WW3
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tas ir tikai INTRO
0
ASV itkaa vislaiku bija 100% gruzijas pusee. redzees, kas buus tagad...
0
8)
0
Un latvijai arī tūlīt jālien - baisie korķi pasaules pudelēs - Pabrikam, ko arī šeit krievu tankus noilgojies redzēt?
0
nu WW3 jau labu laiku , iet pilnā sparā
0
man arii kaut kaa liekas, ka Latvijai vajadzeetu no shitaa visa tureeties peec iespejas pa lielaaku gabalu, bet nu buchmuuliishi kas buchmuuliishi
0
laikam jāuzliek Bolt Thrower paklausīties. bet ja nopietni, tad nu sūdi i
0
Varu derēt, šoreiz ASV gan būs viens pīpis par austrumos notiekošo - jo tie krievi, tāpat kā pekinieši, ievieš kārtību savos reģionos tām pašām demokrātiskajā metodēm, kā šie Irākā!
Arī mūsu prezidents, droši vien, ja būs nepieciešams, dosies vizītēs uz Krievzemi, itkā nekas nebūtu bijis - tāpat, kā tagad uz Olimpiādes atklāšanu.
0
a vot deram, ka Bušš vēl paspēs savu spēku parādīt krieviem, esat aizmirsuši 40 gadus ilgušo auksto karu - ASV un PSRS pretimstāvēšanu, tad lūk šeit var izveidoties kaut kas līdzīgs! es vismaz tā ceru, tas būs tikai apstiprinājums tam, ka vēsture atkārtojas, tikai citā kvalitātē...! hell yeah, war is a hellm/
0
www.mfa.gov.ge/ ievērtējiet šito. bez komentiem.
0
tā ir oficiālā Gruzijas Ārlietu Ministrijas lapa. karš iet vaļā arī netā. pizģec.
0
Smuki. Atrasts *iemesls* dot bietē gruzijai. Aizstāvēt savus pilsoņus? <- žāāāāvzzzz.. Redzēs redzēs, ko ta ASV teiks. Pēc tam varēs vāvuļot - ko ta mēs, ASV jau pirmie sāka pret mums. Arī mēs (LV) tak esam ASV partneri un kas tik tur vēl ne.
0
krievu standarta ažiotāža..! starp citu Afganistānas karā varēja arī no Latvijas doties palīdzēt vienai vai otrai pusei, saņemot par to naudiņu, varbūt dodamies mēs arī palīgā Gruzijai...!
0
To graver: Tieši taadus , kaa tu tur gaida. Bļe, kad beigsi čurāt gultā, tad jau varēsi pieteikties.
0
bļins, man sāk likties, ka pēdējais laiks krāmēt somu un prom uz kād Īriju vai Angliju. Dom;āju, ja iejauksies Amerika un tiešām sāksies karš, tad pirmo Krievija nobombīs un okupēs Pribaļķiku.
0
0
0
tad uz Ameriku vai uz kādu no Dienvidamerikas valstīm. nē bļa, uz Austrāliju!
0
Pag, Austrāliju Žirinovskis solīja iznīcināt - tātad tas ar neder.
0
to: hammerheart, a tieši dēļ tādiem kā tu, Baltijas valstis tika okupētas 1940.g. neviens neko necentās darīt, ja nopietni, tad tikai salīdzināju ar Afganistānas karu un par došanos uz Gruziju jau vismazāk sapņoju, kā nekā arī tur komunisms ir cieņā! Tā ka hammerheart, uztraukumam par manu veselības stāvokli nav pamata..!
0
Paldies Chris|M| par saiti... Ko tik viena appīpējusies vecene nespēj dabūt gatavu :D
Tuvāko 200-300 gadu laikā atdziest saule, ik pa pāris desmitgadēm uzrodas jaunas cilvēku rases un planētu orbītu novirzes... Kur mans baltais palags, jāietinas un jākāto uz Aglonu glābties.
0
^^^ bet vai gadījumā ja tiek lietoti visi tie ķīmiskie ieroči un sazin vēl kādi sūdi, vai nevarētu būt tā, ka tās planētas tiešām novirzās no orbītām?
0
WW1&2 tak tā ķīmija gāja vaļā uz pillu klapi - vaita kas kur aizvirzījās? :D
Dažu Saules sistēmas planētu agregātstāvoklis pats par sevi jau ir kas krutāks par jebkuru kodolieroci, i neko - karājas miljardiem gadu tur pat.
0
first blood
"Afganistānā cietuši trīs Latvijas kontingenta karavīri; viens gājis bojā"
0
glavnoe.nnm.ru/ih_informacionnaya_...

Atkārtošos, bet man nav nemazāko šaubu, ka gan krievi, gan gruzīni (politiķi/militāristi/ol... ir vienādi maitas un pareizi vien dara, ka savstarpēji paretina savu orku rindas. Un žēl, ka cieš tie, kam šajā konfliktā ir visvairāk taisnības - vietējie, dienvidosetieši. Man būtu pajāt, kādas valsts ir mana pase, galvenais, lai iekārta ļautu pilnvērtīgi dzīvot.

Bet, ja tas ir tikai intro, tad interesanti, interesanti, nefolks jau berzē savas mizantropiskās ķepas
0
ja tas ir tikai intro, tad tas noteikti nebūs nekāds tur black metal ist krieg, bet viss būs pa īstam :D
0
nu visiem ir pielecis ka okupeet valstis nedriikst bet atbriivot un uztureet mieru driikst un ir pat modee. droshvien intro. + tas melnais caurums 10 septembrii uhh
0
Pert Krieviju ir mazas iespējas uzvarēt, bet pret headcrabiem jūs varat sagatavoties - lauznis un stellatslēga ir jūsu draugi!
0
Bet tak sen jau valstis tikai atbrīvo, nevis okupē - mūs tak 1940. un 1945. arī atbrīvoja.
0
0
fuck, kaapeec tas video vairaak nav pieejams...?
0
Stulbi, ka Osetīnus, tāpat kā Azerbadžāņus un Kurdus visādi okupanti ir/bija sadalījuši savā starpā. Saprotams, ka viņi grib sev neatkarību. Īsti necērtu, kāpēc Gruzijai tik ļoti viņus vajag, paši tik nesen ieguva neatkarību, varēja jau saprast osetīnu centienus pēc tā paša.

Abhāzija un Osetija jau bija pilna ar ''krievu miera uzturētājiem'', tā pati okupācija vien ir.
0
Gruzijai jau arī mož nevajag, bet lielie resnie onkļi pie Gruzijas un citām stūrēm - tiem gan varētu noderēt. Onkuļi izbīdīja neatkarīgu smilškasti sev, bet gribas kautko vēl... Bet citiem onkuliem arī gribas tur atkal spēlēties...
0
Medvēģevs pavēlējis pārtraukt operāciju. Tipa, esot jau gana pa biksēm sadevuši.

Turklāt "Россия простила США и НАТО". Cik cēli. Mēs nemaz nedusmojamies, ka jūs mums runājāt pretī.
0
Man čujs, ka tas ir tipa - "rekā mēs respektējam ASV un NATTTO", lai pēc tam atsāktu ar jaunu sparu, ķip, Gruzija atkal lecās utt
0
Ja kas, tad gan D-Osetija, gan Abhāzija jau kopš neatminamiem laikiem ir Gruzijas sastāvdaļas un nemaz tik ļoti pēc "neatkarības" netiecās, kamēr šo reģionu pārvaldībās netika salikti krievi. Interesanti, kāpēc Krievija "nedaudz pretojas" piešķirt neatkarību, piemēram, turpat aiz robežas esošajām Čečenijai un Dagestānai, jau jau šie ir tādi tautu pašnoteikšanās tiesību aizstāvji?
0
Tāpat jau skaidrs, ka neatkarība Krievijas izpratnē ir labākajā gadījumā KF autonomā apgabala formātā.
0
D-Osetiju Gruzijai pievienoja boļševiki, kas nemaz nav aiz tik neatminamiem laikiem, bet pirms tam tā bija Krievijas impērijas sastāvā, kas gan varētu atbilst kopš neatminamiem laikiem, jo starp dzīvajiem nav gan neviena, kas to atminētos...
0
0
Tagadējās D-Osetijas teritorijā osetīni ieradās kādā 18. vai kurā tur gadsimtā bēgļu gaitās. No (Z-)Osetijas to atdala Kaukāza kalni - dabīga robeža. Kas attiecas uz Gruzijas valsts vēsturi, tad tā ir krietni senāka par boļševikiem.
0
Tāds Kosovas / Bosnijas / Z-Īrijas variants vien sanāk ...
0
""Tā nav nekāda slepena informācija. Tā ir informācija, ko publicējuši Krievijas televīzijas kanāli, raidījumā "Vesti", par manevriem, kas notika Ziemeļkaukāzā. Šie manevri notika no 15. jūlija līdz 2. augustam. Tātad tieši pirms šīs ofensīvas sākuma. Tur piedalījās ļoti liels skaits karavīru, 400 tanki," atklāja Pīks.

Šie manevri ļoti tieši skar arī Latviju, jo tajos piedalās Latvijas pierobežā - Pleskavā esošas Krievijas militārās divīzijas kaujinieki. Pīks pauž bažas par to, ka Latvijas pierobežā esošie karavīri tiek gatavoti uzbrukumam: "Mūs, protams, varētu interesēt, ka tur piedalījās karaspēka vienības no 76. desanta divīzijas, kas izvietota Pleskavā.. Viņi atrodas pie mūsu robežām. Šie karavīri tiek trennēti būt visu laiku kaujas gatavībā. Tik tālu tas mūs varētu interesēt..."

Pīks norāda, ka šie manevri var tikt uzskatīti par ģenerālmēģinājumu iebrukumam Gruzijā: "Ne velti šie karaspēka manevri formāli saucās "Kaukāzs 2008", bet neformālais nosaukums bija "Prinužģeņija k miru" [red. piespiešana uz mieru]. Tātad faktiski šī operācija, kas notika, tika izmēģināta jau militāri pirms tam."

Pīks arī uzskata, ka tas, ka Latvijas pierobežā tiek gatavotas kaujas vienības, varētu būt arī iespējams drauds Latvijai: "Tas nozīmē, ka faktiski krievi arī Baltijas pierobežā uztur kaujasspējīgas desanta vienības, kuras, gadījumā, ja viņi vēlas, var izmantot.""

www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/900_se...

Ble.
0
^^^šorīt skatījos šito 900sekundēs. un bļe, ja gadījumā sūdi sanāktu un Krievija uzsāktu kaut ko pret Latviju, vai Eiropas Savienībai Latvija būtu pietiekami svarīgs iemesls, lai uzsāktu kariņu ar Krieviju. Krievijai būtu arī arguments-ja amerika varēja okupēt Irāku, kāpēc gan Krievija nevarētu kaut ko okupēt? un vēl, ja tiešām Eiropa un Asv uzsāktu ofensīvu pret Krieviju, manuprāt Krievijai palīgā varētu nākt Ķīna un kāda no tām musulmaņu valstīm, piem. Irāna, kura visai sparīgi ražo kodolieročus un kurai labas attiecības ar Krieviju. tā kā....
0
Tā nu gan ir varena loģika - "ja amerika varēja okupēt Irāku, kāpēc gan Krievija nevarētu kaut ko okupēt?" :D Okupācija kā modes lieta?

Šaubos, ka Ķīna ietu palīgā Krievijai, drīzāk jau viņi nogaidītu, kamēr krievi un rietumnieki viens otru sasper lupatu lēveros, kā rezultātā Ķīna automātiski kļūtu par spēcīgāko valsti pasaulē (ta, ka tā par tādu agrāk vai vēlāk kļūs, izskatās diezgan neizbēgami). No musulmaņu valstīm gan nekā nevar zināt.
0
0
Šo anekdoti jau chris tepat, augstāk, bija iepostējis.
0
ah, tagad atradu :)

bet es esmu slinks līdz ārprātam un īpaši cītīgi nelasīju, bet meklēšana par tanti Vangu neko neizdeva
0
Varbūt, ka nav iemesla satraukumam, bet hvz..

Krievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs uzskata par fantāziju, ka Krievija varētu uzbrukt citām kaimiņvalstīm. To viņš šodien teica, tiekoties ar Saeimas Ārlietu un Eiropas lietu komisiju deputātiem.
Deputāte Sandra Kalniete (PS) interesējās, vai Krievija, izmantodama savu retoriku par pilsoņu aizstāvēšanu, neplāno vērsties pret Ukrainu vai Baltijas valstīm.
"Tā ir fantāzija, kuru nav iemesla pat komentēt," sacīja vēstnieks.
Vēstnieks deputātiem izklāstīja jau iepriekš dzirdēto Krievijas pozīciju un uzsvēra, ka operācija tika sākta, lai aizstāvētu Krievijas miera uzturēšanas spēkus. "Kā sevi cienoša valsts Krievija bija spiesta uzsākt miera uzspiešanas operāciju, lai aizstāvētu savus pilsoņus Dienvidosetijā no genocīda," sacīja Vešņakovs.
Vēstnieks arī uzsvēra, ka Krievijai bija nepieciešams pašai aizstāvēties, jo saistībā ar ANO principiem jebkurš uzbrukums miera uzturēšanas spēkiem ir uzskatāms par uzbrukumu valstij, konkrētajā gadījumā, Krievijai. Vēstnieks pauda cerību, ka Saeima, pieņemot paziņojumu, nebalstīsies tikai uz emocijām, bet ņems vērā arī otras puses viedokli.

"Ir nepiedodami likt vienādības zīmi starp šodienas Krieviju un Staļina režīmu. Krievija viena no pirmajām atzina Latvijas Republiku, un es pat par to balsoju," sacīja Vešņakovs.

www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...

0
ja mums uzbruks tad bus pakala jo armijas mums nav ok labi pirmos uzbrukumus ko veiks ar lidmasinam aizsargas ar iznicinatajiem bet beigas tomer mus krievijai piedavas mieram neatceros kad kadai nato valstij butu uzbrukts un nav preciz veids bijis kad kads butu aizstavets lielajam valstim ir nosplauties par mums nemaz nerunajot
par to ka varetu but ieksejie nemieri piemeram krievi saceltos pret latviesiem un sava starpa riga slepkavotu
0
Tas pats vēstnieks neteica, ka Latvijas atbalsts Gruzijai sabojās tās attiecības ar Krieviju?
0
Riekstiņš jau to paspēja nosaukt par "krīzes brīža retoriku" :D
0
0
0
Man baigi nepatīk Godmanis jau kādu 2. nedēļu. Tur ir par viņu? Linča tiesu Godmanim, bļe
0
lai tak skininjsh atpuushas no gruutaa darba xD
0
Hammerheart, un kas mums no tiem video būtu jāsecina?
To, ka Gruzija grib Dienvidosetiju, bet Krievija - Gruziju, mēs jau zinām. Tagad mums jāizvēlas, kuru no šīm makten kareivīgajām valstīm atbalstīt?
0
Nevajag nervozēt :]
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas