to darijuši...`

Bet kāpēc gan nē? Oi, jā - točna! Bībelē taču....
0
Katrs muldēt, ko viņš vēlas. No mums atkarīgs, cik daudz no tā mēs pieņemam
0
infestus- nevienam nevar iedzīt patiku pret kaut ko. Un lai nu kas- bet baudas mērs ir tikai patik bauda un tai līdzi nākošās ciešanas. Ja neviena būtne no tā geja baudas gūšanas necieš, tas man atliek piebilst "go for it" un lai jau tiek. Tā viņu uzprasīšanās pēc leģitimitātes ir nekas vairāk kā vēlme paralēli seksuālajām attiecībām arī uzturēt intelektuālu un emocionālu kopību, kur klāt piederas arī kopīga parādīšanās sabiedrībā un savu attiecību apliecināšana citu cilvēku priekšā.

Androgīns ir bezdzimuma būtne. Garīgi vairums cilvēku mūsdienās ir androgīni- kareivīgi sieviešu un maigu vīriešu ir vairāk kā jebkad.
0
Heh, androgīni... Vāji pārzinu visu to ezotērismu. Bet - dzimumu vienlīdzība ar visiem tās blakusproduktiem tomēr dabas iekārtojumu neizdzēš.
Tik ilgi, kamēr cilvēki nav fiziski androgīni, demonstratīvas pretdabiskas viendzimuma attiecības tomēr ir un paliek veselīgas, komfortablas psihoemocionālās vides apdraudošs faktors!

Pirms bij parādījušies visi šie praidi u.c. jezgas, kuru dēļ vairs nevar ieslēgt ne tv, ne radio, nedz atvērt avīzi vai interneta pārlūku, lai nesaskartos ar agresīvu homoseksuālisma propagandu, man bij līdzīga attieksme: nu, ir jau šiem ļautiņiem novirzes, bet lai tak dzīvo dieva mierā, vai nu slimības dēļ ies šos diskriminēt. Katram pašam tiesības izlemt, ko darīt ar savu veselību.
Bet nu jau, goda vārds, tas sāk kļūt pārāk pretīgi...
0
Es gan jūtu tikai pretējo- retu reizi kādā portālā vai avīzē parādās kada sleja, kurā redaktors pūlas paust pretējo viedokli. Ja kaut kas par viņiem kaut kur ierakstīts, klāt būs vismaz 400 agresīvu komentāru.

Patiesībā sabiedrības attieksmē pret gejiem un tās attieksmē pret metālistiem es saskatu ko kopīgu. Nesaprot viņu kopsaucēju un grib pāraudzināt. Tā attieksme no sērijas "stulbais matainais un tizlā melnā kuce" neko daudz pēc izpausmēm neatšķiras no attieksmes "stulbie pediņi". Pamatā ir nespēja pieņemt alternatīvu pieeju kaut kam, ko uzskata par pašsaprotamu. Reperītis, kas pozē piesaucot kristietību, noteikti mūs uzskata par tikpat slimiem kā lielais vairums no mums hetero visus tos nabaga homīšus.
0
Tev kautkas ar galvu nav kaartiibaa ?! Kas tas Tev par apsurdu saliidzinaajumu! Homo nav alternatiiva pieeja - taa IR KROPLIIBA!

Ceru, ka, kad paagusies, arii smadzenes Tev pareizi iegroziisies!
0
paaugsies*
0
Heresy, tiešām nevajag jaukt tīri intelektuālus procesus ar zemāko instinktu noviržu neapvaldītību.
Kāda tur alternatīva pieeja. Slimība tā ir un plaiek, un ir atzīstama ka fakts, nevis kā norma.
Tas arī viss, ko vairums sabiedrības vēlas. Vai tas ir kas slikts?
0
ShIzzz- man ir 21 gads, es vairs varu vienīgi apgūt kādu svešvalodu vai kādu praktisku iemaņu, uzskati par dzīvi kopumā man jau ir izkristalizējušies. Kamēr pārējie tusēja un dzerstijās, es pusaudžu vecumā lasiju filosofijas traktātus un psihololoģijas apcerējumus.

Norma ir nosacīta, ir bijis un var būt arī citādāk.
0
Tikai dažā saskalotā apziņā, kas iedomājas, ka ir vērts cīnīties pret vienkāršākajiem dabas pamatlikumiem. Nu nav šī tā joma, kur intelektuālas teorijas izvērst - mediķu jurisdikcija.
0
Un, jedritvaikociņ, galu galā, ja nonācām pie tik muļķīgiem salīdzinājumiem. Es taču ar savu Burzum krekliņu nebāžos iekš LaRocca. Vai geji tāpat nevarētu neizrādīties normālas seksualitātes sabiedrībā?
Vienkārša iecietība un pieklājība - vai tas tiešām ir par daudz?
0
Johaidī- tātad viņiem jāslapstās. Jāslēpj fakts, kas ir viņu pašidentitātes pamatā. Muļķīgi to pieprasīt.
0
Heresy

Tu varēji lasīt ko vine vēlies bet šajā gadijumā tas ir pie dirsas. Tīri no sociālā viedokļa homoseksualitāti nodrīks uzstādīt kā kaut ko pilnīgi normālu un tā arī to pasniegt tālāk bērniem, lai arī dzīvojām šķietāmā demokrātijas valstī.
Ne vienu reizi ir bijis tā ka piemēram pediņš ar saviem žestiem un smaidiem tizlojas līdz brīdim kamēr neliek viņam saprast ka var arī nebūt labi. Apbrīnojami cik negejisks un bez vijiboniem chalis peekshnji palika. Mazaak visaadas lezbes un pedinji iidess-mazaak probleemu buus. Vaajo aizstaaveeshana var buut arii tiiri psihologiska nepiecieshamiiba, bet ne jau ar pilnigi debiliem argumentiem
0
Rainbow metal
0
Heresy, slapstīties nevajag. Taču, tu nepārtaukti aizmirsti, ka runa iet par dzimumdzīves novirzēm. Un ja tās var būt kāda pašidentitātes vai sabiedriskā tēla pamatā - lūk, tas ir muļķīgi.
Viss. Sāku jau nogurt.
0
Pēdējais arguments- senā Grieķija. Tā var būt norma.
0
Norma? Tu laikam par pederastiju taja pashaa senajaa Greikijaa neko nezini ne? Tagad savukart prakstiski aiz katra skaljaaka nepilngadigo verveshanas gadijuma Eiropaa pa tadam "normalam" staav. Padomaa ar galvu vienreiz ko tu raksti.
0
"man ir 21 gads, es vairs varu vienīgi apgūt kādu svešvalodu vai kādu praktisku iemaņu, uzskati par dzīvi kopumā man jau ir izkristalizējušies. Kamēr pārējie tusēja un dzerstijās, es pusaudžu vecumā lasiju filosofijas traktātus un psihololoģijas apcerējumus."

muahahahahaha :D Kad man bija 21 es ar domāju līdzīgi, bet tālākos gados lietas mainās. Tu sastopies ar gudrākiem cilvēkiem, spēcīgiem argumentiem un vienubrīd pieķer sevi visu uzskatu/pārdomu pārvērtēšanā/pārform... kas radusies pēc rūpīgas visa derīgā info uzsūkšanas. Grāmatas ne tuvu nestāv reālām sarunām ar daudziem viedokļiem!

Bet atgriežoties pie tēmas - paši tie homo brīnumi arī rada konflikta situācijas. Vēlreiz izteikšu to pašu, kas jau n-tās reizes teikts - Nevajag ar savu kroplību uzbāsties veseliem cilvēkiem!!! Un kāds tur vēl lepnums iekš kroplības - to gan es nesaprotu. Ar kroplībām nelepojas - tās mēģina sadziedēt vai vismaz sadzīvot ar tām tā, ka tas netraucē apkārtējiem.
0
Shizzam taisniiba...Savu viedokli nevar izspiest tikai no graamataam vien,kkas jau aizkjersies,bet runaat ar tiiri no graamataam pizgjiitaam fraazeem manupraat nav intelekta paziime...
0
heresy, aizvakar, plkst. 22:51
"Sabiedrībā dzīvo daudz vairāk cilvēku ar novirzēm no normām, kā varētu šķist. Patiesībā, jo ilgāk es dzīvoju, jo vairāk saprotu, ka normas iedomātas."

heresy, šodien, plkst. 11:47
"Pēdējais arguments- senā Grieķija. Tā var būt norma."

Khe khe. Nu kā tad tur īsti ir ar tām normām?
0
^ +1 :)
0
no otras puses, tas parāda tikai to, ka normas mainās.

jebkurā gadījumā tie, kas saka, ka homoseksualitāte ir pretdabiska, varētu paskaidrot, kāda iemesla pēc tad dabā tā pastāv. tāpatās nonākam arī pie citiem fifīgiem jautājumiem: kontracepcija ir pretdabiska, minets tāpatās, un kniebšanās biežāk kā reizi divos gados arī. tāpatās kā monogāmas ģimenes un daudzas citas ģimeniskās vērtības.

imho visa šitā cepšanās ir vienkārši neveselīga interese par to, kas kuram kur ko bāž, un cik ilgi tur.
0
doomed - nekrofīlija arī dabā pastāv. Tad vēl tur tā pedofīlija un zoofīlija + vēl čupa ar visādām citādām kroplībām. Gribi arī tādus indivīdus pieņemt ?
0
infestus,
"nenosodot atbalsta" <- superīgs teksts

A ja man nerūp? Lai tak dzīvo kā prot. Ne man kādu mācīt dzīvot.

0
Nu bet...Vinjiem arii ir tiesiibas...
:D
0
tur ir biki atšķirība. pedofīlija, zoofīlija un nekrofīlija neparedz partnera brīvprātīgu un apzinātu piekrišanu.
bet ir tā, kā tas ir - tādas lietas notiek, un notiek arī savvaļas dabā. tam vai mēs to pieņemam vai nē, nav gluzi sakara ar "dabīgs" vai "pretdabīgs"
0
Heteroseksualis MP nogruzh nepilngadigu meiteni piemeram. Viss bumbaas, abiem labi.
Pederasts kaut kur atrod nepilngadigu puisis, iedod 100ls, puisistis piekrit. Taatad ir abpuseja piekrsihana. Sanak ka viss ok?
0
man jau liekas, ka zem tiem 16 sīcis tomēr nevar apzināties visas iespējamās sekas etc, etc.

0
Major, kas tev nepatīk? Izvērstāk, lūdzu. Vai tas, ka divdabis nav likts komatos, vai kas vēl cits?
Pietiek taču šitās bezmugurkaulniecības - tik daudz, kā izšķirties, "par" vai "pret", cilvēkam itkā būtu jāspēj jebkurā jautājumā.

Bet, doomed, savstarpējā piekrišana būtu vietā arī tad, ja kādam, bez sava partnera, demonstrē savas seksuālās novirzes, ne?
0
bet tāpatās tas ir atkarīgs no valsts, cik kurai liksies normāli.
piemēram lietuvai nav atrunāts piekrišanas vecums, igauņiem ir 14 gadi, mums 16, spānijā 12.
0
jo tālāk, jo dziļāk mežā :D
0
Neonzam

Forši džeki jūs tur tajos blogos esat. Rakstat savas nevienam nepisošās web 2.0, nacionālisma un IT ziņas. Jauki. Nu lai jau ir.

Bet nākamreiz, kad sitīsiet viens otram high-five par cīņu "par vārda brīvību" es aicinu iztēloties 2 sekojošus scenārijus:

a) kāds "netīšām" piereģistrē tādā lapā kā Mozaika.lv tādu Kristpu Kaupi, ar personas kodu, mobilo tālruni un adresi (domāju nebūtu grūti to visu atrast).

->Datu bāze tiek nozagta un publicēta visādos superīgos blogos. Tālāk katrs otrais db saglabā no šī bloga. Kāds izrādas potenciālais darījumu partneris / darba dēvējs, cits - pārfanojies ūbermenšs - nacionālists ar hobiju dauzīt zilos. Kristapu uz brālēna dz. dienas svinībām vairs neielūdz.

Vārda brīvība.

b) tiek nozagts truemetal.lv damps. E-pasti kopā ar IP adresēm tiek savilkti kopā ar īstajiem vārdiem un tiek radīts fails - latvijas_satana_un_ naves_ kulta _ biedri _ truemetal.lv.rar Klāt vēl bilžuki no Mayhem vokālista smadzenēm, protams.

-> damps atkal tiek publicēts un saglabāts paranoiķu hdd. Tādi "vārda brīvības" kā Jūs tur atkal ar putām uz lūpām stāvat un krītat ka links uz š db ir jāhostē, tautai jābūt tiesībām publicēt šādas lietas.

Tagad kāds Kristaps izdomā mainīt darbu, bet kas tad tas? Darba devējam ir bb, ko viņš ieguvs no kāda superīga bloga kur minēts šis jauneklis. Hmm.

Jautājums.

Vai Kristapam izdosies pārliecināt darba devēju, kam nav ne jausmas par metal lietām, ka viņš klausas tikai un vienīgi classic rock un power metal un, ka viņš pat nepielūdz sātanu dzerot kaķa asinis skanot Emperor?

Secinājums

"jūtīgas" db savos blogos jūs protams varat publicēt, bet uzņematies tad atbildību par to, ka tiek uz mūžu sačakarētas jums pat nepazīstamu cilvēku dzīves, par kurām jums nav ne mazāko tiesību spriest.

Jauku visiem nedēļiņu ;)

p.s. un nosauc tik man par pidaru vēl, parādīsi savas prāta spējas pilnībā
0
infestus, mani maz interesē, kurš ko demonstrē. nu nav tās intereses par citu preferencēm tik lielas. vismaz viss tas, ko drīkst likumīgi demonstrēt.
0
Tā tik vēl trūka, lai šie sāktu demonstrēt to, kas nav likumīgi.
0
infestus - tu tiešām uzskati, ka katram pašam nav jāizlemj ar ko gulēt? Varbūt ej lasīt heresy lekciju kas un kā viņai būtu gultiņā jādara?

Es esmu par to lai katrs tiek ar sevi galā un tad citiem piepisas ar savu gudrību. Ja vēlies spelēt pusītēs, tad es atbalstu veselo saprātu.
0
majors - fantazē vien tālāk. Man galīgi piedrāzt, ka kāds gejiņš tagad netiks pie kāda darba. Lai par savu lielisko likteni saka paldies saviem "brēļiem un māsām", kas tautās devās upurus meklēt, to par lepnumu saucot.
Bet nu ok - ideja zem tā visa bija savādāka. Bet sanāk,ka man bezmazvai jāuztraucas par katru vietu, kur reģistrējos + mēs varam šo pārnest arī ārpus virtuālā un ko tad ?! Par paranoiķi palikt ?
0
Intar, normas ir nosacītas un senajā Grieķijā tas slidenais jēdziens "norma" homoseksuālismu atbalstija. Nekādu pretrunu manos izteikumos.

Tiktiešām apnicis taisnoties. Un no grūtniecības dažs labs arī noteikti izsargājas ar pārtraukto dzimumaktu, jo kondomi "nav dabiski".
0
Pamēģināju palasīt, ko jūs te pa trim dienām esat sarakstījuši - jābūt pilnīgam bobijam, lai to veiktu ...
0
Njā, heresy, porņu režisori dievina pārtraukto dzimumaktu :D
0
Varbūt viens no iemesliem kāpēc grieķija ir vairs tikai senā ir dēļ tām normām :D
0
Nu Tu dod! Grieķijai ir 11 000 000 iedzīvotāju, 24.vieta pasaulē pēc dzīves līmeņa un aptuveni 305 595 miljardu dolāru liels IKP.
0
grieķija kā zeme spārda dirsu, bet principā jau laikam taisnība tev ir - tāpēc jau arī antīkās civilizācijas tapa iznīdētas, ka uzplaukumam seko morāls pagrimums. Laikam jau dabīgs process...
0
Majors, kurš te taisās kādu mācīt, ar ko gulēt?
"Es esmu par to lai katrs tiek ar sevi galā un tad citiem piepisas ar savu gudrību."
Tik vien jau arī vajag, lai tiem citiem ar to savu gudrību nepie...
Viss, nah, pietiek; nu jau par tālu auzās aiziet.
0
`tu tiešām uzskati, ka katram pašam nav jāizlemj ar ko gulēt?`

Ahā, bet kāpēc tad tas jāafišē? Pietiks piselēties ap demogoģiskām frāzēm - `sabiedrības neiecietība, naids, nesapratne pret savādāko`. Kur ir neiecietība? Kur vardarbība? KUR IR ASINIS!? Man arī nepatīk, kads kāds ultra gailis skaļi apsriež kādas memzeles kādas pōzās un situācijās tesis. Dirst nah. Mūsdienās informāciju par jebkuru tēmu var atrast turbo operatīvi - kam interesēs tas būs lietas kursā - nav ko uzbāzties cilvēkiem, un viss būs po. Man tie pederi pirms gadiem 2 ij netraucēja, bet zejebala katru gadu man viņus atgādināt? Vēl viņi cenšas stutēt kautkādas izmaiņas likumdošanā. Vai, piemēram, rīkot gājienu 200 pederiem krastmalā ar satiksmes bloķēšanu. SHUT THE FUKK UP, vai mirstiet, pederi.
0
Viņi laikam to grib par modes lietu pataisīt kā biseksualitāti kura tagad ir topā meitenēm. Pīzdas bļaģ
0
Heresy - nu aizmirsu pierakstīt vien vārdu, kas apzīmētu, ka runa ir par seno grieķiju. Cerēju, ka pēc konteksta sapratīsi. Intars saprata.

Vai tik šis nav garākais rakksts no Bigija puses kādu esmu TM manījis :)
0
Nea, šis ir 8ajā vietā :D
0
Pride laikā kā reiz uztaisiju vienu plakātu ar ironiju par nākotni ja viss šitais kļūs par "normu"
Nevarēju atturēties no pazīmēšanas sorz lol

www.picturepush.com/public/793972...
0
0
EJ TU DIRST BĻĀĀĀĢ!!! PASAULE IET UZ GALU KA ES SAKU
0
Bet tas jau nav vīrietis. Turklāt izrādās, ka jau 1999. gadā viens šitāds tranny jau piedzemdējis sīci, vienīgi, acīmredzot nav bijis juridiski atzīts par džeku, kā tas ir šajā gadījumā.
0
Ja dzemdē, tad nav vīrietis. Intaram pilnīga taisnība. Ja sieviete plastiski sataisa veča ģīmi, tad tas vēl neko nenozīmē.

Kā to vimpi vispār varēja atzīt par vīrieti?
0
Bigijs pilnīgi pareizi pateica. Krišnas blietē pa Tērbatas un Kr.Barona ielu, nekādu Krastmalu sev neprasa un apsardzi ar. Zilie varēja ap Purvu jeb kādu publisko WC kaut visu dienu cirkulēt, man po...

Drīz būbdžobisti sarīkos gājienu pa Pērnavas ielu ar saukli: "We want to fuck big tities!" Vot būs piekrišana :D
0
būbdžobisti <- :D
0
hehz labs :D

Starpcitu - kautkur netaa saistiibaa ar to zilo gaajienu bija komentaars ar alternatiiviem marshrutiem. Viens no tiem - uzvaras laukums :D To es gan labpraat redzeetu :D Veel arii bija likam aarpusriigas mezhmalas ieteiktas,
0
Uhu, apvedceļš Tallinnas virzienā ...
0
Lai kāto uz Bolderāju!
0
pag, man vislaik likās, ka tas praids vairāk tāds iepazīšanās tusiņš... ko te klaigā, es pat par hokeja čempionātu no truemetal uzzināju... par daudz mēdijiem seko... bet mēdiji sako... pilni geju un tādu streipisku seju... poēma man nāk te... spiežu spiežu... uztaisa skaļu PR... nu tur vienam diviem iedo bietē... nu mēdiji cepās... es nē... tu arī nē... bet kāds pasīvais varbūt iedrošinās iznākt... tur, parciņā, sākumā pār žogu paskatīties... pēc tam no otra Daugavas krasta... pēc tam jau kaukas vairāk... nu man tā šķiet... tev nē? bet es esmu tava ome... un kas tad, ja ne mārtiņš rītiņš... bigugga, tu zināji, ka frailty tu esi tikai sesijnieks?... uzticams avots teica LOL
0
uzticams tas ir tāpat kā biedri no praida?
0
hehe, a ko kopējais komentāru skaits nemainās?

Izdzēsi kaut ko?

Uzticams tik, cik teicās, ka esot ar Frailty bundzinieku vienā grupā spēlējis... Un, ka Runcim Renāram ir ap 30 gadu

Nu, galīgi neuzticams, ja nopietni, he he
0
"Runcim Renāram ir ap 30 gadu" :D:D:D
0
nevar buut, lelles nenoveco
0
Runcis Piiks, ja nu kas >:(
kopsh kaut kad pagaashaa viikend
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas