Metālistiem sava baznīca
0
apollo.lv/portal/life/article...

Kādā Kolumbijas galvaspilsētas Bogotas priekšpilsētā piekritējus pulcē neparasta baznīca, kurā Dievu savdabīgi lūdz vietējie kristīgie metālisti. Neatzītās kolumbiešu baznīcas nosaukums ir «Pantokrator», kas tulkojumā no sengrieķu valodas nozīmē «visuvarenais», un tai ir sava smagā metāla grupa, kurā bungas spēlē baznīcas mācītājs.

Kautkāds galīgs sviests :D , bet interesanti ja LV tāda būtu. nez cik uz tādu ietu ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es varbuut izklausiishos mazliet aizspriedumains, bet man kaut k'a 'loti neiet pie sirds apziimeejums "kristiigs metaalists". Metaalisti tomeer (vairummaa, IMO) netic Dievam 'n stuff like that.
0
Loģiski, jo metāla pamatvērtības un idejas ir tiešā pretstatā baznīcai.
0
Enīvei labāk apmeklēt tādu misi nekā parasto murgojumu. Atceros ka muča ar babulu mani nemitīgi sīku staipīja uz baznīcu, tā ka tagad es nespēju viņā uzkavēties ilgāk par 10 min. Reāli riebjas
0
es zinu, ka ir Dievs (vienalga kaa to augstaako speeku apziimee), bet nepieluudzu to, es neticu kristietiibai un veel daudzaam citaam religjijaam, kur vienkaarshi akli jaatic.
0
lolzroflmao
0
Tur pēc sprediķa noteikti notiek orģijas.
0
Man kode līdzīga alerģija (līdzīgi izraisīta), bet pret kapiem :D
0
Tā būs pirmā vieta uz kurieni Vikernes brauks, kd tiks ārā no ķurķa. Norvēģu matainajiem būs sava teikšana par šito jociņu.
0
Tā taču ir Dienvidamerika - tur taču pat seno acteku/maiju/inku indiāņu svētki tiek svinēti ar kristīgo pieskaņu. Murgs kaut kāds. Nepārsteidz, bet pofig. Neinteresē arī.
0
par tām orģijām jau čista :D savādāk jau neviens uz tādu sūdu neietu ^^
0
Tā taču ir Amerika un ar to ir viss izteikts!
0
Kurrat, šī frāze, manuprāt, attiecas uz Ziemeļameriku.
BOD, tevi māmiņa ar vecmāmiņu sistemātiski uz kapiem vilka? :D
0
Vecvecāki. Apgrābsti kapiņu, aiznes lapiņas, atnes ūdeni ... :vomit:
0
Mjā... Līķu pielūgsme mums latviešiem ir visu laiku aktuāla. Savdabīga palieka no senajiem mirušo kultiem, tikai arī - ar kristīgo pieskaņu. Un kuram tas tā ir ieaudzināts pie tam uz reliģiskās bāzes, tas tā arī to visu ne tikai turpinās, bet arī bērnu bērniem mantojumā - kā iedzimtu slimību - nodos. Kam neaiziet - tam neaiziet - arī mani veda uz visiem tiem kapu grābstīšanas svētkiem, bet kam nav lemts, tam nav lemts - puika drīzāk gar kapu valni ar vicu suņu sēnes kapāja, nekā gar kādu kapu grābstījās. Vienkāršī man bija pilnīgi vienalga par to, ka kādam tie cilvēki ir savulaik kaut ko nozīmējuši, bet par kuriem es zināju tikai to, ka viņi ir miruši.
0
Paskat, vairāk uz Latgales pusi kapu svētki ir bezmaz vai gada galvenās svinības - savācas visi radi, saklāj galdus, un dzīres turpinās vairākas dienas.
0
Jau termins "kapu svētki" ir vienkārši ģeniāls :D
0
Miroņu balle :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas