KISS?
0
Grupas „Kiss” menedžeris apstiprinājis, ka pašlaik norit sarunas par televīzijas realitātes šova veidošanu, kurā tiks meklēti esošo dalībnieku aizvietotāji. Pašlaik grupā ir divi oriģinālā sastāva mūziķi – dziedātājs Pols Stenlijs un ģitārists Džīns Simonss, kuri izteikuši cerību, ka „Kiss” turpinās darboties arī pēc viņu aiziešanas pensijā. Grupas ilggadīgais menedžeris Doks Makgī izteicies, ka plāno nomainīt visus „Kiss” dalībniekus, lai pievērstu grupai jaunas paaudzes fanus. Mūziķi tiks meklēti realitātes šovā, kas veidots pēc „American Idol” parauga.

LOL

(iz SWH rokziņām)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
toč lol
0
Otru Slipknot bliezīs augšā ?
0
:D :D tad moš lai KISS veido savu dinastiju un atdod vietas un maskas saviem sīčiem
0
Pieļauju, ka šāda veida šovs varētu izvērsties pat visai veiksmīgi, bet kam vaidzēs šādu Kiss pēc šova beigām nezinu gan. Varēja jau nu atļaut grupai sasniegt savas loģiskās beigas līdz ar dalībnieku došanos pensijā.

American Kiss Idol - Amerikāņu Bučiņ Elks, gan varētu būt varen labs un precīzs šova raksturojošs nosaukums.
0
nafig tā, varēja uzaicināt citus džekus un ar maksām i nemaz nepamanītu, ka tie vairs nav Stenlijs un Simonss
0
Ja nu vienīgi tad, kad šie turpinātu uzstāties 120 gadu vecumā, kādam rastos aizdomas...
0
let's just nuke america
0
ROFL

0_0 Goda vārds, lielāku sviestu sen nebiju dzirdējis.
0
...MY SHINY METAL ASS iz da ansarzz, janukaz!!
0
ou, ka tik tur nebija BITE blin (blush)
0
„Kiss” dziedātājs Pols Stenlijs noliedzis informāciju, ka grupas dalībnieki tiks aizvietoti ar topoša televīzijas realitātes šova uzvarētājiem. Sākotnējā informācija, ka visi četri grupas mūziķi tiks nomainīti, lai piesaistītu jaunāku auditoriju, radusies no menedžera Doka Makgī teiktā neprecīzas interpretācijas. Stenlijs nenoliedz, ka tiek gatavots talantu šovs, bet tā uzvarētāji tikšot iesaistīti esošajā sastāvā, kurā joprojām darbojas grupas dibinātāji Pols Stenlijs un ģitārists Džīns Simonss. „Pirmkārt, lai ko jums kāds teiktu, līgums par šovu vēl nav parakstīts. Otrkārt, ja mēs gatavotos veidot „Kiss II”, un es šādu iespēju neizslēdzu, tas būs grupas papildinājums, nevis aizvietotājs. Mēs esam savas visu laiku lielākās un veiksmīgākās Eiropas turnejas vidū, spēlējam vairāk nekā pusmiljonam cilvēku! Ne grupai, ne man nav plānu apstāties pēc šīs turnejas!” „Kiss” mājaslapā publicētajā paziņojumā apgalvo Pols Stenlijs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas