Atgādāt ebay pirktu preci
0
Ir ideja Ebay (UK) iegādāt preci un atgādāt to uz Latviju.
Kā vislētāk un visjēdzīgāk to izdarīt? Man ir bijuši tādi vai šādi ieteikumi, taču cerēju, ka te varbūt kādam ir tiešām pieredze šādā jautājumā.

izmērs~55x28x13(cm)

svars~3,4(kg)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
vajag apist muitu!
0
Kur ir problema????
Pasuti, ko tev vajag, un sanjemsi te savu kasti, protams, samaksajot pasta izdevumus. Kada sakara vel tu par muitu uztraucies????
0
A - un, tev jau nav sevishkjas izveles - ja tu perc preci ieksh E-bay, no konkreta pardeveja, tad tev ari atsutis preci tada veida, ka ir noradijis konkretais pardevejs, jo vinji ipashi nechakarejas - ka ir noradijushi pie "shipping" ta ari dara.
0
Klau, vislabaak preces pasuutiit ir no Vaacijas. Draugiem.lv ieksh bundzinieku domubiedriem kaadu laicinju atpakalj izlasiiju, ka var kaut tanku pasuutiit, tik un taa pasta izdevumi nepaarsniegs 25ls, tjipa peerc bungu komplektu pa 800 un par piegaadi maksaa 25ls. No UK laikam buus daargaak, jo postage buus 'pa gaisu' nevis 'uz ritenjiem'. Shii fiicha neattiecas tikai uz muuzikas instrumentiem, bet arii uz visu paareejo.
0
Par Vāciju - droši vien tur bij domāts Thomann veikals. Piegāde maksā 25euro neatkarīgi no pasūtījuma svara.

Un ja pasūta no UK ebay tad nav jāmaksā ievedmuitas nodoklis.
0
tanku sūtīt gluži nevarēs, limits jau ir, bet tāpat gana iespaidīgu kluci var pasūtīt - līdz~30 kg bija laikam, so tā tiešām ir, ka gandrīz jebko pa 25 EUR var atsūtīt.
0
Un šis?
lbss.lv/
Itkā jau sanākot izdevīgāk, jo pārskaitot naudu pa tiešo uz ārzemēm, jāmaksājot kautkāda komisijas nauda.
Itkā šie no Vācijas vislabāk arī sūtīt, diemžēl tā pati manta ebay.de maksā vairāk nekā iekš ebay.co.uk.
0
Itkā jau sanākot izdevīgāk, jo pārskaitot naudu pa tiešo uz ārzemēm, jāmaksājot kautkāda komisijas nauda>>>>

ja tu perc ieksh E-bay, tad visiem tur ir Paypal, nah vel kadas komisijas naudas tam zhidu bankam!
0
es vienreiz caur ebay pasūtīju vecenei gredzenu kjipa zelta, bet izrādījās, ka ir apzeltīts sūds...
0
Es e-bay pērku zābakus - ar visu piegādi sanāk lētāk, nekā Latvijā >:) Cik esmu novērojis, piegādes cena p[recēm līdz 15 kg no Vācijas ir vidēji 15 eur, no UK - 30 GBP; bet nu, es jau nezin, vai tam tavam dārgumam tas sedz to cenas starpību...
Bet nu, ja kas, man radiņi pagaidām pa UK dzīvojas; jūlijā viens tāds taisās braukt šurpu - kazi, var sarunāt ko atgādāt :P
0
`Kada sakara vel tu par muitu uztraucies????`

Tādā sakarā, ka, ja sūtītājs bliezīs ar visu pavadzīmi (nevis kā dāvinājumu), tad vēl rēķinies kaukādutur % no visas summas IESKAITOT piegādi.

`Kā vislētāk un visjēdzīgāk to izdarīt? `
Nūuu, kādā ta massā tas verķis? Es te metu aci uz vienu agregātu tā, ka man izdevīgāk sanāk pašam aizbraukt pakaļ un izdevumus vienkārši norakstīt kā ceļojuma priekus nevis maksāt pidariem, kas ar manu potenciālo aparātu spēlēs futeni (jŗē bļē gŗjobannie angļi, bē da-būba-bā)
0
Bet joks tāds ja noraksta kā dāvinājumu un summa ir baigā vai svars tad tie muitnieku poļubom pārbaudīs. Baigie suki. Vārdu sakot cik noprotu katram verķim ir tas savs maksājums tai muitai, kam mazāk kam vairāk...
0
EU robežās nekad man muita nav uzlikta. jā - un vairs ar giftiem tik viegli cauri neies kā pirms pāris gadiem, kopš ebay un vispār starptautiskais i-shoppings tā krietni plašāk pavēries, viņi tagad stingrāk ķemmē sūtījumus, tjipa "dāvana no USA tēvoča metru reiz metru lielā kastē ar vērtību 60$" vairs krastā neies ;D
0
Sūtot no ES nekādas muitas un PVN nebūs, bet ar štatiem gan visādi brīnumi gadās. Bija viens gadījums, kad pārdevējs aizmirsa pielikt rēķinu un muitā man vnk atteicās sūtījumu izsniegt, kamēr šiem to rēķinu neiesniegšu, lai varētu PVN sarēķināt :D Sataisīju mājās "rēķinu" par $20 ($200 vietā) un visi laimīgi :)
0
... 20 zaļajiem (200 vietā) ...
0
$this ... <?php var_dump($_REQUEST); ?>
0
sorry... gļuki vai nu manā paurī vai truemetal endžinā :D $200
0
$20 nevar ierakstīt, bet 20$ var... blahh
0
es izlasīju "atgādāt eBay pirktu ieroci" LOL
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas