Episka death metal kauja
0
"...got the Century Media reissue of Grave's You'll Never See.../...And Here I Die...Satisfied, and these are the liner notes, verbatim.

Jorgen Sandstrom wrote:

"We did some really good tours with bands like Bolt Thrower, Dismember, Morbid Angel, etc. to support this album. On the Morbid Angel/Dismember tour we ended up in a very weird situation where Dismember and us shared a bus. Originally Dismember were supposed to do a tour with Benediction, but somehow Dismember canceled and joined this tour instead, and Benediction got really pissed about that. So in Copenhagen, Benediction and their two opening bands (Atheist and Cemetary) paid a visit. It ended up in a really big street fight. Baseball bats were used, fistfights, even cymbal stands were in the picture. One of them shot the fight with his handycam and got a bottle smashed in his face! It was total fucking chaos! It was like the movie The Warriors.""

Njā, nez, kur tas nofilmētais palika? :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
MA/Dismember/Grave veči mahājās ar Benediction/Atheist/Cemeta... džekiem !? Kautkā neticās ... Bet to redzēt tiešām būtu intersanti. Slinkums grupu forumus / mājas lapas pētīt. Ja kāds ko atrod, padalās ar gaļu ;)
0
jāčeko jūtūbs, gan jau, ka uzpeldēs:D
a tie Cemetary ir tā foršā zviedru banda, kas agrāk močīja deathmetāliņu un pēc tam tādu tipa gotisko? An Evil Shade Of Grey, Black Vanity utt. Bija taču it kā izjukuši
0
BoD: Tas esot rakstīts Grave albumu You'll Never See + ...And Here I Die...Satisfied pārizdotās versijas bukletā, un to saka pats Jörgen Sandström - tā laika grupas vokālists, ģitārists un basists. Tā kā ja nu tas nav tiesa, tad visi pārmetumi viņa virzienā.

Chaos: Tā kā runa ir par tūri pēc You'll Never See albuma, tad skaidrs, ka te runa ir par ~1992./1993. gadu.
0
oij, ne tā biju sapratis. sapratu, ka tas notika tagad, pārizdotā albuma promo turnejā..:)
0
Kurš tad tādas taisa?
0
nu mazums.... Kiss ja nemaldos taisījuši turneju arī izdodot kaut kādu The Best of Kiss
0
Metallica par godu MOP 20 gadu jubilejai mo''cīja koncertos visu albumu. kāpēc gan lai kāds vecais monstrs netaisītu pārizdota albuma turneju
0
Es ar sapratu ka tagad. Ja tolaik, tad jau nav baigais pārsteigums. Visi bija sūrie trū :)
0
atceros vēl ar ap kādu 93 gadu vienā no tiem krievu žurnāliem RockCity vai varbūt kādā citā (īsti neatceros kurā tieši), lasīju ka vienā tūrē nesaskaņas par reliģiskajiem jautājumiem bijušas starp Samael un Pungent Stench, arī izmetuši pūku:D cik nu tās ziņas bija patiesas tajos krievu žurnālos tajos laikos ir cits jautājums.
0
:D

Ev, jāsakūda arī kāds lokālais mahačs, tikai pasakiet priekšā kam pret ko būtu jācīnās?

Lazarus vs. Lassie the Cat, piem. + fani

nu? Es uz Lesī lieku, Šedoumeikers jau tāds pozers vien i
0
p.s. variantu visi sit nefolku nepiedāvāt
0
ā, sorry, es kaut ko laikam aizmirsu, nav vairs Lazarus viņa, vai ne?
0
nefolk vs I.T.Warpath :D
0
:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas