62 gadīgs Mūks ir Metalheads
0
Pirmā asociācija, izdzirdot vārdu salikumu dziedošs mūks, gandrīz ikvienam rodas ar nopietnu reliģisku dziesmu dziedātāju klosterī. 62 gadus vecais brālis Cezāre Bonizi nav tipisks dziedošs mūks.

Sirmais kungs ar garo, sirmo bārdu savai muzicēšanai izvēlējies elektrisko ģitāru, turklāt lai spēlētu smago metālu. Pirmais priekšstats par šo katoļu kapucīnu klostera mūku varētu rasties, ka vismaz daļa viņa mūža pagājusi, traucoties uz motocikla pa lielceļiem kopā ar citiem rokeriem. Taču patiesība ir savādāka – daļu mūža viņš pavadījis kā misionārs Āfrikā. Pirms 15 gadiem viņam gadījies apmeklēt grupas Metallica koncertu, un, izjūtot, kādu enerģiju tas dod, viņš iemīlējis smagā metāla mūziku. Tad arī pats sācis spēlēt.

Cezāre Bonizi, kapucīnu klostera mūks: „Sākumā spēlēju vieglāku smago metālu, jo galvenokārt dziedāju dažādām vecmāmiņām.”

Šomēnes iznācis nu jau 18. viņa albums, šoreiz ar nosaukumu Mystery. Lai gan Bonizi dzied arī par ticību un Dievu, viņa nolūks neesot pievērst klausītājus kristietībai.

Dziedošais mūks dzied itāļu un latīņu valodā. Taču viņa pēdējas albums tulkots arī angliski. Līdz šim Bonizi ar koncertiem uzstājies tikai Itālijā, taču ar jaunā albuma dziesmām viņš plāno doties starptautiskā tūrē – ielūgumi uzstāties saņemti pat no Japānas un Brazīlijas.

un tagad tvnet.lv varat paskatīties viģiku :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
normāls cilvēks, kurš nebāž nevienam acīs savu pārliecību.
0
tev ir dīvaina izpratne par normalitāti, kristīgais metālist
0
labi, ja tu tā domā, man nav iebildumu.
0
Nefolk2, tad izskaidro jēdzienu ''normāls''.
0
Atnes man vienu Dzirnavnieku, tad parunāsim

0
Šobrīd man slinkums :P
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas