Cacām būt (traukiem.lv)
+1
JŪLIJA ŽUKOVSKA. , 27. apr 01:15
Eu čau.
pasakiet kadai jabut cacai.
apmēram - raksturs,izkstas ut. :*
plds. :*
★ Jelena PetRova ★ (Miss Paris), 27. apr 23:58
NeeSmu nekaada padomdeveeja, bet dazhus padomus varu ieteikt :-D
1) varu pateikt uzreiz, ka ja apgeerbsies supermodernajaas dreebees, par cacu uzreiz nekljuus neviena (!) Tas naak ar laiku ! Saakumaa ir jaaiemaacaas buut lepnai, nedaudz pashpaarliecinaatai, emocionaalai, un nedaudz egoistiskai buutnei ! Bet taipat laikaa to ir jaaprot sakombineet ar miiljumu un smaidiigumu :-)
2) nekad nevajadzeetu izskatiities paaraak augstpraatiigai, jo taa juus tikai radiisiet par sevi neveelamu priekshstatu, liidz ar to no jums var noveersties ! Vajag buut peec iespeejas miiljaakai, lai ieguutu vairaak draugu un pozitiivu atsauksmju :-)
3) gribeetos teikt paaris vaardus par matiem, bet tas jau nav galvenais cacu buutiibaa ! Iisaak sakot, vnk ljoti skaisti izskataas gari, taisni mati ! (tieshi taapeec ir ieviestas visaadas matu pieaudzeeshanas, un kam tiktieshaam gribas tos garos matinjus, naudu neskopo) :-)
4) tagad par apgeerbu ... principaa buutu stulbi teikt, ka jaageerbjas stiliigi ! Okay, cacas noteikti nevilks garaas adiitas jakas un dzinsus ar augsto jostasvietu (piedodiet, bet tas izskataas tizli!) :-D
Vnk jaageerbjas kaa eertaak, bet taipat laikaa, lai ir pamanaams efekts, uz apgeerba peec iespeejas vairaak kombineet dazhaadus aksesuaarus, jostas, utml ! Tas vnk piesaista uzmaniibu ! No apaviem labi izskataas augstpapeezhu zaabaki, tikai ne tie, kas paardodas tirguu ! Jo tie izskataas leeti !
5) aksesuaari - peec iespeejas vairaak spiidiigu rotaslietu, jostu, kjediishu, auskaru, iisaak sakot - blingus :-)

Negribu daudz raxtiit, ja ir jautaajumi, prasiet, pastaastiishu siikaak par konkreeto lietu, kas interesee :-)
★ Jelena PetRova ★ (Miss Paris), 28. apr 00:01
Un vsp gribeetu piebilst ... sheit savaakushaas meitenes paarsvaraa no 10 liidz 16 gadiem, kas sevi deevee par "cacaam", nemaz iisti nezinot, kas taas taadas ir ! Sorry, 10-15 gados, meitene nevar buut caca pat tad, ja to ljoti veeleetos ! Ir noskatiits geerbshanaas stils no vecaakaam meiteneem, varbuut jaa iepatiikas, bet tas, kas piestaavees 20 gadus vecai daamai, tas nu 10gadnieceem toch nepiestaavees ! Izskatiisies vulgaari un galiigi garaam un nekaada "caca" taa jau noteikti nebuus !
Sheit ir paaraak seklas diskusijas ! taadas kaa "miiljaakaa kraasa", "kaadi puishi patiik", "ko shodien geerbs", utml ! Lai nu kaa, tomeer cacas tomeer ir gudraakas par shiim seklajaam diskusijaam !
Tas nav uzbraucies un nenemt paaraak tuvu sho manis uzraxtiito, eS tikai pateicu savu objektiivo viedokli ! Ja jau veelaties buut "cacas", tad saakumaa vismaz izaudziet liidz shim vecumam ! veixmiigi :-)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
MANA UN BOBIJA KOPĒJĀ ATBILDE

Johnny Birch (lil Johnny), šodien 01:27
es domaju ka caca ir meitene kam ir lot loti augsts pasnovertejums bet ari krutis nedriskt but par mazam un labi ja nedaudz ispiezas krusgali bet nav ari tik loti slikti ja neizspiezas bet ta djau vajag augstpapzezu kurpes ar roza bantiti lai gurni kustas un kad es garam repodams eju es varu pateikt booty shaking :)*** un tad vina it ka negrib to darit negrib seikot bet dibens kratas pats no sevis un es saku yeahh u crazy chick un vina uzsmaida bet tomer nezaude pasparliecinatibu un kjut kjtu iedomibu un tad varbut liek man galva vizualizet kada butu laba booty shaking bet vispar cacam nevajag booty shaking vinam vakag gela nadzinjus radzinjus, (KOMATS), it seiski radzinus jo man patik cacam devilsih look it ka jau nedaudz uz emo pusi un pat nedaudz alternativi jasaka gotiski bet ne tik gotiski lai nebutu caca jo goti ir pretigi melni un graiza venas un WISPA smird un nejedz neko no dziwes muzikas un egoisma un winji neprot booty shaking un viens gots man teica ka bmw nesmuki es vinjam teicu ej dirst vinsh teica pats ej es graizishu venas es vinam teicu vencas graiza emo vins teica venas graiza cacas un es aizdomajos ka warbut cacam ari pie boty shaking iet weenazzz graizit jo tomer smuki un ja fona skan metalica saint anger tad var saprast ka caca ir rokiga un drosi vien ari nothing else meters kad metalica vel bija smaga tad ari patik. un vispa cacai vajag roza krasu bet ari blingus daudz un galvaskausus nejauk t ar emo galvaksuasiem jhabut loti spidiegiem un iedomigiem un labi ja galvaskusam ir dibvens un tad ar to var bity shaking un tad klausas it ka fifkiku un timoty un dima bilan un bethovens simfony number 9 un tas viss iet kopa ar cacu stilu un vispar cacam jadirsas ar citu stilu parstavjiem it seviski metalistiem fuj pe metalsiti kakas vini klausas taadus sudus ka pantera, DYING FETUS, MINISTRY, slipknot, knOr, un tad vinas taisa vel to buljonu no tiem knoriem un knori fuj fuj cacam jaed ari restorana un need zivis un garneles un ir vegatarietes lai nesmird mute pec gaas bet var est visatas jo tie tikai putni un tam var pielitk piparmetru smrzu un tad pec tam var sukties un vajag lbrikantu uz lupam bet kapec to es neteiksu tas tapec lai cacigak un cacas nedrikst taraugaties un izdot skanas no dibena un ja nu vajag pa lielam stelem uz poda tad jaraugas lai kaka smazrzo un top neredz kads dzeks jo tad vins doma ka tu vairs nav seksiga caca bet parasta meitene kas iwet uz toaleti vai toleti neatceros ka pareizi raxta, bet cacas ed tikai ne letak par 20 ls bet need ganriz nemaz jo jabut tievai taoec jaiet tur kur maksimali dargi un jamaksa ir sladajiem reperiem par to un tad pec tam cacas kaut kada veida atmaksa ka nu kura, dorsi vien ar egfoistisku un mazliet pasparliecinatu smaidu

dolce gebanas smarzas obligati
NEDRIKST IZSKATITIES PIEDAUZIGI
adidas ne
ja nokia telefons tad nedriskt braukt ar kia masinu jo nokia ir NO KIA
fizisko personu ka cacu nedriskt but maksatnespejiga cacai jabrauc roza bmw ar roza zakiti ja ta nav tad vispar nav caca bet ja ir playbouy zakitis tad ir normalna caca bet vel jatrenejas lai paaugtinatu efektiviatti un noietumu

atkartosu

NEDRISKT BUT PIEDAUZIGA

a ja kas es sita nerakstu ta raksta BOBIJS GEMINI, es tikai petu cacu eksistencialos jautajumus

www,truemetal.lv -> tur jaiet skatities jaunumus
0
Johnny Birch (lil Johnny), šodien 01:35
Es tiešām ceru, ka mans visnotaļ haotiskais viedoklis Jums noderēs šajos dzīves plašumos un ganību laukos!

Es tiešām esmu par cacām un ar prieku visu šeit lasu, tādēļ lūdzu nepaomājiet sliktu, bet vienkārši man liekas, ka es zinu, kādai jābūt cacai.
0
tev bobijs nāktīs rādās?
0
Renār, Tu tagad uz nedēļu būsi mans dievs!
0
Vau, nezināju, ka ir ļaudis, kam cacas statuss ir tāds kā ideāls, uz ko tiekties.
0
nu, tā vieta, kur aiziet par to, par cik cacas "ēd" jau ir krazū (rofl)
0
Intar- Tu akrila nagu reklāmas traukos neesi manijis?

Ja daba kaut ko noskaudusi, var jau pašmaukties, bet skaidri manāms, cik daudzas būtnes cenšas būt pēc iespējas mākslīgākas.

Lai ir blingi un spilgtums un visiem patīk, mcā :*

0
Kas ir caca?

Tici man, neviens, ar ko runāju, nepajautāja, kas tā tāda — tieši otrādi, katram ir viedoklis!

— Tātad — kas ir caca?

— Tāda, kas grib patikt puišiem.

— Nē, vēl nedaudz vairāk nekā tikai patikt...

— Tāda uztaisījusies, izvēlīga...Varbūt ne kašķīga, bet cimperlīga gan...

— Tāda, kam Dievs nedaudz nodalījis intelektu...

— Nē, kādas desmit grāmatas caca savā dzīvē ir izlasījusi, un vēl viņa lasa žurnālus, arī tajās valodās, ko nesaprot...

— Viņai droši var iedot doktora grādu solāriju un diētu zinātnēs — caca zina visu par solārijiem, kalorijām un diētām.

— Caca. 0,99 santīmi. Galvenais nenoapaļot summu uz augšu. Jo caca — tas ir lēti.

— Nemaz ar ne! Cacas sevi apzinās, viņas nav nekādas lētās prostitūtas, kas izmanto mersedesu resnos čaļus. Bet tik un tā viņām ir divu pirkstu pierītes — piedod man, bet tāda ir mana pārliecība...

— Caca ir kā Jaungada eglīte — kruzulīši, spīdumiņi, ciku caku...

— Jā, caca ir tāda pārspīlēti sapucējusies, tāda pārpucējusies dāmīte. Kā dāvana čaukstošā celofānā un vēl ar baigo banti.

— Vai caca ir krieviete vai latviete?

— Nav nozīmes — cacai nav tautības.

— Bet dzimums?

— Dzimums gan — vīrietis nevar būt caca, tad viņu sauc citādi...

Vai cacai būt ir slikti?

— Vai tas ir labi — būt cacai?

— Es neesmu.

— Tas nav ne labi, ne slikti, par cacu vienkārši piedzimst.

— Tu ko?! Var piedzimt par blondīni, bet par cacu — nē, uz to ir jāiet apzināti! Lai gan iedzimtību un audzināšanu ģimenē izslēgt nevar.

— Hallo, mēs te runājam tā, it kā caca būtu nez kāda briesmone. Cilvēks var būt caca un vienlaikus ziedot naudu bērniem Āfrikā — tas viens otru neizslēdz!

— Caca jau nekādu ļaunumu dabai un videi nenodara. Drīzāk jau tad cacai var nodarīt pāri — kaut vai aprunājot un apsmejoties...

— Bet cacai no tā ne silts, ne auksts — caca ir pārliecināta par sevi, un tas ir viņas lielākais trumpis!

— Es domāju, ka caca — tas tomēr vairāk ar tādu negatīvu pieskaņu...

— Cilvēkam var būt cacas periods, bet tad sieviete var izaugt no tā.

— Izlasot vienpadsmito grāmatu?

— Satiekot mīļāko, kas no cacas uztaisa cilvēku!

— Caca — tā ir diagnoze!

— Bet man patīk cacas! Prieks noskatīties! Es pati gribētu būt caca!

— Tad jau tev būs jāoperē smadzenes...

— Caca varbūt nav nemaz tik stulba, kā tu domā...
0
— Var jau būt...

— Es domāju, ka katrā sievietē dažādās procentuālās devās ir kaut kas no cacas...

— Labāk caca nekā ziemeļvalstu feministe kaku krāsas T kreklā, armijas biksēs un zābakos...

— Caca — tas taču ir tik sievišķīgi! Kas ar mums, sievietēm, notiek? Nu kāpēc mums vairs nepatīk pucēties?

Vai vīriešiem patīk cacas?

— Skatoties, kādam nolūkam...

— Tu domā — pavest un pamest?

— Nav nemaz jāpamet, viņas principā domātas vienreizējai lietošanai!

— Ar cacām nav aršana, tas ir skaidrs.

— Nē, aršanai viņas toč" nav domātas...

— Kam tad?

— Kam, kam...

— Tikai TAM?

— Nē, nu kāpēc — caca ir smuka dekorācija. Ja jāzīmējas biznesa partneriem, tad caca ir labākais, tikai viņa nedrīkst atvērt muti.

— Nekad?

— Nekļūsti rupjš...

— Nē, caca ir forša, ja vajag pazīmēties. Uz darbavietas rīkotajām sporta spēlēm vai vecāku piecdesmit gadu kāzu jubileju viņu ņemt līdzi nevajag.

— Es gan esmu redzējis, kā cacas spēlē volejbolu...

— Phe, vai tie mākslīgie nagi neaplūza jau pirmajā setā?

— Tas droši vien bija pludmales volejbols?

— O, jā...

— Tātad caca — tas ir smuki?

— Ar to smukumu ir jocīgi. Cacai nav jābūt smukai. Reizi mūžā esmu ieskrējis luksofora stabā — atskatījos uz divām cacām. Gāja divas tādas — viņas pat nebija smukas, bet viņās bija kaut kas tāds....

— Seksapīls?

— Gan jā, gan nē. No vienas puses, viņas ir sapucējušās ārprātīgi, no otras — kaut kas netīrs, tāds intriģējošs... Es nekādā gadījumā negribētu ar viņām iepazīties tuvāk, bet neatskatīties uz tādām noteikti nevar.

Sievietēm vai vīriešiem?

Diezgan apzināti šajās sarunās neakcentēju, ko saka sievietes un ko — vīrieši. Domāju, ka dažas atbildes runā pašas par sevi un autors ir labi nolasāms. Katrā ziņā cacas ir tāds mūsdienu sabiedrības fenomens, par kuru gan vīriešiem, gan sievietēm ir vismaz viens kopīgs viedoklis: un proti, tā ir... labvēlība. It kā cacas būtu kādi īpaši zvēriņi, kaut kas "ārpus laba un ļauna", kaut kāds trešais dzimums, kura esamību mēs, "parastie" vīrieši un sievietes akceptējam...

Šķiet, te vietā būtu vēl kāda atziņa. Tās autore ir sieviete — šoreiz to minēt ir svarīgi.

"Kad sieviete pamana cacu, lai ko viņa padomātu pēc tam, lai kā nokritizētu, lai cik pārāka justos ar savu intelektu, vērtībām, gaumi, zināšanām un visu pārējo, pirmais, ko katra sieviete cacas klātbūtnē sajūt, ir — skaudība..."

Cacas izrotā

Lai ko kādreiz mēs teiktu vai domātu par cacām, šīm ciku caku sapucētajām dāmītēm, man jāatzīst, ka... Ka viņas izrotā šo dzīvi!

Varbūt viņas nav līdz galam īstas, bet ne jau visi rotājumi ir ēdami!

Caca ir mākslīgā orhideja, neēdams ķirsis, nezināmas izcelsmes eksotisks garnējums, ko labāk atstāt uz šķīvja malas; caca varbūt arī ir no plastmasas, bet tik košas krāsās, ka neviena daba netiek līdzi; caca ir kā brīnumsvecīte — varbūt nav īpaši silti, bet cik skaisti dzirksteļo...

Ja tu jautā man — es dievinu cacas. Savā ziņā. Jo viņas ir tās, kas izrotā.

nemts no TVnet - sievieteem....
0
"— Hallo, mēs te runājam tā, it kā caca būtu nez kāda briesmone. Cilvēks var būt caca un vienlaikus ziedot naudu bērniem Āfrikā — tas viens otru neizslēdz!

— Caca jau nekādu ļaunumu dabai un videi nenodara. Drīzāk jau tad cacai var nodarīt pāri — kaut vai aprunājot un apsmejoties...

— Bet cacai no tā ne silts, ne auksts — caca ir pārliecināta par sevi, un tas ir viņas lielākais trumpis! "

genious
0
kurs ta te aiskar cacu, sievieteem tikai skauz vinu klaatesamiiba..>!
0
ČZH? WTF? Svīiksts kout kuods...
0
grawer- ap 50 gadu vecumu man jaunības kolosālā figūra un smukpurniņš neko nedod, reali būvējot savu dzīvi tikai uz izskata es esmu mauka (ja māku izmantot vīriešus) vai lupata (ja nemāku).

Pamēģini ar 100% cacu (ne tikai vizuāli, bet arī intelekta ziņā) aiziet pārgājienā! Garantēju, ka dabūsi migrēnu pirmo 6 stundu laikā.

Sievietes pēdējos 100 gadus cenšas stāvēt uz savām kājām, nebūt vīriešu izmantotājas vai īpašums, bet gādāt pašas par sevi, lai ar viņiem būtu kopā vienīgi savu emociju vai seksuālo vajadzību dēļ. Bet caca šajā procesā ir totāls streiklauzis- viņa apņemās būt pēc iespējas ārišķīgāka un balstīt visu savu dzīvi uz simpātiju izmantošanas. Protams, kādā brīdī parastās sievietes uz viņām izjūt skaudību, jo šķiet, ka cacas dzīve ir konforts un spožums. Taču patiesībā neviena nemainītu savu alus dzeršanu ar čomiem, sportu, izglītošanos, karjeru vai citu vīrišķīgo dzīves iezīmi pret šādu dārga mājdzīvnieka eksisenci.

Bet ja godīgi- vai tiešām sieviete, kas klausās to pat mūziku, ir piedabonama uz trakām aktivitātēm, labi saprotas ar Taviem draugiem un spēj būt gan diskusiju partneris, gan reāls atbalsts grūtā brīdī nav jēdzīgāka par cacu, kuras vienīgā pozitīvā īpašība bieži vien ir spilgts izskats?
0
KOLOSĀLA figūra, tas skan kaut kā aizdomīga, ka tik nav šitas... "more to love" variants :))
0
t.i. silikona buferi?
0
korpulence
0
Kāda kuram gaume, tā arī katrs saprot.

vēlies par to parunāt?
0
tev tiešām ir kolosāla figūra?
0
Es reizem apsveru šādu iespējamību, bet tā kā manējais mani saukā par sīko, laikam maldos.
0
Ā. Nesapratu. Bet galvenais, lai būtu proporcionāla (lielajam). Klau, bet tagad gan par Dievu. Var?
+1
Ja viņš Tev tā liek, kā gan lai es Tev to liedzu?
0
bļa spēcīgs teksts :D lol!
0
"ap 50 gadu vecumu man jaunības kolosālā figūra un smukpurniņš neko nedod"
nu šo apgalvojumu apgāž gan Madonna, gan Demija Mūra utt. ja sieviete seko sev līdzi un kopj, tad arī 50 gados var būt feina un iekārojama
0
Nu bet viņām ir smadzenes, talants un gribasspēks. Tieši tas viņas atšķir no tām, kurām ir tikai foršais izskats, kas neizbēgami zūd.
0
Būt rōzīgiņiem un pūkainiem ir foršiņi!!! wīīīī!!!!
0
Aber kā ta bija ar tām industriālajām gotēm, arī spilgtas, visādās krāsās rozā, lillā utt..>! ar īpašu gudrību neizceļas - tātad arī cacas...!
0
Nu vismaz taisīšanās daļai gotu dāmu ir komplicēta un pailga. kamēr visu sakrāso, savelk, davelk
0
"Kad sieviete pamana cacu, lai ko viņa padomātu pēc tam, lai kā nokritizētu, lai cik pārāka justos ar savu intelektu, vērtībām, gaumi, zināšanām un visu pārējo, pirmais, ko katra sieviete cacas klātbūtnē sajūt, ir — skaudība..."

Hmm, nu tā gan laikam nebūs gan. Centos pēc labākās sirdsapziņas atbildet pati sev, vai kādreiz esmu kaut nedaudz apskaudusi kādu cacu. Viens gadījums ir- esmu apskaudusi sava kursa gudrāko meiteni, kura ģērbjas tipiski cacai, taču apskaudu es viņu par viņas zināšanām, tā kā laikam nebūs tas gadījums..

Tipiskas cacas man nav bijis iemesla apskaust, jo mana un cacu mērķauditorija tomēr atšķiras, ne? :)
0
""ap 50 gadu vecumu man jaunības kolosālā figūra un smukpurniņš neko nedod"
nu šo apgalvojumu apgāž gan Madonna, gan Demija Mūra utt. ja sieviete seko sev līdzi un kopj, tad arī 50 gados var būt feina un iekārojama"

Sorry, vecīt, bet nevienai vidusmēra sievietei ar vidusmēra dzīvi un vidusmēra ienākumiem nekad nebūs pieteikami daudz līdzekļu, tieši finansiālo, lai sevi tik labi iekonservētu.
0
Iekonservēšana šeit tiešām ir pareizais vārds :D
0
kamōn, nevajag jau uzreiz plastiskās operācijas - veselīgs uzturs un regulāras fiziskās aktivitātes!
0
Es arī nerunāju par plastiskajām operācijām. Padomā, cik naudas aiziet personīgajam trenerim, personīgajam dietologam, jā, arī pareizam un sabalansētam uzturam + visādiem krutiem vitamīniem utml., ķermeņa un sejas kopšanai utt., utjp. Ar pašdarbību neviena sieviete nevaretu panakt tādu efektu kā minētajām dāmām.
0
priekš kam persoņigais treneris tam, lai katru rītu noskrietu vienu kvartālu? un dietalogs-tak tāpatās skaidrs, ka frī, cigaretes un alus par labu figūrai un sejas ādai nenāk.
0
Negribu nevienu mācīt dzīvot, bet - dažas Latvijas ierindas sievietes ieņem pirmā vietas starptautiskos fitnesa konkursos arī bez visām tām muļķībām, ko uzskaita Liega, un ar tieši tādu pašu rocību un brīvā laika daudzumu, kā jebkurai citai.
Protams, ne katram daba piešķir tik veiskmīgus gēnus, taču, ielūkojoties ik pa laikam arī kādā citā interneta resursā bez dažādām pļāpātavām, var panākt tādus rezultātus, par ko nospiedošais vairums cilvēkveidīgo var tikai sapņot.
hardgainer.ru/
Te ir viss tas, ko neviens dietologs vai treneris ar karoti neiebaros, ja pati neapgūsi.
0
Nu jā, atkal jau runas aizvilkās par to, ka sievietēm ir labi jāizskatās un jāatrod laiks, lai pareizi ēstu, katru rītu skrietu kvartāliņu un vēl nez ko sev zieķētu virsū, tikai tāpēc lai atbilstu kkādiem skaistuma standartiem un večiem būtu prieks paskatīties.
Es vienmēr jūsmoju par tām sievietēm, kas māk novecot skaisti, bez visiem šiem pribambasiem un tāpat izskatīties starojoši, kaut vai viņai ir tie liekie kilogrami, krunkas vai pasē dzimšanas diena rādās pirms 60 gadiem, bet viņas necenšas iztaisīties pēc jaunākām.
0
^^^ nav jau spiesta lieta, katrs jau dzīvo kā viņam labāk un pieņemamāk. Viena aiziet vakaros paskriet, cita pasēž pie Bīstamajām Mājsaimniecēm ar čipsu paku rokā
0
Kolīdz piemin Demiju Mūru, tā sākas činkstēšana - viņas bagātas, viņas šādas un tādas... Kolīdz pašām kļūst skaidrs, ka ne jau bagātība tās smadzenes piešķir- atkal činkstēšana: kam par godu man būtu tas jādara, kam par godu šitas...
Kā mēdz teikt viens mans draugs: gribi - dari, negribi - nedari, galvenais ne*is smadzeni - sev un cilvēkiem :)
0
"priekš kam persoņigais treneris tam, lai katru rītu noskrietu vienu kvartālu? un dietalogs-tak tāpatās skaidrs, ka frī, cigaretes un alus par labu figūrai un sejas ādai nenāk."

Ja, un tu saki, ka tikai katru riitu skrienot un pareizi eedot 50-gadiiga sieviete izskatiisies tikpat svaiga un jaunekliiga kaa D.Muura? Shaubos, veciit, shaubos.
0
Nu, ja tā sāk darīt tikai pēc 50...
+3
vasara ir labākais laiks, lai ieturētu diētu un kļūtu par cacu! nekad nav par vēlu! :*
+17
jā, jā, kā tad:D vasara ir visneveselīgākās ēšanas laiks kāds iespējams- šašliki, alus un suhamjatka garāmskrienot no punkta A un punktu G
-6
ui, uz punktu B
+4
^ LOOOL
+6
kas galvā, tas uz mēles :)
+2
tik tizli pārrakstīties sen nebija sanācis :D
+3
bet cik trāpīgi! :)
+1
nu labi, vismaz uz vietā un varēju neuzrakstīt :D
0
:)
0
:)
+1
normāls cacu plāniņš vasarai :))
+1
Bļāviens, Minka iededzināja. Līks var palikt pirmos divus ierakstos lasot.

u, ko tu darīji, ka tā smuki pārteicies ???
+2
^ iespējams "garāmskrēja"
+6
ai, ko nu es, man divvirziena domaashana- sex un alus:D
+1
:D tik tag izlasiju. u, superlabi izceelies :D (garsh kikinaajiens tukshaa istabaa par A-G) :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas